-
Βάλε και κάνα σημείο στίξης γιατί δεν ξέρουμε ποιος είναι το πρόβλημα ποιος θα βγάλει μελανιά και γενικά κουραζόμαστε πολύ να διαβάζουμε ποστ χωρίς στίξη ευτυχώς που δεν μιλάς κιόλας έτσι γιατί θα ήσουν πολύ κουραστικός για παρέα και όχι αξιαγάπητος όπως τώρα και δεν θα σε καλούσαμε και το πάντα είναι απλά μεγάλη αντιπάθειά μου
-
Άσε που αν μιλούσε έτσι, θα έσκαγε αφού θα είχε μείνει προ πολλού χωρίς αναπνοή.
-
Με κουράζετε...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μια χαρα είναι το Panda το πρόβλημα είναι οτι εγώ θα βγάλω μελανιά στο πόδι αμα το οδηγήσω πολλή ώραAν και το θέμα μας δεν είναι το πάντα, μάλλον οδηγάς με λάθος τρόπο.
Πρέπει να έχεις συνεχώς το πόδι ακουμπισμένο στην κονσόλα. -
O λεβιές είναι πολύ βολικός πάντως στο σημείο αυτό.
-
Πώς συγκρίνετε το Panda με το Corsa; Είναι σε άλλη κατηγορία, Mini - Supermini αντίστοιχα. Ο αντίπαλος του Corsa είναι ο δωρητής του πατώματός του, το Grande Punto.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Βάλε και κάνα σημείο στίξης γιατί δεν ξέρουμε ποιος είναι το πρόβλημα ποιος θα βγάλει μελανιά και γενικά κουραζόμαστε πολύ να διαβάζουμε ποστ χωρίς στίξη ευτυχώς που δεν μιλάς κιόλας έτσι γιατί θα ήσουν πολύ κουραστικός για παρέα και όχι αξιαγάπητος όπως τώρα και δεν θα σε καλούσαμε και το πάντα είναι απλά μεγάλη αντιπάθειά μου( )
Μια χαρα είναι το Panda το πρόβλημα είναι οτι εγώ θα βγάλω μελανιά στο πόδι αμα το οδηγήσω πολλή ώρα
Aν και το θέμα μας δεν είναι το πάντα, μάλλον οδηγάς με λάθος τρόπο.
Πρέπει να έχεις συνεχώς το πόδι ακουμπισμένο στην κονσόλα.Κι εγώ δεν κατάφερα να μη μελανιάσω στο κατοστάρι Πάντα πάντως
Nikos120i: κάτι λάθος έχεις καταλάβει. Το Panda είναι ένα πάμφθηνο μίνι. Τo Corsa ένα ακριβό supermini.
-
Έχω γράψει για το Πάντα. Είναι εκπληκτικό αυτοκίνητο πόλης...καλύτερο από τον ανταγωνισμό...σπαστικό βέβαια στον βασικό εξοπλισμό του (και απαράδεκτο)...αλλά δεν έχει τα καλύτερα υλικά που διάβασα πριν. Εκεί στηρίζομαι...εκεί ουσιαστικά είναι η ένστασή μου μιας και το οδηγώ κάθε μέρα και ήδη άρχιζε να τρίζει. Άσε που στη πόρτα εκεί που ακουμπάω το χέρι μου έχει ήδη αρχίσει να γυαλίζει...από τα 1000κμ! Αλλά πάει πολύ καλά...δε καίει τίποτα...στρίβει εξαιρετικά...και γενικά είναι ένα σβέλτο σουπερμίνι.
Καλό...εξαιρετικό αυτοκίνητο λοιπόν...αλλά στα υλικά ο ανταγωνισμός είναι καλύτερος...that's all.
Τώρα αν είναι άμεσος ανταγωνιστής το corsa κλπ...δεν νομίζω να είναι αυτό το θέμα μας. Και βέβαια δεν είναι...αλλά το corsa ήταν ένα παράδειγμα. Αλλά μιας και το λέμε...θεωρώ ότι το Corsa έχει καλύτερα υλικά και από το GPunto. Το Corsa btw έχει μαλακά υλικά σε αρκετά σημεία στο ταμπλό.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Καλό...εξαιρετικό αυτοκίνητο λοιπόν...αλλά στα υλικά ο ανταγωνισμός είναι καλύτερος...that's all.
Αygo, C1, 107, Atos, Picanto κτλ ...αυτός είναι ο ανταγωνισμός...όχι το Corsa.
Δεν νομίζω ότι υπολείπεται τόσο στα πλαστικά...εάν υπολείπεται.
-
Καλό...εξαιρετικό αυτοκίνητο λοιπόν...αλλά στα υλικά ο ανταγωνισμός είναι καλύτερος...that's all.Αygo, C1, 107, Atos, Picanto. Ποιο από αυτά έχει ποιοτικότερα υλικά απο το Panda από την εμπειρία σου;
Αλλά μιας και το λέμε...θεωρώ ότι το Corsa έχει καλύτερα υλικά και από το GPunto. Το Corsa btw έχει μαλακά υλικά σε αρκετά σημεία στο ταμπλό.
Μαλακά = ποιοτικότερα;
-
ΟΚ...whatever...το οδηγώ κάθε μέρα...τι να ξέρω...
Το Picanto για παράδειγμα (το προηγούμενό μας εταιρικό) ήταν εξαιρετικό στα υλικά του.
Όπως έγραψα πριν...στην πόρτα εκεί που ακουμπώ το χέρι μου έχει ήδη αρχίσει να γυαλίζει από τα 1000κμ...τι άλλο να πω? Αν αυτό είναι δείγμα καλύτερων υλικών σε σχέση με τον ανταγωνισμό...τότε τι να πω...
Τέλοσπαντων...είμαστε off-topic.
Ήθελα να δω το 500άκι από κοντά με τη κοπέλα μου...αλλά δε τα καταφέραμε γιατί δεν υπάρχει πουθενά. Κανένας δε ξέρει πότε θα έρθει...η απάντηση είναι ελάτε από Γενάρη και βλέπουμε...τιμές κλπ δεν έχουν...παραγγελίες δε μπορούν να βάλουν!! Γενικά δε ξέρουν τίποτα μα τίποτα! Ωραία αρχίσαμε.
-
Αλλά μιας και το λέμε...θεωρώ ότι το Corsa έχει καλύτερα υλικά και από το GPunto. Το Corsa btw έχει μαλακά υλικά σε αρκετά σημεία στο ταμπλό.Μαλακά = ποιοτικότερα; [/quote]
Αυτή την απορία την είχα και εγώ!Πότε θα το δούμε από κοντά, ρε παιδιά, τελικά;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αygo, C1, 107, Atos, Picanto. Ποιο από αυτά έχει ποιοτικότερα υλικά απο το Panda από την εμπειρία σου;
To Picanto...αλλά κρατώ μια επιφύλαξη γιατί το C1 δε το έχω δει. Τα υπόλοιπα τα έχω δει. Το Picanto ήταν το προηγούμενό μας εταιρικό...και τα άλλα τα είχε δει η κοπέλα μου όταν κοίταζε αυτοκίνητο...και τελικά αποφάσισε να περιμένει το 500. Και επαναλαμβάνω ότι αποδεικνύεται αυτό που λέω αφού ήδη μετά από 1000κμ άρχισε να γυαλίζει το κομμάτι του πλαστικού στη πόρτα, στο παράθυρο. Το Picanto μετά από 50000κμ ήταν σκυλί. Κιχ δεν έκανε! Δε θυμάμαι αν είχε μαλακά υλικά...αλλά ούτως η άλλως δύσκολα βρίσκεις μαλακά υλικά σε τέτοια κατηγορία.
Αλλά μιας και το λέμε...θεωρώ ότι το Corsa έχει καλύτερα υλικά και από το GPunto. Το Corsa btw έχει μαλακά υλικά σε αρκετά σημεία στο ταμπλό.
Μαλακά = ποιοτικότερα;
Θεωρώ ναι...με μερικές εξαιρέσεις. Δηλαδή το ταμπλό για να μην έχει τριγμούς κλπ πρέπει να είναι όλο από αφρώδες υλικό. Το πλαστικό δημιουργεί τριγμούς...ή έστω πλαστικά κομμάτια επάνω σε αφρώδες υλικό...όπως η πλαστική γρίλια του αεραγωγού στην 147 που έτριζε σαν τρελή.
Εσύ πως κρίνεις τα ποιοτικά υλικά...και γιατί κατά την άποψή σου (και εμπειρία σου βεβαίως) το Πάντα έχει τα καλύτερα υλικά στη κατηγορία του?
-
Εσύ πως κρίνεις τα ποιοτικά υλικά...Μόνο με βάση την αντοχή τους στο χρόνο. Πχ, το νέο Twingo ΔΕΙΧΝΕΙ ποιότικότερο στο εσωτερικό από όλα τα μίνι, αλλά μόνο ο χρόνος θα δείξει αν είναι.
Τα υπόλοιπα, είναι όλα 'μου είπαν' και 'μου φαίνεται'. Για την ιστορία, ταμπλό εξ ολοκλήρου από αφρώδες υλικό δεν υπάρχει. Αφρώδης μπορεί να είναι η εξωτερική επίστρωση μόνο. Οπότε το:
αφρώδες & μαλακό => δεν θα τρίξει
... δεν ισχύει επ ουδενί.Η εμπειρία μου; Δημοσιογραφικά με ΠΟΛΛΑ και ΔΥΣΚΟΛΑ χιλιόμετρα. Aygo (χειροκίνητο & ΜΜΤ), C1, Picanto (βενζίνη & ντίζελ), Atos. Επαναλαμβάνω, το 100άρι Panda των 4Τ έχει περίπου 15.000 (ίσως κ περισσότερα) βασανιστικά χιλιόμετρα αυτή τη στιγμή, που αντιστοιχούν σε ΠΟΛΛΕΣ χιλιάδες χμ. 'πολιτικής' χρήσης, και δεν κάνει τσικ. Ομοίως και ένα ταλαίπωρο νοικιάρικο που είχα στην Πάρο.
Αν το δικό σου τρίζει, ίσως έπεσες στην περίπτωση. Κι αν εκεί που ακουμπάς τον αγκώνα σου στην πόρτα έχει γυαλίσει, αυτό δεν μπορώ να το διαπιστώσω. Προτιμώ και τα δυο χέρια στο τιμόνι όταν οδηγώ
Ας λήξουμε το οφτόπικ εδώ. Το 5οο είναι αρκετά διαφορετικό από το Panda, κι ας στηρίζεται σε αυτό.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Επίσης το κακό με το Panda είναι οτι δεν υπάρχει ξύλινη επένδυση....
Ούτε και τα δερμάτινα είναι στο βασικό εξοπλισμό, ακόμη ένα foul από την Fiat!
Υπάρχουν παράπονα και για τα δερμάτινα του Panda οτι δεν έχουν την ποιότητα Pieno Fiore που έχουν αυτά της 159.
Δυστιχώς είναι αλήθεια το παραπάνω -
Όπως έγραψα πριν...στην πόρτα εκεί που ακουμπώ το χέρι μου έχει ήδη αρχίσει να γυαλίζει από τα 1000κμ...Και εγώ το πάθαινα αυτό και ανακάλυψα ότι κάπου είχε λερωθεί με βερνίκι ο αγκώνας μου και το άπλωνα στα υποβραχιόνια χωρίς να το ξέρω!
Για να επιστρέψουμε σχετικά on-topic, to 500 τελικά έχει καλύτερα υλικά ή είναι τα ίδια με την (απαραίτητη) οπτική υποστήριξη;
-
ρε παιδια ειδα σε ενα ρεπορταζ στο σκαι οτι μπορει στην ελλαδα να κυκλοφορησει το δεκεβρη και η τιμη του θα ναι μαλλον 15% πανω απ το panda γυρω στα 10 χιλιαρικα.μετα απ αυτο που ειδα ισως αξιζει η αναμονη ε??
-
The Fiat 500 has won the most prestigious of all awards, European Car of the Year 2008,
http://www.italiaspeed.com/2007/cars/fi ... /1511.html -
καλά δεν χρειάζεται να το ποστάρεις παντού...
-
Car Magazine - 500 'Car of the Year 2007'
Video http://www.carmagazine.co.uk/video.php?illustration=261FIAT 500 TOPS whatcar READERS' POLL
http://www.italiaspeed.com/2007/cars/fiat/11/500_what_car/1311.htmlFiat 500 L’Automobile piu Bella del Mondo (The World’s most Beautiful Automobile)
http://www.italiaspeed.com/2007/cars/fiat/11/lautomobile_piu_bella_del_mondo/1111.html-Αutocar
http://www.autocar.co.uk/CarReviews/FirstDrives/Fiat-500-500/226391/''No, you should buy two: how about a base 1.2 with some well-chosen options for schlepping around town and a deposit placed on an Abarth for the weekend?''
-4car
http://www.channel4.com/4car/rt/fiat/500/2162/2''See one, drive one and you'll want one''
-Car
http://www.carmagazine.co.uk/first_drive.php?sid=839&page=1-Top Gear
http://www.topgear.com/content/features/stories/2007/08/stories/05/1.html''That's the context. The substance, the stuff that makes a car desirable in the 21st century, isn't just the macro-sheet metal that talks, wrapping mechanicals that fizz. It's the details, like having spot on sculpturing for your alloys, the right depth of texture on your dashboard, a set of effortlessly reconfigured instruments, pert little switches with a finger friendly click-clack and a chrome ring surround. Fiat gets all that. The 500 gets it all''
FIAT 5oo 2007