-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
μα καλα τι να τα κανει τα passat & octavia ενας εργενης???
αμα θες και στο πισω καθισμα του 3θ ιμπιζα γινεται το 'κονε'!
Μονο σε Autobianchi δεν γινεται ,κατα το γνωστο ασμα
Και τι εργενης !!!Φανατικος !!!
Αυτο το χειροφρενο....μας εχει κανει ζημια
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το ζητημα δεν ειναι μονο οι εσωτερικοι χωροι αλλα και οι εξωτερικες διαστασεις.Αν πρεπει να παρκαρεις σε περιοχη που δεν υπαρχουν πολλες θεσεις ακομα και τα λιγα εκατοστα μετρανε.
παντως απο τη δικια μου πειρα (4.85) μπορω να σας πω οτι ειναι κατι που ευκολα το συνηθιζεις...(το παρκινγκ)
και βεβαια ολα τα πλεονεκτηματα του μεγαλυτερου αυτοκινητου παραμενουνε...και επισης επειδη ειναι ενας εργενης που ψαχνει 1600αρι,
δεν παει να πει οτι ειναι ολοι εργενηδες που ψαχνουνε 1600αρι..
και ακομα περισσοτερο, τιποτα δεν μας λεει οτι ο εργενης θα παραμεινει εργενης. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Το ζητημα δεν ειναι μονο οι εσωτερικοι χωροι αλλα και οι εξωτερικες διαστασεις.Αν πρεπει να παρκαρεις σε περιοχη που δεν υπαρχουν πολλες θεσεις ακομα και τα λιγα εκατοστα μετρανε.
παντως απο τη δικια μου πειρα (4.85) μπορω να σας πω οτι ειναι κατι που ευκολα το συνηθιζεις...(το παρκινγκ)
και βεβαια ολα τα πλεονεκτηματα του μεγαλυτερου αυτοκινητου παραμενουνε...τι να συνηθισεις βρε Πετραν?
εκει που εγω παρκαρω το δικο σου φευγει σα βρεγμενη γατα. Λες ολες οι θεσεις παρκινγκ να ειναι 5,2μ+ ???? -
Μήπως το τόπικ έχει ξεφύγει ΠΟΛΥ???
Επί 2-3 σελίδες συζητάμε για τα μικρομεσαία αυτοκίνητα και κατά πόσο καλά μπορούν να παίξουν το ρόλο... κρεβατοκάμαρας, με αφορμή τα κατατοπιστικότατα ποστ του 'theou' περί Γκολφ και γυναικών φυσικά, που τόοοοσο μεγάλη σχέση έχουν με το αν το Γκολφ είναι καλό αυτοκίνητο και οι ανταγωνιστές του όχι... ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ! -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
και βεβαια ολα τα πλεονεκτηματα του μεγαλυτερου αυτοκινητου παραμενουνε...και επισης επειδη ειναι ενας εργενης που ψαχνει 1600αρι,
δεν παει να πει οτι ειναι ολοι εργενηδες που ψαχνουνε 1600αρι..
και ακομα περισσοτερο, τιποτα δεν μας λεει οτι ο εργενης θα παραμεινει εργενης.πολυ σωστος στην σκεψη σου..δεν θα παραμεινεις εργενης αλλα ουτε κ ο εργενης ψάχνει hatchback πάντα 1600cc.αν γουσταρεις OCTAVIA η PASSAT Πάρε αυτο.εχει πολλα υπερ κ ειναι κ ΜΕΓΑΛΟ ΑΜΑΞΙ!!Προσωπικα πιστευω οτι ενας με μεγαλο αυτοκινητο μετραει πιο πολυ αποτι με ενα CORSA ή Rallye ή Clio!
Γνωμη μου έτσι??Φιλικα!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και βεβαια ολα τα πλεονεκτηματα του μεγαλυτερου αυτοκινητου παραμενουνε...τι να συνηθισεις βρε Πετραν?
εκει που εγω παρκαρω το δικο σου φευγει σα βρεγμενη γατα. Λες ολες οι θεσεις παρκινγκ να ειναι 5,2μ+ ????Μηπως ειναι πτυσσομενο το Superb;
Ειδικα με τις θεσεις ελενχομενης σταθμευσης που τις κανουν τσιμα-τσιμα (για να χωρουν περισσοτερα αμαξια/εσοδα) υπαρχει προβλημα. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Επί 2-3 σελίδες συζητάμε για τα μικρομεσαία αυτοκίνητα και κατά πόσο καλά μπορούν να παίξουν το ρόλο... κρεβατοκάμαρας, με αφορμή τα κατατοπιστικότατα ποστ του 'theou' περί Γκολφ και γυναικών φυσικά, που τόοοοσο μεγάλη σχέση έχουν με το αν το Γκολφ είναι καλό αυτοκίνητο και οι ανταγωνιστές του όχι... ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!Ναι όταν μιλαμε για AR συνέχεια ειναι καλα??Οχι αλλο κάρβουνο επίσης με τα Ιταλικα!!!
Οχι μόνο οταν μας βολευει..
Αλλα για να μην λες το Golf ειναι για μενα το καλύτερο μικρομεσαιο μετα το Α3.
-
πτυσσομενο οχι, ιπταμενο ναι
σταματω τα οφφ τοπικ εδω, ηθελα απλα να τονισω οτι καποια πραγματα
που τα βλεπουμε ως ανυπερβλητα εμποδια στην ουσια ειναι ..τριχες.. -
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Αλλα για να μην λες το Golf ειναι για μενα το καλύτερο μικρομεσαιο μετα το Α3.Και τι κάνει το Α3 καλύτερο από το Golf?
-
πολυ σωστος στην σκεψη σου..δεν θα παραμεινεις εργενης αλλα ουτε κ ο εργενης ψάχνει hatchback πάντα 1600cc.αν γουσταρεις OCTAVIA η PASSAT Πάρε αυτο.εχει πολλα υπερ κ ειναι κ ΜΕΓΑΛΟ ΑΜΑΞΙ!!Προσωπικα πιστευω οτι **ενας με μεγαλο αυτοκινητο μετραει **πιο πολυ αποτι με ενα CORSA ή Rallye ή Clio!
Γνωμη μου έτσι??Φιλικα!
τι μετράει; τ'αστρα; μήπως προβατάκια για να κοιμηθεί; πως μετράει δηλαδή; μπορεί να μετράει κι ανάποδα;
πάλι λάθος επιλογή έκανα δεν πήρα μεγάλο και δεν μετράω
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και τι κάνει το Α3 καλύτερο από το Golf?
κάτι ερωτήσεις που κάνεις και συ... το σήμα, η μάρκα και η μούρη, τόσο δύσκολο είναι;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
εσυ μπορει να μην μετρας, αλλα οι αλλοι μετρανε κολωνες πισω σου!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Η χλίδα..κ μην μου πει καποιος οτι ειναι ίδιο αμάξι θα τον #$#@$..
οπως κ το FABIA δεν θα γινει ποτε GOLF. Γιαυτο βλεπεις κ διαφορες στην τιμη. Αν τα ειχα θα τα εδινα.
το γκολφ δεν ειναι A3 παρολο που μοιαζουν πολυ εσωτερικα.μιλάμε για premium Γερμανικη κατασταση. ουτε η AR το φτάνει σε καμια περιπτωση
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
πολυ σωστος στην σκεψη σου..δεν θα παραμεινεις εργενης αλλα ουτε κ ο εργενης ψάχνει hatchback πάντα 1600cc.αν γουσταρεις OCTAVIA η PASSAT Πάρε αυτο.εχει πολλα υπερ κ ειναι κ ΜΕΓΑΛΟ ΑΜΑΞΙ!!Προσωπικα πιστευω οτι **ενας με μεγαλο αυτοκινητο μετραει **πιο πολυ αποτι με ενα CORSA ή Rallye ή Clio!
Γνωμη μου έτσι??Φιλικα!
τι μετράει; τ'αστρα; μήπως προβατάκια για να κοιμηθεί; πως μετράει δηλαδή; μπορεί να μετράει κι ανάποδα;
Τωρα γιατι εμενα μου ηρθε στο μυαλο το θεμα με την Mercedes και το αγοραστικο κοινο της
-
οπως κ το FABIA δεν θα γινει ποτε GOLF. Γιαυτο βλεπεις κ διαφορες στην τιμη. Αν τα ειχα θα τα εδινα.
το γκολφ δεν ειναι A3 παρολο που μοιαζουν πολυ εσωτερικα.μιλάμε για premium Γερμανικη κατασταση. ουτε η AR το φτάνει σε καμια περιπτωση
ίδιο αυτοκίνητο είναι και πρόσεξε μην #$#@$.. κάνα καλσόν
το Fabia δεν πρόκειται να γίνει Golf, όπως και το Polo δεν πρόκειται να γίνει Golf γιατί είναι σε άλλη κατηγορία. Το Octavia 5 είναι Golf με ουρά, όπως και το νέο Jetta.
-
Α)lkar είσαι χαζός γιατί δεν πήρες Α4 1.6 να μετράς.
Β)Δηλαδή η χλιδή κάνει το ένα αυτοκίνητο καλύτερο από το άλλο? Και μην μου πεις ότι σε αυτή την κατηγορία σε νοιάζει η χλιδή γιατί τότε μάλλον το βλέπεις λάθος. Αν σε νοιάζει η χλιδή (όχι εσένα συγκεκριμένα, τον οποιονδήποτε) πας και παίρνεις μια κατηγορία πάνω. Γνώμη μου πάντα.
-
Επί 2-3 σελίδες συζητάμε για τα μικρομεσαία αυτοκίνητα και κατά πόσο καλά μπορούν να παίξουν το ρόλο... κρεβατοκάμαρας, με αφορμή τα κατατοπιστικότατα ποστ του 'theou' περί Γκολφ και γυναικών φυσικά, που τόοοοσο μεγάλη σχέση έχουν με το αν το Γκολφ είναι καλό αυτοκίνητο και οι ανταγωνιστές του όχι... ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!Ναι όταν μιλαμε για AR συνέχεια ειναι καλα??Οχι αλλο κάρβουνο επίσης με τα Ιταλικα!!!
Οχι μόνο οταν μας βολευει..
το καταλάβαμε, το έχεις τονίσει τουλάχιστον 3-4 φορές ως τώρα. Από κει και πέρα, το πόσες και τι είδους γυναίκες ρίχνει το Γκολφ, ποσώς μας απασχολεί και είναι κουραστικό να το επαναλαμβάνεις! Thank you.
-
παιδες οσοι θελετε να πληρωνετε για ταπετσαριες +2 και +3 εκατομυριακια,
πολυ καλα κανετε.
αν ομως νομιζετε οτι η ταπετσαρια κανει την διαφορα, θα διαφωνησω..και στην τελικη αν θελετε χλιδες αλλαξτε κατηγορια.. αυτο ειναι και το λογικο αλλωστε..
οσο για το fabia, δεν συγκρινεται με το golf. αυτο συγκρινεται με το octavia.
για το fabia βλεπε polop.s.
theos, αμα συνεχισεις με το θεμα golf&γκομενες θα σε βαλω να ανεβασεις φωτο απο τις γκομενες που ειχες πριν το golf και μετα!! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Από κει και πέρα, το πόσες και τι είδους γυναίκες ρίχνει το Γκολφ, ποσώς μας απασχολεί και είναι κουραστικό να το επαναλαμβάνεις! Thank you.σιγα τα Ωα! Και με sei αμα τις 'πετυχεις' μαζεμενες, μπορει να ριξεις και 30 μαζι!
-
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΜΑΞΙ!
τώρα μπορείς να με #$#@$.. ! Για ραντεβού, 090-801-ΓΚΟΛΦ.
Το καλύτερο μικρομεσαίο 1600