-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αφού έχεις κάνει και επέκταση είσαι κομπλέ. Εγώ είχα στο νου μου τα 2 χρόνια του αυτοκινήτου και ότι θα τα υπερκάλυπταν τα άλλα 2 που έχει το ανταλλακτικό.Funny fact:
τα Polo και Ibiza που μοσχοπουλάνε έχουν 2 χρόνια εγγύηση. Το απαράδεκτο Α1 έχει 4 (!) χρόνια μπας και δελεάσει κανέναν με προβλήματα όρασης!!Δεν το βρίσκω άσχημο ... Το θέμα είναι Ότι δεν πείθει ...
Το επίσης μικρότερο και πανάκριβο μίνι πουλάει 3 φορές παραπάνω ... -
Στην Αθηνα το Α1 αργα η γρηγορα θα αρχισει να πουλαει.. Στην Ελλαδα audi=Αθηνα.. Ηδη το Φεβρουαριο πουληθηκαν 50 κομματια..
Οσο για την τουρμπινα του πολοΠερα απο την πλακα τα προβληματα εχουν πολύ πλακα να πειραζομαστε εδω μεσα οσο ειναι στην εγγυηση, εκτος ομως ποναει και μακαρι να ειναι το πρωτο και τελευταιο προβλημα..η τουλαχιστον να τα καλυψει ολα η εγγυηση
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
μακαρι να ειναι το πρωτο και τελευταιο προβλημα..η τουλαχιστον να τα καλυψει ολα η εγγυησηΑν τύχαινε στο δικό μου μόνο και ήταν εντός εγγύησης, να πω, οκ είμαι γκατέμης, θα μου την αλλάξουν και όλα καλά. Αλλά υπάρχει ένα ακόμη περιστατικό στο vwclub και ακόμα ένα στο vwpoloclub, κάτι που με κάνει να πιστεύω πως είναι θέμα προβληματικής παρτίδας. Το θέμα είναι αν το έχουν αντιληφθεί οι υπεύθυνοι και το έχουν λύσει, αυτό με ανησυχεί. Αν το νεο ανταλλακτικό είναι οκ, έχει καλώς. Αλλά αν δεν έχουν πάρει πρέφα τπτ και το θεωρούν τυχαίο, και συνεχιζουν να βάζουν το παλιό ανταλλακτικό, ζήτω που καήκαμε.
Αλλά με προβληματίζει και αυτή η αλλαγή του κωδικού ρε γμτ
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Δεν το βρίσκω άσχημο ... Το θέμα είναι Ότι δεν πείθει ...
Το επίσης μικρότερο και πανάκριβο μίνι πουλάει 3 φορές παραπάνω ...Πως να πείσει?? Με 32-33χιλιάρικα παίρνεις γαμηστερό Cooper S με chilly packet, sunroof ktl. Στα ίδια λεφτά παίρνεις Α1 1.4tsi 122hp με ανάλογο εξοπλισμό!
Χθες στην Καρέντα έκατσα 2 ώρες. Μπήκαν 2 άτομα και κοίταξαν το Α1: ένα milf από αυτές με τις φόρμες και τα millenium που το παίζουν γκόμενες (χωρίς να είναι) και ένας φλούφλης με το μπαμπά του που δεν είχαν ιδέα από αυτοκίνητα και μόλις άκουσαν πόσο κάνει ρώτησαν με μια φωνή 'τι τιμή έχει το Α3' που ήταν ακριβώς δίπλα. Έτσι δεν γίνονται πωλήσεις ακόμα και για την πρώτη διδάξασα Audi!
@koubeast: κι αν έχουν ακόμα stock από τις προβληματικές τουρμπίνες τι θα τις κάνουν...θα τις φάνε?? Θα τις βάζουν έως ότου τελειώσουν κι ας ξανασπάσουν. Η Land Rover μας είχε βάλει 3 φορές το ίδιο γνωστό προβληματικό μηχανισμό για την ηλιοροφή και την ίδια προβληματική τρόμπα νερού γιατί δεν έμπαιναν στον κόπο να αλλάξουν το ανταλλακτικό!
-
Δεν το βρίσκω άσχημο ... Το θέμα είναι Ότι δεν πείθει ...
Το επίσης μικρότερο και πανάκριβο μίνι πουλάει 3 φορές παραπάνω ...Πως να πείσει?? Με 32-33χιλιάρικα παίρνεις γαμηστερό Cooper S με chilly packet, sunroof ktl. Στα ίδια λεφτά παίρνεις Α1 1.4tsi 122hp με ανάλογο εξοπλισμό!
Χθες στην Καρέντα έκατσα 2 ώρες. Μπήκαν 2 άτομα και κοίταξαν το Α1: ένα milf από αυτές με τις φόρμες και τα millenium που το παίζουν γκόμενες (χωρίς να είναι) και ένας φλούφλης με το μπαμπά του που δεν είχαν ιδέα από αυτοκίνητα και μόλις άκουσαν πόσο κάνει ρώτησαν με μια φωνή 'τι τιμή έχει το Α3' που ήταν ακριβώς δίπλα. Έτσι δεν γίνονται πωλήσεις ακόμα και για την πρώτη διδάξασα Audi!
πριν από 3 χρόνια θα είχε βρωμίσει ο τόπος...
τώρα αναγκαστικά ο κόσμος είναι πιο ψιλιασμένος...
βλέπει οτι το μασκαρεμένο ιμπιζα εκτός καρναβαλιού είναι too much... -
@koubeast: κι αν έχουν ακόμα stock από τις προβληματικές τουρμπίνες τι θα τις κάνουν...θα τις φάνε?? Θα τις βάζουν έως ότου τελειώσουν κι ας ξανασπάσουν. Η Land Rover μας είχε βάλει 3 φορές το ίδιο γνωστό προβληματικό μηχανισμό για την ηλιοροφή και την ίδια προβληματική τρόμπα νερού γιατί δεν έμπαιναν στον κόπο να αλλάξουν το ανταλλακτικό!
Για να δούμε..
-
Το χειρότερο είναι ότι το νέο ανταλλακτικό δεν έχει δικιά του εγγύηση εφόσον αλλάχτηκε εντός εγγύησης του αυτοκινήτου. Αν δηλαδή χαλάσει (χτύπα ξύλο) πάλι η τουρμπίνα εκτός εγγύησης του αυτοκινήτου, την πληρώνεις κανονικά απ' την τσέπη σου. Τάδε έφη Καρέντα που μου άλλαξε χθες το μοτεράκι στην τάπα της βενζίνης. Του ζήτησα απόδειξη για να είμαι καλυμμένος σε περίπτωση που ξαναχαλάσει και μου λέει δεν έχει νόημα να σου δώσω γιατί τα ανταλλακτικά εντός εγγύησης έχουν εγγύηση όσο και το αυτοκίνητο συνολικά...Μπερδεμένα τα είπα αλλά δεν γινόταν αλλιώς...ελπίζω να βγήκε νόημα...Το ανταλλακτικο ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ εχει δικη του νεα εγγυηση 2 ετων.
Τα υπολοιπα ειναι παπαριες των αντιπροσωπων.
-
Το ανταλλακτικό εχει την δικια του εγγυηση εφοσων το πληρωνεις, δηλαδη 2 χρονια. Οταν αλλαζεται μεσα στην εγγυηση τοτε η εγγυηση του ληγει οταν ληξει και του αυτοκινητου.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Το ανταλλακτικο ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ εχει δικη του νεα εγγυηση 2 ετων.
Το ανταλλακτικό εχει την δικια του εγγυηση εφοσων το πληρωνεις, δηλαδη 2 χρονια. Οταν αλλαζεται μεσα στην εγγυηση τοτε η εγγυηση του ληγει οταν ληξει και του αυτοκινητου.
Το αυτό!
-
Να ξέρετε όμως εσείς που έχετε κάνει επέκταση εγγύησης ισχύει μέχρι 60.000km για τα μηχανικά μέρη (δηλαδή το υπολογίζουν να κάνει ο κάτοχος 15.000km το χρόνο). Αν κάποιος κάνει 20.000km το χρόνο τότε σε 3 χρόνια από την αγορά έχει λήξει και η επέκταση.
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Και ενώ όλοι περιμένουμε να δούμε το ανανεωμένο Polo ή VW παρουσιάζει τις πρώτες φωτογραφίες του ΝΕΟΥ polo..................Το πρώτο polo που μου αρέσει. Να μην έχει και τις ασθένειες του σημερινού!Για να μην μπερδευτείτε για πριν 6 χρόνια μιλάει ο φίλος!!!!!
Την 29/09/05 -
Το ανταλλακτικο ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ εχει δικη του νεα εγγυηση 2 ετων.
Το αυτό!
Απόσπασμα από τον νόμο 2251/1994 δημοσιευμένος στο ΦΕΚ 191 Α'/1994:
Άρθρο 5 - Παράγραφος 5
Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση
αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό.
Εάν κατά τη διάρκεια ισχύος της εγγύησης εμφανισθεί στο προϊόν ελάττωμα και ο
προμηθευτής αρνείται ή βραδύνει την επισκευή πέραν του αναγκαίου κατά περίπτωση
χρόνου, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την αντικατάσταση του προϊόντος με νέο
ίσης αξίας και ποιότητας ή να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση. Αν ο απαιτούμενος
χρόνος επισκευής υπερβαίνει τις δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες, ο καταναλωτής
δικαιούται να ζητήσει την προσωρινή αντικατάσταση του προϊόντος για όσο χρόνο
διαρκεί η επισκευή. -
Ωραίος ρε spiros! Για να μη νομίζουν μερικοί ότι οι καταναλωτές μασάνε κουτόχορτο...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Απόσπασμα από τον νόμο 2251/1994 δημοσιευμένος στο ΦΕΚ 191 Α'/1994:
Άρθρο 5 - Παράγραφος 5
Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση
αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό.
Εάν κατά τη διάρκεια ισχύος της εγγύησης εμφανισθεί στο προϊόν ελάττωμα και ο
προμηθευτής αρνείται ή βραδύνει την επισκευή πέραν του αναγκαίου κατά περίπτωση
χρόνου, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την αντικατάσταση του προϊόντος με νέο
ίσης αξίας και ποιότητας ή να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση. Αν ο απαιτούμενος
χρόνος επισκευής υπερβαίνει τις δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες, ο καταναλωτής
δικαιούται να ζητήσει την προσωρινή αντικατάσταση του προϊόντος για όσο χρόνο
διαρκεί η επισκευή.Μάλιστα. Οπότε πρόκειται περί απάτης. Το θέμα είναι με ποιο τρόπο τους αναγκάζεις να δώσουν απόδειξη για την αλλαγή του ανταλλακτικού ώστε να είσαι καλυμμένος. Δύο τρόπους μπορώ να σκεφτώ: ή να πας εκεί με νομικό σύμβουλο ή να τους σπάσεις τα μούτρα!
-
Είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν χαρτί για το ανταλλακτικό και για την εργασία, ασχέτως αν γίνεται υπό το καθεστώς της εγγύησης.
-
Το χαρτί που μου έδωσαν στην Καρέντα είναι το ένα, από το τριπλότυπο που έχουν. Δίνουν στον πελάτη αυτό με την εντολή επισκευής και κρατάνε αυτοί το τύπου απόδειξη το οποίο και σφραγίζουν με την ένδειξη 'εγγύηση'. Όταν του είπα, λοιπόν, του κατά τα άλλα εξυπηρετικότατου υπεύθυνου για το αν θα μου δώσει απόδειξη έλαβα την παραπάνω απάντηση (...εγγύηση ανταλλακτικού---->λήξη μαζί με αυτή του αυτοκινήτου...). Δεν το κυνήγησα παραπάνω γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις δύσκολα βγαίνει άκρη και συν τοις άλλοις ήμουν 2 ώρες μέσα αντιπροσωπεία Audi και είχαν πονέσει τα ματάκια μου, είχα νυστάξει κτλ...
Την επόμενη φορά όμως θα γίνει μάχη...αν και δύσκολα θα υπάρξει επόμενη φορά γιατί η εγγύηση λήγει σε ένα 6μηνο. -
Ο χρήστης Z3RatuL έγραψε:
Να ξέρετε όμως εσείς που έχετε κάνει επέκταση εγγύησης ισχύει μέχρι 60.000km για τα μηχανικά μέρη (δηλαδή το υπολογίζουν να κάνει ο κάτοχος 15.000km το χρόνο). Αν κάποιος κάνει 20.000km το χρόνο τότε σε 3 χρόνια από την αγορά έχει λήξει και η επέκταση.Αυτό που το γράφει;
Έχω κάνει επέκταση για 2 χρόνια και έχω ήδη 45000 χλμ. -
Για να μη λέω βλακείες, δείτε τη συγκεκριμένες φωτογραφίες από άνθρωπο που είχε κάνει την εγγύηση. Για μηχανικά μέρη δε λέει κάτι συγκεκριμένο για τουρμπίνα αλλά λέει για κάποιες άλλες καλύψεις μέχρι πόσα km είναι. Ορίστε και οι φωτογραφίες:
-
Ο χρήστης Z3RatuL έγραψε:
Για να μη λέω βλακείες, δείτε τη συγκεκριμένες φωτογραφίες από άνθρωπο που είχε κάνει την εγγύηση. Για μηχανικά μέρη δε λέει κάτι συγκεκριμένο για τουρμπίνα αλλά λέει για κάποιες άλλες καλύψεις μέχρι πόσα km είναι. Ορίστε και οι φωτογραφίες:αυτες ειανι οι εξαιρεσεις απ οσο διαβαζω. που γραφει χιλιομετρικο περιορισμο;
-
Πριν λίγη ώρα στην τηλεόραση έδειξε διαφήμιση του CrossPolo.
VW Polo 2009