Ο χρήστης tm έγραψε:
Μετά από 2500 χιλ. περίπου χιλιόμετρα μαζί με το νέο Toyota Auris 1.6 Premium σας μεταφέρω εν συντομία την εμπειρία μου.
-
Η κατανάλωση του μέχρι τώρα μέσα στην πόλη είναι στα 10.2.lt
-
Πολύ καλή απόδοση έχει το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου το οποίο παίζει και MP3 – WMA files.
σα πολυ αυξημενη δεν ειναι η καταναλωση??
για το ηχοσυστημα, μολις ερθει θα περασει απο ΠΟΛΛΕΣ ακροασεις..
Εμένα γιατί τα 10lt/100 μου φαίνονται ΜΙΑ ΧΑΡΑ μέσα στην πόλη; Εγώ που κάνω το 90% των χιλιομέτρων στην διαδρομή Ελληνικό-Π. Φάληρο ,Ελληνικό-Καλλιθέα , Ελληνικό-Γλυφάδα και Ελληνικό-Κέντρο, άρα είμαι σχεδόν πάντα....μποτιλιαρισμένος ή κινουμαι με μέση ταχύτητα κάτω από 20χλμ/ώρα, με το Υ και έχω μέση κατανάλωση πάνω από 10lt... Βέβαια είναι παλαιότερης τεχνολογίας κινητήρας και ούτε φημιζόταν για την οικονομία του, συν τα φαρδιά σχετικά λάστιχα για αυτοκίνητο πόλης (από τη μαμά του είχε 195/50/15).
Αλλά ΟΚ, πόσο παρακάτω; Εμένα ειδικά τώρα καλοκαιριάτικα με το A/C ανοιχτό σχεδόν συνέχεια (ιδιαίτερα όταν το αμόρε μπαίνει μέσα, πρέπει να προσέχουμε τα μαλλάκια της μην χαλάσουν από τον αέρα! ), είμαι μόνιμα πάνω από 10lt/100...
Αρα , νομίζω πως απλά ο φίλος μας είναι...ειλικρινής!
Και ξαναλέω, μετρήστε καταναλώσεις όχι μόνον με το trip computer , είναι καμιά φορά ...κολακευτικό για το αυτοκίνητο!