Ο χρήστης spiros έγραψε:
Επειδη και εγω ειμαι περιεργος, εκανα μια μικρη ερευνα στο autotriti για να δω ποια θα μπορουσε να ειναι τα ανταγωνιστικα μοντελα...
Τα κριτηρια ηταν:
CABRIO, ΚΟΥΠΕ, ΜΕΣΑΙΟ, ΜΙΚΡΟ, ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟ, ΣΟΥΠΕΡ ΜΙΝΙ,
Από 1400 Εως 2000 Κυβ.,
Από 150 Εως 200 Αλογα,
Επιτάχυνση 0-100: Από 7 Εως 9 Επιτ.,
Τελική Ταχύτητα: Από 200 Εως 250,
Μέση Κατανάλωση: Από 6 Εως 10,
Τιμή: Από 18.000, Εως 25.000
Τα αποτελεσματα:
FORD FIESTA 2.0 3d ST
MAZDA 3 2.0 HB TOURING CLIMA
ROVER MG ZR 1.8 160 ABS, AC, 2AB, AW
SEAT IBIZA 1.8 3d FR
SEAT IBIZA 1.8 CUPRA
SEAT LEON 2.0 150 HP STYLANCE
SKODA OCTAVIA 1.8 TURBO TOUR
VOLKSWAGEN GOLF 2.0 3d SPORTLINE
δεν κανω σχολια...
Το ibiza cupra f/l με τις νέες τιμές κοστίζει 21500Ε.Οι επιδόσεις του σε σχέση με του golf gt σαφώς καλύτερες(για να μην πω πολύ καλύτερες..)και ο κινητήρας του(1.8Τ)πολυτραγουδισμένος σε σχέση με τον άγνωστο 1.4 διπλό τούρμπο κινητήρα του golf.
Γιατί κάποιος να δώσει 1 εκατομύριο παραπάνω για να πάρει γκολφ;
Αυτά σε σχέση με τούρμπο.
Όσον αφορά τους ατμοσφαιρικούς κινητήρες,οι οποίοι είναι άλλη φιλοσοφία(επομένως όποιος επιλέγει ατμόσφαιρα γνωρίζει τα υπέρ της και είναι διατεθειμένος να πληρώσει τα παραπάνω ασφάλιστρα,και τα οποία πληρώνει γιατί πρέπει να τα πληρώσει,ούτε γιατί είναι άσχετος ούτε γιατί είναι μαζόχας)να πω ότι πριν από 15 ημέρες έκλεισα το fiesta st με 16500Ε.Δηλαδή 9000Ε φθηνότερο από το golf gt.Επίσης δεν βρίσκω λόγο γιατί να δώσω 3 εκατομύρια παραπάνω για να πάρω αμάξι με χειρότερο στήσιμο από το δικό μου,εφάμιλλες επιδόσεις,πιθανόν με μεγαλύτερη κατανάλωση και έναν κινητήρα που δεν θα ήθελα να είμαι εγώ αυτός που θα τον δοκιμάσει.. δεν συζητάω καν το θέμα εξωτερική εμφάνιση
Υ.Γ:Είναι κρίμα πάντως για το αυτοκινητάκι(που είναι τελείως φρεσκαδούρα)να πλασάρεται στην ελληνική αγορά ως αμάξι επιδόσεων(gt) και το προμότιον του να βασίζεται στο μότο:είναι 1.4,επομένως θα πληρώνετε 150Ε ασφάλιστρα τον χρόνο λιγότερα...