-
[quote='divxakias'] Όμως στα 21.500
-
Ναι μέν, αλλά:
- Είναι αξιόπιστο (και άμα αρχίζει να βγάζει τίποτε προβλήματα θα νιώθεις μ@λ@κ@ς που δεν πήρες κάτι λιγότερο 'αξιόπιστο' αλλά περισσότερο αυτοκίνητο)
- Είναι τόσο όμορφο που το παίρνεις με κλειστά μάτια (γιατί όταν τα ανοίξεις ... και δεις μπροστά σου τον στραβοχυμένο λουκουμά ....)!!!
-
Ο χρήστης divxakias έγραψε:
Μετά από 2500 χιλ. περίπου χιλιόμετρα μαζί με το νέο Toyota Auris 1.6 Premium σας μεταφέρω εν συντομία την εμπειρία μου.-
Η κατανάλωση του μέχρι τώρα μέσα στην πόλη είναι στα 10.2.lt
-
Πολύ καλή απόδοση έχει το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου το οποίο παίζει και MP3 – WMA files.
σα πολυ αυξημενη δεν ειναι η καταναλωση??
για το ηχοσυστημα, μολις ερθει θα περασει απο ΠΟΛΛΕΣ ακροασεις..
-
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Μετά από 2500 χιλ. περίπου χιλιόμετρα μαζί με το νέο Toyota Auris 1.6 Premium σας μεταφέρω εν συντομία την εμπειρία μου.
-
Η κατανάλωση του μέχρι τώρα μέσα στην πόλη είναι στα 10.2.lt
-
Πολύ καλή απόδοση έχει το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου το οποίο παίζει και MP3 – WMA files.
σα πολυ αυξημενη δεν ειναι η καταναλωση??
για το ηχοσυστημα, μολις ερθει θα περασει απο ΠΟΛΛΕΣ ακροασεις..
Εμένα γιατί τα 10lt/100 μου φαίνονται ΜΙΑ ΧΑΡΑ μέσα στην πόλη; Εγώ που κάνω το 90% των χιλιομέτρων στην διαδρομή Ελληνικό-Π. Φάληρο ,Ελληνικό-Καλλιθέα , Ελληνικό-Γλυφάδα και Ελληνικό-Κέντρο, άρα είμαι σχεδόν πάντα....μποτιλιαρισμένος ή κινουμαι με μέση ταχύτητα κάτω από 20χλμ/ώρα, με το Υ και έχω μέση κατανάλωση πάνω από 10lt... Βέβαια είναι παλαιότερης τεχνολογίας κινητήρας και ούτε φημιζόταν για την οικονομία του, συν τα φαρδιά σχετικά λάστιχα για αυτοκίνητο πόλης (από τη μαμά του είχε 195/50/15).
Αλλά ΟΚ, πόσο παρακάτω; Εμένα ειδικά τώρα καλοκαιριάτικα με το A/C ανοιχτό σχεδόν συνέχεια (ιδιαίτερα όταν το αμόρε μπαίνει μέσα, πρέπει να προσέχουμε τα μαλλάκια της μην χαλάσουν από τον αέρα! ), είμαι μόνιμα πάνω από 10lt/100...
Αρα , νομίζω πως απλά ο φίλος μας είναι...ειλικρινής!
Και ξαναλέω, μετρήστε καταναλώσεις όχι μόνον με το trip computer , είναι καμιά φορά ...κολακευτικό για το αυτοκίνητο! -
-
Συμφωνώ....... μια χαρά κατανάλωση είναι για μέσα στη πόλη,
Για ταξίδι το κόβω κάπου στα 6, πα μαλ-πα μαλ -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Πρωτες εντυπωσεις απο Auris 1,4.Εντυπωσιαστηκα απο τις πορτες - αυτη του οδηγου - που σου δινει την αισθηση πολυ βαριας πορτας και οχι ψευτοδουλειας.
Συμφωνώ.........
-
Η καταναλωση ειναι και θεμα οδηγου. Πηρα μια μερα το γιαρις και ειδα μεση κατ. 9λτ. Λεω πολλα ειναι ρε γμτ! Το μηδενισα και το ειχα μια μερα, εκανα >100 χλμ με οικονομικη οδηγηση (χαλαρη εκκινηση, κλπ.). Αποτελεσμα: 6λτ!
-
Εμένα γιατί εξακολουθεί να μου φαίνεται ότι είναι υπερτιμημένο ?
Πολλά λεφτά (~ 20.000) και sorry παίδες αλλά να έδινα 7.000.000 δρχ. για να έπαιρνα κάτι που η υφή των πλαστικών του μου θυμίζει lada niva και χωρίς να δίνει κάτι ιδαιίτερο και διαφορετικό στον εξοπλισμό .... ε όχι δεν θα το αγόραζα.
Και τελικά κανείς μα κανείς (ούτε τα περιοδικά) δεν έχει αναφέρει ένα σοβαρό επιχείρημα (εκτός βέβαια από υποκειμενικές κρίσεις) γιατί υπερτερεί έναντι του ανταγωνισμού.
Και εξακολουθώ να μην το βλέπω να πουλάει (αν κρίνω από τις εμφανίσεις στους δρομους) σε σχέση με τον προηγούμενο μοντέλο της Corolla.
-
Ο χρήστης Everville έγραψε:
Και τελικά κανείς μα κανείς (ούτε τα περιοδικά) δεν έχει αναφέρει ένα σοβαρό επιχείρημα (εκτός βέβαια από υποκειμενικές κρίσεις) γιατί υπερτερεί έναντι του ανταγωνισμού.
after sales Toyota, αξιοπιστία, 'απόσβεση χρημάτων Τoyota'.
Και εξακολουθώ να μην το βλέπω να πουλάει (αν κρίνω από τις εμφανίσεις στους δρομους) σε σχέση με τον προηγούμενο μοντέλο της Corolla.
αν και δεν έκανε και το καλύτερο ξεκίνημα στην Ελληνική αγορά,
χρειάζεται χρόνος για να το δείς σε καλούς αριθμούς στο δρόμο. -
[quote='Everville']
after sales Toyota, αξιοπιστία, 'απόσβεση χρημάτων Τoyota'.Και γιατί να μην αγοράσει κάποιος το Honda Civic Type S ?
Παρόμοια εγγύηση, έχουν παρόμοια τιμή αλλά πολύ καλύτερο σε όλους τους τομείς !αν και δεν έκανε και το καλύτερο ξεκίνημα στην Ελληνική αγορά,
χρειάζεται χρόνος για να το δείς σε καλούς αριθμούς στο δρόμο.Χμ..! Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!
-
Και γιατί να μην αγοράσει κάποιος το Honda Civic Type S ?
Παρόμοια εγγύηση, έχουν παρόμοια τιμή αλλά πολύ καλύτερο σε όλους τους τομείς !Με 8 μήνες + παράδοση ? Ένας αποτρεπτικός παράγοντας...
αν και δεν έκανε και το καλύτερο ξεκίνημα στην Ελληνική αγορά,
χρειάζεται χρόνος για να το δείς σε καλούς αριθμούς στο δρόμο.Χμ..! Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!
Δυστυχώς η διαθεσιμότητά του δεν είναι και η καλύτερη αφού μιλάμε για 2 μήνες παράδοση πλέον, 1 στην καλύτερη. Όταν ρολλάρει λίγο στην αγορά θα φανεί βέβαια αν φταίει αυτό.
-
Εμένα γιατί εξακολουθεί να μου φαίνεται ότι είναι υπερτιμημένο ?
Είναι. Το 'παμε.
Πολλά λεφτά (~ 20.000) και sorry παίδες αλλά να έδινα 7.000.000 δρχ. για να έπαιρνα κάτι που η υφή των πλαστικών του μου θυμίζει lada niva και χωρίς να δίνει κάτι ιδαιίτερο και διαφορετικό στον εξοπλισμό .... ε όχι δεν θα το αγόραζα.
Σιγά μη σου θυμίζει και Datsun Y120. Χαλαρώστε λίγο παιδιά, ή εκτός και αν είσαστε όλοι μαθημένοι στις S Class και σας διαφεύγει να το αναφέρετε... πάσο
-
Ο χρήστης menthol1979 έγραψε:
Σιγά μη θυμίζει και Datsun Y120. Χαλαρώστε λίγο παιδιά, ή εκτός και αν είσαστε όλοι μαθημένοι στις S Class και σας διαφεύγει να το αναφέρετε... πάσο+1....... .........καλό καλό....... έγραψες
-
[quote]
Με 8 μήνες + παράδοση ? Ένας αποτρεπτικός παράγοντας...
Ποιος το είπε αυτό ? Εμένα φίλος μου το παρέλαβε σε λιγότερο από μήνα.
Το παράδειγμα πάντως που ανέφερα είναι καθαρά ενδεικτικό και μου ήρθε πρόχειρα στο μυαλό. -
Ο χρήστης Everville έγραψε:
Ποιος το είπε αυτό ? Εμένα φίλος μου το παρέλαβε σε λιγότερο από μήνα.
Το παράδειγμα πάντως που ανέφερα είναι καθαρά ενδεικτικό και μου ήρθε πρόχειρα στο μυαλό.Κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ και ειδικότερα στο αντίστοιχο thread και θα δείς γιατί το λέμε. Αν έφτιαξε ο χρόνος παράδοσης του Civic είναι θετικό ... για το Civic.
Ξαναγυρίζουμε όμως πάλι στα ίδια... Auris vs the world
-
Στους 4Τ Μαρτίου καταγράφεται στους πίνακες πως το Auris 1.4 βγάζει συγκριτικά με το Auris 1.6 περισσότερα χλμ/1000 σαλ για καθεμία από τις 5 σχέσεις του κιβωτίου. Δεν είναι λίγο περίεργο αυτό; Το 'αναμενόμενο' δε θα ήταν το 1.6 να έχει λίγο μακρύτερες σχέσεις από αυτές του 1.4;
-
Ο χρήστης tt έγραψε:
Στους 4Τ Μαρτίου καταγράφεται στους πίνακες πως το Auris 1.4 βγάζει συγκριτικά με το Auris 1.6 περισσότερα χλμ/1000 σαλ για καθεμία από τις 5 σχέσεις του κιβωτίου. Δεν είναι λίγο περίεργο αυτό; Το 'αναμενόμενο' δε θα ήταν το 1.6 να έχει λίγο μακρύτερες σχέσεις από αυτές του 1.4;Έχουν ίδια διάμετρο τροχών;
-
λογικα χθες/σημερα εκτελωνιζεται το auris της μαμας...
σε 2/3 μερες θα το εχει! -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Στους 4Τ Μαρτίου καταγράφεται στους πίνακες πως το Auris 1.4 βγάζει συγκριτικά με το Auris 1.6 περισσότερα χλμ/1000 σαλ για καθεμία από τις 5 σχέσεις του κιβωτίου. Δεν είναι λίγο περίεργο αυτό; Το 'αναμενόμενο' δε θα ήταν το 1.6 να έχει λίγο μακρύτερες σχέσεις από αυτές του 1.4;
Έχουν ίδια διάμετρο τροχών;
Δεν έχω τώρα το τεύχος για να απαντήσω σε αυτό. Όμως όσο αυξάνονται τα χλμ/1000 σαλ (η διάμετρος των τροχών έχει ήδη παίξει το ρόλο της στο αποτέλεσμα), τόσο μειώνεται η ώθηση που ασκείται στο αυτοκίνητο και αντίστροφα. Σωστά; Αναρωτιέμαι λοιπόν το λόγο που για δύο αυτοκίνητα παρόμοιου βάρους, σε αυτό με τον ισχυρότερο κινητήρα πολλαπλασιάζεται περισσότερο η (μεγαλύτερη) ροπή απ' ότι σε αυτό με τον ασθενέστερο κινητήρα.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
λογικα χθες/σημερα εκτελωνιζεται το auris της μαμας...
σε 2/3 μερες θα το εχει!Με το καλό και καλοτάξιδο!!
Toyota Corolla (4d) & Auris (5d) 2007