-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
§Αποφασίζοντας την τιμή του GT.
§
xaxaxaaxaxaxaxaxxa
-
Επειδη και εγω ειμαι περιεργος, εκανα μια μικρη ερευνα στο autotriti για να δω ποια θα μπορουσε να ειναι τα ανταγωνιστικα μοντελα...
Τα κριτηρια ηταν:
CABRIO, ΚΟΥΠΕ, ΜΕΣΑΙΟ, ΜΙΚΡΟ, ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟ, ΣΟΥΠΕΡ ΜΙΝΙ,
Από 1400 Εως 2000 Κυβ.,
Από 150 Εως 200 Αλογα,
Επιτάχυνση 0-100: Από 7 Εως 9 Επιτ.,
Τελική Ταχύτητα: Από 200 Εως 250,
Μέση Κατανάλωση: Από 6 Εως 10,
Τιμή: Από 18.000, Εως 25.000Τα αποτελεσματα:
FORD FIESTA 2.0 3d ST
MAZDA 3 2.0 HB TOURING CLIMA
ROVER MG ZR 1.8 160 ABS, AC, 2AB, AW
SEAT IBIZA 1.8 3d FR
SEAT IBIZA 1.8 CUPRA
SEAT LEON 2.0 150 HP STYLANCE
SKODA OCTAVIA 1.8 TURBO TOUR
VOLKSWAGEN GOLF 2.0 3d SPORTLINEδεν κανω σχολια...
-
§
Ο χρήστης coyote έγραψε:
και γιατί δε πήγες στο μεγάλο παζάρι?Το σκεφτόμουν πολύ τότε...
§
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
§
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Επειδη και εγω ειμαι περιεργος, εκανα μια μικρη ερευνα στο autotriti για να δω ποια θα μπορουσε να ειναι τα ανταγωνιστικα μοντελα...Τα κριτηρια ηταν:
Από 1400 Εως 2000 Κυβ.,
Από 150 Εως 200 Αλογα,
FORD FIESTA 2.0 3d ST
SEAT IBIZA 1.8 3d FR
SEAT IBIZA 1.8 CUPRA
Το C4 2.0 VTS...;
Ακόμα βγαίνουν τα Ρόβερ; -
-
C4
μαλλον δεν εχει καποιο απο τα κριτηρια? -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
§
O MAKHS EISAI?
που την ειχες την κρυφη κάμερα?
Εισαι χρόνια μπροστά -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
§
Έτσι!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Επειδη και εγω ειμαι περιεργος, εκανα μια μικρη ερευνα στο autotriti για να δω ποια θα μπορουσε να ειναι τα ανταγωνιστικα μοντελα...Τα κριτηρια ηταν:
Από 1400 Εως 2000 Κυβ.,
Από 150 Εως 200 Αλογα,
FORD FIESTA 2.0 3d ST
SEAT IBIZA 1.8 3d FR
SEAT IBIZA 1.8 CUPRA
- δίλιτρη Laguna
-
Η πλάκα είναι ότι οι φόρουμ μάνιακς ,εξαναγκάζουν στελέχη εταιριών να τους παίρνουν στα ... σοβαρά κατα το decision making ,εξαιτίας της 'βαρύνουσας άποψης που έχει η γνώμη τους'.Η έστω,θα μπορούσε να έχει..
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Η πλάκα είναι ότι οι φόρουμ μάνιακς ,εξαναγκάζουν στελέχη εταιριών να τους παίρνουν στα ... σοβαρά κατα το decision making ,εξαιτίας της 'βαρύνουσας άποψης που έχει η γνώμη τους'.Η έστω,θα μπορούσε να έχει..Που γίνεται αυτό? Αμα είναι να ζητήσω Gallardo με 25Κ
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
στελέχη εταιριώνΞεφτιλισμένοι αγράμματοι απατεώνες. Υπάρχουν μόνο επειδή υπάρχουν πολλοί (και πολύ) περισσότεροι ηλίθιοι που τους πληρώνουν.
Προσθήκη: Μια γραμματέας που πληκτρολογεί στο word βγάζει περισσότερη δουλειά από αυτά (τα στελέχη).
-
Η γραμματέας είναι το στέλεχος.
-
QUALITY AND PRODUCTION
High-quality materials and assembly assure a long service lifeThe selection of materials that are resistant to high-temperatures does more than make it possible to keep consumption down to the best possible level at high speed. In spite of the high output per litre, the high pressure level in the engine and possible engine speeds of up to 7000 rpm, the “Twincharger” is designed for a long service life – with the same criteria that apply to all power units from Volkswagen. More than 250 prototype and pilot series engines have been put through their paces in all necessary test cycles. Every single component of this new power plant has been designed for the engine service life and has come through its baptism of fire. Endurance runs corresponding to a mileage of 300,000 km (186,420 miles) have been successfully completed. The cylinder crankcase is made from grey cast iron and guarantees complete operating reliability even at the high peak pressures of up to 120 bar. The highly qualified personnel at the Chemnitz Engine Works use optimised production processes and the latest measuring technology to ensure that these high-tech power plants are assembled without defects.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Από 1400 Εως 2000 Κυβ.,
Από 150 Εως 200 Αλογα,
FORD FIESTA 2.0 3d ST
SEAT IBIZA 1.8 3d FR
SEAT IBIZA 1.8 CUPRA
Το ibiza cupra f/l με τις νέες τιμές κοστίζει 21500Ε.Οι επιδόσεις του σε σχέση με του golf gt σαφώς καλύτερες(για να μην πω πολύ καλύτερες..)και ο κινητήρας του(1.8Τ)πολυτραγουδισμένος σε σχέση με τον άγνωστο 1.4 διπλό τούρμπο κινητήρα του golf.
Γιατί κάποιος να δώσει 1 εκατομύριο παραπάνω για να πάρει γκολφ;
Αυτά σε σχέση με τούρμπο.Όσον αφορά τους ατμοσφαιρικούς κινητήρες,οι οποίοι είναι άλλη φιλοσοφία(επομένως όποιος επιλέγει ατμόσφαιρα γνωρίζει τα υπέρ της και είναι διατεθειμένος να πληρώσει τα παραπάνω ασφάλιστρα,και τα οποία πληρώνει γιατί πρέπει να τα πληρώσει,ούτε γιατί είναι άσχετος ούτε γιατί είναι μαζόχας)να πω ότι πριν από 15 ημέρες έκλεισα το fiesta st με 16500Ε.Δηλαδή 9000Ε φθηνότερο από το golf gt.Επίσης δεν βρίσκω λόγο γιατί να δώσω 3 εκατομύρια παραπάνω για να πάρω αμάξι με χειρότερο στήσιμο από το δικό μου,εφάμιλλες επιδόσεις,πιθανόν με μεγαλύτερη κατανάλωση και έναν κινητήρα που δεν θα ήθελα να είμαι εγώ αυτός που θα τον δοκιμάσει.. δεν συζητάω καν το θέμα εξωτερική εμφάνιση
Υ.Γ:Είναι κρίμα πάντως για το αυτοκινητάκι(που είναι τελείως φρεσκαδούρα)να πλασάρεται στην ελληνική αγορά ως αμάξι επιδόσεων(gt) και το προμότιον του να βασίζεται στο μότο:είναι 1.4,επομένως θα πληρώνετε 150Ε ασφάλιστρα τον χρόνο λιγότερα...
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Η μερτσεντα το ειχε πιασει το νοημα πριν καιρο και εβγαλε τον 1.8 kompressor στα πιο προσιτα της μοντελα, τα οποια ηταν πιο δυνατα απο τον αντιστοιχο ανταγωνισμο στα 1.8 λιτρα και πολυ συμφεροντα για την Ελλαδα...
Ετσι και VW τωρα εκανε την μαγκια της και θα απολαυσει τους καρπους της επιτυχιας στην Ελλαδα..Ποιος αλλος κατασκευαστης φτιαχνει μηχανη 1.4 με 170 αλογα?Να το πω ή να μην το πώ? Άσε θα το δείς μόνος σου σε λίγους μήνες (ποιες και οχι ποια)...
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Επειδη και εγω ειμαι περιεργος, εκανα μια μικρη ερευνα στο autotriti για να δω ποια θα μπορουσε να ειναι τα ανταγωνιστικα μοντελα...
Τα κριτηρια ηταν:
Από 1400 Εως 2000 Κυβ.,
Από 150 Εως 200 Αλογα,
FORD FIESTA 2.0 3d ST
SEAT IBIZA 1.8 3d FR
SEAT IBIZA 1.8 CUPRA
Το ibiza cupra f/l με τις νέες τιμές κοστίζει 21500Ε.Οι επιδόσεις του σε σχέση με του golf gt σαφώς καλύτερες(για να μην πω πολύ καλύτερες..)και ο κινητήρας του(1.8Τ)πολυτραγουδισμένος σε σχέση με τον άγνωστο 1.4 διπλό τούρμπο κινητήρα του golf.
Αυτά σε σχέση με τούρμπο.Όσον αφορά τους ατμοσφαιρικούς κινητήρες,οι οποίοι είναι άλλη φιλοσοφία(επομένως όποιος επιλέγει ατμόσφαιρα γνωρίζει τα υπέρ της και είναι διατεθειμένος να πληρώσει τα παραπάνω ασφάλιστρα,και τα οποία πληρώνει γιατί πρέπει να τα πληρώσει,ούτε γιατί είναι άσχετος ούτε γιατί είναι μαζόχας)να πω ότι πριν από 15 ημέρες έκλεισα το fiesta st με 16500Ε.Δηλαδή 9000Ε φθηνότερο από το golf gt.Επίσης δεν βρίσκω λόγο γιατί να δώσω 3 εκατομύρια παραπάνω για να πάρω αμάξι με χειρότερο στήσιμο από το δικό μου,εφάμιλλες επιδόσεις,πιθανόν με μεγαλύτερη κατανάλωση και έναν κινητήρα που δεν θα ήθελα να είμαι εγώ αυτός που θα τον δοκιμάσει.. δεν συζητάω καν το θέμα εξωτερική εμφάνιση
Υ.Γ:Είναι κρίμα πάντως για το αυτοκινητάκι(που είναι τελείως φρεσκαδούρα)να πλασάρεται στην ελληνική αγορά ως αμάξι επιδόσεων(gt) και το προμότιον του να βασίζεται στο μότο:είναι 1.4,επομένως θα πληρώνετε 150Ε ασφάλιστρα τον χρόνο λιγότερα...
Ε καλα βρε παιδιά μην το παρακάνουμε κιόλας. Τι σχέση έχει το ibiza με το golf. Αυτοκίνητο δεν είναι μόνο η μηχανή του!
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Αυτά σε σχέση με τούρμπο.To Ibiza Cupra είναι supermini, όπως και το Cooper S που κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα επιδόσεων τιμής. Υπάρχουν πολλοί που χρειάζονται περισσότερους χώρους από Ibiza & MINI (που δεν έχει) αλλά δεν θέλουν να πάνε σε sedan/πολυμορφικά. Δεν είναι τυχαίο ότι τα μικρομεσαία αποτελούν το μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς (Ελλάδα & Ευρώπη)
Όσον αφορά τους ατμοσφαιρικούς κινητήρες,οι οποίοι είναι άλλη φιλοσοφία(επομένως όποιος επιλέγει ατμόσφαιρα γνωρίζει τα υπέρ της και είναι διατεθειμένος να πληρώσει τα παραπάνω ασφάλιστρα,και τα οποία πληρώνει γιατί πρέπει να τα πληρώσει,ούτε γιατί είναι άσχετος ούτε γιατί είναι μαζόχας)να πω ότι πριν από 15 ημέρες έκλεισα το fiesta st με 16500Ε.Δηλαδή 9000Ε φθηνότερο από το golf gt.Επίσης δεν βρίσκω λόγο γιατί να δώσω 3 εκατομύρια παραπάνω για να πάρω αμάξι με χειρότερο στήσιμο από το δικό μου,εφάμιλλες επιδόσεις,πιθανόν με μεγαλύτερη κατανάλωση και έναν κινητήρα που δεν θα ήθελα να είμαι εγώ αυτός που θα τον δοκιμάσει.. δεν συζητάω καν το θέμα εξωτερική εμφάνιση
καλά τα υπόλοιπα και η επιλογή σου. Πως ξέρεις ότι το στήσιμο του GT είναι χειρότερο; το 'χεις οδηγήσει; διάβασες ότι δεν έχει καλό στήσιμο;
Η αξιοπιστία φυσικά και είναι άγνωστος παράγοντας. Θα φανεί στην πορεία.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
QUALITY AND PRODUCTION
High-quality materials and assembly assure a long service lifeThe selection of materials that are resistant to high-temperatures does more than make it possible to keep consumption down to the best possible level at high speed. In spite of the high output per litre, the high pressure level in the engine and possible engine speeds of up to 7000 rpm, the “Twincharger” is designed for a long service life – with the same criteria that apply to all power units from Volkswagen. More than 250 prototype and pilot series engines have been put through their paces in all necessary test cycles. Every single component of this new power plant has been designed for the engine service life and has come through its baptism of fire. Endurance runs corresponding to a mileage of 300,000 km (186,420 miles) have been successfully completed. The cylinder crankcase is made from grey cast iron and guarantees complete operating reliability even at the high peak pressures of up to 120 bar. The highly qualified personnel at the Chemnitz Engine Works use optimised production processes and the latest measuring technology to ensure that these high-tech power plants are assembled without defects.
Λογικό μου φαίνεται να τα εχουν κάνει όλα αυτά. Και οι άλλοι τα κάνουν. Αυτό ειναι και μέρος του μαρκτετιγκ
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)