-
Όχι photoshop είναι. Το εικονιζόμενο αεροπλάνο δεν είκαι καν το μοιραίο 737-300 αλλά ένα 737-800 της ίδιας εταιρείας.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μου εστελαν αυτες τις φωτο, ξερει κανεις αν ειναι αληθινες??Δεν είναι. Τις ανέβασαν στο airliners.net και τα τζιμάνια εκεί παρατήρησαν ότι το α/φ σε αυτές δεν είναι 737-300.
Αρρωστημένη φάρσα.
-
αν κρινει καποιος mod σκοπιμο ας τις αφαιρεσει τοτε.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
μου εστελαν αυτες τις φωτο, ξερει κανεις αν ειναι αληθινες??
Δεν είναι. Τις ανέβασαν στο airliners.net και τα τζιμάνια εκεί παρατήρησαν ότι το α/φ σε αυτές δεν είναι 737-300.
Αρρωστημένη φάρσα.
Δεν είναι ανάγκη να είσαι και γνώστης. Ακόμα και στο FS φαίνεται ότι το -800 έχει δύο πόρτες πάνω απ' το φτερό, ενώ το -300 έχει μία. Επίσης, τα F-16 ΔΕΝ είναι ελληνικά μάλλον, (προσέξτε την κόκκινη λωρίδα στο κάθετο σταθερό) και επίσης απ' το μαχητικό 'λείπει' ένα βλήμα απ' την διαμόρφωση, απ' τον μεσαίο αριστερό πτερυγιακό πυλώνα. Τι έγινε αυτό, το έριξαν στο προηγούμενο αεροπλάνο;
Επίσης:
http://www.flightinternational.com/Articles/2005/08/17/200979/Fake+Helios+pictures+identified.html
Ότι πιο άρρωστο, να κάθεται κανείς να φτιάχνει τέτοιες ανοησίες, τόσο μάλιστα ανακριβείς και να προσπαθεί και να τις περάσει για αληθινές... Θλιβεροί είμαστε τελικά, όλοι! Όχι μόνο οι Έλληνες!
Απλά τότε δεν το είχε προσέξει κανείς σας, υπέθεσα ότι δεν σας απασχόλησε...
-
Και ο κανιβαλισμός καλά κρατεί.
Μη χάσετε την ταινία 'ΤΖΑΜΠΟ ΤΖΕΤ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ (AIRPORT 77)' στο σταρ τσάνελ. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και ο κανιβαλισμός καλά κρατεί.
Μη χάσετε την ταινία 'ΤΖΑΜΠΟ ΤΖΕΤ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ (AIRPORT 77)' στο σταρ τσάνελ.Δεν παλεύονται με τίποτα οι άνθρωποι!!! Πραγματικά κανίβαλοι, να κερδίσουν απ' ότι μπορούν ρε πούστη μου!!!
Αφεντικό, ωραία τοποθέτηση σχετικά με το πόσο και υπό ποιες προϋποθέσεις αντέχει κάποιος σε τέτοιες θερμοκρασίες.
-
Φανταστειτε να ειμαι (χτυπα ξυλο) συγγενης-φιλος καποιου αδικοχαμενου, να ανοιξω την τηλεοραση και να δω το τρεϊλερ της ταινιας..
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ... Το ΕΣΡ τι κανει;; ΣΤην Αμερική, εριξαν τα διδυμα και εσβησαν ολοκληρες σκηνες απο ταινιες παλιες και καινουργιες που φαινονταν οι πυργοι....
Εμεις γιατι ειμαστε τόσο καφροι;
-
Εδώ το 1999 είχαν βάλει ότι ταινία με σεισμό υπήρχε διαθέσιμη
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Φανταστειτε να ειμαι (χτυπα ξυλο) συγγενης-φιλος καποιου αδικοχαμενου, να ανοιξω την τηλεοραση και να δω το τρεϊλερ της ταινιας..ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ... Το ΕΣΡ τι κανει;; ΣΤην Αμερική, εριξαν τα διδυμα και εσβησαν ολοκληρες σκηνες απο ταινιες παλιες και καινουργιες που φαινονταν οι πυργοι....
Αυτό είναι υπερβολικό και άχρηστο κατά τη γνώμη μου. Γιατί να σβηστούν οι Πύργοι? Υπήρξαν εκεί και ήταν σημαντικό κομμάτι της ιστορίας και της εμφάνισης της ΝΥ.
Για τις ταινίες που έβαλαν αμέσως με αεροπλάνα εδώ στην Ελλάδα, θα συμφωνήσω. Καφριλίκι από τα λίγα...
-
Κοιταξτε, δεν χρειαζεται να γινομαστε γραφικοι και να φτανουμε στα ακρα οπως εκαναν οι Αμερικανοι μετα το χτυπημα, με αποτελεσμα να το ριξουν στις σαπουνοπερες (και εμεις να ξεμεινουμε απο action movies). Η αποψη μου ειναι πως it's only a movie ασχετα αν το κανουν για λογους τρομολαγνειας. Βεβαια δεν πρεπει να ξεχναμε σε τι επιπεδο ανθρωπων αναφερεται το Star (ειδικα αυτο)... εεε και τελος παντων μην ασχολειστε με το Star... ειναι σαν να προσπαθειτε να βγαλετε ακρη με ενα τρελλο. Εχει το ακαταλογιστο... μην το ψαχνετε. Αυτοι πιστευουν πως επειδη επεσε 1-2-10 αεροπλανα θα πρεπει να μας πρηξουν με c-movie air disasters...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Φανταστειτε να ειμαι (χτυπα ξυλο) συγγενης-φιλος καποιου αδικοχαμενου, να ανοιξω την τηλεοραση και να δω το τρεϊλερ της ταινιας..
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ... Το ΕΣΡ τι κανει;; ΣΤην Αμερική, εριξαν τα διδυμα και εσβησαν ολοκληρες σκηνες απο ταινιες παλιες και καινουργιες που φαινονταν οι πυργοι....
Αυτό είναι υπερβολικό και άχρηστο κατά τη γνώμη μου. Γιατί να σβηστούν οι Πύργοι? Υπήρξαν εκεί και ήταν σημαντικό κομμάτι της ιστορίας και της εμφάνισης της ΝΥ.
Για τις ταινίες που έβαλαν αμέσως με αεροπλάνα εδώ στην Ελλάδα, θα συμφωνήσω. Καφριλίκι από τα λίγα...
Σιγουρα ηταν υπερβολικο, αλλα αμεσως η πολιτεια ετρεξε να 'προστατευσει' το κόινό εστω και με αυτον τον τροπο... Ενω εμείς ακριβώς το αντίθετο...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Σιγουρα ηταν υπερβολικο, αλλα αμεσως η πολιτεια ετρεξε να 'προστατευσει' το κόινό εστω και με αυτον τον τροπο... Ενω εμείς ακριβώς το αντίθετο...
Παρόλο που συμφωνώ για το αισχρό καφριλίκι του star δεν νομίζω ότι η πολιτεία έπρεπε να μας προστατέψει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η προστασία είναι μία την έχουμε όλοι μας στη διάθεση μας και λέγεται τηλεκοντρόλ.
-
Δεν ζητησα να μας προστατευσει κανεις. Αλλα ο κοινός νους (φανταζομαι υπαρχουν και τετοιοι στο ΣΤΑΡ) καταλαβαίνει ότι ΔΕΝ πρέπει μετά από τέτοια γεγονότα να παίζουν τετοιες ταινιες.
-
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
Παρόλο που συμφωνώ για το αισχρό καφριλίκι του star δεν νομίζω ότι η πολιτεία έπρεπε να μας προστατέψει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η προστασία είναι μία την έχουμε όλοι μας στη διάθεση μας και λέγεται τηλεκοντρόλ.Κάτι είπες τώρα!!! Εγώ θεωρώ ότι 'είμαστε' εκ προοιμίου απροστάτευτοι ως λαός απέναντι στα καφριλίκια του Star τσάνελε, του Άλτερ τσάνελε και των υπολοίπων... ξέρεις πόσος κόσμος ρουφάει με μανία αυτά ακριβώς τα καφριλίκια που κατακρίνουμε εμείς σε αυτό το τόπικ? άστα....
-
Και δεν τους στέλνετε κανένα ηλεκτρονικό μπινελίκι;
http://www.star.gr/site/content.php# -
ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ!!!! Μήπως και συνετιστουν επιτελους!
-
Ναι, σιγά μην ιδρώσει το αυτί τους!!!
-
Εγω παντως εστειλα, και πιστευω οτι οι ιδιωτικες εταιρείες νοιάζονται πολύ περισσότερο απο τις κρατικές για τα σχόλια των πελατών τους.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εγω παντως εστειλα, και πιστευω οτι οι ιδιωτικες εταιρείες νοιάζονται πολύ περισσότερο απο τις κρατικές για τα σχόλια των πελατών τους.γενικα ετσι ειναι, αλλα σε αυτο το καναλι μαλλον δεν θεωρουν πελατη τους καποιον που κατακρινει τον τροπο που αυτοι παρουσιαζουν τα γεγονοτα....
εχουν αλλη πελατεια αυτοι...
-
Και εγω εστειλα οχι ομως μπινελικια.
Αεροπορική τραγωδία