-
Εγω προσωπικα ορεξη εχω να φαν και οι κοτες.Την καταληλη ηλικια δεν εχω και τα λεφτα.Παντος εσουρνε πολυ το αμαξι στις στροφες.Τι λαστιχα φορας αληθεια?
-
Dunlop SP Sport 01A DSST (RunFlat) σε διάσταση 225/45/R17 94W και βάθος πέλματος ελαστικών - τη συγκεκριμένη μέρα - κατά Μ.Ο 6,2mm
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Dunlop SP Sport 01A DSST (RunFlat) σε διάσταση 225/45/R17 94WΕχεις σκεφτει να βαλεις κανα μισελεν?Πιστευω γενικα κολλαει με ολη την εικονα του αυτοκινητου και πιστευω ενα μαλακο λαστιχο θα κανει διαφορα σε ολα τα τερεν.Τετοια πουλαει στο μαγαζι ο πατερας μου και εχω ακουσει καλα σχολια αλλα δε ξερω δεν μου πολυγεμιζουν το ματι......
-
-
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Youtube VideoΤο παει απιστευτα!
Τελικα το μικρο 'κουτακι' της Toyota εχει καταπληκτικο στησιμο για
το μηκος-μεταξονιο του, αλλα και ο οδηγος του ειναι ηρωας πραγματικα... -
με τον 1,3 θα ειχε πολυ καλυτερο χρονο.
ιδιαιτερα στο τελευταιο κομματι της τελικης -
Εγώ μπορεί να είμαι κακός ή άσχετος αλλά συχνά τον βλέπω να κλείνεται νωρίς ενώ επίσης συχνά παίρνει καλά την πρώτη στροφή για να βρεθεί σε λάθος θέση για την επόμενη αντίθετης κατεύθυνσης, τα εσάκια δηλαδή δεν τα παίρνει σωστά.
Το αυτοκινητάκι πάντως το πάει καλά και τα eco λαστιχάκια σφυράνε ωραιότατα! -
για αυτο το αμαξια και δη ολα τα μικρα ειναι καλυτερο να περνεις τα εσακια της συγκεκριμενης πιστας με λαθος τροπο γιατι αμα τα παρεις οπως πρεπει και με την ταχυτητα που πρεπει μαλλον πρεπει να οδηγας με την ταυτοτητα στο στομα
-
πολλες φορες σε φρεναρισματα χανει το μπροστηνο τμημα@
υπαρχουν χρονοι και με smart στην πιστα? -
πολλες φορες σε φρεναρισματα χανει το μπροστηνο τμημα@
υπαρχουν χρονοι και με smart στην πιστα?http://video.google.com/videoplay?docid ... r&pl=true#
αστο να παιξει βαλε μακαρονια να βρασεις δες ολη την σειρα stargate sg1 αντε και την atlantis και ισως να εχει τελειωσει -
υπαρχουν χρονοι και με smart στην πιστα?Eχω κανει εγω,με σμαρτ φορτου ξεκινησα απο θεσσαλονικη και γυρισα την κεντρικη ευρωπη για κανα 20ημερο.Περασα και απο το ρινγκ εχω και βιντεο,ο χρονος ειναι 13:50 με χαβαλε οδηγηση πολυ στην ακρη γιατι με περνουσαν σα σταματημενο και ενα ατυχημα που εγινε μπροστα μου,φανταζομαι σε αδεια πιστα και χωρις να με αποσπανε θα κατεβαινα κατω απο 12 ανετα αλλα δεν πηγα για χρονο απλα για την εμπειρια
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Εγω προσωπικα ορεξη εχω να φαν και οι κοτες.Την καταληλη ηλικια δεν εχω και τα λεφτα.Παντος εσουρνε πολυ το αμαξι στις στροφες.Τι λαστιχα φορας αληθεια?Μπορείς να πας και σαν συνοδηγός είναι παλι φοβερή εμειρία αρκεί να έχεις κάποιον με τον οποίο να μπορείς να πας.
Είχα πάει δύο γύρους σε Vauxhall VXR8 και μου κόστησε 0 ευρώ
-
Συμβαίνει και εις Παρισίους λοιπόν. Εδώ στο 6:30 βλέπουμε ότι υπάρχουν αυτοί που κατσικώνονται στην αριστερή και δεν λεν να ξεκολλήσουν.
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Συμβαίνει και εις Παρισίους λοιπόν. Εδώ στο 6:30 βλέπουμε ότι υπάρχουν αυτοί που κατσικώνονται στην αριστερή και δεν λεν να ξεκολλήσουν.Και μόλις προσπερνάει, τον μουτζώνει;
-
Ελληνας ο οδηγος;
-
“Έσπασε” τα χρονόμετρα στο Nurburgring η Pagani
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2010, 13:06Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης
Για ακόμα μία φορά, η ιταλική εταιρεία κατασκευής super car κατάφερε να κάνει το αυτονόητο για εκείνη, να σπάσει δηλαδή το ρεκόρ, αν και ανεπίσημα, της μεγάλης πίστας του Nurburgring, γνωστής και με την ονομασία «πράσινη κόλαση». Το νέο Zonda R, η τιμή του οποίου ξεπερνά το ενάμισι εκατομμύριο ευρώ, σημείωσε χρόνο 6:47 λεπτά, όταν πριν από δύο περίπου μήνες η Ferrari 599XX «έγραψε» χρόνο, 6:58.16.
Η συγκεκριμένη έκδοση του Pagani είναι εφοδιασμένη με έναν 12κύλινδρο κινητήρα 6 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 750 ίππους. Το εν λόγω μοντέλο ζυγίζει μόλις 1.070 κιλά και η παραγωγή του αριθμεί μόλις 15 κομμάτια.
-
pagani
-
Ολίγα στιγμιότυπα από το γεγονός.
Ανεπίσημος ο χρόνος και ακραίο το αυτοκίνητο (street legal τύποις και μόνο )... -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Ολίγα στιγμιότυπα από το γεγονός.
Ανεπίσημος ο χρόνος και ακραίο το αυτοκίνητο (street legal τύποις και μόνο )...οσο ειναι και η 599 που ειχε πριν το ρεκορ.
οπως και να ειναι παντως, ειναι εκπληκτικος χρονος.
Nuerburgring!