-
Πεστα ρε συ Petran!
Εγω τρέμω τη στιγμή που θα διαβάσω 'αυτό το σήριαλ το έβλεπε ο πατέρας μου'... -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πεστα ρε συ Petran!
Εγω τρέμω τη στιγμή που θα διαβάσω 'αυτό το σήριαλ το έβλεπε ο πατέρας μου'...Αυτό το σήριαλ το έβλεπε ο πατέρας μου...κακούλης
-
Ρε σεις κανα emoticon που να αυτοκτονεί παίζει;
-
-
Γύρισα από το σινεμά και ένα έχω να πω. Εδώ, ενώπιον όλων, καταθέτω επίσημη πρόταση γάμου στην Jessica. Αν με απορρίψει, ούτε και γω δεν ξέρω τι θα κάνω. Από αυτή τη στιγμή πάντως ανακυρήσσεται σε επίσημη αγαπημένη dimsaba. Και μόνο για αυτήν αξίζει να πάτε στην ταινία. Συν κάτι ωραία παντιλικάκια που κάνει ο Στρατηγός. Γενικώς πάντως, περίμενα κάτι παραπάνω. Ήξερα ότι δεν πάω να δω την υπερπαραγωγή του αιώνα αλλά μου την έσπασε ο τύπος του American Pie (=Στίφλερ), ενώ δεν είχε και τόσο θέαμα με αυτοκίνητα όσο περίμενα. Και φυσικά, εκεί που τον κυνηγούν ξαφνικά κάποια περιπολικά και δεν μπορεί να ξεφύγει με τίποτα, ενώ αμέσως μετά μπαίνει σε έναν αγώνα και προσπερνά τα άλλα αγωνιστικά σα σταματημένα, ξενέρωσα τη ζωή μου. Αλλά μετά το πλάνο γύρισε στην Jessica και όλα ξεχάστηκαν...
-
Saba η Jessica είναι παντρεμένη (με ενα τζιτζιφιόγκο)
-
.
Δεν έχει σημασία μάλλον...
Οι γυναίκες αυτές δρουν όπως ακριβώς τα ναρκωτικά στο μυαλό του άνδρα. -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Γύρισα από το σινεμά και ένα έχω να πω. Εδώ, ενώπιον όλων, καταθέτω επίσημη πρόταση γάμου στην Jessica. Αν με απορρίψει, ούτε και γω δεν ξέρω τι θα κάνω. Από αυτή τη στιγμή πάντως ανακυρήσσεται σε επίσημη αγαπημένη dimsaba. Και μόνο για αυτήν αξίζει να πάτε στην ταινία.Πως φαίνεται ότι δεν έχεις δει το Νησί
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Γύρισα από το σινεμά και ένα έχω να πω. Εδώ, ενώπιον όλων, καταθέτω επίσημη πρόταση γάμου στην Jessica. Αν με απορρίψει, ούτε και γω δεν ξέρω τι θα κάνω. Από αυτή τη στιγμή πάντως ανακυρήσσεται σε επίσημη αγαπημένη dimsaba. Και μόνο για αυτήν αξίζει να πάτε στην ταινία.
Πως φαίνεται ότι δεν έχεις δει το Νησί
Ναι όντως. Για βοήθησέ με λίγο...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Saba η Jessica είναι παντρεμένη (με ενα τζιτζιφιόγκο)Ναι, γιατί αν δεν ήταν θα παντρευόταν εμένα;
Και γω τζιτζιφιόγκος είμαι, ρε κατάρα -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Γύρισα από το σινεμά και ένα έχω να πω. Εδώ, ενώπιον όλων, καταθέτω επίσημη πρόταση γάμου στην Jessica. Αν με απορρίψει, ούτε και γω δεν ξέρω τι θα κάνω. Από αυτή τη στιγμή πάντως ανακυρήσσεται σε επίσημη αγαπημένη dimsaba. Και μόνο για αυτήν αξίζει να πάτε στην ταινία.
Nothing more, nothing less
-
H scarlett καλή είναι για να φτιάχνει κουλουράκια και πίτες αλλα μη τρελαθούμε κιόλας.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Nothing more, nothing less
Φαντάζομαι ότι σε αυτή έχεις κάνει πρόταση εσύ όμως...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
H scarlett καλή είναι για να φτιάχνει κουλουράκια και πίτες αλλα μη τρελαθούμε κιόλας.Η scarlett είναι ''ήρεμη δύναμη'' ενώ η Jessica είναι μόνο για 2-3 burn-out
-
να τις δω απο κοντα πρωτα, και μετα σας λεω ποια ειναι καλυτερη απο τις δυο.
..γιατι απο την μεγαλη οθονη...μεγαλη απατη -
Xθες πηγα στο βιλατζ να δω τους Dukes... Δυστυχως δεν βρηκα εισητηρια και είδα τον Iznogood!!!!
Χαζεψα λιγακι το General Lee που ειχα παρκαρισμένο απο έξω και εχω να πω 2 πραγματα.
-
Δεν φαινόταν να ειναι και σε πολυ καλή κατασταση....
-
Οι κοπέλες που είχαν βάλει γυρω γυρω με τον ποπό τους έξω , ουδεμια σχεση είχαν με τη Daisy. Αμαν ρε παιδια, εγω μέσα στο Village είδα 10 καλύτερες από αυτές.
-
-
Εχουν σε Village απεξω το αυτοκινητο και γυναικες γυρω γυρω;;; Σε ποιο Village. Καλος ο Ινζογκουντ;
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Εχουν σε Village απεξω το αυτοκινητο και γυναικες γυρω γυρω;;; Σε ποιο Village. Καλος ο Ινζογκουντ;Στα Village Αμαρουσιου.
Ο Izno καλος ηταν, σε μερικά σημεία μου την έσπασε που η ταινία θύμιζε μιούζικαλ, αλλά κατά τα άλλα μια χαρά...
Επίσης είδα και ο τρειλερ του Herby και θελω να παω να το δω και αυτό.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Xθες πηγα στο βιλατζ να δω τους Dukes... Δυστυχως δεν βρηκα εισητηρια και είδα τον Iznogood!!!!Χαζεψα λιγακι το General Lee που ειχα παρκαρισμένο απο έξω και εχω να πω 2 πραγματα.
-
Δεν φαινόταν να ειναι και σε πολυ καλή κατασταση....
-
Οι κοπέλες που είχαν βάλει γυρω γυρω με τον ποπό τους έξω , ουδεμια σχεση είχαν με τη Daisy. Αμαν ρε παιδια, εγω μέσα στο Village είδα 10 καλύτερους από αυτές.
Ε σε ποσο καλη κατασταση να ειναι ενα αυτοκινητο 25ετιας που εχει κανει περιοδιες παντου φανταζομαι και το εχουν και εξω μεσα στο ηλιο και τη βροχη!!!
-
-
Αυτο στο βιντεακι με την πλατεια και τον Generald Lee ειναι εκτος ταινιας ετσι; Πως και γιατι δηλαδη; Ποιος ειναι; Δεν καταλαβαινω ειναι καποιος της ταινιας; Η απλως καποιος ασχετος το εκανε;
THE DUKES OF HAZZARD