-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Θα συμφωνήσω με όσους υποστηρίζουν ότι οι εσωστρεφείς άνθρωποι έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν κάποιο έγκλημα. ('Τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι')
Αντίθετα πιστεύω ότι οι ευέξαπτοι άνθρωποι, αυτοί που εξωτερικέυουν τα συνεσθήματά τους είναι λιγότερο πιθανό να κάνουν κάποιο έγλημα. ('Σκυλί που γαυγίζει δε δαγκώνει')Αυτό θυμίζει τη το σφραγισμένο καζάνι στο οποίο, καθώς βράζει, δημιουργείται ο ατμός ο οποίος συμπιέζεται ολοένα και περισσότερο. Εάν έχεις μια βαλβίδα διαφυγής η πίεση εκτονώνεται. Αλλιώς, η πίεση αυξάνεται και στο τέλος το καζάνι σπάει.
Ο εξωστρεφής θα ρίξει δυο βρισίδια/χριστοπαναγίες, θα ουρλιάξει θα εκτονωθεί. Εκείνος ο οποίος δεν εκφράζεται εκτονώνεται μια και καλή, αλλά εκτονώνει μεγάλη ψυχική πίεση οπότε..... -
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΠΙΑΣΑΝ στην Αμερικη και τον
TBKT orture Βασανιζε
B ind Δεσε
K ill Σκοτωσε
Επροκειτο για ενα 60χρονο καθωςπρεπει κυριο της πολης Γουιτσιτα της Αμερικης, οπου βασανιζε τα θυματα του, μετα τα εδενε, αυνανιζοταν και τελειωνε πανω τους και εν συνεχεια τα σκοτωνε....
Στην πολιτεια οπου τον επιασαν επειδη δεν προβλεπεται θανατικη ποινη καταδικασθηκε σε ισοβια για καθε φονο που εκανε...
Συνολικα ειχε σφαξει απο το 1974 περιπου 60 ατομα.....
-
Εγώ νόμιζα ότι σέ τέτοιες περιπτώσεις,τούς στέλνουν σέ άλλη πολιτεία γιά να δικαστούν.
Δέν ισχύει; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εγώ νόμιζα ότι σέ τέτοιες περιπτώσεις,τούς στέλνουν σέ άλλη πολιτεία γιά να δικαστούν.
Δέν ισχύει;Κι εγώ το ίδιο νόμιζα ότι ισχύει.
Μόνο τα μέλη οι κάτοικοι των η.π.α. μπορούν αν μας δώσουν κάποια απάντηση.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δέν ισχύει;Kαλά σοβαρολογείτε? Είναι δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο???
Τότε δεν θα είχε καν νόημα να λέμε πως η τάδε πολιτεία δεν έχει θανατική ποινή.
Δεν γνωρίζω αλλά όπως τίθεται το θέμα αποκλείεται να ισχύει κάτι τέτοιο.
-
ετσι ειναι δεν εξεδοθη σε αλλη πολιτεια γιατι ολοι οι φονοι ηταν στην ιδια πολη....
Παντως αποτι αφεθηκε να εννοηθει ο τυπος θα τη βρει ασχημα στην ΨΕΙΡΟΥ βλ. περιπτωση ΔΟΥΡΗ απο την Ερμιονη
-
Ο χρήστης rethimno01 έγραψε:
Ο 'βρασμός ψυχής' διαρκεί κλάσματα του δευτερολέπτου, όχι λεπτά ούτε καν δευτερόλεπτα (τόσο μπορεί να διαρκέσει η προμελέτη) και κανείς δεν μπορεί να δικαιολογήσει ένα έγκλημα επειδή τσαντίστηκε, αφού είναι υποχρεωμένος ανά πάσα στιγμή και ανεξαρτήτως διάθεσης να ξέρει τι είναι κακό και παράνομο και πού σταματούν τα όριά του.
Ενδιαφέρουσα άποψη. Να σε ρωτήσω φίλε. Είναι προσωπική σου άποψη ή αυτό που λέει ο νόμος;
Είναι η προσωπική μου άποψη.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Δέν ισχύει;Kαλά σοβαρολογείτε? Είναι δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο???
Τότε δεν θα είχε καν νόημα να λέμε πως η τάδε πολιτεία δεν έχει θανατική ποινή.
Δεν γνωρίζω αλλά όπως τίθεται το θέμα αποκλείεται να ισχύει κάτι τέτοιο.
Έχεις δίκιο , ρώτησα γνωστό μου πρώην κάτοικο η.π.α. και μου είπε ότι για να εκδοθεί και να δικαστεί σε άλλη πολιτεία πρέπει το αδίκημα να είναι ομοσπονδιακό.
-
Η έλλειψη αυτοσυγκράτησης. Το μίσος, ο θυμός, η ζήλεια, η εκδήκιση είναι έντονα συναισθήματα που κάνουν πέρα αν επικρατήσουν τη λογική. Αλλά όταν σήμερα γενικά υπάρχει ένταση (βλέπεις στο δρόμο τους οδηγούς από τις αντιδράσεις τους με πόσα μποφόρ παλεύουν μέσα τους) δεν είναι εύκολο να συγκρατηθείς. Από εκεί και πέρα το θέμα είναι πόσο κακό θα κάνεις στον άλλον και στον εαυτό σου. Και στον εαυτό σου δικαίωμά σου είναι. Ο άλλος τι σου φταίει να πληρώνει τη δική σου συναισθηματική έκρηξη?
-
Συμφορουμιτες μου αποφασισα να ανοιξω αυτο το θεμα , σχετικα με εγκληματα που συγκλονισαν το πανελληνιο κ οχι μονο, για ανθρωπους που ειτε σκορπισαν τον θανατο η το φοβο η εστω ειχαν πλασει τον μυθο του αδιστακτου εγκληματια..Μιας κ ειναι κ προσφατο θα προτεινα να ξεκινησουμε με την υποθεση Αλκετ Ριζαη κ πως αυτη εξελιχθηκε στο Μαλανδρινο..
-
-
αυτο με τη Σπυριδούλα δεν το γνώριζα. ανατριχιαστικό..
Φωκίδα: Το ξέσπασμα της μάνας του Ριζάι - [i]''Είναι εθνικός ήρωας ο γιος μου''!
«Ολόκληρη η Αλβανία είναι περήφανη για σένα» είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του Αλκέτ Ριζάι, μετά το θρίλερ στις φυλακές Μαλανδρίνου...>>
η μάνα σαν μάνα δικαιολογείται για αυτά που λέει , όμως το τέκνο της δείχνει ότι είναι από τους πιο επικίνδυνους .
Καλός (εκ του αποτελέσματος) νομίζω ο χειρισμός από την ΕΛ.ΑΣ της ομηρίας , σε πολλά forums διατυπώθηκε η επιλογή του να τον είχαν καθαρίσει οι ελεύθεροι σκοπευτές με την πρώτη ευκαιρία.. -
Μακραν η ιστορια του Αλεξ στη Βεροια..
Μια λιγο πιο λεπτομερης αναζητηση στο διαδικτυο δειχνει οτι η ιστορια αυτη εχει πολλες προεκτασεις περα απο το γεγονος και πολυ μπλεξιμο για αρκετο κοσμο..
Δε πιστευω οτι θα διαλευκανθει ποτε. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σημειώνεται, πως σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας του Αγρινίου, η Αντ. Βεϊζαδέ, κατά τη διάρκεια της κατοχής είχε εργασθεί για τα SS, κάτι που, αν και δεν διευκρινίστηκε στη δίκη, ίσως βάρυνε στην τελική απόφαση.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μακραν η ιστορια του Αλεξ στη Βεροια..
Μια λιγο πιο λεπτομερης αναζητηση στο διαδικτυο δειχνει οτι η ιστορια αυτη εχει πολλες προεκτασεις περα απο το γεγονος και πολυ μπλεξιμο για αρκετο κοσμο..
Δε πιστευω οτι θα διαλευκανθει ποτε.τι πιστεύεις ότι έχει γίνει?
-
Μεχρι και οι γονεις οι ιδιοι εχει διατυπωθει οτι ειναι μπλεγμενοι..
Αντε βγαλε ακρη τωρα... -
Υπάρχει το 4tforum.gr | Εγκλήματα!
Η ιστορία που δε θα ξεχάσω είναι αυτή: eglima.wordpress.com | Θεόφιλος Σεχίδης: Η πενταπλή δολοφονία της Θάσου – I (πέντε σελίδες συνολικά)
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Υπάρχει το 4tforum.gr | Εγκλήματα!Η ιστορία που δε θα ξεχάσω είναι αυτή: eglima.wordpress.com | Θεόφιλος Σεχίδης: Η πενταπλή δολοφονία της Θάσου – I (πέντε σελίδες συνολικά)
Μόλις είχα γράψει σεντονάκι για το top-3, πατάω 'Υποβολή' και πάπαλα..
Λοιπόν συνοπτικά:
3.Παναγιώτης Φραντζής2.Κατσούλας και Σια
1.Θεόφιλος Σεχίδης (Ανυπέρβλητος, ισάξιος με Ed Gein και Charlie Manson-χαρακτηριστική η φυσική ομοιότητα με τον τελευταίο)
-
αυτο με τον Φραντζη , δεν θα ξεχασω την φωτο του θυματος (νομιζω στο εθνος) απο το νεκροτομειο..
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
αυτο με τον Φραντζη , δεν θα ξεχασω την φωτο του θυματος (νομιζω στο εθνος) απο το νεκροτομειο..Εγω την Αυριανη θυμαμαι
Εγκλήματα!