-
ADSL 384k με την HOL.
Θέμη, αν ενδιαφέρεσε ο πατέρας μου κάνει συνδέσεις με ΗΟL και Sparknet, οπότε μπορει να γίνει μια εκπτωσούλα για φίλους
Σ.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
.
Οι Τ1/Τ3 ποτε θε έρθουν στην Ελλάδα;;;Υπάρχουν μισθωμένες γραμμές και στην Ελλάδα
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
isdn 64 εδώ και τέσσερα χρόνια.
Περιμένω να πέσουν οι τιμές της DSL .Mία απ'τα ίδια!
-
ΙSDN 64
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
.
Οι Τ1/Τ3 ποτε θε έρθουν στην Ελλάδα;;;Υπάρχουν μισθωμένες γραμμές και στην Ελλάδα
Θα κανω μια μικρη προσπαθεια να σας δειξω τις διαφορες. Καταρχην οι μισθωμενες ξεκινανε απο 64Kbps κ πανε οσο.. αντεχει η τσεπη σου..
Η Τ1 ειναι τεχνολογια που αφορα τον φορεα του σηματος κ χρησιμοποιειται μονο σε Αμερικη κ Ιαπωνια, ειναι 24καναλη με bandwidth 1,5Mbps. Περισσοτερες λεπτομεριες εδω
Το αναλογο ευρωπαϊκο συστημα ειναι το Ε1
Μια εφαρμογη της Ε1 για παραδειγμα ειναι η χρηση της στην (πολυκαναλη) πρωτευουσα προσβαση ISDN (καμια σχεση με τη βασικη -δικαναλη- που χρησιμοποιειται για οικιακη χρηση).
Ελπιζω να βοηθησα κ να μην σας μπερδεψα περισσοτερο.. -
384 dsl forthnet
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αντε γιατι δεν αντεχεται αλλο η PSTN 56 (η οποία πανω απο 42 δεν ανεβαινει)
Εγώ ρε παιδιά παρατήρησα πρόσφατα το εξής: με απλή PSTN 56άρα sthn OTEnet μέχρι πριν από κανά 6μηνο (και βάλε) έμπαινα με 52Kbps κι από τότε μπαίνω με 46 Kbps. Την περασμένη εβδομάδα αγόρασα έναν φορητό (Toshiba M40-185) ο οποίος έχει software modem 56άρι και από την ίδια τηλεφωνική γραμμή μπαίνει με 52 Kbps min (έχει μπει και με 53kbps). Κουφό;
Ακριβώς το ίδιο και για εμένα...
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
.
Θα κανω μια μικρη προσπαθεια να σας δειξω τις διαφορες. Καταρχην οι μισθωμενες ξεκινανε απο 64Kbps κ πανε οσο.. αντεχει η τσεπη σου..
Η Τ1 ειναι τεχνολογια που αφορα τον φορεα του σηματος κ χρησιμοποιειται μονο σε Αμερικη κ Ιαπωνια, ειναι 24καναλη με bandwidth 1,5Mbps. Περισσοτερες λεπτομεριες εδω
Μια εφαρμογη της Ε1 για παραδειγμα ειναι η χρηση της στην (πολυκαναλη) πρωτευουσα προσβαση ISDN (καμια σχεση με τη βασικη -δικαναλη- που χρησιμοποιειται για οικιακη χρηση).
Ελπιζω να βοηθησα κ να μην σας μπερδεψα περισσοτερο..Μία διόρθωση: Η isdn bri δεν είναι δικάναλη όπως πολλοί νομίζουν. Είναι τρικάναλη. Απλά το τρίτο κανάλι δε χρησιμοποιείται για data. Από κει κ πέρα, σωστά τα λες. Απλά είναι νομίζω περιττές οι πληροφορίες για τους περισσότερους εδώ μέσα. Γι'αυτό κ εγώ απάντησα όπως απάντησα.. σκίζω τα πτυχία μου αν είναι να μάθω στους άλλους όσα ξέρω
-
DSL. 6Mbs κατω/640kbs πανω. Σε 2 χρονια θα εχουν και τηλεοραση μεσα απο τα τηλεφωνικα καλωδια και διαδυκτιο με 24Μbs. Το καινουργιο μου επαγγελμα/προτζεκτ. (Με μικροσκοπικο προυπολογισμο 6 δις δολλαρια)
Νικος
-
Το αναλογο ευρωπαϊκο συστημα ειναι το Ε1Με το πάτησα στη παραπάνω συντόμευση, η opera άρχισε να στέλενει όλους τους αποθηκευμένους κωδικούς που έχει για διάφορες ιστοσελίδες, προσοχή, υπάρχουν παγίδες στο διαδίκτυο.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Με το πάτησα στη παραπάνω συντόμευση, η opera άρχισε να στέλενει όλους τους αποθηκευμένους κωδικούς που έχει για διάφορες ιστοσελίδες, προσοχή, υπάρχουν παγίδες στο διαδίκτυο.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Μία διόρθωση: Η isdn bri δεν είναι δικάναλη όπως πολλοί νομίζουν. Είναι τρικάναλη. Απλά το τρίτο κανάλι δε χρησιμοποιείται για data. Από κει κ πέρα, σωστά τα λες. Απλά είναι νομίζω περιττές οι πληροφορίες για τους περισσότερους εδώ μέσα. Γι'αυτό κ εγώ απάντησα όπως απάντησα.. σκίζω τα πτυχία μου αν είναι να μάθω στους άλλους όσα ξέρωΝαι εχεις δικιο για την bri κ συγκεκριμενα 'The Basic Rate Interface consists of two 64 Kbps B-channels and one 16 Kbps D- channel. Each B-channel carries data, voice, and other services. Each D-channel carries control and signaling information. Thus, a Basic Rate user can have up to 128 Kbps service'. Απλα δεν ηθελα να μπω σε τοσο ψιλα γραμματα.. Απο εκει κ περα ισως να ηταν οντως περιττο, ισως ομως να ενδιεφερε κ καποιον. Εγω προσπαθησα απλως να δειξω οσο πιο επιγραμματικα μπορουσα μερικες βασικες διαφορες, that's all..
Με το πάτησα στη παραπάνω συντόμευση, η opera άρχισε να στέλενει όλους τους αποθηκευμένους κωδικούς που έχει για διάφορες ιστοσελίδες, προσοχή, υπάρχουν παγίδες στο διαδίκτυο.
ΕΕ?? Αυτο ειναι αρκετα κουλο! Μηπως εχει να κανει με καποια ρυθμιση του browser κ οχι με το λινκ;
-
Με GPRS μέσω ενός 7250 (κλάση 8 νομίζω). Έμπενα μέσω Siemens SX1 (κλάση 10) μέχρι που τα έφτυσε...
-
ΕΕ?? Αυτο ειναι αρκετα κουλο! Μηπως εχει να κανει με καποια ρυθμιση του browser κ οχι με το λινκ; :roll:
Πολύ περίεργο, ξαφνικά το ZoneAlarm άρχισε να προειδοποιεί για 3-4 passwords που θα έφευγαν (και μάλιστα clear text όχι κρυπτογραφημένα).
-
Εδώ και κάμποσο καιρό η isdn 64 είχει γίνει dsl 384 και από σήμερα η 384 έγινε 512. .
Είπα να 'ξεθάψω' αυτό το θέμα μια και λογικά θα έχουν αλλάξει κάποιες συνδέσεις χρηστών.Για να δούμε λοιπόν τι άλλαξε.
-
Με γειες αορίστου ή προπληρωμένη;
-
Εδώ και 1 μήνα η κλασσική dial up έχει μετατραπεί σε adsl 384..Σαν να μην έφτανε αυτό αναβαθμίστηκε και η adsl της 4net και κατεβάζω αρχοντικά...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Με γειες αορίστου ή προπληρωμένη;Ευχαριστώ πολύ.
Όταν οι τιμές αλλάζουν προς τα κάτω με ρυθμό 'πολυβόλου' σίγουρα η προπληρωμένη, είδικά για πολλούς μήνες, δεν είναι ότι το καλύτερο. Άρα αορίστου για να έχουμε τον έλεγχο.
-
Eτσι είναι
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εδώ και 1 μήνα η κλασσική dial up έχει μετατραπεί σε adsl 384..Σαν να μην έφτανε αυτό αναβαθμίστηκε και η adsl της 4net και κατεβάζω αρχοντικά...Ακριβώς τα ίδια
Τι σύνδεση έχετε? [διαβάστε πριν ψηφίσετε]