-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
πολλα.....τι να τα κανω τα dsg και τα turbo αν ειναι να ανεβάζω τοσο πολυ το κοστος .
σκοπος των αυτοκινητοβιομηχανιων σε αυτο το segment ειναι να προσφέρουν νεες τεχνολογιες σε οσο το δυνατόν προσιτές τιμές .Αλλιως ανεβαζω οσο θελω την τιμη και λεω πως εχω νεα τεχνολογια στο αυτοκινητοΕμένα πάντως η τιμολόγηση του 1,2 Tsi με μπερδευει λίγο, ιδίως με την τιμολόγηση του 1,4 Tsi.
Το Yeti 1,2 βγαίνει -βασική έκδοση αλλά και αρκετά πλούσια- όσο ένα Octavia5 1,4 Tsi και ένα Golf 1,4 Τsi Dsg να κοστίζει 1000€ παραπάνω απο το Polo που παρήγγειλε ο φίλος παραπάνω (επιπλέον μου δημιουργείτε το ερώτημα ... πόσο θα κοστίζει ένα Golf 1,2 Tsi Dsg?) ...
Μήπως πέρα απο τα οφέλη στα πάγια του 1,2 TSi να συμφέρει περισσότερο το 1,4 Tsi και μήπως μετά απο καιρό ... ένα Golf 1,2 Tsi κοστίζει όσο σήμερα το 1,4 Tsi? -
Ο χρήστης gio1981 έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ POLO??
ΒΑΣΙΚΑ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ (ΓΙΑ HIGHLINE ΕΚΔΟΣΗ):-
RCD 310 ΚΑΙ 510
-
ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΙΜΟΝΙ
-
PARKING ASSIST
4)CLIMATRONIC
5)ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ALCANTARAΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!
δεν ξερω αλλα με αυτα που θες και τον 1,2 tsi υπολογιζε 17 με 18,000 €
-
-
Ο χρήστης gio1981 έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ POLO??
ΒΑΣΙΚΑ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ (ΓΙΑ HIGHLINE ΕΚΔΟΣΗ):- RCD 310 ΚΑΙ 510
- ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΙΜΟΝΙ
- PARKING ASSIST
4)CLIMATRONIC
5)ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ALCANTARA ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!
Οι τιμές είναι για Highline, τελικές :
Rcd 310 : 180 Ε
Rns 310 : 790 E
Rcd 510 : 460 E
Media in : 145
Πολυλειτουργικό τιμόνι : 125 Ε
Πακέτο άνεση (cruise control / park pilot) : 315 Ε
Climatronic : 245 Ε
Αλκαντάρα : 905 Ε
16αρα ζάντα (215/45/16) : 295 Ε
17αρα ζαντα (215/40/17) : 680 Ε
Συναγερμός : 200 ΕΣτο διαδίκτυο δεν θα βρεις τιμοκατάλογο. Είναι πολύ μεγάλο μυστικό. Ειδικά οι BMW, Audi, VW κλπ νομίζουν ότι ο τιμοκατάλογος των έξτρα είναι το βρακί τους και δεν πρέπει να το δει κανένας. Κάτι FIAT, Mercedes (και δεν ξέρω ποιες άλλες) τον έχουν κανονικά online ...
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ POLO??
ΒΑΣΙΚΑ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ (ΓΙΑ HIGHLINE ΕΚΔΟΣΗ):- RCD 310 ΚΑΙ 510
- ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΙΜΟΝΙ
- PARKING ASSIST
4)CLIMATRONIC
5)ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ALCANTARA ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!
Οι τιμές είναι για Highline, τελικές :
Rcd 310 : 180 Ε
Rns 310 : 790 E
Rcd 510 : 460 E
Media in : 145
Πολυλειτουργικό τιμόνι : 125 Ε
Πακέτο άνεση (cruise control / park pilot) : 315 Ε
Climatronic : 245 Ε
Αλκαντάρα : 905 Ε
16αρα ζάντα (215/45/16) : 295 Ε
17αρα ζαντα (215/40/17) : 680 Ε
Συναγερμός : 200 ΕΣτο διαδίκτυο δεν θα βρεις τιμοκατάλογο. Είναι πολύ μεγάλο μυστικό. Ειδικά οι BMW, Audi, VW κλπ νομίζουν ότι ο τιμοκατάλογος των έξτρα είναι το βρακί τους και δεν πρέπει να το δει κανένας. Κάτι FIAT, Mercedes (και δεν ξέρω ποιες άλλες) τον έχουν κανονικά online ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ VW HELLAS ΚΑΘΩΣ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΟ SITE ΤΗΣ VW ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΧΤΡΑ. ΤΕΛΟΣ, ΕΧΩ ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΤA ALCANTARA TA ΧΡΕΩΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ HIGHLINE. -
H τιμή που έγραψα είναι για τη Χαιλαιν. Για τη μεσαία η τιμή είναι στα 1305 ευρώ για αλκαντάρα.
Για τις ελληνικές αντιπροσωπείες αναφερόμουν ούτως ή αλλως.
-
H τιμή που έγραψα είναι για τη Χαιλαιν. Για τη μεσαία η τιμή είναι στα 1305 ευρώ για αλκαντάρα.Για τις ελληνικές αντιπροσωπείες αναφερόμουν ούτως ή αλλως.
1305!!!!! Ρε τι λέτε...
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
H τιμή που έγραψα είναι για τη Χαιλαιν. Για τη μεσαία η τιμή είναι στα 1305 ευρώ για αλκαντάρα.
1305!!!!! Ρε τι λέτε...
Είναι πακέτο με τα σπορ καθίσματα (η Highline τα έχει στάνταρ γι' αυτό και η μικρότερη τιμή)
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Κι εγώ ρώτησα χθες σε αντιπρόσωπο και μου είπε πως μαλλον θα ερθει μέσα στο Δεκέμβρη ή το αργότερο το Γενάρη. Τον ρώτησα για τιμές και δεν ήξερε, απλά υπέθετε πως θα ειναι 500ε πανω απο το 1,4, κάτι που επιβεβαιώνεται απο τον φίλο παραπάνω..Μια ερωτηση προς το φίλο που έκανε την παραγγελία.. Πότε σου ειπαν ότι παραλαμβάνεις;;;
μάλλον μέχρι με τα μέσα μαρτίου.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
1305!!!!! Ρε τι λέτε...
Και πόσο υπολόγιζες εσύ να κάνει το αλκαντάρα ?
Κανά κατοστάρικο το πολύ ? -
1305!!!!! Ρε τι λέτε...
Κανά κατοστάρικο το πολύ ?Και εγώ περίμενα να είναι φτηνότερο. Δερμα βάζουν άλλοι με 1500€ και το τεχνητό βελούδο χρεώνεται 1300€?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
1305!!!!! Ρε τι λέτε...
Κανά κατοστάρικο το πολύ ?Και εγώ περίμενα να είναι φτηνότερο. Δερμα βάζουν άλλοι με 1500€ και το τεχνητό βελούδο χρεώνεται 1300€?
αλλάζουν και τα καθίσματα με αυτό το ποσό όμως.
Είναι πακέτο με τα σπορ καθίσματα (η Highline τα έχει στάνταρ γι' αυτό και η μικρότερη τιμή)
Αλλιώς έχουν γύρω 900κάτι (το έγραψε ο Vas πιο πάνω το ακριβές ποσό).
Επιπλέον:
- το βελούδο είναι πιο ακριβό από το δέρμα
2)όταν λένε 1500€ για δέρμα, ρώτησες όμως για ποιά ποιότητα δέρματος?Γιατί και στο Golf V της μάνας μου (σήμερα είναι 5 ετών) βάλαμε στην ελλάδα δέρματα (υποτίθεται την καλύτερη δυνατή ποιότητα* ) και ιδρώνεις και έχουν ζαρώσει παρόλες τις κρέμες και τα προϊόντα περιποίησης.Αντίθετα στα εργοστασιακά δέρματα στη mercedes c-class του πατέρα μου (9 ετών παρακαλώ), με την ίδια (και λίγο λιγότερη) φροντίδα, τα δέρματα δεν έχουν το παραμικρό και ούτε ιδρώνεις (το οποίο για μένα είναι πολύ σημαντικό). Και προφανώς και τα 2 αμάξια χρησιμοποιούνται καθημερινά και από τους 2 για να πάνε στις δουλειές τους.
Οπότε μην κρίνουμε μόνο το πόσο κάνει αλλά και πόση αντοχή έχει.Προσωπικά με το αποτέλεσμα στο ένα και στο άλλο αμάξι (Golf και c-class) δεν το συζητώ ότι τα εργοστασιακά δέρματα είναι ανώτερα.
Για το πώς γίνεται και δεν ιδρώνεις με κάποια δερμάτινα καθίσματα ενώ με κάποια άλλα ιδρώνεις σχετικά αμέσως, το έμαθα πρόσφατα.
*δε θα ήθελα να αναφέρω δημόσια τη μάρκα.Πάντως μιλάμε για μία πασίγνωστη μάρκα (ανά τον κόσμο) που τοποθετεί κορυφαία aftermarket δέρματα στο αμάξι. Κι όμως...το αποτέλεσμα με τα εργοστασιακά δέρματα μετά από χρήση δεν είναι το ίδιο ούτε καν πλησιάζουν.
- το βελούδο είναι πιο ακριβό από το δέρμα
-
Το αλκαντάρα είναι τεχνητό και όχι φυσικό βελούδο, όπως πχ το 'σουέτ'. Λογικά πρέπει να είναι φτηνότερο απο το φυσικό δέρμα και παραπλήσια τιμή που έχει το τεχνόδερμα (η δερματίνη).
Έχοντας εμπειρία απο δερμάτινα καθίσματα της Audi αν δεν ήταν θερμαινόμενα/ψυχόμενα πιστευω ότι θα ήταν τα ίδια όπως τα after market που είχα στο Peugeot μου. Θα πεις βέβαια η Audi τα χρεωσε 3000€ την στιγμή που τα φτιαχτά μου βγήκαν 800€ και φαντάζομαι ότι υπάρχει διαφορά στην ποιότητα.
Αλλά στα Αλκαντάρα? Εργοστασιακά και μη, την ίδια ευαισθησία έχουν ... -
ελα ρε ποιο πεζο ειχες?
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ελα ρε ποιο πεζο ειχες?http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=36262&hilit=406&start=45#p1533356
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=8&t=32954&p=1462102&hilit=406#p1462102
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=32207&p=1285932&hilit=406#p1285932 -
respect !
μια φορα το οδηγησα γρηρορα και καταλαβα οτι το αυτοκινητο ειχε ψυχαρα!
και εσυ και ο ντινος καλοφαγατε!!!
εγω εμεινα στα μικρα -
Αντικατέστησε το Passat και αντικαταστάθηκε απο το ... Splash!
Δώρο 'περίστροφο' έπρεπε να ζητήσω απο την Suzuki! -
-
Επανέρχομαι.
Τελικά αλλάξαμε την παραγγελία που είχαμε κάνει για 1.4 DSG σε 1.2 TSI DSG και το περιμένουμε Μάρτιο.
Μας είπαν ότι θα κοστίσει 500-600 Ευρώ παραπάνω, άρα από τα 17.000 Highline με μεταλλικό πεντάπορτο, πάμε στα 17.500 περίπου.Το κουφό είναι ότι στο Γερμανικό σάιτ, η διαφορά μεταξύ των δύο εκδόσεων (1.4 ατμόσφαιρα με 1.2 τούρμπο) είναι 1.300 Ευρώ!
Τι να πει κανείς....
-
Φαίνεται γενικά στα vag υπάρχει αυτή η διαφορά. Και το superb στο Βερολίνο έβγαινε περί τα 1500 με 2000 ευρώ παραπάνω.
-
Να ρωτήσω κάτι, η highline εχει αυτόματο κλιματισμό; Γιατι στη σελιδα της vw λέει οτι εχει στανταρ η highline τον ημιαυτόματο κλιματισμό ενώ σε άλλα σαιτ λένε για αυτόματο κλιματισμό. Μπορει να με ενημερώσει κάποιος;
VW Polo 2009