Ο χρήστης grig82 έγραψε:
Καλημέρα παιδιά , θέλω να κάνω μια ερώτηση. έχει μια συνάδελφος ένα TSI και ξαφνικά σταμάτησαν να λειτουργούν οι αισθητήτρες παρκαρίσματος. Πήρε την αντιπροσωπεία και της είπαν πως πίσω από τα πίσω προσκέφαλα, υπάρχει ένας διακόπτης on/off του συστήματος και μάλλον έχει πατηθεί το off. Ψάξαμε όλο το αμάξι αλλά δεν το βρήκαμε. Μήπως το έχει κανείς το σύστημα, ώστε να ξέρει που βρίσκεται ακριβώς ο διακόπτης;Αν δεν το βρούμε θα πάει στην αντιπροσωπεία, αλλά επειδή είναι λίγο μακριά από το Ηράκλειο, ρωτάω ώστε να αποφύγει την ταλαιπωρία.
Η καλωδίωση για τον αισθητήρα παρκαρίσματος βρίσκεται (στο δικό μου) πίσω από τα πίσω προσκέφαλα, πίσω από το πλαστικό στην αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου (όπως το κοιτάμε από το πορτ παγκάζ). Δηλαδή πρέπει να ξεκουμπώσεις το πλαστικό για να δεις την καλωδίωση και τον διακόπτη.
Την πρώτη μέρα που πήρα το TSI, οι αισθητήρες λειτούργησαν για μια φορά και μετά... πάπαλα. Το γύρισα πίσω, ξεκούμπωσαν την αριστερή πλευρική πλαστική επένδυση πίσω από τα προσκέφαλα (βε βίαιο είναι η αλήθεια τρόπο) είδαν ότι οι φύσες ήταν ελαττωματικές και δεν έκαναν καλά επαφή και μου άλλαξαν καλωδίωση. Κάπου εκεί πρέπει να υπάρχει και ο διακόπτης.