-
Ο χρήστης Apicos_TopFuelRacingClub έγραψε:
Υ.Γ. 2: Κάποιος ειρωνικά αναφέρθηκε στις φιλανθρωπικές μας εκδηλώσεις. Ντροπή σε όποιον το έκανε. Δεν αξίζει καν να πω κάτι άλλο, επειδή σε υπανθρώπους δεν έχω συνηθίσει να μιλάωΦαίνεται ότι ούτε καν δίαβασες τι έγραψα...
Κάνατε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Καλές και άγιες, αλλά μην τις βάζετε σαν βιτρίνα για να καλύπτετε αυτά που κάνετε στο δρόμο.
Ο υπάνθρωπος...
ΥΓ Απαιτώ quote στο οποίο να φαίνεται η ειρωνία μου προς τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, αυτές καθ'αυτές...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μμρρρ... ανατρίχιασαIQ Ραδικιού
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στενοχωριέμαι λίγο για κάτι που διαβάζω. Ότι τόσα χρόνια με πρόστιμα, αφαιρέσεις άδειας, δικαστήρια η τροχαία δεν κατάφερε να πετύχει τίποτα.Σωστά, πολύ σωστά. Όταν λοιπόν κάποια μέτρα καταστολής δεν αρκούν για να φερθεί κάποιος όπως πρέπει και εξακολουθεί να κάνει του κεφαλιού του, απαιτείται η εφαρμογή πιο ισχυρών μέτρων καταστολής [και μην αρχίσει κανείς για την παιδεία και άλλα ρομαντικά, η παιδεία είναι για τα πιτσιρίκια, όχι γι'αυτούς που έχουν ήδη διαμορφώσει άποψη και τρόπο ζωής, τους οποίους προτιμώ να μην περιμένω να αποσυρθούν σε 30 χρόνια από τους δρόμους περιμένοντας την επόμενη καλύτερη γενιά].
Ώστε το πρόστιμο 400 ευρώ από δικαστήριο είναι λίγο για να σας βάλει μυαλό και να μην παίζετε με το κεφάλι του κοσμάκη; 4.000 ευρώ πως σας φαίνεται; 24.000 ευρώ ή κατάσχεση του αυτοκινήτου; Εκεί να σας δω, όχι στο 'μου πλήρωσε ο μπαμπάς [ή μου περισσεύουν τα φράγκα και πλήρωσα εγώ] τα κερατιάτικα κι αύριο πάλι έξωωωω'.
Πάγια εγκληματολογική πρακτική: όταν ένα μέτρο δεν φέρνει αποτέλεσμα, αναθεωρείται ως προς την έντασή του.
400€
4.000€
24.000€
50.000€
Αφαιρεση δεξιου χεριου
Εκτελεση.....Μ αυτην την πολιτικη ξεκινησαν ολες οι Επαναστασεις στην Ιστορια.
Αν ενα αυτοκινητο δεν δουλευει σωστα....
Το πιεζεις κ αλλο;;;;;;
ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ..... -
Ο χρήστης FiestaMAN έγραψε:
Μμρρρ... ανατρίχιασα
IQ Ραδικιού
Μου αρέσει που την υπογραφή μου την χρησιμοποίησες με quote που μοιάζει σαν να το είπα σε κάποιον μέσα από κάποιο post μου...
Μάλλον δεν γούσταρες καν να γράψεις ότι αυτό προέρχεται από την υπογραφή μου...Αλλά δυστυχώς για εσένα δεν βρήκες τίποτα άλλο για να μου την ¨πεις¨ με αποτέλεσμα να χρησιμοποιήσεις κάτι άσχετο...
Μπράβο νέε μου! Εύγε...
-
Σας παρακαλώ εκατέρωθεν να χαμηλώσετε τους τόνους σας. Αν δεν το κάνετε και αυτό το topic θα κλειδωθεί.
-
Η συζητηση παντως δεν βγαζει πουθενα....
-
Ειλικρινά χαίρομαι, που κανένας από εσάς δεν τρέχει.Τώρα, επίσης, πως μας βγάζετε 'δολοφόνους' χωρίς να μας έχετε δει ποτέ μπροστά σας (επειδή πίσω σας είναι πολύ δύσκολο!), είναι ένα θέμα... Αλλά, μάλλον, άπτεται στις μαντικές ικανότητές σας, στις οποίες έχω αναφερθεί σε post σε κλειδωμένο tοpic και τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτείτε!
Αν και δεν ήθελα να αναφερθώ προσωπικά σε κάποιον, η αλήθεια είναι ότι αυτό το ότι 'δε σας βλέπουμε πίσω μας' ήταν δύσκολο να το εκλάβω ως αστείο.
Μίλησα παραπάνω για 'χεράδες' και επιμένω. Ευτυχώς, αυτοί οι χεράδες (και δεν αναφέρομαι σε εσένα) συνήθως είναι και μέγιστοι κάγκουρες, οπότε τους βλέπεις -και τους ακούς- (από μπρος, από πίσω, από πάνω, από το διπλανό βουνό!) γιατί συνήθως... φέγγουν! Και βέβαια δεν πρόκειται να διεκδικήσω την μπροστινή θέση. Στην πάντα αμέσως και με χαμόγελοΗ διαφορά έχει να κάνει με τη νοοτροπία. Πράγματι δεν πιστεύω ότι -τουλάχιστον εδώ μέσα- υπάρχει έστω κι ένας που να μην έχει κάνει κάποια -ή και πολλές- φορά 'ταρζανιά' σε δημόσιο δρόμο. Έτσι κι εγώ... Η διαφορά όμως είναι ότι αποδέχομαι τη μ@λ@κία μου και δεν το περηφανεύομαι, ή το θεωρώ τέλος πάντων τρόπο ζωής. Συνειδητοποιώ(-ούμε) σύντομα ότι η καφρίλα αυτή κοστίζει σε ζωές. Κι εντάξει, εγώ που είμαι καραγκιόζης ας πάω άκλαφτος. Ο απέναντι όμως... ΓΙΑΤΙ;;;;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Σας παρακαλώ εκατέρωθεν να χαμηλώσετε τους τόνους σας. Αν δεν το κάνετε και αυτό το topic θα κλειδωθεί.Και θα ανοίξουν ένα τρίτο... παλιά μου τέχνη κόσκινο...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στενοχωριέμαι λίγο για κάτι που διαβάζω. Ότι τόσα χρόνια με πρόστιμα, αφαιρέσεις άδειας, δικαστήρια η τροχαία δεν κατάφερε να πετύχει τίποτα.Σωστά, πολύ σωστά. Όταν λοιπόν κάποια μέτρα καταστολής δεν αρκούν για να φερθεί κάποιος όπως πρέπει και εξακολουθεί να κάνει του κεφαλιού του, απαιτείται η εφαρμογή πιο ισχυρών μέτρων καταστολής [και μην αρχίσει κανείς για την παιδεία και άλλα ρομαντικά, η παιδεία είναι για τα πιτσιρίκια, όχι γι'αυτούς που έχουν ήδη διαμορφώσει άποψη και τρόπο ζωής, τους οποίους προτιμώ να μην περιμένω να αποσυρθούν σε 30 χρόνια από τους δρόμους περιμένοντας την επόμενη καλύτερη γενιά].
Ώστε το πρόστιμο 400 ευρώ από δικαστήριο είναι λίγο για να σας βάλει μυαλό και να μην παίζετε με το κεφάλι του κοσμάκη; 4.000 ευρώ πως σας φαίνεται; 24.000 ευρώ ή κατάσχεση του αυτοκινήτου; Εκεί να σας δω, όχι στο 'μου πλήρωσε ο μπαμπάς [ή μου περισσεύουν τα φράγκα και πλήρωσα εγώ] τα κερατιάτικα κι αύριο πάλι έξωωωω'.
Πάγια εγκληματολογική πρακτική: όταν ένα μέτρο δεν φέρνει αποτέλεσμα, αναθεωρείται ως προς την έντασή του.
Αυτή η λογική θυμίζει G.Bush Junior..
Όποιος δε συμμορφώνεται εκτελείται.
Επίσης αντί να λύσουμε το πρόβλημα με πίστες (10 στην Αττική οπου να μπένεις με 2ευρώ,όχι απαραίτητα υψηλών προδιαγραφών) προσπαθούμε να εξαφανίσουμε τις κόντρες(ΑΔΥΝΑΤΟΝ) σα να προσπαθούμε να απαγορεύσουμε το sex...
Και όποτε κάποιος θα σκοτώνεται θα ψάχνουμε τι φταίει.
Για να τελειώνουμε εγώ χωρίς να είμαι ειδικός μπορώ να φτιάξω πακέτο μέτρων που αν εφαρμοστούν θα μειωθούν τα ατυχήματα σε τεράστιο ποσοστό,με υπογραφή και εγγύηση.Και αν δεν συμβεί αυτό δέχομαι να με φυλακίσουν ισόβια ή να εκτελεστώ.. -
Λοιπόν...
A-Viper7: Εγώ διάβασα μία γραμμή που έιχες γράψει προς απάντηση κάποιου άλλου... Ας έκανες κι εσύ Quote ό,τι είχες πει σε κάποιο άλλο post σου, για να μη διαμμορφώνεις εντυπώσεις. Τώρα ποιός χρησιμοποίησε τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις ως 'βιτρίνα'.. Πρώτα από όλα: 'Βιτρίνα' χρησιμοποιεί κάποιος, όταν κάνει κάτι κακό.. Προς σκέψη αυτό
Batman: Το αρχικό post κι άνοιγμα του topic από τον MAd-MAX-13 περιείχε μόνο την 'αποχαιρετιστήρια' επιστολή του Προέδρου του T.F.R.C.. Τώρα, πως έφτασε να είναι έτσι, μάλλον θα το καταλάβεις αν διαβάσεις και τα δύο Topics... Απλή ενημέρωση
htanso21: Μη μου εκνευρίζεσαι και σου ανεβαίνει η πίεση...
- Γιατί θίχτηκες προσωπικά για τη νοητική σου κατάσταση?? Ένα γνωμικό παρέθεσα
- Σχετικά με τα bold.. Λογικό δεν είναι να μας βλέπετε μόνο μπροστά σας?? Αφού είστε νομοταγείς κι οδηγείτε στην Ποσειδώνος με 70 βάσει ορίου.. Συγγνώμη, αλλά εγώ το πατάω λίγο παραπάνω.. 80 πάω. Οπότε, με αυτό το μικρό μυαλό, όπως είπες και βάσει των αυστηρότατων νόμων της φυσικής, είμαστε μπροστά σας...
- Τέλος.. Πάλι σχετικά με αυτό το 'πρόσεξε που τα λες' κτλ.... Ο σεβασμός κερδίζεται, htanso21.. Απειλόντας προτίθεσαι να το αλλάξεις αυτό??
- Ειλικρινά εύχομαι να μην έκανες κλικ στο site που σου είπα...
Οι κύριοι-πρώτοι ξάδερφοι του Δράκοντα.... Το ομολογώ! Χθες έκανα ένα τσιγάρο, ενώ οδηγούσα.... Σκοτώστε με (άλλωστε κι αυτό παράβαση είναι κι αφού επιμένετε να καπνίζετε όσο οδηγείτε, τότε.....) Στην ΠΥΡΑ όλοι
Που είσαι, FiestaMAN.......
-
-
A-Viper7: Εγώ διάβασα μία γραμμή που έιχες γράψει προς απάντηση κάποιου άλλου...Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα... Διαβάζουμε ολόκληρη την απάντηση, όχι μόνο μια γραμμή. Αν παρ'όλα αυτά διαβάσουμε μόνο μία γραμμή δεν χαρακτηρίζουμε τον άλλον ως υπάνθρωπο...
Ας έκανες κι εσύ Quote ό,τι είχες πει σε κάποιο άλλο post σου, για να μη διαμμορφώνεις εντυπώσεις.
Εγώ θα κάνω quote τα δικά μου λόγια;
Τώρα ποιός χρησιμοποίησε τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις ως 'βιτρίνα'.. Πρώτα από όλα: 'Βιτρίνα' χρησιμοποιεί κάποιος, όταν κάνει κάτι κακό.. Προς σκέψη αυτό
Σε αυτό συμφωνούμε. Γι' αυτό ακριβώς μίλησα για βιτρίνες.-
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
δεν ειμαστε στον μεσαιωνα....
εδω διαφωνειται μεταξυ σας....αλλα παρολαυτα στοχος σας δεν ειναι ο διαλογος με επιχειρηματα και κατανοηση του συνομιλητη σας αλλα το πως να βαλετε κατα της παρεας μας και να σπιλωσετε το ονομα....TFRCξυπνηστε δεν υπαρχουν φαντασματα...
Ποιος είναι κολημενος και δεν διαβαζει καν τα επιχειρηματα του άλλου Φαίνεται νομιζω!! Δεν ειμαστε αλητες και δεν ειμαστε αλήτες. Ναι δεν ειστε αλήτες, ειτε προκλητικοί, αδιάφοροι και επικύνδινοι, και δεν υπάρχει κανενας λογος εμεις οι υπολοιποι να το ανεχόμαστε, πόσο μάλλον να το επικροτούμε!!
Δεν είμαστε στον Μεσαιωνα, αλλά όσο διαβάζω τα ποστ σου αρχίζω να αμφιβάλω..
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Αυτή η λογική θυμίζει G.Bush Junior..Όποιος δε συμμορφώνεται εκτελείται.
Επίσης αντί να λύσουμε το πρόβλημα με πίστες (10 στην Αττική οπου να μπένεις με 2ευρώ,όχι απαραίτητα υψηλών προδιαγραφών) προσπαθούμε να εξαφανίσουμε τις κόντρες(ΑΔΥΝΑΤΟΝ) σα να προσπαθούμε να απαγορεύσουμε το sex...
Για να τελειώνουμε εγώ χωρίς να είμαι ειδικός μπορώ να φτιάξω πακέτο μέτρων που αν εφαρμοστούν θα μειωθούν τα ατυχήματα σε τεράστιο ποσοστό,με υπογραφή και εγγύηση.Και αν δεν συμβεί αυτό δέχομαι να με φυλακίσουν ισόβια ή να εκτελεστώ..Δεν κατάλαβα, αν κάποιος δεν συμμορφώνεται τι πρέπει να κάνει μια οργανωμένη κοινωνία ανθρώπων; Να τον χαϊδέψει; Από που κι ως που;
Τα περί εκτελέσεων δεν τα σχολιάζω γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ. Όμως αφού η ποινή του απλού προστίμου δεν αρκεί, υπάρχει και η φυλακή. Εδώ οδηγούνται στη φυλακή άνθρωποι για απόπειρα απάτης ή κλοπής, δηλαδή για διακινδύνευση περιουσιακών αγαθών. Όποιος θέτει σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα θα τη γλιτώνει με πρόστιμο της πλάκας;
Ωραία η λογική σας (και άκρως συμφέρουσα). -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτή η λογική θυμίζει G.Bush Junior..
Για να τελειώνουμε εγώ χωρίς να είμαι ειδικός μπορώ να φτιάξω πακέτο μέτρων που αν εφαρμοστούν θα μειωθούν τα ατυχήματα σε τεράστιο ποσοστό,με υπογραφή και εγγύηση.Και αν δεν συμβεί αυτό δέχομαι να με φυλακίσουν ισόβια ή να εκτελεστώ..Δεν κατάλαβα, αν κάποιος δεν συμμορφώνεται τι πρέπει να κάνει μια οργανωμένη κοινωνία ανθρώπων; Να τον χαϊδέψει; Από που κι ως που;
Τα περί εκτελέσεων δεν τα σχολιάζω γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ. Όμως αφού η ποινή του απλού προστίμου δεν αρκεί, υπάρχει και η φυλακή. Εδώ οδηγούνται στη φυλακή άνθρωποι για απόπειρα απάτης ή κλοπής, δηλαδή για διακινδύνευση περιουσιακών αγαθών. Όποιος θέτει σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα θα τη γλιτώνει με πρόστιμο της πλάκας;
Ωραία η λογική σας (και άκρως συμφέρουσα).Ο νόμος να εφαρμόζεται,δε διαφωνώ αλλά πρέπει να υπάρχει εναλλακτική απο το τρέξιμο στο δρόμο.Και σοβαρή εναλλακτική δε υπάρχει.
Η ανάγκη για γρήγορη οδήγηση είναι βασική ανάγκη αυτών των ανθρώπων.Δεν μπορείς να τους λες θα πηγαίνετε στα Μέγαρα 2 φορές το μήνα.
Είμαι σίγουρος οτι άν φτιαχτούν μερικές πίστες που η είσοδος να είναι δωρεάν ή πολύ φτηνή ,ο Fiestaman και ο κάθε Fiestaman θα δεχτεία να μπένει φυλακή όποιος τρέχει στους δημόσιους δρόμους. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν κατάλαβα, αν κάποιος δεν συμμορφώνεται τι πρέπει να κάνει μια οργανωμένη κοινωνία ανθρώπων; Να τον χαϊδέψει; Από που κι ως που;Όχι, αλλά αν ένα μέτρο συνεχίζει να είναι αναποτελεσματικό παρά την κλιμάκωση της έντασής του η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να διερευνήσει αυτό το φαινόμενο ίσως από κοινωνιολογική/ψυχολογική άποψη και αν χρειάζεται και ως προς την ορθότητά του. Κανείς δεν είναι αλάνθαστος και αυτό συμπεριλαμβάνει και τους νομοθέτες.
Να θυμίσω πως οι νόμοι δεν είναι αυτοσκοπός και η τιμωρία δεν είναι ο μόνος τρόπος να πείσεις έναν άνθρωπο να συμπεριφέρεται σωστά (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) αλλά ο έσχατος.
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Η ανάγκη για γρήγορη οδήγηση είναι βασική ανάγκη αυτών των ανθρώπων.Και μένα η ανάγκη μου να πάρω Ferrari είναι βασική μου ανάγκη. Να μου πάρει το κράτος μία τότε..
-
Λοιπόν...A-Viper7: Εγώ διάβασα μία γραμμή που έιχες γράψει προς απάντηση κάποιου άλλου... Ας έκανες κι εσύ Quote ό,τι είχες πει σε κάποιο άλλο post σου, για να μη διαμμορφώνεις εντυπώσεις. Τώρα ποιός χρησιμοποίησε τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις ως 'βιτρίνα'.. Πρώτα από όλα: 'Βιτρίνα' χρησιμοποιεί κάποιος, όταν κάνει κάτι κακό.. Προς σκέψη αυτό
Batman: Το αρχικό post κι άνοιγμα του topic από τον MAd-MAX-13 περιείχε μόνο την 'αποχαιρετιστήρια' επιστολή του Προέδρου του T.F.R.C.. Τώρα, πως έφτασε να είναι έτσι, μάλλον θα το καταλάβεις αν διαβάσεις και τα δύο Topics... Απλή ενημέρωση
htanso21: Μη μου εκνευρίζεσαι και σου ανεβαίνει η πίεση...
- Γιατί θίχτηκες προσωπικά για τη νοητική σου κατάσταση?? Ένα γνωμικό παρέθεσα
- Σχετικά με τα bold.. Λογικό δεν είναι να μας βλέπετε μόνο μπροστά σας?? Αφού είστε νομοταγείς κι οδηγείτε στην Ποσειδώνος με 70 βάσει ορίου.. Συγγνώμη, αλλά εγώ το πατάω λίγο παραπάνω.. 80 πάω. Οπότε, με αυτό το μικρό μυαλό, όπως είπες και βάσει των αυστηρότατων νόμων της φυσικής, είμαστε μπροστά σας...
- Τέλος.. Πάλι σχετικά με αυτό το 'πρόσεξε που τα λες' κτλ.... Ο σεβασμός κερδίζεται, htanso21.. Απειλόντας προτίθεσαι να το αλλάξεις αυτό??
- Ειλικρινά εύχομαι να μην έκανες κλικ στο site που σου είπα...
Οι κύριοι-πρώτοι ξάδερφοι του Δράκοντα.... Το ομολογώ! Χθες έκανα ένα τσιγάρο, ενώ οδηγούσα.... Σκοτώστε με (άλλωστε κι αυτό παράβαση είναι κι αφού επιμένετε να καπνίζετε όσο οδηγείτε, τότε.....) Στην ΠΥΡΑ όλοι
Που είσαι, FiestaMAN.......
-
Σε ευχαριστώ που ενδιαφέρεσαι να μην μου ανέβει η πίεση...
Αλλά έχω πάρει το καθημερινό μου υπογλώσσιο. Νάσε καλά πάντως! -
Θίχτηκα για την νοητική μου κατάσταση, διότι ανήκω σε αυτό εδώ το φόρουμ, από την στιγμή που γράφεις κάτι σε αυτό το φόρουμ αλλά δεν επισημαίνεις συγκεκριμένο χρήστη για τον οποίο το λες, τότε απλά πάει να πει ότι το λες για όλα τα μέλη αυτού του φόρουμ, με φυσικό αντίκτυπο να πιάνει και εμένα.
Τα ίδια λέτε και εσείς με την σειρά σας... και βγάζετε συμπεράσματα, μόνο που αυτά τα συμπεράσματα που βγάζετε (που δήθεν τα έχουμε βγάλει εμείς) δεν ανήκουν σε αυτόν τον κόσμο, αλλά στην σφαίρα της φαντασίας. -
Φυσικά και να προσέχεις που τα λες... δεν ήμαστε ούτε γνωστοί, ούτε φίλοι ούτε τίποτα... και όπως λες ο σεβασμός κερδίζετε, όπως δεν πρόκειται να κερδίσεις ποτέ τον δικό μου σεβασμό... δεν επιδιώκω να κερδίσω τον δικό σου. Λογικό.
Και φυσικά δεν απειλώ κανέναν... αλλά μην το πας παρακάτω. -
Όχι δεν έκανα κλικ στο link που είχες βάλει... αν και τώρα με βάζεις σε υποψίες αν πρέπει τελικά να το κλικάρω ή όχι...
Μου αρέσει που μας αποκαλείς πρώτα ξαδέρφια του Δράκοντα... χαχαχα
Κάνεις λάθος, εμείς ήμαστε πρώτα ξαδέρφια με τον Προκρούστη... το έπιασες ή να το κάνω νιανιά; -
Ρε παιδιά @TFRC, τι προσπαθείτε να αποδείξετε;
Ότι η επιθετική οδήγηση σε δημόσιο δρόμο είναι μια χαρά;
Μα δεν είναι!!! Και απόδειξη όλα τα θανατηφόρα τροχαία από υπερβολική ταχύτητα. Το αν ευθύνεται το TFRC ή όχι ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. Όταν όμως βγαίνουν άνθρωποι που έχουν βάρος στο club και λένε ότι 'θα συνεχίσουν στην παρανομία μέχρι να εισακουστούν', είναι λογικό να εισπράττετε δυσφορία. Και μην ακούω π@π@ριές ότι αν γίνει πίστα για κόντρες θα σταματήσουνε τα λουτρά αίματος. Ξέρουμε όλοι καλά για ποιούς λόγους ανθεί η 'παρανομία'.
Ότι 'σε εμας δεν συμβαίνουν ατυχήματα';
Αυτό δεν το σχολιάζω. Και μη μου πεί κανείς να γράψω τα θανατηφόρα του TFRC. Δεν υπάρχουν. Αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα τύχης και όχι οδηγικών ικανοτήτων, όυτε καλής οργάνωσης των εξορμήσεων στις στροφοδιαδρομές. Kαι μπορώ να φέρω και παραδείγματα.
Στην τελική, καταλαβαίνω ότι απ'τη στιγμή που το δικτυακό σπίτι του TFRC έκλεισε και υπάρχει η ανάγκη έκφρασης απόψεων για το πως και το γιατί, είναι ανμενόμενη η δημιουργία threads με θέμα το FRC και την πορεία του.
Αλλά μην ξεχνάτε ότι αυτό το forum έχει επίσης μια Α ιστορία, παγιωμένη νοοτροπία (το 90% που λέγαμε) και δεν μπορούμε να μπαίνουμε σε ξένο σπίτι και να πουλάμε πνεύμα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
400€
4.000€
24.000€
50.000€
Αφαιρεση δεξιου χεριου
Εκτελεση.....Μ αυτην την πολιτικη ξεκινησαν ολες οι Επαναστασεις στην Ιστορια.
Δεν το πολυκαταλαβα αυτο;;;;
Εχω την εντυπωση οτι δεν ειδες τι εγραψα 2 'enter'
ποιο κατω.....Αυτή η λογική θυμίζει G.Bush Junior..
Για να τελειώνουμε εγώ χωρίς να είμαι ειδικός μπορώ να φτιάξω πακέτο μέτρων που αν εφαρμοστούν θα μειωθούν τα ατυχήματα σε τεράστιο ποσοστό,με υπογραφή και εγγύηση.Και αν δεν συμβεί αυτό δέχομαι να με φυλακίσουν ισόβια ή να εκτελεστώ..Και 20€ να 'ναι οπως ειναι στο Ραν Γουατ Γιου Μπρανγκ, και να μπορεις να μπεις οτι ωρα θες, ΘΑ ΕΛΥΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Οχι στο 100% αλλα θα το μειωνε.Οπως ηρεμησαν τα πραγματα στα Λιμανακια μετα την Ολυμπιαδα, οταν ολα τα καγκουρια με το ηχοσυστημα τον 10.000€ Νιτροχωανη, προγραμα εξατμιση και μαμα αναρτιση συγκεντροθηκαν στο ΣΕΦ και το μονο που καναν ηταν να χουν τσιτα την μουσικη.... και μετα την παρεμβαση των ΜΑΤ με γκλομπ και δακρυγωνα ολοι αυτοι μετακωμησαν στα Λιμανακια παλι
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ...TFRC