-
Ο χρήστης fivos07 έγραψε:
Colt 2006...Μπαταρία ακόμα από μαμά...ο μάστορας είπε οτι δεν πρόκειται να ξαναβρείς ίδια...Τελικά σήμερα την άλλαξα με varta.Είχε αρχίσει να παιδεύει τη μίζα.Κράτησε 9,5 χρόνια...μακάρι η καινούργια να κρατήσει τα μισά χρόνια....
-
Γεια και χαρα!
Η μπαταρια μου, μετα απο 3 χρονια και δυο μηνες ακριβως εριξε την αποδοση της. Αμα στριβω τερμα το τιμονι και το κρατω τρεμει το αυτοκινητο. Αμα δουλευουν οι υαλοκαθαριστηρες πεφτουν τα φωτα.
Τη μετρησα δυο φορες ζεστο στον ηλεκτρολογο και μου ειπε 7,7 και επρεπε λεει να εχει τουλαχιστον 9.
Μου ειπε 105 ευρω για bosh 70 Amh με ηλεκτροδια ασβεστιου. Ακριβος ειναι αλλα ειναι καλος στη δουλεια του και εχω γλιτωσει απο αλλου απο αυτον. Μου ειπε ενα χρονο εγγυηση μονο, ενω ξερω οτι οι bosh εχουν δυο χρονια
Παντως 3 χρονια κρατησαν 3 τρεις 45αρες μπαταριες της Τουοτα, η μαμα ηταν η πρωτη. Τρια και η τελευταια που ηταν bohai με τα 60 Amh και τα ηλεκτροδια ασβεστιου -
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Γεια και χαρα!
Η μπαταρια μου, μετα απο 3 χρονια και δυο μηνες ακριβως εριξε την αποδοση της. Αμα στριβω τερμα το τιμονι και το κρατω τρεμει το αυτοκινητο. Αμα δουλευουν οι υαλοκαθαριστηρες πεφτουν τα φωτα.
Τη μετρησα δυο φορες ζεστο στον ηλεκτρολογο και μου ειπε 7,7 και επρεπε λεει να εχει τουλαχιστον 9.
Μου ειπε 105 ευρω για bosh 70 Amh με ηλεκτροδια ασβεστιου. Ακριβος ειναι αλλα ειναι καλος στη δουλεια του και εχω γλιτωσει απο αλλου απο αυτον. Μου ειπε ενα χρονο εγγυηση μονο, ενω ξερω οτι οι bosh εχουν δυο χρονια
Παντως 3 χρονια κρατησαν 3 τρεις 45αρες μπαταριες της Τουοτα, η μαμα ηταν η πρωτη. Τρια και η τελευταια που ηταν bohai με τα 60 Amh και τα ηλεκτροδια ασβεστιουΜπαταρια παρε από το νετ και αλλαξε την μονος σου.Ενδεικτικα να σου αναφερω πως για bosch exide 100αρες κτλ μου ζητουσε 150-160 ευρω και όχι το καλυτερο μοντελο της exide (που είναι +15 ευρω) και πηρα από το νετ 115 ευρω 100αρα εχιδε την πιο δυνατη και ένα χρονο εγγυηση τυπομενη στους πολους.
-
Και μαλιστα μπορεις να βρεις αυτές τις τιμες από μαγαζι και ηλεκτρολογου αυτοκινητου.Φαντασου τι βγαζει ο ηλεκτρολόγος σου.
http://www.skroutz.gr/s/4548485/Bosch-S ... -630A.html
Από εδώ πηρα αυτην την μπαταρια και αψογη εξυπηρετηση(δεν κανω διαφημιση απλως λεω την εμπειρια μου-ζω σε επαρχια)
http://www.batterypro.gr/full_product.p ... 1376094238 -
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις! Θα πω στον ηλεκτρολογο δυο λογια αυριο
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις! Θα πω στον ηλεκτρολογο δυο λογια αυριοΕχε κατά νου όμως ότι την επομενη φορα θα σε γδυσει για κατι άλλο αν δεν βαλεις μπαταρια σ αυτόν.
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Γεια και χαρα!
Τη μετρησα δυο φορες ζεστο στον ηλεκτρολογο και μου ειπε 7,7 και επρεπε λεει να εχει τουλαχιστον 9.Βολτ;Περίεργα νούμερα δεν είναι;
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Γεια και χαρα!
Τη μετρησα δυο φορες ζεστο στον ηλεκτρολογο και μου ειπε 7,7 και επρεπε λεει να εχει τουλαχιστον 9.Βολτ;Περίεργα νούμερα δεν είναι;
Στο μιζαρισμα όμως γινεται.
-
Τα citroen zx 45αρα φορανε?
Δεν εχω αλλαξει ποτε στα χερια μου και ειναι εντελως ψοφια πλεον.. Συμφωνα με το book service αυτη ειναι πανω απο 2007 , ανοιχτου τυπου ,της συμπληρωνα νερακια σπανιως. Εχει μεινει και μια φορα απο πλαφονιερα + δυο φορες απο μικρα φωτα Εχω περιεργεια να δω τι ειναι... -
Παιζω με μια κινεζικη suntech 45αρα εδω και 3 χρονια…ζωηρη ακομη ακουγεται το πρωι. Για να δουμε..ισως ανατιναχτει μια και καλη. Τιμη αυτης 35 ευρω καινουρια.
-
35euro μπαταρία; Από που αν επιτρέπεται;
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Παιζω με μια κινεζικη suntech 45αρα εδω και 3 χρονια…ζωηρη ακομη ακουγεται το πρωι. Για να δουμε..ισως ανατιναχτει μια και καλη. Τιμη αυτης 35 ευρω καινουρια.Στο νετ αυτές που λες εχουν 65+
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
35euro μπαταρία; Από που αν επιτρέπεται;Απο Νιρβανας κατω πατησια. Καραχαλιος.
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Παιζω με μια κινεζικη suntech 45αρα εδω και 3 χρονια…ζωηρη ακομη ακουγεται το πρωι. Για να δουμε..ισως ανατιναχτει μια και καλη. Τιμη αυτης 35 ευρω καινουρια.
Στο νετ αυτές που λες εχουν 65+
Φτου, παει ακριβυναν και αυτες! Δεν πειραζει θα βρω αλλον κινεζο οταν χαλασει αυτη.
-
Μέτρησα την μπαταρία μου (Audi A3 1.8T) και έχει 12,5v και 450amper
Είναι αυτή που φοράει από το εργοστάσιο(72 Ah)
Την έχω 5+ χρόνια
Θέλει άλλαγμα; -
Ο χρήστης fonzareli έγραψε:
Είναι αυτή που φο΄ραει από το εργοστάσιο(72 Ah)
Την έχω 5+ χρόνια
Θέλει άλλαγμα;Οχι.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Την έχω 5+ χρόνια
Θέλει άλλαγμα;Οχι.
έλεγα να την βγάλω για να μπει σε αγροτικό μηχάνημα (όπου την φορτίζουμε με φορτιστή ρεύματος όταν αδειάσει) και να πάρω μια καινούρια για το αμάξι, αν φυσικά είναι στα τελευταία της. Οπότε την αφήνω ως έχει αφού αντέχει...
(Τα 450 δεν είναι ανησυχητικό νούμερο; Πρέπει να έχει γύρω στα 700 ρεύμα εκκίνησης νομίζω.)
-
Ο χρήστης fonzareli έγραψε:
Την έχω 5+ χρόνια
Θέλει άλλαγμα;Οχι.
έλεγα να την βγάλω για να μπει σε αγροτικό μηχάνημα (όπου την φορτίζουμε με φορτιστή ρεύματος όταν αδειάσει) και να πάρω μια καινούρια για το αμάξι, αν φυσικά είναι στα τελευταία της. Οπότε την αφήνω ως έχει αφού αντέχει...
(Τα 450 δεν είναι ανησυχητικό νούμερο; Πρέπει να έχει γύρω στα 700 ρεύμα εκκίνησης νομίζω.)
Η λογικη μου ειναι 'γιατι να το πειραξεις αφου λειτουργει μεχρι τωρα?'. Οταν ψοφησει, (σε ενα μηνα ή σε 2 χρονια) βλεπεις τι θα κανεις.
-
Τα αμπερ εκκινησης και τα αμπερ-χωρητικοτητα της μπαταριας με την παροδο του χρονου διαφερουν σημαντικα από τις τιμες που δινει ο κατασκευαστης!
-
Η καλυτερη μεδοθος για να κρινεις ειναι η ζωηραδα της μιζας(στο ακουσμα της)… μονο εγω κρινω ποτε θα αλλαξω μπαταρια και ας μου λενε οι ηλεκτρολογοι 1 χρονο πριν οτι θελει αλλαγμα.
Μπαταρία αυτοκινήτου...