-
Έστω και με το συγκεκριμένο πακέτο, με ενδιαφέρουν οι αισθητήρες παρκαρίσματος.
Ναι εννοείται ότι μιλαώ για τον 1,2 ΤSi 105 ιππων. Μου είπαν για 500-600 ευρώ πιο ακριβό απο το αντίστοιχο 1,4. Απλά οταν πηγα για τον εξοπλισμό είδα οτι ελειπαν οι αισθητηρες και ο πωλητης επεμενε οτι δεν υπάρχουν εργοστασιακοι και οτι δεν υπάρχει κανενα τετοιο πακετο, γι αυτο ειπα να αναβάλλω την παραγγελια για λιγες μερες ωστε να συμβουλευτω το φορουμ μας!
-
χαιρομαι που σε ενημερώνουν οι φιλοι εδω....αλλα γελαω διοτι οποτε παταω για το thread του polo λεει για αισθητηρες παρκαρισματος...
δεν εκφραζω καποια αντίρρηση καλα κανετε, απλα μου φάνηκε αστειο -
ρε παιδια εχει παραλαβει κανεις το καινουργιο polo 1.4 highline να μας πει εντυπωσεις?????????????????
-
Ναι, υπάρχει κανείς κάτοχος να μας πει και για τους αισθητήρες παρκαρίσματος στο ατμοσφαιρικό, γιατί εμένα με ενδιαφέρει.
-
Θα μπορώ να σου πω σε μερικούς μήνες.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ναι, υπάρχει κανείς κάτοχος να μας πει και για τους αισθητήρες παρκαρίσματος στο ατμοσφαιρικό, γιατί εμένα με ενδιαφέρει.ναι εγω!!! φιλε πολύ ποιοτικο το μπιπ μπιπ... ειδικα οταν εχεις απόσταση
-
Αν κάνεις όπισθεν, ακούς ραδιοφωνο και χτυπάει και το κινητό ... ακούγεται το μπιπ?
-
Τι μουσικη θα παιζει στο ραδιοφωνο και τι ringtone εχεις;
-
Για όσους αναρωτιούνται για τις τιμές των έξτρα ορίστε να ξεστραβωθούμε όλοι...
Προσωπικά βρίσκω το Climatronic πάντως πολύ λειτουργικό και για 245€ επιπλέον, θεωρώ ότι είναι εύκολη η απόκτηση του.
-
Το Polo DSG εφοδιάζεται με paddles στο τιμόνι, έστω και προαιρετικά, ή δεν είναι διαθέσιμα για το μοντέλο;
-
Δεν είναι διαθέσιμα.
This is best seen in the DSG ‘box. It can be placed in either standard auto’ mode, a semi-auto’ mode, which allows the driver to change gear using the lever, (there are no wheel-mounted paddles) or sport mode.
http://www.autocar.co.uk/CarReviews/FirstDrives/Volkswagen-Polo-1.4-85-SEL/243717/
-
Κρίμα, πιστεύω ότι η ύπαρξή τους, έστω στον προαιρετικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου, θα προσέθετε πόντους στη χρηστικότητα. Μακάρι να υπάρχουν στην έκδοση GTI, στα πρότυπα των Ibiza FR και Cupra.
-
Κι εγώ που τα έχω στο Golf μήπως τα χρησιμοποιώ ποτέ... Συνήθως από το μοχλό αλλάζω όταν το βάζω χειροκίνητο...
-
Tώρα που το θυμήθηκα, ξένον δε δίνουν οι γερμανοί-τσοπανηδες στο πολάκι ? Αρμενίζουν? Υποτ'ιθεται ότι πλέον σε αυτή την κατηγορία κάνεις και 'άνετα' ταξίδια. Ή απλά δεν υπάρχει στον κατάλογο?
-
δινουν γκλιτσα & καπα με καθε αγορα του νεου Polo. Αμα εχεις ηδη VW, σου δινουν τσοπανοσκυλο (ανεκπαιδευτο).
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δινουν γκλιτσα & καπα με καθε αγορα του νεου Polo. Αμα εχεις ηδη VW, σου δινουν τσοπανοσκυλο (ανεκπαιδευτο).Δεν υπάρχει αυτό το post!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δινουν γκλιτσα & καπα με καθε αγορα του νεου Polo. Αμα εχεις ηδη VW, σου δινουν τσοπανοσκυλο (ανεκπαιδευτο).Η κάπα ελπίζω να είναι από καθαρόαιμες βαυαρικές προβατίνες και το τσοπανόσκυλο εννοείται ... γερμανικός ποιμενικός !!!
-
Είδα εχτές ένα στο δρόμο! Σε κοκκινάκι, 1.4
Τα θετικά : μου άρεσε, πολύ καλύτερο από τα προηγούμενα!
Τα αρνητικά : Το οδηγούσε καγκουράκι,το οποίο ερχόταν δίπλα μου στα φανάρια και πάταγε ξερόγκαζα...
Μία φορά το πάτησα και εγώ (μόλις άναψε πράσινο : D), και μετά είδα την μούρη του 5 sec ston καθρεφτη μου...και μετά δεν το ξαναέκανε! -
Εδώ και τρεις μήνες έχω το νέο Polo στην κατοχή μου και Δεν ξέρω αν όντως είναι πρόβλημα, αλλά είναι πολύ εκνευριστικό. Μόλις μπαίνω στο αυτοκίνητο και βάλω μπροστά, μετά απο 1/2 λεπτά θολώνει το μπροστινό παρμπρίζ. Βέβαια με το A/C αναμμένο, καθαρίζει αμέσως. Σε κανένα αυτοκίνητο που είχα ως τώρα δεν αντιμετώπισα κάτι παρόμοιο.
Βέβαια στη περίπτωση που είναι πάνω από 3 άτομα μέσα και έχει κρύο έξω, είναι φυσιολογικό. Αλλα΄να είμαι μόνο εγώ και με 15 βαθμούς -
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Εδώ και τρεις μήνες έχω το νέο Polo στην κατοχή μου και Δεν ξέρω αν όντως είναι πρόβλημα, αλλά είναι πολύ εκνευριστικό. Μόλις μπαίνω στο αυτοκίνητο και βάλω μπροστά, μετά απο 1/2 λεπτά θολώνει το μπροστινό παρμπρίζ. Βέβαια με το A/C αναμμένο, καθαρίζει αμέσως. Σε κανένα αυτοκίνητο που είχα ως τώρα δεν αντιμετώπισα κάτι παρόμοιο.
Βέβαια στη περίπτωση που είναι πάνω από 3 άτομα μέσα και έχει κρύο έξω, είναι φυσιολογικό. Αλλα΄να είμαι μόνο εγώ και με 15 βαθμούςΕχεις κανονικο A/C ή αυτοματο clima?Κοιτα σε ποια θεση ειναι τα χειριστηρια του κλιματισμου σε ποια θεση ειναι οταν σβηνεις το αυτοκινητο.
VW Polo 2009