-
Πόσο ρόλο μπορεί να παίζει η χώρα της μάρκας που επιλέγουμε; Είστε οπαδοί συγκεκριμένης αυτοκινητιστικής κουλτούρας ή καλό να 'ναι κι ό,τι να 'ναι; Θεωρείτε καλύτερα γενικά κάποια χώρα από κάποια άλλη; Με λίγα λόγια, ποια χώρα προτιμάτε περισσότερο;
Επειδή δε χωράνε ΟΛΕΣ οι χώρες, βάζω τις πιο σημαντικές.
-
Πόσο ρόλο μπορεί να παίζει η χώρα της μάρκας που επιλέγουμε; Είστε οπαδοί συγκεκριμένης αυτοκινητιστικής κουλτούρας ή καλό να 'ναι κι ό,τι να 'ναι; Θεωρείτε καλύτερα γενικά κάποια χώρα από κάποια άλλη; Με λίγα λόγια, ποια χώρα προτιμάτε περισσότερο;
-
-
Θα ήθελα μια Porsche, εναλλακτικά μια καλή BMW, άντε κι ένα Golf GTI. Και τα Opel καλά είναι όμως.
-
opterios, τι θες και τα ανοιγεις αυτα τα θρεντ; Αφου ξερεις ποια θα ειναι η καταληξη...
-
Λάτρης των Ιταλικών που πλέον αγοράζω Γερμανικά!
Τι να ψηφίσω γιατρέ μου?!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λάτρης των Ιταλικών που πλέον αγοράζω Γερμανικά!Τι να ψηφίσω γιατρέ μου?!!
Τελειωσε ...... kouk εισαι γερμανος(bmw).....αλλα δεν νομιζω να αγοραζες αλλο γερμανικο εκτος απο ελικα αρα.....λιγο απ' ολα!
-
Ακόμα δεν έχω δικό μου αυτοκίνητο οπότε δεν έχω πορωθεί με μία μάρκα (ή χώρα). Ελπίζω να μην αλλάξει αυτό μόλις πάρω αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
opterios, τι θες και τα ανοιγεις αυτα τα θρεντ; Αφου ξερεις ποια θα ειναι η καταληξη...Ε, αν καταλήξει κι αυτό το thread τσακωμός, παραιτούμαι
Εγώ ψήφισα ότι δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση. Υπάρχουν γερμανικά που λατρεύω (βασικά, πέραν της BMW υπάρχει τίποτε άλλο; ), υπάρχουν Ιαπωνικά που λατρεύω και υπάρχουν και Ιταλικά που λατρεύω και φυσικά υπάρχουν και τα Αγγλικά (90% των αγγλικών εταιριών βγάζουν trackday cars )
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Είστε οπαδοί συγκεκριμένης αυτοκινητιστικής κουλτούρας ή καλό να 'ναι κι ό,τι να 'ναι;Είμαι λάτρης της ΙΤΑΛΙΚΗΣ αυτοκινητιστικής κουλτούρας (ακριβώς όπως το έθεσες!!!), όπως αυτή διαμορφώθηκε μέσα από αυτοκίνητα γρήγορα, οδηγοκεντρικά, τεχνολογικά πρωτοπόρα, όμορφα και καμιά φορά, γιατί όχι, πολυτελή και άνετα
Τώρα, αν κρίνω ότι σήμερα ένα S2000, ένα Clio Sport, ένα Μιάτα, μια BMW κλπ μπρούν να αντιπροσωπεύσουν αυτήν την κουλτούρα επάξια, ναι, γίνομαι και ιάπωνας, και γάλλος, και γερμανός και ότι άλλο θέλεις
ΥΓ1: δηλώνω ευθύς εξ αρχής ότι τοποθετήσεις εγκάθετων, προκλητικών και αμερόλΥπτων χρηστών ότι δήθεν είμαι 'γιαπωνέζος', θα αγνοηθούν επιδεικτικά!!
ΥΓ2: Opel must DIE!
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Λάτρης των Ιταλικών που πλέον αγοράζω Γερμανικά!
Τι να ψηφίσω γιατρέ μου?!!
Τελειωσε ...... kouk εισαι γερμανος(bmw).....αλλα δεν νομιζω να αγοραζες αλλο γερμανικο εκτος απο ελικα αρα.....λιγο απ' ολα!
Εντάξει γιατρέ!
Να το παίρνω το φάρμακο πριν ή μετά το φαγητό?!!!
-
Προφανεστατατατατατα!!!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Είστε οπαδοί συγκεκριμένης αυτοκινητιστικής κουλτούρας ή καλό να 'ναι κι ό,τι να 'ναι;
Είμαι λάτρης της ΙΤΑΛΙΚΗΣ αυτοκινητιστικής κουλτούρας (ακριβώς όπως το έθεσες!!!), όπως αυτή διαμορφώθηκε μέσα από αυτοκίνητα γρήγορα, οδηγοκεντρικά, τεχνολογικά πρωτοπόρα, όμορφα και καμιά φορά, γιατί όχι, πολυτελή και άνετα
Τώρα, αν κρίνω ότι σήμερα ένα S2000, ένα Clio Sport, ένα Μιάτα, μια BMW κλπ μπρούν να αντιπροσωπεύσουν αυτήν την κουλτούρα επάξια, ναι, γίνομαι και ιάπωνας, και γάλλος, και γερμανός και ότι άλλο θέλεις
ΥΓ1: δηλώνω ευθύς εξ αρχής ότι τοποθετήσεις εγκάθετων, προκλητικών και αμερόλΥπτων χρηστών ότι δήθεν είμαι 'γιαπωνέζος', θα αγνοηθούν επιδεικτικά!!
Το'πε και μόνος του!!!
Χρήστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είστε οπαδοί συγκεκριμένης αυτοκινητιστικής κουλτούρας ή καλό να 'ναι κι ό,τι να 'ναι;
Είμαι λάτρης της ΙΤΑΛΙΚΗΣ αυτοκινητιστικής κουλτούρας (ακριβώς όπως το έθεσες!!!), όπως αυτή διαμορφώθηκε μέσα από αυτοκίνητα γρήγορα, οδηγοκεντρικά, τεχνολογικά πρωτοπόρα, όμορφα και καμιά φορά, γιατί όχι, πολυτελή και άνετα
Το'πε και μόνος του!!!
Χρήστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!Ααααα, ο κ. Εγκάθετος που λέγαμε!!
πιο πάνω με κεφαλαία αυτό που γράφει, το προσπερνάμε εεεε???να δηλώσω επίσης ότι είμαι ΛΑΤΡΗΣ της pizza, της μακαρονάδας, της σαλάτας ρόκα-ντοματίνι-παρμεζάνα, του balsamico, του προσούτο Πάρμας, του Αρμάνι, της Μόνικα Μπελούτσι, των Panerai, των Feretti, των Riva, του καλού εσπρέσσο και της panacotta! Κι εσύ ακόμα με λες γιαπωνέζο!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το'πε και μόνος του!!!
Χρήστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!Ααααα, ο κ. Εγκάθετος που λέγαμε!!
πιο πάνω με κεφαλαία αυτό που γράφει, το προσπερνάμε εεεε???να δηλώσω επίσης ότι είμαι ΛΑΤΡΗΣ της pizza, της μακαρονάδας, της σαλάτας ρόκα-ντοματίνι-παρμεζάνα, του balsamico, του προσούτο Πάρμας, του Αρμάνι, της Μόνικα Μπελούτσι, των Panerai, του καλού εσπρέσσο και της panacotta! Κι εσύ ακόμα με λες γιαπωνέζο!!!
Ως σχεδιαστή ή ως άντρα?
-
Δεν μας είπες τι οδηγείς όμως?!!Και με μια TS σε βλέπω συνέχεια αλλά κοιτάω αλλού (για να μην τυφλωθώ από τις λάμψεις!!)
-
παιδια εγω ψηφισα ΙΤΑΛΙΚΟ
ετσι για να σας τη σπασω λιγο
forza italia!!!
(ανοιγω συνεργειο και πρεπει να κανω οτι μπορω ωστε να πανε καλα οι δουλειες )
-
Το μυαλό, η ψυχή μου, η καρδιά μου, τα χέρια μου, τα πόδια μου, τα Beeeeeeep μου, αποζητάνε οτιδήποτε βγαίνει από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου... (s13-15, Supra, S2K, Tommi Kaira...)
Και τις γυναίκες εννοώ (Asians!!!)...Αλλά δε θα με χάλαγε καθόλου (μάλλον εγώ θα τα χάλαγα )ένα Venturi 400, ένα Zonda, ένα TVR Tuscan, μία CSL, ένα Ariel Atom, μία Exige, ένα Caterham, ένα Donkervoort, ένα Morgan, μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα..............
-
Ο χρήστης diperr έγραψε:
Aλλά δε θα με χάλαγε καθόλου (μάλλον εγώ θα τα χάλαγα )ένα Venturi 400, ένα Zonda, ένα TVR Tuscan, μία CSL, ένα Ariel Atom, μία Exige, ένα Caterham, ένα Donkervoort, ένα Morgan, μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα..............Εδώ ούτε μια Corolla (Hachiroku) δεν μπορείς να πάρεις ρε χάφτα, θες και όλο τον από πάνω κατεβατό;
-
όπως και άλλα openminded παιδιά παραπάνω, δίνω την ψήφο μου στο δεν με απασχόλει..
π.χ απο την Αγλλική (παλαία και respect-γαρ) σχολή ένα Elise δεν θα με χάλαγε καθόλου ή μην ξεχνάμε ποιοι εφεύραν τα roadster.
Την Ιταλική σχολή με τις bella Italianes και το τρόπο που στρίβουν?
(ασχέτως αν τρίζουν, όπως και τα Αγγλικά, ειναι αυτοκίνητα για ρομαντικούς)Aπο την Γερμανική αυτοβιομηχανία οι Porsche και BMW νομίζω είναι οτι καλύτερο στο τομέα τους.. σπόρ, γρήγορα, στιβαρά και luxurious.
Απο την Ιαπωνία, την μαμά Mazda με τα καταπληκτικά στημένα αυτοκίνητά της την τεχνολογία που δεν κολλάει να βγάζει (βλ.Wankel) και που έφερε ξανα σε όλους μας τα cabrio που είχαν ξεχαστεί απο τα 60'ς-70'ς , την Honda με τα στριγγλίζοντα μοτέρ της (Vtec) ή την Toyοta για το best value for money που δεν χαλάνε ουτε μετά απο ατομική βόμβα..
Τα μόνα αμάξια που δεν συμπαθώ ειναι τα αμερικάνικα.
Μεγάλα, άκομψα, άχαρα είναι για τις τεράστιες ευθείες τους και πίνουν 5 φορές περισσότερη βενζίνη απο όλη την υπόλοιπη υφήλιο και μετά λένε για το Ιράκ και την τρομοκρατία..
Καταγωγή αυτοκινήτων