-
παιδια για καποιον που εχει λιγα λεφτα για μεταχειρισμενο 5-6.000 ειναι καλη επιλογη το πουντο gt?
εννοειται οτι θελει αμαξι με γκαζι και σχετικα μικρο. -
παιδια για καποιον που εχει λιγα λεφτα για μεταχειρισμενο 5-6.000 ειναι καλη επιλογη το πουντο gt?
εννοειται οτι θελει αμαξι με γκαζι και σχετικα μικρο. -
Μικρό αμάξι και με γκάζι, όντως δεν υπάρχουν πολλές προτάσεις. Εγώ πάντως θα προτιμούσα ένα rallye.
Να προσπαθήσει πάντως να βρει ένα όσο πιο...μαμά γίνεται
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Μια κουβέντα είναι αυτό πάντως..
άσε που όλα έχουν φάει τρελό σκίσιμο -λογικό.
Εντάξει από γκάζι τώρα ως γνωστόν μαμεί και δέρνει.. είναι πυραυλάκι. Γι'αυτό θέλει και προσοχή... ότι αξίζει, αξίζει, ΑΝ βρεις κανένα σε καλή κατάσταση δηλαδή.
Τώρα το ραλί είναι.. αλλη φάση. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Μια κουβέντα είναι αυτό πάντως..
άσε που όλα έχουν φάει τρελό σκίσιμο -λογικό.
Εντάξει από γκάζι τώρα ως γνωστόν μαμεί και δέρνει.. είναι πυραυλάκι. Γι'αυτό θέλει και προσοχή... ότι αξίζει, αξίζει, ΑΝ βρεις κανένα σε καλή κατάσταση δηλαδή.
Τώρα το ραλί είναι.. αλλη φάση.Mόνο που Ραλί με 5-6.000 δύσκολα βρίσκεις ΙΜΟ, κρατάνε καλύτερα την τιμή τους από τα GT.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Mόνο που Ραλί με 5-6.000 δύσκολα βρίσκεις ΙΜΟ, κρατάνε καλύτερα την τιμή τους από τα GT.
16v δε βρίσκεις με ΤΙΠΟΤΑ σ'αυτά τα λεφτά. 13άρι άνετα, ενώ κ 8v βρίσκεις
Αλλά ούτε και punto gt 3 βρίσκεις σ'αυτά τα λεφτά. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
δύσκολα βρίσκεις ΙΜΟ, κρατάνε καλύτερα την τιμή τους από τα GT.sorry για το ασχετο... τι ειναι το ΙΜΟ?
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
δύσκολα βρίσκεις ΙΜΟ, κρατάνε καλύτερα την τιμή τους από τα GT.
sorry για το ασχετο... τι ειναι το ΙΜΟ?
Ιn My Opinion.
-
Και 'γω πιστεύω ότι το αμάξι αξίζει. Αλλά καλό θα ήταν να αγοραστεί από γνωστό. Είναι πολύ σημαντικό σε τέτοια αμάξια να είναι γνωστό το ιστορικό τους.
Επίσης πιστεύω ότι το αμάξι αυτό με κάποιες επεμβάσεις στην ανάρτηση (ίσως και ένα μπλοκέ) μπορεί να στρίψει πολύ καλά. Αλλά ακόμα κι' έτσι νομίζω ότι στρίβει. Θεωρώ ότι είχε αδικηθεί από τα περιοδικά, αφού το θάβανε ανελέητα...
-
Κατα την αποψη μου ειναι δυσκολο να βρεις αυτοκίνητο τετοιου τυπου χωρις να ειναι σκισμενο, εκτος αν πέσεις σε καμια περίπτωση (η οποία λογικά θα είναι υπερτιμημένη συγκριτικά με την υπόλοιπη αγορά).
Κατά τα άλλα γρήγορο,όμορφο αυτοκίνητο με διαχρονικό design.. Αν έβρισκα ένα εντελώς μαμά (ούτε φίλτρο να μην είχε) ισως και να το έπαιρνα!
-
Hamurabi,
του τελευταίους μήνες ρωτάς για ένα σωρό αυτοκινητα.
πριν 2 μήνες είχες budget 18.000 ευρώ... μετά έπεσε σα 14.000 μετά τα 9.000... και τώρα στα 5.000...... πρέπει να έχεις αρχίσει τουλάχιστον καμιά 10αριά threads.
Τι θα έλεγες να πέρνεις το Metro... η ακόμα πιο οικολογίκα.. ένα ποδήλατο
-
Μπορεί να μην ρωτάει για τον εαυτό του ο άνθρωπος, ποτέ δεν ξέρεις...
-
φιλε Μοντεκαρλο η ειρωνια δειχνει ατομο που πασχει απο πολλα κομπλεξ. Τι θαλεγες να σου συστησω ενα φιλο ψυχιατρο;
εκτος απο εμενα,θελει ναγορασει αυτοκινητο ο αδερφος μου και ο κολλητος μου οι οποιοι δεν εχουν ιντερνετ για να ψαχτουν καιτσι το κανω εγω και γιαυτους.
τοσο απλο
-
Δεν χρειαζεται να απολογειται κανεις.Οποιος δεν θελει,δεν τοποθετειται στο θεμα.
Τοσο απλο ειναι...
-
Ωραίο αμαξάκι το Punto, πάντα το συμπαθούσα. Μπορεί να το επέλεγα έναντι του Rallye.
Και μετά ξύπνησα και θυμήθηκα ότι και τα δύο είναι μπροστοκίνητα, οπότε...
-
Είναι γρήγορο το GT αλλα όπως γράφουν και οι άλλοι φίλοι θα είναι σπασμένο. Αν έχεις μόνο 6.000 ευρώ να ξέρεις ότι θα χρειαστείς πιθανότατα και άλλα για αμορτισέρ, ελατήρια, τακάκια φρένων, δισκόπλακες, δίσκο-πλατό φθορές που δεν κάθεται ο άλλος να τις φτιάξει αν είναι να το πουλήσει. Εντάξει μπορεί όχι αμέως να χρειαστεί να τα αλλάξεις αλλά στο χρόνο σαν μεταχειρισμένο θα βγάλει φθορές. Και ειδικά τα σπορ που πιέζονται περισσότερο θέλουν πιο πολύ προσοχή πριν τα αγοράσεις. Εξάλλου είναι και τουλάχιστον 5ετίας αυτοκίνητο αφού μέχρι το 2000 αν δεν κάνω λάθος βγαίνανε. Και στην τιμή που αναφέρεις μάλλον θα είναι 98 ίσως και παλιότερο μοντέλο. Το θέμα είναι στον χρόνο επάνω από τη μέρα που θα το αγοράσεις μην έχεις ρίξει για μηχανικές και άλλες βλάβες καμιά 2000 ευρώ ακόμα και πας 6.000αγορά +2000 φθορές = 8000 ευρώ που με λίγα ακόμα παίρνεις καινούργιο που μπορεί να είναι πιο αργό αλλά δε θα είσαι τόσο στα γκαράζ.
-
sas efxaristo paidia
-
Αν θες μπες στο http://www.puntoclub.gr
Υπάρχουν μερικά εκεί. -
επισης μπορεις να δεις και στο site του PUNTO CLUB http://www.clubpunto.gr
-
Γιατί ρε παιδιά έχετε 2 club για Punto ;
Ποιο καλά δεν θα ήταν να εννωθείται για να έχετε περισσότερα μέλη και άρα μεγαλύτερη δύναμη σε εκτπώσεις, ομαδικέ αγορές κτλ ;
Fiat Punto GT