Ο χρήστης koumi έγραψε:
.....
Είναι καλύτερα να μιλάμε για τυχόν προβληματα που εμφανίζει ένα αυτοκίνητο και λογικό είναι να εμφανίζει.
Δηλαδή είναι καλύτερο να αναλωνόμαστε σε μιά στούκα ενός φίλου?
Δεν καταλαβαίνω την ειρωνία του προηγούμενο post!!!
Φίλε koumi,
από ότι είδα στα post που έχεις, είσαι (ή θα είσαι) κάτοχος ενός Civic. Σέβομαι απόλυτα την επιλογή σου (και καλορίζικο) αλλά πες μου με ποιό τρόπο διαχειριζόμαστε σωστά την συζήτηση αυτή, αλλά και τη συζήτηση για το Civic ?
Postάρουν οι κάτοχοι Civic για προβλήματα του TSi!!! και σε απάντηση κάνουν το ίδιο οι vw υποστηρικτές στο Civic!!!
Το αποτέλεσμα είναι δύο συζητήσεις που σε εκατοντάδες σελίδες δεν βγαίνει νόημα!!!
Πριν λίγο καιρό, όταν αποφάσιζα για auto, χωρίς να έχω δει το TSi, προσπάθησα να χρησιμοποιήσω το forum για να αντλήσω πληροφορία (και για το civic, αν και οι leasing το απορρίπτουν -ίσως άδικα- λόγω παράδοσης). Πραγματικά δεν βοηθήθηκα καθόλου.
Eλπίζω σε πιο παραγωγικές συζητήσεις!!!
Καληνύχτα
Υ.Γ.
Σχετικά με τα προβλήματα, δοκίμασε εδώ http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 2&start=75 και γράψε, εάν έχεις, τα προβλήματα του civic ή του Peugeot. Πίστεψε με εγώ θα το κάνω ότε και εάν (όταν) παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα το TSi ...