-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ξεχνάτε την αρίθμηση και θα χαθούμεεεεε!!!
Τι είναι αυτός ο λεκές αλήθεια; Φωτό υπάρχει;;;Δε βρήκα καμια μεγάλη που να φαίνεται καθαρά αλλά μια ιδέα θα την πάρετε...
Συγνώμη δε θέλω να χαλάσω τη σειρά των ερωτήσεων, απλά να απαντήσω στην ερώτηση.
Ο 'λεκές' αυτός είναι ένα σημείο που μεζεύεται ο ιδρώτας από το σώμα του αθλητή για να μην απλώνεται σε όλο το ρούχο, έτσι ώστε να είναι πιο 'ευχάριστο' άνετο επάνω στον αθλητή.
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Αυτή η γραμμή που χωρίζει το μπλε από το κόκκινο δε σε ενδιαφέρει για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν ξέρω και τι είναι πάντως.Μπορεί να μην ενδιαφέρει για το συγκεκριμένο, αλλά μου κίνησε ιδιαίτερα την περιέργεια!!! Δεν το είχα ξαναδεί και έπρεπε να ρωτήσω. Άλλωστε η απάντηση είχε ήδη δοθεί, εγώ για το σχήμα ρώτησα.
-
Α(37): Φυσικά! εσύ όταν βρεθείς σε δύσκολη θέση ψάχνεις για καμιά γωνία? Τώρα αν εννοείς 'άλλο μαγαζί' και 'άλλη φυσική ανάγκη (πονηρή u know), όχι...
Ε(38 Με ποια διάσημη θα θέλατε να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας και να κάνετε οικογένεια?
-
Α(38): Με την Jeniffer Connelly. Θεά!
Ε(39): Οταν παρκάρετε κοιτάζετε μετά αν ο πίσω και ο μπροστά έχουν εξίσου χώρο για να ξεπαρκάρουν άνετα;
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Α(38): Με την Jeniffer Connelly. Θεά!Ε(39): Οταν παρκάρετε κοιτάζετε μετά αν ο πίσω και ο μπροστά έχουν εξίσου χώρο για να ξεπαρκάρουν άνετα;
΄
Α(39):Κοιτάζω και μετά πάω και πλησιάζω αυτόν με το πιο καινούργιο αυτοκίνητο και απομακρύνομαι απο αυτόν με το πιο παληό.Ε(39,5):Σωστός?
Ε(40):Sebastien Loeb ή Fernando Alonso?
-
Ο χρήστης jims192 έγραψε:
Ε(40):Sebastien Loeb ή Fernando Alonso?Α (40): Βάλτερ Ρερλ
Ε (41): Ολυμπιακός ή Ρόζενμποργκ???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Α (40): Βάλτερ Ρερλ
A(41): Ολυμπιακός (χωρίς να είμαι )
Ε(42): Τούρτα σοκολάτα ή γαλακτομπούρεκο
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Α (40): Βάλτερ Ρερλ
A(41): Ολυμπιακός (χωρίς να είμαι )
Ε(42): Τούρτα σοκολάτα ή γαλακτομπούρεκο
Α(42): Αδερφέ μας έσκισες τώρα!!! Χαλαρά και τα δύο, όπως και μπακλαβάς, κανταΐφι, μιλφέιγ, μπλακ φόρεστ και δεν συμμαζεύεται! Όπως βλέπεις, έκανες την ερώτηση ματ, προδώθηκα!
Ε(43): Δίαιτα και καλή εμφάνιση (κοιλιακοί φέτες κτλ) ή καλοπέραση (και μπάκα αλά ελληνικά) ;
-
A43: Καλή εμφάνιση χωρίς δίαιτα
Ε44: Nissan skyline η toyota supra kai γιατί?
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
σε μπαργουμαν με επιτυχη αποτελεσματα
Τι...; Σε κέρασε ποτό;
τιποτα μιλαγαμε ολο το βραδι και μετα δωσαμε ραντεβου για ρακετες στη θαλασσα την αλλη μερα..και το βραδι **ΤΗΝ ΕΦΑΓΑ...**χεχεχεχεχεχε
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
A43: Καλή εμφάνιση χωρίς δίαιταΕ44: Nissan skyline η toyota supra kai γιατί?
Α44: Skyline, κάτι ξέρουν τα Τζαπόνια που το λένε Γκοτζίλα!
Ε45: Από πού κλάνει το μπαρμπούνι?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
A43: Καλή εμφάνιση χωρίς δίαιτα
Ε44: Nissan skyline η toyota supra kai γιατί?
Α45: Από πουθενά, γι αυτό είναι κόκκινο...
Ε46: Δεν έχω ερώτηση, αλλά ΕΠΡΕΠΕ να απαντήσω αυτό για το μπαρμπούνι... Χίλια συγγνώμη! Τελικά έγινα κι εγώ λίγο troll!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Α(45) : ?Θα σου πω από που κλάνει ο γαύρος που ξέρω. Από τη φυσική οδό, όπως και οι υπόλοιποι φίλαθλοι.
Ε(46): Βουνό ή Θάλασσα το φθινόπωρο?
-
Δεν κλάνει, γι' αυτό είναι κόκκινο!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ε(46): Βουνό ή Θάλασσα το φθινόπωρο?Α(46): Θάλασσα uber alles! Το βουνό είναι για το χειμώνα, κι αυτό αν δεν αντέχεις τη θάλασσα
Ε(47): μπάνιο στο Αιγαίο ή στο Ιόνιο και γιατί?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ε(47): μπάνιο στο Αιγαίο ή στο Ιόνιο και γιατί?
A(47):Στο Αιγαίο φυσικά,απλά και μόνο γιατί το Ιόνιο πάιζει λίγο μακρυά!!!
Ε(48):Sex στο αυτοκίνητο μπροστά ή πίσω?Περκέ? -
Ο χρήστης jims192 έγραψε:
Ε[48]:Sex στο αυτοκίνητο μπροστά ή πίσω?Περκέ?Στο πορτ μπαγκαζ, περκε εχω station.
E(49): Γιατι, ενω ολη την εβδομαδα εχει καλο καιρο, βρεχει συνηθως το Σαββατοκυριακο;
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
E(49): Γιατι, ενω ολη την εβδομαδα εχει καλο καιρο, βρεχει συνηθως το Σαββατοκυριακο;
A49: Επειδή τότε αποφασίζει ο Μητσοτάκης να πάει βόλτα!!!
Ε50: Τελικά πόσοι δουλεύουν απο εδώ μέσα? Όλοι ποστάρουμε σαν τρελοί... -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ε[48]:Sex στο αυτοκίνητο μπροστά ή πίσω?Περκέ?
Στο πορτ μπαγκαζ, περκε εχω station.
Α(49)2:Επειδή τότε,συνήθως,οπως πολλοί,πλένουμε τ'αμάξι...
Ε50: Τελικά πόσοι δουλεύουν απο εδώ μέσα? Όλοι ποστάρουμε σαν τρελοί...
Α(50):Ολοι δουλευουν...άλλοι τον εαυτό τους άλλοι τον κόσμο όλο,αλλοι τον προιστάμενο....
Ε(51):Γιατί έχω την εντύπωση πως αμα δεν μπεί κανα φρένο αυτό το topic θα κρατήσει χροοονια...?
-
Α (51): Γιατί είναι τέλειοοοο!
Ε (52): Γιατί δεν βλέπω πολλές γυναίκες στο forum?
Ένα φορουμίστικο παιχνίδι..