-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Αυτο στο βιντεακι με την πλατεια και τον Generald Lee ειναι εκτος ταινιας ετσι; Πως και γιατι δηλαδη; Ποιος ειναι; Δεν καταλαβαινω ειναι καποιος της ταινιας; Η απλως καποιος ασχετος το εκανε;Πρεπει να ειναι απο την ταινια.. Νομιζω οτι το ειδα στο τρειλερ...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Αυτο στο βιντεακι με την πλατεια και τον Generald Lee ειναι εκτος ταινιας ετσι; Πως και γιατι δηλαδη; Ποιος ειναι; Δεν καταλαβαινω ειναι καποιος της ταινιας; Η απλως καποιος ασχετος το εκανε;
Πρεπει να ειναι απο την ταινια.. Νομιζω οτι το ειδα στο τρειλερ...
Πρέπει να είναι εκτός ταινίας, αφού μου το έχουν στείλει πολλούς μήνες πριν!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αυτο στο βιντεακι με την πλατεια και τον Generald Lee ειναι εκτος ταινιας ετσι; Πως και γιατι δηλαδη; Ποιος ειναι; Δεν καταλαβαινω ειναι καποιος της ταινιας; Η απλως καποιος ασχετος το εκανε;
Πρεπει να ειναι απο την ταινια.. Νομιζω οτι το ειδα στο τρειλερ...
Πρέπει να είναι εκτός ταινίας, αφού μου το έχουν στείλει πολλούς μήνες πριν!
οκ... τοτε είδα αλλη σκηνή που έμοιαζε.....
-
Το σκηνικό με την πλατεία είναι ασφαλώς μέρος της ταινίας και είναι πολύ πιο απολαυστικό γιατί κρατάει πολύ περισσότερο από το videάκι. Μιλάμε για πλαγιολίσθηση τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα, με πλάνα από έξω, από πάνω, μέσα από το αμάξι όπου οι τύποι **τσακώνονται **:P . Από τις λίγες σκηνές στην ταινία που αξίζουν πραγματικά.
-
Στην επομενη ταινια το 'πεδιο δρασης' θα ειναι η Λου'ι'ζιανα και ο 'GENERAL LEE' θα εχει προπελλα και περισκοπιο , οι δε πρωταγωνιστες θα φορανε βατραχοπεδιλα και ο Ροσκο αντι για 45αρι θα εχει ψαροντουφεκο....
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Στην επομενη ταινια το 'πεδιο δρασης' θα ειναι η Λου'ι'ζιανα και ο 'GENERAL LEE' θα εχει προπελλα και περισκοπιο , οι δε πρωταγωνιστες θα φορανε βατραχοπεδιλα και ο Ροσκο αντι για 45αρι θα εχει ψαροντουφεκο....Άκαιρο χιούμορ...
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Στην επομενη ταινια το 'πεδιο δρασης' θα ειναι η Λου'ι'ζιανα και ο 'GENERAL LEE' θα εχει προπελλα και περισκοπιο , οι δε πρωταγωνιστες θα φορανε βατραχοπεδιλα και ο Ροσκο αντι για 45αρι θα εχει ψαροντουφεκο....Συγνώμη αλλά δεν είναι σωστό χιούμορ αυτό.
-
Συγνωμη παιδια αλλα δε χωνευω με τιποτα τους Αμερικανους και οτιδηποτε αμερικανικο.
Γιατι μπορω να πω πως για οτιδηποτε κακο συμβαινει σημερα στο κοσμο ειναι οι κυριοι και αποκλειστικοι υπευθυνοι.....
Και πριν αρχισετε να πυροβολειτε σκεφτειτε ψυχραιμα και θα δειτε πως εχω δικιο.... -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Συγνωμη παιδια αλλα δε χωνευω με τιποτα τους Αμερικανους και οτιδηποτε αμερικανικο.
Γιατι μπορω να πω πως για οτιδηποτε κακο συμβαινει σημερα στο κοσμο ειναι οι κυριοι και αποκλειστικοι υπευθυνοι.....
Και πριν αρχισετε να πυροβολειτε σκεφτειτε ψυχραιμα και θα δειτε πως εχω δικιο....Η θέση μου είναι ότι οι φτωχοί αφροαμερικάνοι δεν φταίνε σε τίποτα και δεν είναι ωραίο να την πληρώνουν αυτοί για τις ταρζανιές του Bush.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Και πριν αρχισετε να πυροβολειτε σκεφτειτε ψυχραιμα και θα δειτε πως εχω δικιο....Η θέση μου είναι ότι οι φτωχοί αφροαμερικάνοι δεν φταίνε σε τίποτα και δεν είναι ωραίο να την πληρώνουν αυτοί για τις ταρζανιές του Bush.
κοιτα και αυτοι 'φταινε' με την εννοια πως ενω εχουν μαυρο (κυριολεκτικα και μεταφορικα) χαλι και η μοναδικη αποτι υποψιαζομαι διεξοδος αλλα και 'οπλο' που εχουν ειναι η ψηφος τους καθε τεσσερα χρονια, δε το χρησιμοποιουν εναντιον των λογης-λογης σκ@τοκεφαλων η πνευματικα καθυστερημενων που τους κυβερνουν.
Αλλα για να μη ξεφυγουμε απο το θεμα σιγα μη δωσω εστω και ενα λεπτο τουτ ευρω για να δω τις περιπετειες τριων Βλαχαδερων και μιας χαρχάλως που περηφανα την ονομαζουν στρατηγο και εχουν βαλει και τη σημαια του Εμφυλιου ενα απο τα πιο μισητα συμβολα του ρατσισμου
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
...που περηφανα την ονομαζουν στρατηγο και εχουν βαλει και τη σημαια του Εμφυλιου ενα απο τα πιο μισητα συμβολα του ρατσισμουΣε ενόχλησε το 'σύμβολο του ρατσισμού'??
Μάλλον δεν θα σου αρέσει ο ανταγωνισμός....
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
...που περηφανα την ονομαζουν στρατηγο και εχουν βαλει και τη σημαια του Εμφυλιου ενα απο τα πιο μισητα συμβολα του ρατσισμου
Σε ενόχλησε το 'σύμβολο του ρατσισμού'??
Μάλλον δεν θα σου αρέσει ο ανταγωνισμός....
Ωμός και ίσως άκομψος ο ΙΚΕ,αλλά θα συμφωνήσω μαζί του...
-
Καλημέρα!
Ένας φίλος πήγε και είδε την ταινία και μου είπε ότι ναι μεν δεν λέει και πολλά, αλλά από οδηγικής άποψης ήταν πάρα πολύ καλή. Ντριφτ, άλματα, έντυπωσιακές στούκες κτλ.
Επίσης δεν είδε (ή δεν πρόσεξε) πουθενά να βγαίνει η Νταίζη απο τον Τζένεραλ Λι ανοίγοντας την πόρτα, όπως προαναφέρθηκε εδώ μέσα. Μπορεί να ήταν κάποια σκηνή από το τρέιλερ ή το σάουντρακ, ποιος ξέρει...
Πάντως δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να το δω ή όχι...Οι Ντιουκς στο μυαλό μου είναι όπως ήταν στην σειρά...
-
Με ενοχλεί πάρα πολύ να δίνουμε σε κάθε τι μια πολιτική διάσταση... Και δεν εννοω να φτάσουμε στο άλλο άκρο... Ισορροπία είναι αυτό που χρειαζόμαστε σε κάθε τι.. πηγαίνετε αμα σας αρέσει η ταινία να την απολαύσετε. Εγώ αυτό σκοπέυω να κάνω...
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
κοιτα και αυτοι 'φταινε' με την εννοια πως ενω εχουν μαυρο (κυριολεκτικα και μεταφορικα) χαλι και η μοναδικη αποτι υποψιαζομαι διεξοδος αλλα και 'οπλο' που εχουν ειναι η ψηφος τους καθε τεσσερα χρονια, δε το χρησιμοποιουν εναντιον των λογης-λογης σκ@τοκεφαλων η πνευματικα καθυστερημενων που τους κυβερνουν.
Αλλα για να μη ξεφυγουμε απο το θεμα σιγα μη δωσω εστω και ενα λεπτο τουτ ευρω για να δω τις περιπετειες τριων Βλαχαδερων και μιας χαρχάλως που περηφανα την ονομαζουν στρατηγο και εχουν βαλει και τη σημαια του Εμφυλιου ενα απο τα πιο μισητα συμβολα του ρατσισμου
-
Εγώ με τη σειρά μου θα πω ότι και εγώ θέλω να τους θυμάμαι έτσι όπως ήταν παλιά στις σειρές. Οπότε μάλλον δεν θα πάω να τους δω στο σινεμά.
Επίσης καλώς η κακώς ήταν μια απο τις καλύτερες σειρές που προβαλόταν παλιά μαζί με της εποχής σειρές knight rider macgyver και άλλα. Σήμερα κάτι παρόμοιο δεν νομίζω να μπορέσεις να δεις. Πλέον έχουμε πήξει στα μεξικάνικα και ναι και στα τούρκικα. -
Ο χρήστης piii έγραψε:
Πλέον έχουμε πήξει στα μεξικάνικα και ναι και στα τούρκικα.Oxi καλύτερα να δούμε τη Χουάνα την Παρθένα εφόσον δεν έχουμε τίποτα με τους Μεξικάνους.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Καλημέρα!Ένας φίλος πήγε και είδε την ταινία και μου είπε ότι ναι μεν δεν λέει και πολλά, αλλά από οδηγικής άποψης ήταν πάρα πολύ καλή. Ντριφτ, άλματα, έντυπωσιακές στούκες κτλ.
Επίσης δεν είδε (ή δεν πρόσεξε) πουθενά να βγαίνει η Νταίζη απο τον Τζένεραλ Λι ανοίγοντας την πόρτα, όπως προαναφέρθηκε εδώ μέσα. Μπορεί να ήταν κάποια σκηνή από το τρέιλερ ή το σάουντρακ, ποιος ξέρει...
Πάντως δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να το δω ή όχι...Οι Ντιουκς στο μυαλό μου είναι όπως ήταν στην σειρά...
Την είδα κι εγώ προχθές, πατάτα το σενάριο, σύντομη η ταινία, και η Νταίζη δεν βγήκε από τον Λι αλλά από το δικό της Και η Τζες μια (ψευτο)πατάτα ήταν
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Με ενοχλεί πάρα πολύ να δίνουμε σε κάθε τι μια πολιτική διάσταση...:Συμφωνώ,ποσο μαλλον για μια αναλαφρη ταινιουλα επιπεδου ποπ-κορν, ελεος,μην βλεπουμε παντου πολιτικές συνωμοσίες!
-
Α ρε KRIEZA....Eνω συνήθως με βρίσκουν σύμφωνο οι απόψεις σου και είναι φανερό οτι έχεις πολλές γνώσεις πάνω σε αρκετά θέματα, πετάς κάτι τετοια τούβλα και με ξενερώνεις τελείως.Ελπίζω κάποια στιγμή να αντιληφθείς οτι συχνά φτάνεις στο αλλο άκρο και υπερβάλλεις, γεγονός που αποδυναμώνει τα επιχειρήματά σου και την ιντερνετική σου υπόσταση....Είναι κρίμα κατα τη γνώμη μου να χάνεις την αξιοπιστία του λόγου σου με ακραίες διατυπώσεις....
(Οχι οτι πρέπει να τα βάψεις μαύρα κιόλας, αλλα νομίζω ολους λίγο-πολύ μας ενδιαφέρει η διαφύλαξη του κύρους και της ορθότητας του λόγου μας, γι' αυτό και συμμετέχουμε συστηματικά σ'αυτό το φορουμ....Διαφορετικά θα ήμαστε ολοι trolls με μόνο σκοπό τη μπουρδολογία....)
THE DUKES OF HAZZARD