Παιδιά αυτά που γράφετε περί μειονεκτημάτων για aftermarket Xenon είναι απλά βλακείες!Έχω βάλει κι εγώ Xenon και μάλιστα είμαι ο φίλος του aserf με το golf 4!Αξίζει να σας πω ότι ο πατέρας μου mercedes και η μάνα μου golf 5 και τα 2 με xenon από μαμά.Η φωτεινότητα (επειδή τα βάλαμε δίπλα-δίπλα) με το mercedes είναι σχεδόν ίδια και από το golf 5 είναι μεγαλύτερη.
Όσο για την αυτορύθμιση αυτά που ακούω (βασικά διαβάζω) εδώ και μέρες είναι απλά βλακείες!Η αυτορύθμιση είναι ΜΟΝΟ πάνω-κάτω και ΔΕΝ ρυθμίζονται αυτόματα στις στροφές.Μόνο στο φρενάρισμα έχει διαφορά όπου όταν βυθίζεται το αμάξι τα xenon σηκώνονται.(στο golf 5 είναι πιο έντονο το φαίνόμενο λόγω πιο μαλακής αμάρτησης.)
Μόνο μειονέκτημα είναι ότι όταν με τα κανονικά φωτα έχεις μια ελαφρά διάθλαση πάνω από την 'γραμμή' που πρέπει να φωτίζουν τα φώτα,με τα xenon είναι λίγο πιο έντομη αυτη η διάθλαση.Όχι πιο μεγάλη,απλά είναι σαν το φως να φωτίζει λίγο πιο ψηλά.
Μην τρελαθούμε τώρα ότι είναι παράνομα!Το kit το έβαλα σε ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ της VW!Και το κιτ μέσα είχε τα πάντα και είναι τρελή εγγύηση!και όταν λέω τα πάντα εννοώ τα πάντα:καλώδια,ενισχυτές τάσης,λάμπες,βίδες...κτλ.Για να έχεις πρόβλημα με αυτό το κιτ είναι γιατί πρέπει ο μάστοράς σου απλά να είναι εντελώς άσχετος!
Αν δεν βάλετε το κιτ στο αμάξι σας ποτέ δεν θα καταλάβετε αυτό που λέω ούτε θα μου δώσε τε ποτέ δίκιο.Μπορεί να νομίζετε ότι μπορείτε να κρίνετε από κάτι βλάκες που έχουν μόνιμα αρυθμιστα τα φώτα γιατι πιστεύουν ότι βλέπουν καλύτερα!Όσοι είναι διατεθημένοι να δώσουν 400 ευρώπουλα και ίσως και περισσότερα (στο 405 κάνει 700 ευρώ περίπου) σίγουρα δεν είναι αυτής της νοοτροπίας.
Το μόνο που έχω ναπω είναι Xenon εγγύηση γιατί είχα 130W λάμπα στην μεσαία και με τα xenon βλέπω πολύ καλύτερα!Γίνεται μέρα!Αυτά.Όποιος έχει απορία ας πάει μια βόλτα με κάποιον που έχει βάλει aftermarket xenon και μετά να γράψει!δεν μπορεί κανείς να κρίνει χωρίς να το ζήσει πρώτα!Αυτά.Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά με έπνιξε το δίκιο μου.
YΓ:όσο για τα πιτσιλιστήρια σε κάνένα από τα δύο άλλα (mercedes & golf 5) δεν έχουν δουλέψει ποτέ!και δεν είναι και καινούρια.Το ένα είναι 4,5 χρονών και το άλλο 1,5!το δικό μου που δεν έχει τι διαφορά έχει;