-
Ναι εγώ το έκανα αν και δεν είχα τόσο έντονο πρόβλημα ποτέ..Μετά το update λύνεται το πρόβλημα τελείως.. Αν θές δες και εδώαπόψεις άλλων κατόχων.
-
Και εγώ το έκανα και πλέον είναι όλα μια χαρά
-
Καλημέρα παίδες. Χθες παρατήρησα στο πόλο, μπροστά στον προφυλακτήρα, κάτω απ την πινακίδα ακριβώς, ένα υγρό, το χρώμα του ήταν σαν λάδι αχρησιμοποίητο, το οποίο είχε στάξει στην σίτα του προφυλακτήρα και εν συνεχεία στην αυλή που το παρκάρω. Το πήγα στην αντιπροσωπεία και μου είπε ότι δεν είναι τίποτα, ότι εκεί μπροστά ειναι το ψυγείο a/c και ότι δεν είναι τίποτα που σχετίζεται με το αυτοκίνητο αλλά εξωτερική βρωμιά ( )
Το έπλυνα να δούμε αν ξαναβγάλει και σήμερα πάλι τα ίδια! Έξω έξω στον προφυλακτήρα, ακριβώς κάτω απ την πινακίδα πάλι αυτο το υγρό, και έιχε στάξει στην αυλή. Τι στο διάολο μπορεί να είναι;
Σημ: Στα 12200χλμ συμπλήρωσα 100ml παραφλού, είναι φυσιολογικό;
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Καλημέρα παίδες. Χθες παρατήρησα στο πόλο, μπροστά στον προφυλακτήρα, κάτω απ την πινακίδα ακριβώς, ένα υγρό, το χρώμα του ήταν σαν λάδι αχρησιμοποίητο, το οποίο είχε στάξει στην σίτα του προφυλακτήρα και εν συνεχεία στην αυλή που το παρκάρω. Το πήγα στην αντιπροσωπεία και μου είπε ότι δεν είναι τίποτα, ότι εκεί μπροστά ειναι το ψυγείο a/c και ότι δεν είναι τίποτα που σχετίζεται με το αυτοκίνητο αλλά εξωτερική βρωμιά ( )Το έπλυνα να δούμε αν ξαναβγάλει και σήμερα πάλι τα ίδια! Έξω έξω στον προφυλακτήρα, ακριβώς κάτω απ την πινακίδα πάλι αυτο το υγρό, και έιχε στάξει στην αυλή. Τι στο διάολο μπορεί να είναι;
Σημ: Στα 12200χλμ συμπλήρωσα 100ml παραφλού, είναι φυσιολογικό;
To παραφλου δεν ειναι και καμια τρελη ποσοτητα μαλλον ασημαντη θα την ελεγα,μην σε ανησυχεί.
Τωρα το λαδι
εψαξες φανταζομαι τον χωρο της μηχανης να δεις μην και εχει λερωσει και αλλου.Μηπως εχει τρυπησει το ψυγειο του ac?Παλια τα γκολφ εκαναν μια γραμμη απο ξεραμενο λιπαντικο στο πορτ μπαγκαζ,ετρεχε απο την κλειδαρια;
-
Ναι κοίταξα και δεν είδα πουθενά λάδι. Το περίεργο είναι ότι είναι έξω έξω λερωμένο, δεν στάζει από κάτω δηλαδή. Την κηλίδα που βρίσκω στην αυλή την βρίσκω πιο μπροστά απ το αμάξι για να καταλάβεις, γιατί στάζει κάτω απ την πινακίδα, και ο προφυλακτήρας στο κάτω άκρο του κάνει μια καμπύλη, σαν σπόιλερ, και ετσι αυτο που στάζει καταλήγει λίγο πιο μπροστά. Το θέμα ειναι οτι δεν ξέρω αν ειναι λάδι, απλά έχει τέτοιο χρώμα. Το πιθανότερο είναι να μην είναι λάδι, γιατί στην υφή ειναι σαν νερό. Το λάδι δε θα έπρεπε να κολλάει κάπως; Ή να αφήνει λεκέ στο προφυλακτήρα;
Το ψυγείο a/c φαντάζομαι κι εγώ. Μπας και ξέρεις τι χρώμα ειναι τα υγρά του ψυγείου μήπως και με καθησυχάσεις λίγο;
-
Μην και κατουραει κανενα σκυλι εκει;
Δεν ξερω τι χρωμα ειναι το λαδι του ac.Εχω ψυγειο που ειχα τρυπα αλλα ειχε πιασει σκονη και φαινοταν μονο η κηλιδα,τον και το imageshack να σου εβαζα την φωτο.
-
Αυτό μου είπε και αυτός στην αντιπροσωπεία, ότι κατόυρησε σκυλί Αλλά δε με έπεισε τελικά. Εντωμεταξύ ρίχνει καρέκλες έξω και δε μπορώ να βγάλω και φώτο, είναι βρεγμένο το αυτοκίνητο. Θα το καθαρίσω και θα δω αύριο αν θα το ξανακάνει και θα ανεβάσω φώτο και την Δευτέρα θα το ξαναπάω
-
Μαλλον το λαδι του ac ειναι διαφανο,αρκει να μην εχει μπει και αμπουλα που το κανει πρασινο φοσφοριζε.
Αφου μονος μου αλλαξα το ψυγειο αυτη τη λεπτομερια δεν την συγκρατησα -
Το ψυκτικό υγρό στα vag έχει κόκκινο προς ροζ χρώμα.
-
Ο χρήστης provocatoras έγραψε:
Το ψυκτικό υγρό στα vag έχει κόκκινο προς ροζ χρώμα.κατά κανόνα...
-
Με το υλικό του κινητήρα, αλουμίνιο ή χυτοσίδηρο, πάει και το ψυκτικό. Εμένα που δεν είναι Λαικό αλλά έχει αλουμίνιο, παίρνει ροζ.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Με το υλικό του κινητήρα, αλουμίνιο ή χυτοσίδηρο, πάει και το ψυκτικό. Εμένα που δεν είναι Λαικό αλλά έχει αλουμίνιο, παίρνει ροζ.μπαρδόν?
-
Τι να πω, δε ξέρω. Τη Δευτέρα θα πάω να το δουν και θα μάθω. Κάτι άλλο τώρα. Πήγα να βάλω βενζίνη και ενώ πέταξε την αντλία στα περίπου 40 ευρώ, ο κύριος που μου το γέμισε μου είπε πως κρατώντας ένα κουμπί που βρίσκεται δίπλα στο ρεζερβουάρ ακριβώς ( είναι ο εξαερισμός μου είπε) συνέχισε να βάζει βενζίνη (κρατώντας το πατημένο) και πήρε άλλα 10Ε Είναι λογικό να γίνεται αυτό; Ή έκανα μαλακία που τον άφησα να το κάνει; Το πασσάτ του πατέρα μου δεν έχει τέτοιο κουμπί και μου είπε ότι δεν έχουν όλα τα μοντέλα.
Ξέρετε κάτι γι αυτό;
-
Είναι η υπεχειλιση του λαιμου του ρεζερβουάρ ...
Βέβαια χλωμο το βλέπω να χωράει 6,5 λίτρα... -
Και τα παίρνει μόνο όταν κρατάς πατημένο αυτό το κουμπί; Μάλλον έλεγε μαλακίες ο τύπος δηλαδή... Λες να κλέβει κανονικά και με το νόμο; Το θεμα είναι ότι στην αντλία της 100άρας, επειδή φούλαρα και το άλλο αμάξι, πήρε 20 λίτρα για 270 χλμ και το trip computer ειχε βγάλει μέση 7,3 λίτρα. Πάνω κάτω όσα λίτρα έκαψα δηλαδη (απόκλιση 0,1). Να μην κλέβει στην 100άρα και να κλέβει στην απλή; Τι να πω, δε ξέρω..
Όλα τα περίεργα σε μένα τυχαίνουν από χτες! Έλεος, δεν έπρεπε να τον αφήσω να τα βάλει για να χω το κεφάλι μου ήσυχο τώρα
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Τι να πω, δε ξέρω. Τη Δευτέρα θα πάω να το δουν και θα μάθω. Κάτι άλλο τώρα. Πήγα να βάλω βενζίνη και ενώ πέταξε την αντλία στα περίπου 40 ευρώ, ο κύριος που μου το γέμισε μου είπε πως κρατώντας ένα κουμπί που βρίσκεται δίπλα στο ρεζερβουάρ ακριβώς ( είναι ο εξαερισμός μου είπε) συνέχισε να βάζει βενζίνη (κρατώντας το πατημένο) και πήρε άλλα 10Ε Είναι λογικό να γίνεται αυτό; Ή έκανα μαλακία που τον άφησα να το κάνει; Το πασσάτ του πατέρα μου δεν έχει τέτοιο κουμπί και μου είπε ότι δεν έχουν όλα τα μοντέλα.Ξέρετε κάτι γι αυτό;
Αυτο το κουμπι ειναι για το κρυμμενο ρεζερβουαρ στο χωρο του πισω καθισματος.
πλακα κανω ,πρωτη φορα ακουω να υπαρχει κουμπι για εξαερισμος σε ρεζερβουαρ
-
Μωρέ έχει ένα σαν κουμπί εκεί, δε ξέρω τι σκατά ειναι, πάντως σίγουρα δεν είναι για τις μαλακίες που είπε αυτός. Το θέμα είναι πως πήρε επιπλέον 6,5 λίτρα Για να δω τώρα πόσα χλμ θα βγάλει με αυτό το ρεζερβουάρ. Μηδένισα και την γενική κατανάλωση για να το μετρήσω κι απο εκεί.
-
υπάρχει αυτό του κουμπί όντως!
κ αν δε το ξέρεις ότι ο άλλος το πατάει, μπορεί να κάνεις σαματά άδικα στο βενζινάδικο (το έχω πάθει. είχα ρωτήσει τον πακιστανό αν το πάτησε, μου είπε όχι, κ έκανα -άδικα- φασαρία ) -
Ρε παιδια ειναι η βαλβιδα εξαερωσης.Το ειχε και το ιμπιζα.Μολις την παταγα εβαζε αλλα 6 λιτρα.Εγω το εκανα μονο σε εξαιρετικες περιπτωσεις,απεργιες βυτιοφορων κτλ.Στη τελευταια απεργια εκανα 150 χμ πριν μετακινηθει απο το full ο δεικτης... Απο οτι ξερω εχει να κανει με το περιεργο σχημα ορισμενων ρεζερβουαρ .
-
Για εξαερισμό μου είπε και μένα ότι είναι.. Απλά δε καταλαβαίνω τι σχέση εχει ο εξαερισμός με το σχήμα του ρεζερβουάρ Thanks πάντως kostis
VW Polo 2009