-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Ρε παιδια αυτην ειναι η γνωμη μου.Οτι αμάξι κουβαλας αυτο εισαι.
Όποιος κουβαλάει ένα EVO τι είναι? Ρωτάω σοβαρά.
Αυτος που νοιαζεται μόνο για άριστη οδηγικη συμπεριφορα κ τα έχει ολα τα αλλα χέσμενα..γιατι για να δώσεις τοσα Ευρω κ να παρεις ενα αγωνιστικο αμάξι εισαι για μένα τρελος κ πορωμενος.δεν σε νοιαζει η πολυτελεια..
Όποιος οδηγεί Μ3 τι είναι?
BTW το EVO βγαίνει και σε έκδοση με δέρματα..
Δεν σε βρίζουμε, συζήτηση κάνουμε.
-
Προσωπικα με νοιαζει να ειναι καπως premium κ αν δεν μπορω να το φτάσω το βουλωνω κ μένω με αυτο που έχω.αν το αμάξι έχει μονο κινητηρα κ εμφανιση ε δεν πληρει τις δικες μου προδιαγραφες.θελω κ αλλα πραγματα.έτσι θα έπαιρνα Xsara Που κ κινητηρα εχει κ εμφανιση απλα εσωτερικα ειναι πολυ φτωχό!κ κάνει κ 14000
Εσυ ο Χ που κοροιδευεις την M ercedes κ έχεις τα @@ αν μπορείς παρτην. Αλλα ελα που δεν γινεται αυτο κ σου μένει αποθυμένο.!!!Ναι το μεγαλο αυτοκινητο υποδηλώνει κ 'Μεγαλο' ανδρα.το μικρο αυτοκινητο ειναι για πιτσιρικια. έχεις δει εσυ 35-40ριδες με CLIO, PUNTO, ΡΑΛΛυ να καμαρώνουν για το αυτοκινητο τους.σκοπος ειναι να πουλας κ λιγο μουρη..κ σιγουρα ολοι απο μας εδω νοιαζονται κ γιαυτο ο καθε ενας στα δικα του επιπεδα.Αλλα προσωπικα με νοιαζει πολυ η Premium κατασταση κ αν ψαξω στο λεξικο μου για τα μικρομεσαία θα βρώ A3 και μετά τα A-Class, BMW-1 που ειναι για συγκεκριμενο αγοραστικο κοινό!
πάλι μπερδεύτηκα
και να μην είσαι απόλυτος. Εδώ η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ νοιάζεται για τη μούρη. Το 'όλοι' εκεί που συχνάζεις
πόσο premium κατάσταση; Το μεγάλο αυτοκίνητο υποδηλώνει το 'γνωστό' φθόνο
Μας 'μαθαίνεις' πολλά πάντως, συνέχισε
τι σημαίνει 'μεγάλο' αυτοκίνητο, τι είναι 'premium'
Στα 34 τι θα μου συνιστούσες; 'μικρό' ή 'μεγάλο'; premium ή όχι;
-
Κ δεν πήρα αυτοκίνητο για να μ....ήσω.Λιγο πιο σεμνα δεν μπορουμε να μιλαμε?Πλάκα μας κάνεις έτσι??? Τόση ώρα αυτό δε μας λες με επιμονή και περηφάνεια???
Και όσο για το πιο σεμνά, εσύ που είπες ότι αν διαφωνήσουμε μαζί σου θα μας.. #%$$%^ , μην έχεις τέτοιες απαιτήσεις.
Προς υπολοίπους: DON'T FEED THE TROLL!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ρε παιδια αυτην ειναι η γνωμη μου.Οτι αμάξι κουβαλας αυτο εισαι.
Όποιος κουβαλάει ένα EVO τι είναι? Ρωτάω σοβαρά.
Αυτος που νοιαζεται μόνο για άριστη οδηγικη συμπεριφορα κ τα έχει ολα τα αλλα χέσμενα..γιατι για να δώσεις τοσα Ευρω κ να παρεις ενα αγωνιστικο αμάξι εισαι για μένα τρελος κ πορωμενος.δεν σε νοιαζει η πολυτελεια..
Όποιος οδηγεί Μ3 τι είναι?
BTW το EVO βγαίνει και σε έκδοση με δέρματα..
Δεν σε βρίζουμε, συζήτηση κάνουμε.
Μ3 ειναι επίσης κάτι που σε τσιτάρει να οδηγήσεις.αλλα μιλαμε για οδηγικη απολαυση. οχι για πολυτελεια.δεν εχω δει καινουργια Μ3 έξω.κανένας δεν εχει τα κότσια να την πάρει για 1ο αυτοκινητο.οσο για IMpreza που εχω μπει μπορω να πω οτι ειναι πολυ πιο φτωχο απο το ταπεινο γκολφάκι μου αλλα αυτος που το αγορασε δεν το πήρε για να απολαμβανει την χλιδα όπως με μια Compressor ¨η μια 5αρα αλλά για να του αλλάζει τα φώτα! μπράβο του που κόπιασε τόσα χρόνια κ πήρε ενα τοσο ακριβο αμάξι. για μένα 'μετράει' άσχετα αν δεν μου αρεσει καθολου εξωτερικα-εσωτερικα κ μου θυμιζει Hyundai
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κ δεν πήρα αυτοκίνητο για να μ....ήσω.Λιγο πιο σεμνα δεν μπορουμε να μιλαμε?
Πλάκα μας κάνεις έτσι??? Τόση ώρα αυτό δε μας λες με επιμονή και περηφάνεια???
Και όσο για το πιο σεμνά, εσύ που είπες ότι αν διαφωνήσουμε μαζί σου θα μας.. #%$$%^ , μην έχεις τέτοιες απαιτήσεις.
Προς υπολοίπους: DON'T FEED THE TROLL!
Αλλο κουβαλάω γυναικες κ αλλο μαμω στο αυτοκινητο..καποιοι αλλοι το θίξαν αυτο το θεμα.εγω μιλουσα για χωρητικοτητα κ βαλίτσες!!τεσπα..
Οσο για το 'ότι αν διαφωνήσουμε μαζί σου θα μας.. #%$$%^' μιλούσα για πλάκα.τώρα μιλάω σοβαρά!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ομοίως τον 25άρη με το αμάξι των 50+ χιλιάδων ευρώ, γιατί να τον θεωρήσω κοινωνικά καταξιωμένο; Επειδή έτυχε ο μπαμπάς του να έχει λεφτά να του το αγοράσει ή επειδή ασχολήθηκε με περίεργες δουλειές; Όχι ότι δεν υπάρχουν καλοί νέοι επιχειρηματίες, όμως αυτή θα είναι βάσει λογικής η εξαίρεση.αλλο πραγμα η οικογενιακη οικονομικη κατασταση,
αλλα πραγμα η κοινωνικη καταξιωση...μην μπλεκουμε την πουτσ@ με τη βουρτσα
κανεναν δεν θα τον χαλαγε καθολου να ητανε μπαμπας του ο bill gates. (δανειζομαι ονομα απλα για την κουβεντα)
αυτο δεν θα τον καταξιωνε κοινωνικα, παρα μονο σε κομπλεξικους,
αλλα δεν θα τον πειραζε καθολου κιολας..
θα ειχε αρκετους τροπους να διασκεδασει τη θλιψη του που δεν ειναι κοινωνικα καταξιωμενοςκαι αν ποτε ηθελε να καταξιωθει προσωπικα στην κοινωνια, με τα λεφτα του μπαμπα του ανα παση στιγμη
θα μπορουσε πολυ ανετα να υλοποιησει οποια τρελη επιχειρηματικη ιδεα του κατεβαινε στο μυαλο.
ασχημα ειναι?
(και μιας και εβαλα ως παραδειγμα τον bill gates, αξιζει να σας πω κιολας οτι καπως ετσι ητανε ο ιδιος ο bill...γονος ζαμπλουτης οικογενειας..)το να κατακρινουμε ομως οποιον απολαμβανει τα πλουτη που κερδισαν οι γονεις του ειναι λιγο..κομπλεξικο.
αν ειναι βλακας ο γιος, οκ. ειναι βλακας.
οσο βλακας ειναι και ενας που οι γονεις του ειναι κανονικοι ανθρωποι.
απλα ο πλουσιος βλακας θα στεναχωρηθει λιγοτερο (συνηθως) απο τον φτωχο βλακα. -
Διαφωνούμε κάπου;
-
http://www.imageuploading.com/ims/pic.p ... 7S&i=36667
Εδώ είναι το εσωτερικό της M3 cs.
Πες μου τώρα τι είναι αυτός που οδηγεί και M3 και EVO.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
http://www.imageuploading.com/ims/pic.php?u=6141R3j7S&i=36667Εδώ είναι το εσωτερικό της M3 cs.
κοντράκιας
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
http://www.imageuploading.com/ims/pic.php?u=6141R3j7S&i=36667
κοντράκιας
Τον αναγνώρισες αμέσως εσύ ε?
Λογικό είναι, της δικιάς σου συνομοταξίας είναι..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
http://www.imageuploading.com/ims/pic.php?u=6141R3j7S&i=36667Εδώ είναι το εσωτερικό της M3 cs.
οχι πες μας εσυ αν εχεις δει ποτε στην πραγματικοτητα τετοιο καινουργιο αμάξι να κυκλοφορει οπως κ EVO επίσης.
Αλλο η Μ3 αλλο το ΕVO οσο αφορα design-πολυτελεια...ρε παιδια λες κ μιλάω με 14χρονα ειναι..που κανουν ερωτησεις συνεχεια.
-
Κ ο κοσμος ξέρει οτι οταν παιρνεις μια 5αρα BMW είσαι κάτι ξεχωριστο.δεν εισαι ο κάγκουρας με την 3αρα. Μεχρι κ εκει υπαρχουν μήκη κύματος. Προσωπικα σέβομαι αυτον που 'καβαλαει' τετοιο μηχανημα άσχετα πως το πήρε.αλλα οχι!!! τον τυπο με την μεταχειρισμενη BMW-Mercedes θα το κοροιδευω.!
Ρε παιδια αυτην ειναι η γνωμη μου.Οτι αμάξι κουβαλας αυτο εισαι.Οπως κ οποια γυναικα έχεις αυτην αξίζει να εχεις..ειναι τοσο απλα τα πραγματα!!Αυτή είναι νοοτροπία τώρα εν έτη 2005 ?!
Ξέρω πολλούς που εχουν Χ5 με leasing και μετα απο 6μήνες το παίρνουν πίσω οι εταιρείες λόγω αφραγκιάς και μη πληρωμής..Μου φαινετε απιστευτο οτι κάποιος ενήλικος πραγματικά πιστεύει οτι η λαμαρίνα κάνει τον άνθρωπο...
-
οχι πες μας εσυ αν εχεις δει ποτε στην πραγματικοτητα τετοιο καινουργιο αμάξι να κυκλοφορει οπως κ EVO επίσης.
Αλλο η Μ3 αλλο το ΕVO οσο αφορα design-πολυτελεια...ρε παιδια λες κ μιλάω με 14χρονα ειναι..που κανουν ερωτησεις συνεχεια.
Πατέρας πολύ καλού μου φίλου οδηγεί τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα.. Τι είναι αυτός ο άνθρωπος?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Διαφωνούμε κάπου;ναι, αλλα λιγο.
στο πρωτο σου κομματι που δεν εκανα quote, εγραψες οτι τους θεωρεις κοινωνικα απαξιωμενους.
μετα, εγραψες 'ομοιως και μπλα μπλα'εγω απλα λεω οτι η κοινωνικη αξιωση καποιου δεν ειναι ευθεως αναλογη (ή δυσαναλογη) με την οικονομικη κατασταση της οικογενειας του.
και περα απο αυτο, ενας καλος γιατρος, θα χειρουργουσε στο τζαμπα τους φτωχους,
ενω θα ζητουσε μια ολοκληρη περιουσια για την ιδια δουλεια απο τους πλουσιους..
αυτο δεν τον κανει απαξιωμενο κατα τη γνωμη μου, αλλα δικαιο.
οποτε και μερσεντες 5μετρη μπορει να εχει, ακομα και αν δεν του την πηρανε οι γονεις του, και χωρις να ειναι 'παγαποντης' και απατεωνας.βεβαια, μιας και ρωτησες, να σου πω και το εξης..
με ολα αυτα που βλεπω τα τελευταια χρονια (καταντια) απο την κοινη γνωμη,
ολο και λιγοτερο τεινω να ενδιαφερομαι για την κοινωνικη καταξιωση και ολο αυτο το τρυπακι..
βασιλιας των ηλιθιων λογικα θα ειναι και παλι ενας ηλιθιος..και δυστυχως η πλειονοτητα δειχνει (σε μενα) οτι πλεον προκειται για ηλιθιους
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πατέρας πολύ καλού μου φίλου οδηγεί τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα.. Τι είναι αυτός ο άνθρωπος?
Ειναι πλουσιος κ σιγουρα κοινωνικα καταξιωμένος για να μπορει να ανταπεξέλθει να πληρωνει 2 τέτοια θηρία!
-
theos αντε για μπανιο ρε συ.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
theos αντε για μπανιο ρε συ.Εχω παει ρε απλα κάτι δασάκια κ δενδρύλλια πήραν φωτιά εδω στην Μελιβοία!!!Καταλαβαινεις!!!ολα τα λεφτα σου λεω!!
-
Ειναι πλουσιος κ σιγουρα κοινωνικα καταξιωμένος για να μπορει να ανταπεξέλθει να πληρωνει 2 τέτοια θηρία!
Πριν από λίγο τον χαρακτήρισες τρελό όμως.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι λάθος να κατακρίνουμε κάποιον από το αυτοκίνητο του.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν έχει σημασία 'ΤΙ' οδηγεί αλλά 'ΠΩΣ' τα οδηγεί...
Αν ανήκει στη 2η κατηγορία είναι ένας από τους λίγους που ξέρουν να επενδύσουν τα λεφτά τους σε 'μηχανές' αδρεναλίνης και σε 'εγκυκλοπαίδιες' αυτοκίνησης.Δεν πιστεύω να είναι 'κλέφτης';;;
-
Δηλαδη για σενα Theos κοινωνική καταξίωση = πλούτος;;
Αυτες οι απόψεις δεκτές αλλά εμενα προσωπικα με εξοργίζουν.Δηλαδή ο κυρ Μήτσος που ειναι μεροκαματιαρης, με Lada 1200, που εχει κανει 2 παιδια, τα οποία και τα σπουδαζει κανοντας το σκ!@# του παξιμαδι (τοσο αυτος οσο και η γυναικα του) που δεν εχει δωσει δικαιωμα σε κανεναν δεν ειναι κοινωνικα καταξιωμενος; Ενω απο την αλλη ο Κυριος Κλεαρχος με το ακριβο αμαξι, το ρολεξ στο χερι και τα σενια ρουχα ειναι καταξιωμενος αυτομάτως; (δε λεω, μπορει και να ειναι, αλλα οχι λόγω των αξεσουάρ του...!!!)
Το καλύτερο μικρομεσαίο 1600