-
Έχεις δίκιο, το μπέρδεψα . Θετικό το γεγονός ότι από τη 215/45 μπορείς να αλλάξεις σε 205/50 που είναι φτηνότερη.
-
Ο χρήστης ppp3 έγραψε:
κατοχος και εγω ενος polo 1.2tsi dsg εδω και 10ημερες και εχω προλαβει κιολας να του κανω 700km.σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος απο το polo.ειναι πιο γρηγορο απο οτι το περιμενα και αυτο ειναι +++ αν και δεν το εχω πιεσει ακομα.ο λογος που ποσταρω ειναι ενας μεταλικος ηχος που ακουω απο τον χωρο του κινητηρα οταν περναω περναω απο σαμαρακια.εχει ακουσει κανεις τπτ παρομοιο στο δικο του polo?
ξερει κανεις τι θα μπορουσε να ειναι? αυριο θα το παω και στην αντιπροσωπια να ρωτησω αλλα θα ηθελα να εχω μια γνωμη πρωτα αφου ειμαι ψιλοασχετος με το θεμα...Γειά σας
κατοχος και εγω ενος polo 1.2tsi λευκού HL. αγορασμένο στίς 12/03/10 με μικρά προβλήματα.
1.Χαλασμένο φαναρι εμπρός ομιχλης (με τα 2 Λαμπακια)
2.Κραδασμούς στη Μηχανή στό ρελαντί.
3.Σβήνει πολλές φορες στο ρελαντί. -
Ο χρήστης papx έγραψε:
Γειά σας
κατοχος και εγω ενος polo 1.2tsi λευκού HL. αγορασμένο στίς 12/03/10 με μικρά προβλήματα.
3.Σβήνει πολλές φορες στο ρελαντί.Φίλε papx, για το προβλήματα σου μπορείς να δεις κι εδώ, που υπάρχει αντίστοιχη συζήτηση.
-
Ο χρήστης Z3RatuL έγραψε:
Γειά σας
3.Σβήνει πολλές φορες στο ρελαντί.Φίλε papx, για το προβλήματα σου μπορείς να δεις κι εδώ, που υπάρχει αντίστοιχη συζήτηση.
beta testers
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Γειά σας
beta testers
ευχαριστώ πολύ.
-
Περίμενε να κάνουν update στις νοθευμένες βενζίνες οι απατεώνες βενζινάδες . Εγώ με το τρικύλινδρο matiz τους καταλαβαίνω, οι υπόλοιποι με τα 4κύλνδρα δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι παιζει τον τελευταίο χρόνο.
-
Δεν πιστεύω οτι είναι Θέμα βενζίνης αλλά νέου μοτέρ,πού είναι αδοκίμαστο .
Το άλλο αυτοκίνητο που έχουμε (Lancia Delta 150 hp oro) από το ίδιο βενζινάδικο δέν έχει παρουσιάσει ποτέ κανένα πρόβλημα. -
δε συμφερει η νοθεια στα καυσιμα!
πειραζεις ηλεκτρονικα τις αντλιες με τηλεκοντρολ και εχεις ενα ωραιοτατο 5-15% καθαρο κερδος
αν σε πιασουν (πιο πιθανο να σε πατησει αεροπλανοφορο) θα πληρωσεις 2% του τζιρου και τελειωσε η υποθεση....
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δε συμφερει η νοθεια στα καυσιμα!πειραζεις ηλεκτρονικα τις αντλιες με τηλεκοντρολ και εχεις ενα ωραιοτατο 5-15% καθαρο κερδος
αν σε πιασουν (πιο πιθανο να σε πατησει αεροπλανοφορο) θα πληρωσεις 2% του τζιρου και τελειωσε η υποθεση....
Πλεονεξία φίλε μου.
Και νοθεία και κλέψιμο στην ογκομέτρηση... -
Μηπως ξέρετε αν προσφέρονται αισθητήες φωτός και βροχής στον εξτρα εξοπλισμό? Και σε τι τιμή?
-
Ο χρήστης thednick έγραψε:
Μηπως ξέρετε αν προσφέρονται αισθητήες φωτός και βροχής στον εξτρα εξοπλισμό? Και σε τι τιμή?Δε νομίζω, δεν υπάρχουν στη λίστα του προαιρετικού εξοπλισμού εκτός αν απλά δεν έχει ανοίξει ο κωδικός μέχρι τώρα.
-
Και μια τελευταία ερώτηση. Αν και αρχικά κοιτούσα για μικρομεσαίο, λόγω οικονομικής κρίσης, μεγαλύτερης κατανάλωσης αλλα και λόγω του οτι θα κινείται κάτα 90% μέσα στην πόλη και το 10% σε εθνικές και όχι με πάνω από 2 άτομα, και δεδομένου οτι υπάρχει ήδη ενα μεσαίο για μεγάλα ταξίδια (και χώρο αποσκευών) σκέφτομαι να πέσω μια κατηγορία παρακάτω. Ο μεγαλύτερος προβληματισμός μου ειναι η ασφάλεια. Ξερω οτι πατάει πάρα πολύ καλά για την κατηγορία του και ότι έχει 5 αστερια. Σε σχέση με ένα μικρομεσαιο (πχ golf,astra) , αν εξαιρέσουμε τους χώρους, σε εντός πόλης καταστάσεις, και σε ταχύτητες μέχρι 140 θα έχει πολύ μεγάλες διαφορές?
Επίσης στο highline τα sport καθίσματα έχουν μαξιλαράκι για τη μέση?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δε συμφερει η νοθεια στα καυσιμα!πειραζεις ηλεκτρονικα τις αντλιες με τηλεκοντρολ και εχεις ενα ωραιοτατο 5-15% καθαρο κερδος
αμα θελει φιλε μου ο βενζινας να κλεψει και δη ο Ελληνας θα το κανει και δεν θα το παρεις χχαμπαρι. ΚΑι μην νομιζεισ οτι σε κλεβει στην αντλια και ΜΟΝΟ, δεν ειμαστε κοροιδα με τις κωλονοθευμενες μας βενζινες. Ενα θα σας πω φιλς εφερε golf tdi απο Γερμανια και οταν εφυγε μου ελεγε το αμαξι με το δικο σας πετρελαιο δεν δουλευε σωστα εκανε θορυβο εβγαζε καπνο και δεν εκανε τα χλμ που εκανα. Εδω (γερμανια) το αμαξι ανεπνευσε πολυ νοθευμενη μου λεει και το βλεπεις και στα Ταξι, καινουργια αμαξια και βγαζουν μαυριλα σε καθε γκαζια.
-
Ο χρήστης thednick έγραψε:
Και μια τελευταία ερώτηση. Αν και αρχικά κοιτούσα για μικρομεσαίο, λόγω οικονομικής κρίσης, μεγαλύτερης κατανάλωσης αλλα και λόγω του οτι θα κινείται κάτα 90% μέσα στην πόλη και το 10% σε εθνικές και όχι με πάνω από 2 άτομα, και δεδομένου οτι υπάρχει ήδη ενα μεσαίο για μεγάλα ταξίδια (και χώρο αποσκευών) σκέφτομαι να πέσω μια κατηγορία παρακάτω. Ο μεγαλύτερος προβληματισμός μου ειναι η ασφάλεια. Ξερω οτι πατάει πάρα πολύ καλά για την κατηγορία του και ότι έχει 5 αστερια. Σε σχέση με ένα μικρομεσαιο (πχ golf,astra) , αν εξαιρέσουμε τους χώρους, σε εντός πόλης καταστάσεις, και σε ταχύτητες μέχρι 140 θα έχει πολύ μεγάλες διαφορές?Επίσης στο highline τα sport καθίσματα έχουν μαξιλαράκι για τη μέση?
http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=35395
μπες να χορτάσει το μάτι σου προβλήματα... -
@redmonster
Ο άνθρωπος άλλο ρώτησε και επί της ουσίας δεν του απάντησες σε κάτι, και επίσης δεν είπε αν θέλει να πάρει το tsi ή κάποια άλλη έκδοση. Επίσης, ένα είναι το πρόβλημα στο θέμα που αναφέρεις, όχι πολλά
Και σήμερα, μετά απο περίπου 2.000 χλμ μου έσβησε και μένα μία φορά Πήρε κανείς κάποια επίσημη απάντηση για το τί θα φταίει; Παρεπιπτόντως, όντως είμαστε beta testers δυστυχώς αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και θα διορθωθεί άμεσα
-
Αν μιλάνε τώρα και οι alfa testers σωθήκαμε
-
Φίλε Vasgti δεν έχω ιδιαίτερα κολλήματα.. Κι άλλο VW έχω με 70,000 χλμ και όλα καλά, και ιταλικό είχαμε για 23 χρόνια , και ιαπώνικό έχουμε. Δε νομίζω ότι αυτό το πρόβλημα θα είναι κάτι σοβαρό ή μάλλον τουλάχιστον έτσι ελπίζω. Κατά τ άλλα το πολάκι μου φαίνεται μια χαρά και είμαι ικανοποιημένος και απ την συμπεριφορά του και γενικότερα σαν αμάξι σε όλους τους τομεις, για τις ανάγκες και τα γούστα μου πάντα. Απλά σήμερα έσβησε μια φορα, και απ ότι είδα αυτό δεν ήταν τυχαίο καθώς το πάθανε κι αλλοι. Πιστεύετε ότι είναι θέμα update ή να υπάρχει κάπου αλλού πρόβλημα;
-
Εγώ ανακάλυψα τι γίνεται. Η Μερκελ όταν έμαθε για τις τιμές τις βενζίνης στην Ελλάδα έκανε δώρο σε όλα τα Polo το πιο προηγμενο σύστημα start-stop Μαλιστά επειδή το άλλο (εκεινο που ξεκινά με το πάτημα του συμπλέκτη) είναι απαρχαιωμένο (μπορεί να πατήσεις το συμπλέκτη κατα λάθος, ή μπορει να έχεις dsg !!!) αυτό ξεκινάει μόνο με τη μίζα για ασφάλεια (μην κάψεις βενζίνη κατα λάθος)
Edit:Παντώς πέρα από αυτά εμένα δε με αποθαρρύνει πολύ αυτό, μεχρί που να το πάρω θα έχει λυθεί Πάντως από ότι διαβάζω είναι κάπως ευαίσθητος στο θέμα της βενζίνης. Το δικό μου golf κάει και έναν πολλαπλασιαστή κάθε φορά που βάζω από συγκεκριμένο βενζιδάδικο (τρεις φορές έβαλα, τη τρίτη από ανάγκη, και τις τρεις αλλαξα πολλαπλασιαστή). Τώρα βέβαια δεν ξαναπερνάω ούτε από εξω.
-
Παντως ρε παιδια ακουω για τις βενζινες που λετε κτλ. Γιατι δεν παιρνετε ενα τηλεφωνακι να γινουν ελεγχοι στα βενζιναδικα που υποπτευεστε;
Εγω εχω ενα Accent του 2002 και πραγματικα εχω χρησιμοποιησει παρα πολλα βενζιναδικα, αλλα ποτε τετοια προβληματα. (Εκτος απο καποιο συγκεκριμενο που το αμαξι αναβε με την 2η 3η φορα) Ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει μου φαινεται.Στο θεμα μας ομως...
Περιμενα το καινουργιο πολακι σαν τρελος (το TSI). Το εχω ερωτευτει! Αλλα αυτο που με τρελαινει ειναι η εγγυηση. 2 χρονια? Τι αγοραζω? Τοστιερα? Βλεπεις το ceedaki και σου λεει 7!!! (γιατι να μην εχουν TSI οι κορεατες... )
Αν γνωριζει καποιος θελω να μου πει ποσο κοστιζει η επεκταση εγγυησης και τι διαρκεια εχει.
-
Δωσε κανα ψιλο ακομη και κανε επεκταση στα 4 χρονια...
VW Polo 2009