-
Έχω δει σε άλλα forums να παίζεται ένα παιχνίδι στο οποίο κάνει κάποιος μία ερώτηση (ότι αυτός θέλει) και για να συνεχίσει το παιχνίδι πρέπει ο επόμενος να απαντήσει στην ερώτηση και μετά θέτει αυτός μία.
ΠΧ.
Χρήστης 1 έγραψε:
Ε: Έχετε τρακάρει ποτέ ξένο αυτοκίνητο?Χρήστης 2 έγραψε:
A: Ναι, το αυτοκίνητο του τάδε με τον τάδε τρόπο.
Ε: Έχετε σταματήσει ποτέ για να βοηθήσετε μια κοπέλα να αλλάξει λάστιχο με σκοπό να πάρετε το τηλέφωνο της?Δεν είναι απαραίτητο να είναι αυτοκινητιστικού ενδιαφέροντος οι ερωτήσεις, απλά έτυχε στο παράδειγμα.
Ελπίζω να καταλάβατε πως παίζεται..
Ας κάνω την πρώτη ερώτηση..
Ε: Σε μικρή ηλικία είχατε πάρει ποτέ το αυτοκίνητο των γονιών σας για να κάνετε μαγκιές? (χειρόφρενα κτλ κτλ)
Υ.Γ Αν έχετε απορίες pm me για να κάνω edit στο πρώτο post για να μην χαλάσει το παιχνίδι.
-
Έχω δει σε άλλα forums να παίζεται ένα παιχνίδι στο οποίο κάνει κάποιος μία ερώτηση (ότι αυτός θέλει) και για να συνεχίσει το παιχνίδι πρέπει ο επόμενος να απαντήσει στην ερώτηση και μετά θέτει αυτός μία.
ΠΧ.
Χρήστης 1 έγραψε:
Ε: Έχετε σταματήσει ποτέ για να βοηθήσετε μια κοπέλα να αλλάξει λάστιχο με σκοπό να πάρετε το τηλέφωνο της?Δεν είναι απαραίτητο να είναι αυτοκινητιστικού ενδιαφέροντος οι ερωτήσεις, απλά έτυχε στο παράδειγμα.
Ε: Σε μικρή ηλικία είχατε πάρει ποτέ το αυτοκίνητο των γονιών σας για να κάνετε μαγκιές? (χειρόφρενα κτλ κτλ)
Υ.Γ Αν έχετε απορίες pm me για να κάνω edit στο πρώτο post για να μην χαλάσει το παιχνίδι.
-
ΠΧ.
Χρήστης 1 έγραψε:
-
Αυτού του είδους οι ερωτήσεις μπορούν να απαντηθούν με ένα ΝΑΙ/ΟΧΙ και γενικότερα έχουν να κάνουν με την ταχύτητα και την χρονική στιγμή που θα μπει κάποιος για να την δει/απαντήσει.
Μήπως θα ήταν καλύτερα να ήταν ερωτήσεις τύπου quiz/αίνιγμα?????
Να έχει και λίγο σασπένς το πράμα.
(γνώμη μου... ) -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Αυτού του είδους οι ερωτήσεις μπορούν να απαντηθούν με ένα ΝΑΙ/ΟΧΙ και γενικότερα έχουν να κάνουν με την ταχύτητα και την χρονική στιγμή που θα μπει κάποιος για να την δει/απαντήσει.Μήπως θα ήταν καλύτερα να ήταν ερωτήσεις τύπου quiz/αίνιγμα?????
Να έχει και λίγο σασπένς το πράμα.
(γνώμη μου... )Για δώσε ένα παράδειγμα ερώτησης-quiz.
Πάντως, στις απαντήσεις των ερωτήσεων το σωστό είναι να δίνονται απαντήσεις ολοκληρωμένες, όχι ΝΑΙ/ΟΧΙ..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ναι!
Ε: Εχετε κινδυνέψει ποτέ με το αυτοκίνητο;
Κάπως έτσι παίζεται Kid?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ε: Εχετε κινδυνέψει ποτέ με το αυτοκίνητο;Α: Πολλάκις! Αν δε φορούσα μανιωδώς τη ζώνη...τώρα δε θα ήμουν εδώ να μιλάω
Ε: Έχετε ποτέ κάνει κόντρα για λεφτά;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ναι!
Κάπως έτσι παίζεται Kid?
Έτσι παίζεται αλλά όχι ξερό ΝΑΙ/ΟΧΙ, πιο αναλυτικές απαντήσεις.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Α: Πολλάκις! Αν δε φορούσα μανιωδώς τη ζώνη...τώρα δε θα ήμουν εδώ να μιλάω
Α: Εκανα καθημερινά κοντρα (ξυρισμα) ώς φαντάρος στο κέντρο όχι για λεφτά αλλά καθότι ψάρακας του κερατά!
Ε: Ποια ήταν η πιο περίεργη δουλειά που κάνατε ποτέ;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Α: Πολλάκις! Αν δε φορούσα μανιωδώς τη ζώνη...τώρα δε θα ήμουν εδώ να μιλάω
Α: Εκανα καθημερινά κοντρα (ξυρισμα) ώς φαντάρος στο κέντρο όχι για λεφτά αλλά καθότι ψάρακας του κερατά!
Ε: Ποια ήταν η πιο περίεργη δουλειά που κάνατε ποτέ;
A: Moderator στο 4Tforum.
Ε: Ποια είναι η μεγαλύτερη φοβία σας;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
A: Moderator στο 4Tforum.Ε: Ποια είναι η μεγαλύτερη φοβία σας;
Α: Ο σεισμός!!!
Ε: θα βάζατε μπλέ λεντάκια στα πιτσιλιστήρια?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Α: Όχι. Είχα σκεφτεί να βάλω τις απόκριες, αλλά τελικά ντράπηκα ακόμα και τότε.
Ε: Αν ήμουν σούπερ ήρωας θα ήθελα η σούπερ σπέσιαλ ικανότητά μου να είναι η αιώρηση κατά το κλάσιμο. Εσείς ποια θα διαλέγατε;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Α: Όχι. Είχα σκεφτεί να βάλω τις απόκριες, αλλά τελικά ντράπηκα ακόμα και τότε.
Ε: Αν ήμουν σούπερ ήρωας θα ήθελα η σούπερ σπέσιαλ ικανότητά μου να είναι η αιώρηση κατά το κλάσιμο. Εσείς ποια θα διαλέγατε;
Α: εγώ θα ήθελα να μπορούσα να οδηγήσω το κλάσιμο σε ένα ρέψιμο δράκου με φλόγες..... υπάρχουν πολλοι καμένοι που δεν το ξέρουν!
Ε: Αν δεν παίζαμε το άκρως επικοιδομητικό αυτό παιχνίδι, με τι θα θέλατε να σχολούμαστε τις 'ελεύθερες' ώρες κατά την εργασία μας?
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Α: εγώ θα ήθελα να μπορούσα να οδηγήσω το κλάσιμο σε ένα ρέψιμο δράκου με φλόγες..... υπάρχουν πολλοι καμένοι που δεν το ξέρουν!
Ε: Αν δεν παίζαμε το άκρως επικοιδομητικό αυτό παιχνίδι, με τι θα θέλατε να σχολούμαστε τις 'ελεύθερες' ώρες κατά την εργασία μας?
Α: Με τίποτα απολύτως. Αλλιώς οι ώρες δε θα ήταν 'ελεύθερες' αλλά 'απασχολημένες'.
Ε: Ποιές 3 ευχές θα ζητούσατε να σας πραγματοποιήσει το τζίνι που μόλις βγήκε από το λυχνάρι;
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Ε: Ποιές 3 ευχές θα ζητούσατε να σας πραγματοποιήσει το τζίνι που μόλις βγήκε από το λυχνάρι;A: 2 οποιεσδήποτε. Η τρίτη θα ήταν να μου πραγματοποιήσει άλλες 3 κ.ο.κ.
Ε: Χίλια καντάρια λάχανο, πόσους ντολμάδες βγάζει;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ε: Χίλια καντάρια λάχανο, πόσους ντολμάδες βγάζει;A. τοσους οσους θα στειλει μια ελληνιδα μανα στο παιδι της που σπουδαζει στα ξενα.
E. εχετε δει γυναικα οδηγο με αναμμενους προβολεις ομιχλης? αν ναι, μηπως ειχε τονισμενο μηλο του αδαμ?
-
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
E. εχετε δει γυναικα οδηγο με αναμμενους προβολεις ομιχλης? αν ναι, μηπως ειχε τονισμενο μηλο του αδαμ?Α: ΠΟΛΛΕΣ! και μάλιστα αναμμένους μπρος πίσω... Στοίχημα ότι μπήκαν μέσα, έβαλαν μπροστά, πάτησαν ό,τι κουμπάκι βρήκαν στο ταμπλό, και μετά ξεκίνησαν! Μήλο του Αδάμ, καμία!
Ε: τι νούμερο φοράει ο Ριβάλντο στη φανέλα του φέτος?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
E: τι νούμερο φοράει ο Ριβάλντο στη φανέλα του φέτος?E: Medium
(ας απαντήσει άλλος, απλώς δεν κρατήθηκα )
-
Κάνει ζέστη έ;
Ρε παιδιάσυγνώμην άμα σας ήν σπάω,αλλά υπάρχει κάποιος λόγος ύπαρξης αυτού του παχνιδιού;
Ειδικά από τή στιγμή πού δέν υπάρχει χώρος καί έχουν σβηστεί καί κάποια θέματα,τό θεωρείτε σωστό να γράφουμε γιά να γεμίζουμε σελίδες χωρίς νόημα; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ρε παιδιάσυγνώμην άμα σας ήν σπάω,αλλά υπάρχει κάποιος λόγος ύπαρξης αυτού του παχνιδιού;Δε μας τη σπας καθόλου και αν όντως υφίσταται τέτοιο θέμα, ας κλειδώσει κάποιος το thread. Απλώς τέτοια χαζά συνηθίζονται σε πολλά forums, γι' αυτό μη μας παρεξηγείς
Ένα φορουμίστικο παιχνίδι..