-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αν ήταν εκείνο το καλό με τα 75 άλογα, ούτε καν στο πεζοδρόμιο δεν θα είχε (καταφέρει να) ανέβει.
βελτιώνεσαι
Άνοιξε και τμήμα μεταπτυχιακών ;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αν ήταν εκείνο το καλό με τα 75 άλογα, ούτε καν στο πεζοδρόμιο δεν θα είχε (καταφέρει να) ανέβει.
βελτιώνεσαι
Το τμήμα λειτουργεί από τις 23/9/06,
καθημερινά, 9-1 για πληροφορίες.η γραμματεία του τμήματος
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
βελτιώνεσαι
ναι, αλλά γι' αυτούς που έχουν περάσει τη βασική
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ναι, αλλά γι' αυτούς που έχουν περάσει τη βασική
έκδοση?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
βελτιώνεσαι
γραμματεία .... καλή???? ή.....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
βελτιώνεσαι
γραμματεία .... καλή???? ή.....
...είσαι αδιόρθωτος ρε...
-
Καλημέρα
Παιδιά ας αλλάξουμε θέμα.
Θα ήθελα συμπεράσματα από αυτούς που έχουν ήδη το tsi.
Προβλήματα κανείς?Φίλος με tsi εμφάνισε προβλήμτα στο σασμαν αλλά παέι για αλλαγή μέσω εγγύησης.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Τόσο πια μας χαλάει που η Χ εταιρεια έβγαλε μια καλή πρόταση, και ψάχνουμε απελπισμένα να σχολιάσουμε τα πάντα; Να αρχίζω να ανεβάζω τότε φώτο από τρακαρισμένα Audi, συνοδευόμενες από τίτλους του τύπου 'Torsen: η μεγάλη απάτη'....
Υπομονη φιλε μου, υπομονη....
Αλλες 55 σελιδουλες μεινανε μεχρι τις τριακοσιες (300).
Ε του πουστη!!!
Δε θα το εχουμε βγαλει αχρηστο??Ρε παιδιά μύγα έχετε και μυγιάζεστε? Είδατε πουθενά να κατηγορει κανείς το αυτοκίνητο! Χαλαρώστε λίγο και μην έχετε 1 και μόνο απάντηση για κάθε μήνυμα ότι και αν λέει αυτό...
-
Όποιος έχει την μύγα... να την φέρει πίσω
-
Και όποιος έχει την σφίγκα σφίγγεται!
-
Ο χρήστης koumi έγραψε:
ΚαλημέραΠαιδιά ας αλλάξουμε θέμα.
Προβλήματα κανείς?Φίλος με tsi εμφάνισε προβλήμτα στο σασμαν αλλά παέι για αλλαγή μέσω εγγύησης.
Κανένας δεν έχει εδώ μέσα Tsi να βοηθήσει;
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Καλημέρα
μάλλον όταν ακούνε για προβλήματα...κρύβονται...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Καλημέρα
Το πιο πιθανο ειναι οτι οι περισσοτεροι απο αυτους που συμβαλλαμε στο ωραιο αυτο τοπικ των 246 (μεχρι τωρα, και πουσαι ακομα) σελιδων, εχουμε δει tsi σε φωτογραφιες, ή εχουμε ακουσει ή ο κουμπαρος της ξαδερφης της γειτονισσας του μπατζανακη της συμπεθερας μας, εχει πει ** οτι ακουσε καπου** ή υποθετουμε ή φανταζομαστε οτι καπως ετσι **Θα ** ειναι τα πραγματα...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Καλημέρα
..έχω TSi και έχω πολλά προβλήματα:
- ΔΕΝ μου καίει λάδια
- ΔΕΝ μετράει εφαπτομένες
- ΔΕΝ έχει turbo lag
- ΔΕΝ χάλασαν τα παράθυρα
- ΔΕΝ χάλασε το σασμάν
- ΔΕΝ λασκάρισε η 8η βίδα στο πίσω δεξί τασάκι!!!
- ΔΕΝ το πληρώνω με δόσεις - είναι της εταιρείας
- ΔΕΝ έχει ψηλή κατανάλωση και ΔΕΝ μπορώ να χρεώσω την εταιρεία μου πολύ και ανησυχώ
- ..και φυσικά 'πάει'. Με όσα διαβάζω στο forum, Μήπως ΔΕΝ είναι Golf TSi?
Θα περιμένω μέχρι την 300στή σελίδα να απαντήσουν οι γνωρίζοντες από TSi αφού EXOYN ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ από το αυτοκίνητο και εγώ ΔΕΝ ΕΧΩ μπατζανάκη...
...spyros.s ΔΕΝ αφορά την (χιουμοριστική) απαντησή σου, αλλά το κλίμα στα forum civic και golf γενικά όπου αντί για ουσιαστική καταγραφή πραγματικών δεδομένων, όλοι αναλώνονται σε αντιπαραθέσεις
-
ΗΤΑΝ ΑΣΤΕΙΟ!!! ΕΛΕΟΣ!!! Δεν είδατε τα emoticons;
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Καλημέρα
..έχω TSi και έχω πολλά προβλήματα:
- ΔΕΝ μου καίει λάδια
- ΔΕΝ μετράει εφαπτομένες
- ΔΕΝ έχει turbo lag
- ΔΕΝ χάλασαν τα παράθυρα
- ΔΕΝ χάλασε το σασμάν
- ΔΕΝ λασκάρισε η 8η βίδα στο πίσω δεξί τασάκι!!!
- ΔΕΝ το πληρώνω με δόσεις - είναι της εταιρείας
- ΔΕΝ έχει ψηλή κατανάλωση και ΔΕΝ μπορώ να χρεώσω την εταιρεία μου πολύ και ανησυχώ
- ..και φυσικά 'πάει'. Με όσα διαβάζω στο forum, Μήπως ΔΕΝ είναι Golf TSi?
Θα περιμένω μέχρι την 300στή σελίδα να απαντήσουν οι γνωρίζοντες από TSi αφού EXOYN ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ από το αυτοκίνητο και εγώ ΔΕΝ ΕΧΩ μπατζανάκη...
...spyros.s ΔΕΝ αφορά την (χιουμοριστική) απαντησή σου, αλλά το κλίμα στα forum civic και golf γενικά όπου αντί για ουσιαστική καταγραφή πραγματικών δεδομένων, όλοι αναλώνονται σε αντιπαραθέσεις
Είναι καλύτερα να μιλάμε για τυχόν προβληματα που εμφανίζει ένα αυτοκίνητο και λογικό είναι να εμφανίζει.
Δηλαδή είναι καλύτερο να αναλωνόμαστε σε μιά στούκα ενός φίλου?Δεν καταλαβαίνω την ειρωνία του προηγούμενο post!!!
-
Ο χρήστης koumi έγραψε:
.....
Είναι καλύτερα να μιλάμε για τυχόν προβληματα που εμφανίζει ένα αυτοκίνητο και λογικό είναι να εμφανίζει.
Δηλαδή είναι καλύτερο να αναλωνόμαστε σε μιά στούκα ενός φίλου?Δεν καταλαβαίνω την ειρωνία του προηγούμενο post!!!
Φίλε koumi,
από ότι είδα στα post που έχεις, είσαι (ή θα είσαι) κάτοχος ενός Civic. Σέβομαι απόλυτα την επιλογή σου (και καλορίζικο) αλλά πες μου με ποιό τρόπο διαχειριζόμαστε σωστά την συζήτηση αυτή, αλλά και τη συζήτηση για το Civic ?
Postάρουν οι κάτοχοι Civic για προβλήματα του TSi!!! και σε απάντηση κάνουν το ίδιο οι vw υποστηρικτές στο Civic!!!
Το αποτέλεσμα είναι δύο συζητήσεις που σε εκατοντάδες σελίδες δεν βγαίνει νόημα!!!
Πριν λίγο καιρό, όταν αποφάσιζα για auto, χωρίς να έχω δει το TSi, προσπάθησα να χρησιμοποιήσω το forum για να αντλήσω πληροφορία (και για το civic, αν και οι leasing το απορρίπτουν -ίσως άδικα- λόγω παράδοσης). Πραγματικά δεν βοηθήθηκα καθόλου.
Eλπίζω σε πιο παραγωγικές συζητήσεις!!!
ΚαληνύχταΥ.Γ.
Σχετικά με τα προβλήματα, δοκίμασε εδώ http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 2&start=75 και γράψε, εάν έχεις, τα προβλήματα του civic ή του Peugeot. Πίστεψε με εγώ θα το κάνω ότε και εάν (όταν) παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα το TSi ... -
Και η ζωή συνεχίζεται και ο φίλος koumi ακόμη περιμένει απάντηση από τους κατόχους των TSI αλλά.........βρέθηκε να μην έχει TSI αλλά Civic !!(ο τρόπος που τον ξετρύπωσαν είναι μυστικός και μόνο οι πράκτορες του FBI και της CIA είναι μυημένοι σε τέτοιες εξιχνιάσεις) τι είχες Γιάννη; Τι είχα πάντα. Συνεννόηση
-
Μάλλον η VW στο DAKAR πρέπει να φοράει τους TSI δεν δικαιολογείται αλλιώς αυτό που έπαθε.....http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=11735&race_id=0
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Υ.Γ.
Σχετικά με τα προβλήματα, δοκίμασε εδώ http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 2&start=75 και γράψε, εάν έχεις, τα προβλήματα του civic ή του Peugeot. Πίστεψε με εγώ θα το κάνω ότε και εάν (όταν) παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα το TSi ...εγώ το έχω δηλώσει ήδη αυτό για τα προβλήματα που πρέπει να μοιραζόμαστε...αν βέβαια προσέξατε εγώ ο ίδιος πρόσθεσα φωτογραφία με σιβικ που του έπεσε ...δέντρο σχολιάζοντας ότι όσο φταίει ο ημιάκαμπτος για το γεγονός άλλο τόσο φταίνε τα κρατήματα του γκολφ για το ατυχές συμβαν που παρατέθηκε...Η πλάκα είναι καλή και την απολαμβάνω ενίοτε αλλά υπάρχουν φορές που τα όρια ξεπερνιούνται και οφείλω να το παραδεχτώ
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)