-
Πόσο κάνει το αμάξι με το κλειδί στο χέρι (μεταλλικό χρώμα). Εχει έξοδα προετοιμασίας? γενικά δε μπορω να βρώ στο site τις τιμές..... των vw
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Πόσο κάνει το αμάξι με το κλειδί στο χέρι (μεταλλικό χρώμα). Εχει έξοδα προετοιμασίας? γενικά δε μπορω να βρώ στο site τις τιμές..... των vwυπολόγιζε περίπου 800-1,000 ευρώ επιπλέον
-
εννοεις και πινακίδες και τέλη? ή μεταλλικό χρώμα και πλυσιμο μόνο
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εννοεις και πινακίδες και τέλη? ή μεταλλικό χρώμα και πλυσιμο μόνοόλα μέσα (εκτός κι αν πάρεις κάνα μή μεταλλικό χρώμα-άσπρο/κόκκινο)
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
To 1,4 75 ίππων Golf στην Ελλάδα είναι περίπου 800 ευρώ φτηνότερο από ότι στη Γερμανία.
Το GT είναι στην Ελλάδα 1200 ευρώ ακριβότερο.Η φορολογική επιβάρυνση είναι ακριβώς η ίδια στην Ελλάδα (στη Γερμανία δεν ξέρω, ή θα είναι ίδια ή το GT έχει έξτρα φόρους-το οποίο κάνει ακόμα πιο υψηλή την τιμή του στην Ελλάδα)
Με αυτόν τον μπακάλικο λοιπόν τρόπο καταλήγουμε ότι η Cosmocar θα μπορούσε να δίνει το GT 800+1200=2000 ευρώ φθηνότερο και να διατηρεί το περιθώριο κέρδους που διατηρεί με το απλό 1,4.
Η τιμή με βάση τον ανταγωνισμό είναι καλή, με βάση το αναμενόμενο κόστος όμως είναι σίγουρα τσιμπημένη. Αλλά, όπως πάντα, τις τιμές τις καθορίζει ο ανταγωνισμός και όχι το κόστος, και στην περίπτωση του GT απλά δεν υπάρχει ανταγωνισμός...δυστυχώς!
όλα τα ξέρετε... Τον επιπλέον εξοπλισμό τον υπολογίζετε ή όχι; Ή μήπως δεν φορολογείται επιπλέον ο εξοπλισμός; Ίδιο τέλος ταξινόμησης έχει μία απλή βασική έκδοση και μία 'full extra';; ή μήπως ίδιο ΑΠΟΛΥΤΟ ποσό ΦΠΑ;
Είσαι σίγουρος ότι τιμολογεί το εργοστάσιο στην Kosmocar το 1.4/75 το ίδιο με το GT;
Για να μην πάμε στον μπακάλικο τρόπο, τα μεταφορικά + ασφάλεια τα έχεις υπολογίσει και ξέρεις πόσο είναι ανά αυτοκίνητο;
Μιας και τα ξέρετε όλα, δεν μας τα λέτε και μας να τα μάθουμε;
Πόσο θα πρέπε να 'χει δηλαδή το GT με βάση εξοπλισμό + ιπποδύναμη; να κάνουμε μία ψηφοφορία
Κόλλημα κι αυτό... 24Κ για 1.400, τι να πουν κι άλλοι που δίνουν 30Κ για 1.308
-
Ε δεν είναι και λαχείο τα 24Κ για το 1.4ΤΤ ...μεγάλο ποσό
και παίζουν και άλλα αμάξια όχι απαραίτητα ίδιας απόδοσης αλλά
καλύτερου γενικού συνόλου από το premium. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ε δεν είναι και λαχείο τα 24Κ για το 1.4ΤΤ ...μεγάλο ποσό
καλύτερου γενικού συνόλου από το premium.όπως ;
-
Alfa 147 2.0, Audi A3 1.6 ( ), BMW 116 ( ) C4 VTS, Focus/Mazda 3 2.0, Leon TFSI, Golf... 2.0 FSI ( )
άλλα;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ε δεν είναι και λαχείο τα 24Κ για το 1.4ΤΤ ...**μεγάλο ποσό **
καλύτερου γενικού συνόλου από το premium.Βέβαια, με 24Κ Golf παίρνεις, δεν παίρνεις Punto
-
24Κ ειναι πολλά λεφτά για την ψυχολογία μου.
Πήγα και είδα μία μέρα το Golf στην AYTO MARIN και είχε S60 2,3 με 250 αλογα στα 22Κ του 2003... Το σκέφτεσαι αλλιωςΣχετικά με το πως τιμολογεί το εργοστάσιο το κάθε αμάξι στην αντιπροσωπεία, αυτό ειναι και μαγκιά του εκάστοτε εδώ...
Γενικά όταν φεύγουν και οι μεσάζοντες ή όταν έρχεται καινουργιος εκπρόσωπος του τα δίνουν και φτηνότερα για να τον εμφανίσουν καλύτερο.
Δείτε για παράδειγμα.... Ford, VOLVO, ετοιμάζεται και η FIAT τωρα (που εχουν φέρει τον ιταλό) -
Νομίζω ότι υπάρχει ένα site (jato) που τσεκάρεις όλα τα αμάξια στον εξοπλισμό εις βάθος.... Το εχει και η οπελ sto site της
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
To 1,4 75 ίππων Golf στην Ελλάδα είναι περίπου 800 ευρώ φτηνότερο από ότι στη Γερμανία.
Το GT είναι στην Ελλάδα 1200 ευρώ ακριβότερο.Η φορολογική επιβάρυνση είναι ακριβώς η ίδια στην Ελλάδα (στη Γερμανία δεν ξέρω, ή θα είναι ίδια ή το GT έχει έξτρα φόρους-το οποίο κάνει ακόμα πιο υψηλή την τιμή του στην Ελλάδα)
Με αυτόν τον μπακάλικο λοιπόν τρόπο καταλήγουμε ότι η Cosmocar θα μπορούσε να δίνει το GT 800+1200=2000 ευρώ φθηνότερο και να διατηρεί το περιθώριο κέρδους που διατηρεί με το απλό 1,4.
Η τιμή με βάση τον ανταγωνισμό είναι καλή, με βάση το αναμενόμενο κόστος όμως είναι σίγουρα τσιμπημένη. Αλλά, όπως πάντα, τις τιμές τις καθορίζει ο ανταγωνισμός και όχι το κόστος, και στην περίπτωση του GT απλά δεν υπάρχει ανταγωνισμός...δυστυχώς!
όλα τα ξέρετε... Τον επιπλέον εξοπλισμό τον υπολογίζετε ή όχι; Ή μήπως δεν φορολογείται επιπλέον ο εξοπλισμός; Ίδιο τέλος ταξινόμησης έχει μία απλή βασική έκδοση και μία 'full extra';; ή μήπως ίδιο ΑΠΟΛΥΤΟ ποσό ΦΠΑ;
Είσαι σίγουρος ότι τιμολογεί το εργοστάσιο στην Kosmocar το 1.4/75 το ίδιο με το GT;
Για να μην πάμε στον μπακάλικο τρόπο, τα μεταφορικά + ασφάλεια τα έχεις υπολογίσει και ξέρεις πόσο είναι ανά αυτοκίνητο;
Μιας και τα ξέρετε όλα, δεν μας τα λέτε και μας να τα μάθουμε;
Πόσο θα πρέπε να 'χει δηλαδή το GT με βάση εξοπλισμό + ιπποδύναμη; να κάνουμε μία ψηφοφορία
Κόλλημα κι αυτό... 24Κ για 1.400, τι να πουν κι άλλοι που δίνουν 30Κ για 1.308
Aπό όλα όσα λες τα μόνα που επηρεάζουν το συσχετισμό που έκανα ήταν ο πιθανός διαφορετικός εξοπλισμός και οι τιμές που πουλά η ίδια η VW στις 2 χώρες.
Οι τιμές των ατμοσφαιρικών που βρήκα (από VW.de και τιμές 4TΡOXOI) ήταν οι απολύτως χαμηλότερες για Golf, χωρίς να γνωρίζω εξοπλισμό (αλλά είπαμε ήταν απλά ένας μπακάλικος υπολογισμός) Δεν νομίζω όμως να έχουν συνταρακτικές διαφορές (μάλλον η Ελληνική είναι πιο πλούσια με το A/C στάνταρ).
Όσον αφορά το σε τί τιμές πουλά η VW στις 2 χώρες, στο πλαίσιο της κριτικής των τιμών, απλά ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ. Είτε πουλά σε υψηλές τιμές η VW είτε ο εισαγωγέας, για εμένα ως καταναλωτή είναι το ίδιο και το αυτό.Θα μπορούσε το GT να κάνει 22Κ? Η απάντηση είναι 'ΝΑΙ, σίγουρα'
Είναι άσχημη η τιμή των 24Κ? Όχι, ειδικά αφού είναι νέο μοντέλο και όπως πάντα οι εταιρείες βγάζουν κάτι παραπάνω από τους κ@υλωμένους πρώτους αγοραστές.Σε αυτά τα πλαίσια είναι πολύ καλή τιμή. Σε ένα χρόνο θα δούμε την πρώτη έκπτωση και τότε πράγματι η τιμή του αυτοκινήτου (με απόλυτα κριτήρια πλέον) θα είναι ευκαιρία. -
Μα τι εκπτωση!!! Εχετε δει ποτέ να κανει εκπτωση η VW? Μόνο όταν ειναι αν αλλάξει το μονελο. Τέτοιο προνομιο δεν εχουν VW και Audi.
-
Βλέπω σε πολλούς περισσεύουν τα ευρώ...μάλιστα!
ΟΚ 24000 που με το κλειδί στο χέρι ξεπερνάμε τα 25...παίρνεις ένα Golf 1400
TT 170 ίππων με πλούσιο εξοπλισμό. Eσείς το θεωρείτε λαχείο. Εγώ απλά
τηρουμένων των αναλογιών καλή τιμή. Πάντως εάν είχα να επιλέξω μεταξύ
αυτού και του 2λιτρου TFSi θα έπαιρνα το 2λιτρο. Είναι πολύ κοντά. [μιλώ για
τα 3θυρα πάντα]. Και μην μου πείτε για τέλη και έξοδα 2000cc γιατί όταν έχεις
να δώσεις τόσες χιλιάδες ευρώ δεν θα σε πειράξουν κάποια ευρώ παραπάνω
ετησίως. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Βλέπω σε πολλούς περισσεύουν τα ευρώ...μάλιστα!ΟΚ 24000 που με το κλειδί στο χέρι ξεπερνάμε τα 25...παίρνεις ένα Golf 1400
ετησίως.Με το 'καλημέρα' είναι 6Κ. Από τη μία βλέπεις ότι περισσεύουν τα ευρώ, από την άλλη θα πήγαινες για το GTI
@rallye 40: δες τι γράφουν για τη Ford που κάνει εκπτώσεις Εκπτώσεις γίνονται και στα VW και στα Audi (και σε όλες τις μάρκες), απλώς διαφέρει ο τρόπος.
'ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ Χ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ 10.000 ΕΥΡΩ ΕΚΠΤΩΣΗ'
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ετησίως.Με το 'καλημέρα' είναι 6Κ. Από τη μία βλέπεις ότι περισσεύουν τα ευρώ, από την άλλη θα πήγαινες για το GTI
@rallye 40: δες τι γράφουν για τη Ford που κάνει εκπτώσεις Εκπτώσεις γίνονται και στα VW και στα Audi (και σε όλες τις μάρκες), απλώς διαφέρει ο τρόπος.
'ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ Χ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ 10.000 ΕΥΡΩ ΕΚΠΤΩΣΗ'
Εάν είχα λεφτά για....ΠΕΤΑΜΑ!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εάν είχα λεφτά για....ΠΕΤΑΜΑ!
εμένα μου περισσεύουν
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Γιατί 6000? 372 τα τέλη και 800 τα ασφάλιστρα με κλοπή και γκαζάκια και 17 Νοέμβρη μέσα? (bonus χαμηλο)
Τι άλλο έχουμε? Μη βάζουμε τη βενζίνη μέσα...? -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Βλέπω σε πολλούς περισσεύουν τα ευρώ...μάλιστα!ΟΚ 24000 που με το κλειδί στο χέρι ξεπερνάμε τα 25...παίρνεις ένα Golf 1400
ετησίως.και γιατί να μην δώσεις 26Κ και να πάρεις το Imprezza 2.0 4WD 160HP ?
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
ετησίως.και γιατί να μην δώσεις 26Κ και να πάρεις το Imprezza 2.0 4WD 160HP ?
Δεν λέω όχι!
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)