-
Απλή 56άρα... και πολλά τους πληρώνω!!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Απλή 56άρα... και πολλά τους πληρώνω!!!Όλοι πολλά πληρώνουμε, δυστυχώς.
-
PSTN και καλα 56αρα....
περιμενω να πεσουν οι τιμες των DSL και θα σας πω μετα (!)...
Οι Τ1/Τ3 ποτε θε έρθουν στην Ελλάδα;;; -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Θα ήθελα λοιπόν να ψηφίσουμε τι είδους σύνδεση έχουμε καθένας μας σπίτι του και όχι στη δουλειά ή οπουδήποτε αλλού.Μια τέτοια ψηφοφορία δεν αποδεικνύει τίποτα για τον εξής απλό λόγο: εγώ στη δουλειά έχω γρήγορη σύνδεση, το ίδιο και πολλοί άλλοι φίλοι που μπαίνουν είτε από εταιρίες είτε από πανεπιστήμια. Αρα ό,τι θέλω να κάνω στο Internet το κάνω από το γραφείο και δεν έχω κανένα λόγο να έχω καλή σύνδεση στο σπίτι (btw έχω μια ISDN 64) διότι το χρησιμοποιώ μόνο για dial-in στην εταιρία για να κατεβάσω κανένα αρχείο ή για να στείλω κανένα επείγον mail (χώρια που όλη μέρα στο γραφείο με υπολογιστή ασχολούμαι, στο σπίτι το αποφεύγω).
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Θα ήθελα λοιπόν να ψηφίσουμε τι είδους σύνδεση έχουμε καθένας μας σπίτι του και όχι στη δουλειά ή οπουδήποτε αλλού.
Μια τέτοια ψηφοφορία δεν αποδεικνύει τίποτα για τον εξής απλό λόγο: εγώ στη δουλειά έχω γρήγορη σύνδεση, το ίδιο και πολλοί άλλοι φίλοι που μπαίνουν είτε από εταιρίες είτε από πανεπιστήμια. Αρα ό,τι θέλω να κάνω στο Internet το κάνω από το γραφείο και δεν έχω κανένα λόγο να έχω καλή σύνδεση στο σπίτι (btw έχω μια ISDN 64) διότι το χρησιμοποιώ μόνο για dial-in στην εταιρία για να κατεβάσω κανένα αρχείο ή για να στείλω κανένα επείγον mail (χώρια που όλη μέρα στο γραφείο με υπολογιστή ασχολούμαι, στο σπίτι το αποφεύγω).
Ακριβως τα ιδια κι εγω
-
PTSN 56άρα, τουλάχιστον μέχρι να βάλω φοιτητική DSL το Σεπτέμβρη.
Στη σχολή βέβαια είναι αλλιώς τα πράγματα...
-
Εγώ δεν έχω καν ίντερνετ στο σπίτι. Ποιος ο λόγος;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Εγώ δεν έχω καν ίντερνετ στο σπίτι. Ποιος ο λόγος;Να γράφεις στο Pub-Σουβλατζίδικο Ολονυχτίες, τις δύσκολες νύχτες του χειμώνα
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Εγώ δεν έχω καν ίντερνετ στο σπίτι. Ποιος ο λόγος;για να σβήνεις και από το σπίτι
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μια τέτοια ψηφοφορία δεν αποδεικνύει τίποτα για τον εξής απλό λόγοΟΚ, δεν είμαι επαγγελματίας στατιστικολόγος, ούτε φυσικά θέλω τα αποτελέματα για να βγάλω επιστημονικό συμπέρασμα. Απλή περιέργεια είχα να δω πού βρίσκεται η αγορά.
Εξάλλου, δεν είπα ότι από αυτή την ψηφοφορία θα συμπεράνουμε με τι ταχύτητα έχει καθένας πρόσβαση στο internet, αλλά το ουσιαστικό συμπέρασμα είναι τι είδους σύνδεση χρειάζεται καθένας σπίτι του.
Εσύ, όπως και πολλοί άλλοι, δε χρειάζεσαι σπίτι σου τίποτε παραπάνω από μία ISDN. Το αν αυτό συμβαίνει επειδή έχεις μερικά Mbit διαθέσιμα στη δουλειά/πανεπιστήμιο, είναι άλλο ζήτημα.
-
384 τον τελευταίο χρόνο
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
PSTN -και καλά- 56kbps... Που φυσικά ποτέ δεν τα φτάνει...Η πλάκα είναι ότι έχω γραμμή ISDN, αλλά δεν πληρώνω τα χρήματα για τη σύνδεση, μου φαίνονται πολλά. Η PSTN είναι από την Panafonet δωρεάν.
Η συνδρομή για isdn και pstn έχει σε αρκετούς πάροχους το ίδιο κόστος. Δηλαδή πληρώνεις τη συνδρομή σου και συνδέεσαι σε ότι θέλεις pstn ή isdn. Δε θα κερδίσεις και πολλά απλά ψάξτο.
Στο ερώτημα τώρα. Σπίτι μου έχω isdn64 και περιμένω να γίνουμε 'Ευρωπαίοι' στο dsl.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
μέχρι να βάλω φοιτητική DSL το Σεπτέμβρη.Viper αυτο ηθελα να ρωτησω αλλα με προλαβες.
Τι ακριβως θα γινει με την προσφορα αυτή; Θα ισχυσει ή ειναι φιδιά? Αν ναι απο ποτε?Θα ειναι 16 ευρω που εχω διαβασει?
Για πες οτι ξερεις και δεν ξερεις..Αντε γιατι δεν αντεχεται αλλο η PSTN 56 (η οποία πανω απο 42 δεν ανεβαινει)
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Αντε γιατι δεν αντεχεται αλλο η PSTN 56 (η οποία πανω απο 42 δεν ανεβαινει)
Εγώ ρε παιδιά παρατήρησα πρόσφατα το εξής: με απλή PSTN 56άρα sthn OTEnet μέχρι πριν από κανά 6μηνο (και βάλε) έμπαινα με 52Kbps κι από τότε μπαίνω με 46 Kbps. Την περασμένη εβδομάδα αγόρασα έναν φορητό (Toshiba M40-185) ο οποίος έχει software modem 56άρι και από την ίδια τηλεφωνική γραμμή μπαίνει με 52 Kbps min (έχει μπει και με 53kbps). Κουφό;
-
Πάντως, μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι το 57% του φόρουμ, έχει ADSL στο σπίτι. Θα έλεγε κανείς ότι είναι καιρός επιτέλους να πέσουν λίγο οι τιμές. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει ακόμα να πληρώνουμε τόσο ακριβά
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Πάντως, μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι το 57% του φόρουμ, έχει ADSL στο σπίτι. Θα έλεγε κανείς ότι είναι καιρός επιτέλους να πέσουν λίγο οι τιμές. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει ακόμα να πληρώνουμε τόσο ακριβά4 Τροχοί Αρχική σελίδα -> Αντίλογος -> Συμμετοχή στη Διαμαρτυρία για τις Χρεώσεις ADSL
Τώρα πλέον είναι 'Aίτηση Υποστήριξης Διαμαρτυρίας για τις Χρεώσεις ADSL.'
-
απο σημερα (και πρωτο ποστ εδω) dsl 384
αλλη αισθηση
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
αλλη αισθηση
Aισθηση υπεροχής
-
Δυστυχως απλη 56αρα που φτανει σταθερα στα 48Kbps,αλλα συντομα επλπιζω με φοιτητικη DSL...
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
μέχρι να βάλω φοιτητική DSL το Σεπτέμβρη.
Viper αυτο ηθελα να ρωτησω αλλα με προλαβες.
Τι ακριβως θα γινει με την προσφορα αυτή; Θα ισχυσει ή ειναι φιδιά? Αν ναι απο ποτε?Θα ειναι 16 ευρω που εχω διαβασει?
Για πες οτι ξερεις και δεν ξερεις..Αντε γιατι δεν αντεχεται αλλο η PSTN 56 (η οποία πανω απο 42 δεν ανεβαινει)
Θα γίνει από Σεπτέμβριο με οριο στα megabytes και οχι unlimited.
Εγω στο σπίτι 384 αορίστου από την OTENET.
Βασικά καλό θα ήταν να περιμένουμε να πέσουν οι τιμές αλλά στην Ελλάδα όλο περιμένουμε για κάτι να 'πέσει' και ποτέ δεν χαιρομαστε τίποτα. Φτηνά αυτοκίνητα ,σπίτια , internet κ.λ.π. γι αυτό για εμένα ΟΛΑ (όσα μπορώ) τώρα να τα χαίρομαι γιατί αύριο δεν ξέρω τι μου ξημερώνει.
Τι σύνδεση έχετε? [διαβάστε πριν ψηφίσετε]