-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Πάλι είπα να αφήσω το οκταβια σπίτι και να πάρω το εβο στο γραφείο και όπως γύριζα με αυτή τη γλίτσα που είχε κάτω, σε ένα σημείο χωρίς κόσμο στη γειτονιά μου, πάτησα λίγο τη 1η με το sst στο manual μη μου αλλάξει...πως είναι δυνατόν να μη σπινιαρει δε μπορώ να καταλάβω!!!
Τι φάση το 4κινητο...απίστευτο... [emoji38]
Μιλάμε για ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε υλοποίηση 4κίνησης (για δρόμο)...οι σχιστομάτηδες είναι πολύ μπροστά!!
Είναι οι άνθρωποι...είναι. Σε μηχανολογικό επίπεδο το αυτοκίνητο είναι φανταστικό.
Σε ποιότητα και εξοπλισμό είναι...ταξί...αλλά οκ δε το παίρνεις για αυτό. Πάλι καλά που έχει xenon με AFS και πάλι καλά που του έβαλα την android οθόνη.
Μιλάμε για αγωνιστικό με άδεια για δημόσιο δρόμο οπότε οποιαδήποτε σύγκριση με cupra,gti κλπ είναι λίγο άτοπη.
Είναι άλλου επιπέδου αυτοκίνητο, είναι 4κίνητο οπότε δε συγκρίνεται με πισωκίνητα ή προσθιοκίνητα.
-
Η τετρακίνηση δίνει πλεονέκτημα κυρίως σε ελκτική πρόσφυση (με άλλα μειονεκτήματα, όπως υποστροφή). Απλά το Evo είναι αυτοκίνητο ομολογκέ και για αυτό έχει αυτή την συμπεριφορά. Το ίδιο θα ήταν και ένα δικίνητο με παρόμοιες ρυθμίσεις και με πιο ανάλαφρο πάτημα και καλύτερη ευελιξία.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η τετρακίνηση δίνει πλεονέκτημα κυρίως σε ελκτική πρόσφυση (με άλλα μειονεκτήματα, όπως υποστροφή). Απλά το Evo είναι αυτοκίνητο ομολογκέ και για αυτό έχει αυτή την συμπεριφορά. Το ίδιο θα ήταν και ένα δικίνητο με παρόμοιες ρυθμίσεις και με πιο ανάλαφρο πάτημα και καλύτερη ευελιξία.+10
-
Ποιός είχε ζητήσει βίντεο?
Ορίστε λοιπόν. Μια βολτούλα στα γρήγορα, ακόμα μαθαίνουμε...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Εξαιρετικό review!!!Θέλουμε και κανένα incar να το ακούσουμε λίγο.
Τους χρόνους και το εικονικό κοντέρ πως τα ενσωμάτωσες;
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Εξαιρετικό review!!!
Θέλουμε και κανένα incar να το ακούσουμε λίγο.
Τους χρόνους και το εικονικό κοντέρ πως τα ενσωμάτωσες;
Το κάνει μόνη της η Sony Action Cam AS200.
-
Καλημερα!
Κατι πρεπει να εχει παθει το λινκ και δεν μου ανοιγει αυτο το καταπληκτικο βιντεακι φανταζομαι να το δουμε να πορωθουμε λιγακι και εμεις.. -
-
Παιζει μια χαρα!! Θενκς... Παμε για πορωση τωρα..
-
Έχω βάλει μουσική για να καλύψω τις συζητήσεις με τους συνοδηγούς, άλλωστε δεν ακουγόταν τόσο το μοτέρ όσο ο δρόμος και ο αέρας, οπότε δεν είχε και πολύ νόημα.
-
Αυτό το βιντεάκι έχει τόσες παραβάσεις που αν σε βρει η τροχαία...θα ξαναοδηγήσεις αμάξι...τη νέα χιλιετηρίδα!!
Kiiding bro!
Have fun!!ΥΓ: Εγώ προτίμησα να κλείσω τον ήχο και να το δω ακούγοντας Parkway Drive!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
:metalo:
Αυτό το βιντεάκι έχει τόσες παραβάσεις που αν σε βρει η τροχαία...θα ξαναοδηγήσεις αμάξι...τη νέα χιλιετηρίδα!!
Kiiding bro!
Have fun!!ΥΓ: Εγώ προτίμησα να κλείσω τον ήχο και να το δω ακούγοντας Parkway Drive!
Το σκέφτηκα, αλλά νομίζω (και ελπίζω) δε μπορούν να βεβαιώσουν παράβαση αν δε σε πιάσουν εκείνη τη στιγμή.
Ισχύει?
-
απίθανο να σε βρουν!
μην ανησυχείς!! -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
απίθανο να σε βρουν!
μην ανησυχείς!! -
-
Ξανα δεν μπορω να το δω.. βγαζει error..
Αληθεια μονο σε εμενα γινεται μπας και εχω κανα θεμα? ή και αλλοι δεν μπορειτε να το δειτε?
-
Ούτε εγώ το βλέπω...
-
Λογικά πρέπει να είναι αυτό!
Έχω την εντύπωση ότι η διαδρομή δεν είναι και ότι καλύτερο για πάτημα. Αραιοκατοικημένη, με στροφές και βλάστηση στα πλαϊνά του δρόμου, που δεν σου δίνει ορατότητα για το τι ακολουθεί. Έβλεπα το βίντεο και σκεφτόμουν μήπως στην κορυφή καμιάς στροφής φανεί κανένα παιδάκι που βγαίνει από το σπίτι του, κανένας ποδηλάτης που πάει με 20 ή κανένας ιδιοκτήτης που ξεπαρκάρει και δεν περιμένει να εμφανιστεί μπροστά του ένα EVO που έρχεται πατημένο.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Λογικά πρέπει να είναι αυτό!Έχω την εντύπωση ότι η διαδρομή δεν είναι και ότι καλύτερο για πάτημα. Αραιοκατοικημένη, με στροφές και βλάστηση στα πλαϊνά του δρόμου, που δεν σου δίνει ορατότητα για το τι ακολουθεί. Έβλεπα το βίντεο και σκεφτόμουν μήπως στην κορυφή καμιάς στροφής φανεί κανένα παιδάκι που βγαίνει από το σπίτι του, κανένας ποδηλάτης που πάει με 20 ή κανένας ιδιοκτήτης που ξεπαρκάρει και δεν περιμένει να εμφανιστεί μπροστά του ένα EVO που έρχεται πατημένο.
Έχει άπλα πάντως και βλέπεις και σου επιτρέπει να παίξεις με το αυτοκίνητο.
Η Πεντέλη αν και πιο βουνοδιαδρομή, δεν σου αφήνει περιθώρια για λάθη.
-
Τέλεια βόλτα πάλι χθες.
Βίντεο ελπίζω αύριο.
Subscribe for content.
Μitsubishi Lancer Evo X