-
αυτό είναι που λέμε 'γρήγορο σερβις'
ωραίος dimis, μάλιστα έχει και σε μια φώτο ρεπορτάζ για τα 'κινέζικα' -
Τι χρώμα προτειμάται το golf?
Εμένα μου αρέσει το κόκκινο αλλά είναι και λίγο καγκουριά!!!
Πέιτε γνώμες....
-
Ο χρήστης koumi έγραψε:
Τι χρώμα προτειμάται το golf?Εμένα μου αρέσει το κόκκινο αλλά είναι και λίγο καγκουριά!!!
Πέιτε γνώμες....
to gt μου άρεσε και σε...λευκό!!!
-
Πάντως εγώ θα έλεγα να γίνει μια νέα ψηφοφορία!
Πόσοι είχαν rallye/GTi/VTS και αναβαθμίζουν προς Golf GT!
Τί λέτε?
-
Ο χρήστης koumi έγραψε:
Τι χρώμα προτειμάται το golf?Εμένα μου αρέσει το κόκκινο αλλά είναι και λίγο καγκουριά!!!
Πέιτε γνώμες....
μαυρο, λευκό, μπλέ γραφίτης
-
+1 για μπλε graphite. Είναι ένα πολύ ωραίο γκρι ουσιαστικά
-
Καταναλώσεις από το GT fast fleet του εγκάθετου EVO:
χλμ: 21.832
κατανάλωση: 11/7,8/9 (μέγιστη/ελάχιστη/μέση)
Τα χλμ αυτά έγιναν με ΕΝΑΝ κινητήρα
-
Και με 1 τούρμπο;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και με 1 τούρμπο;όχι, 3 + 3
-
Με τον συμπιεστή του αιρκοντίσιον δλδ;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! Οι εγκάθετοι πανηγυρίζουν! Άντε, με το καλό να αντέξει μέχρι το 1ο service....
-
Μετα απο μερικες χιλιαδες km ακομα και καποια ταξιδια που εγιναν τωρα τελευταια εχω 2 παρατηρησεις και θα ηθελα τη γνωμη κατοχων TSi.
-
Η εκτη ταχυτητα μου φαινεται οτι ειναι υπερβολικα μακρια, σε σημειο που αν οι στροφες πεσουν κατω απο τις 3000-3500 ή ο δρομος ειναι λιγακι ανηφορικος να εισαι αναγκασμενος να κατεβασεις για να επιταχυνεις αξιοπρεπως. Καλη η οικονομια και ο μειωμενος θορυβος που σου προσφερει αλλα εγω θα την ηθελα πιο κοντη για να μην πολυασχολεισαι με το κιβωτιο.
-
Ο μπλε φωτισμος του ταμπλο μου φαινεται οτι ειναι οτι καλυτερο για να σε... κοιμησει σε νυχτερινο ταξιδι . Θα ηταν καλυτερο ενα πιο εντονο χρωμα οπως πχ κιτρινο ή κοκκινο. Αυτη ειναι και η μοναδικη εργονομικη παραξενια που εχω βρει στο αυτοκινητο.
Τι λετε?
-
-
1.Αν ηταν πιο κοντη θα δουλευε, για την ιδια ταχυτητα, σε υψηλοτερες στροφες, αρα παει περιπατο το πλεονεκτημα του μειωμενου θορυβου καθως και της οικονομιας!
2.Ειναι ομορφο το μπλεδακι ομως...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
1.Αν ηταν πιο κοντη θα δουλευε, για την ιδια ταχυτητα, σε υψηλοτερες στροφες, αρα παει περιπατο το πλεονεκτημα του μειωμενου θορυβου καθως και της οικονομιας!2.Ειναι ομορφο το μπλεδακι ομως...
-
Για το θορυβο συμφωνοι, για την οικονομια δεν ειμαι 100% σιγουρος αν θα ηταν χειροτερα τα πραγματα, γιατι μια πολυ μακρια σχεση σε αναγκαζει να πιεζεις περισσοτερο το γκαζι ή ακομα και να κατεβασεις σχεση αν θελεις να κινηθεις γρηγορα. Οποτε -αναλογα και με το στυλ οδηγησης του καθενος- πιθανον να μην ειναι ετσι τα πραγματα. Αυτο που θελω να πω τελικα ειναι οτι θα προτιμουσα να ειναι λιγο κοντυτερη για μην καταφευγεις σε καποια απο τις 2 λυσεις που ανεφερα.
-
Ομορφα ειναι σιγουρα αλλα η ομορφια δεν πρεπει να ειναι σε βαρος της λειτουργικοτητας. Πχ τα κοκκινα ειναι και ομορφα και λειτουργικα.
-
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! Οι εγκάθετοι πανηγυρίζουν! Άντε, με το καλό να αντέξει μέχρι το 1ο service....
το οποίο είναι στα 30,000 χλμ
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
το οποίο είναι στα 30,000 χλμ
δε μπορει, πρεπει να εχουν συμπληρωσει καμια 10αρια λιτρα λαδιου!
επισης παρακαλω να γινει συσταση στο περιοδικο οτι τα λαδια πρεπει να αλλαζονται καθε 7500χλμ . Δε μπορει να γραφονται τετοιες εγκαθετοτητες!!μεση καταναλωση 9 και μεγιστη 11 σε περιοδικο???
τα ΠΑΙΡΝΟΥΝ! -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
2. Ο μπλε φωτισμος του ταμπλο μου φαινεται οτι ειναι οτι καλυτερο για να σε... κοιμησει σε νυχτερινο ταξιδι . Θα ηταν καλυτερο ενα πιο εντονο χρωμα οπως πχ κιτρινο ή κοκκινο. Αυτη ειναι και η μοναδικη εργονομικη παραξενια που εχω βρει στο αυτοκινητο.Τι λετε?
Ειδικα το κοκκινο κουραζει παρα πολυ τα ματια.Αν σε ενοχλει γιατι δε ρυθμιζεις την ενταση απο το ροοστατη??
-
Σε tour σήμερα Κόρινθος - Βυτίνα - Κόρινθος σε νορμάλ ρυθμούς, μέση κατανάλωση:
**6 lt/100 km.
** -
Ο χρήστης sonath έγραψε:
Σε tour σήμερα Κόρινθος - Βυτίνα - Κόρινθος σε νορμάλ ρυθμούς, μέση κατανάλωση:**6 lt/100 km.
**με υδρογόνο το γέμισες?
-
Ο χρήστης sonath έγραψε:
Σε tour σήμερα Κόρινθος - Βυτίνα - Κόρινθος σε νορμάλ ρυθμούς, μέση κατανάλωση:**6 lt/100 km.
**Πολύ μικρή για τόσα άλογα και τουρμπάτο μοτέρ είναι η κατανάλωση που γράφεις. Και αν 6lt/100 είναι η μέση η χαμηλότερη πόσο ήταν; 4lt/100km??!!!
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)