-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Με πάτωμα Panda δεν γίνεται να πας να χτυπήσεις το Mini.
mporei na vasizetai sto patwma tou panda alla exei dextei
katalliles enisxiseis gia veltiwsi akampsias kai pathitikis asfaleiasthimizw oti to panda pire 3 asteria sto euroncap enw to 500 paei gia 5
den exei na zilepsei kati apo to miniΈχει να ζηλέψει την πίσω ανάρτηση αλλά δεν το αναφέρουμε.....
Βέβαια όταν η εταιρεία μας έχει καλύτερες αναρτήσεις το λέμε όπου σταθούμε και όπου βρεθούμε.....
Αυτό δεν σημαίνει όμως οτι δεν μπορεί να στηθεί πολύ 'παιχνιδιάρικα' με τους ύστερουντες....
Το Panda 4x4 έχει άλλη ανεξάρτητη ανάρτηση πίσω.... αλλά δεν νομίζω οτι θα χρησιμοποιήσουν αυτή....
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Όντως ειναι κοντά σε μέγεθος.... αλλά απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό.To Panda είναι τίμιo, οικονομικό, value-for-money και πολύ ευρύχωρό για την κατηγορία του
το 5οο θα είναι ή νέα μόδα... λίγοτερο πρακτικό αλλα πολύ πιο funky, customisable... θα φέρει στυλ και χαρακτήρα στο ευρύ κοινό... σε λογικές τιμές, σαφώς μεν πάνω από τον ανταγωνισμό, αλλά όχι πιασοκολέ σαν το Mini που φτάνει στα όρια της κοροϊδίας.Φτάνει σε ΠΟΛΥ χειρότερα όρια κοροϊδίας.
Για να μην παρεξηγηθώ έχω δηλώσει φαν εξ αρχής και υποψήφιος αγοραστής στο μελλον, αλλά μιλάμε αυτοκίνητο που βασίζεται σε μηχανικά μέρη ενός μοντέλου 4 χρόνων, και μάλιστα με το κόστος εξέλιξης να μοιράζεται ουσιαστικά με τη Ford.
Και δε νομίζω σε θέματα πχ αναρτήσεων ούτε καν να πλησιάζει τη δουλειά που έχει γίνει στο Mini αλλά πάνω απ' όλα το κόστος κατασκευής (του πίσω άξονα πχ).@νδρέας
@νδρέας
-
Με πάτωμα Panda δεν γίνεται να πας να χτυπήσεις το Mini.
mporei na vasizetai sto patwma tou panda alla exei dextei
katalliles enisxiseis gia veltiwsi akampsias kai pathitikis asfaleiasthimizw oti to panda pire 3 asteria sto euroncap enw to 500 paei gia 5
den exei na zilepsei kati apo to miniΈχει να ζηλέψει την πίσω ανάρτηση αλλά δεν το αναφέρουμε.....
Βέβαια όταν η εταιρεία μας έχει καλύτερες αναρτήσεις το λέμε όπου σταθούμε και όπου βρεθούμε.....
Αυτό δεν σημαίνει όμως οτι δεν μπορεί να στηθεί πολύ 'παιχνιδιάρικα' με τους ύστερουντες....
Το Panda 4x4 έχει άλλη ανεξάρτητη ανάρτηση πίσω.... αλλά δεν νομίζω οτι θα χρησιμοποιήσουν αυτή....
Μόνο της Fiat και της Alfa στήνονται καλά;
Αυτοκίνητα ανταγωνιστικά των Alfa έχουν κατακριθεί πολλές φορές για τις επιλογές στις αναρτήσεις τους από οπαδούς της εταιρείας.
Όταν όμως αυτό γίνεται στη δική μας εταιρεία(new bravo, 500, ίσως alfa junior) δεν κάνουμε κανένα σχόλιο και το περνάμε στα ψιλά.... -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αυτοκίνητα ανταγωνιστικά των Alfa έχουν κατακριθεί πολλές φορές για τις επιλογές στις αναρτήσεις τους από οπαδούς της εταιρείας.
Όταν όμως αυτό γίνεται στη δική μας εταιρεία(new bravo, 500, ίσως alfa junior) δεν κάνουμε κανένα σχόλιο και το περνάμε στα ψιλά....- H Alfa που κολλα, εδω μιλαμε για Fiat...
- Γιατι θα πρεπει να με νοιαζει τι τεχνικη λυση εχουν ακολουθησει η μηχανικοι οποιασδηποτε εταιριας? Νομιζω πως ο καθε λογικος καταναλωτης θα πρεπει να κοιτα το αποτελεσμα.
- Παντως το Mini, αν και με πολλαπλους... το αποτελεσμα μονο αυτο δεν θυμιζει (υποτιθεται πως οι πολλαπλοι ειναι και η χρυση τομη συμπεριφορας αλλα και ανεσης)
- Αμφιβαλλεις οτι μπορουν να στησουν παιχνιδιαρικα το 500αρακι οπως προαναφερθηκε? Πιστευεις πως οι μηχανικοι τους ειναι 'μογγολα' σε σχεση με αυτους καποιας αλλης εταιριας? Τι σε κανει τοσο σιγουρο πως δεν...?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
2) Γιατι θα πρεπει να με νοιαζει τι τεχνικη λυση εχουν ακολουθησει η μηχανικοι οποιασδηποτε εταιριας? Νομιζω πως ο καθε λογικος καταναλωτης θα πρεπει να κοιτα το αποτελεσμα.+1.
- Παντως το Mini, αν και με πολλαπλους... το αποτελεσμα μονο αυτο δεν θυμιζει (υποτιθεται πως οι πολλαπλοι ειναι και η χρυση τομη συμπεριφορας αλλα και ανεσης)
Το Mini πάντως παραμένει το πιο στριφτερό της κατηγορίας και κοιτάει εύκολα και μία κατηγορία πάνω (από άποψη διαστάσεων, επειδή από τιμής εκεί παίζει )
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Όταν όμως αυτό γίνεται στη δική μας εταιρεία(new bravo, 500, ίσως alfa junior) δεν κάνουμε κανένα σχόλιο και το περνάμε στα ψιλά....- H Alfa που κολλα, εδω μιλαμε για Fiat...
Φυσικά και ξέρεις που κολάει τό ονομα Alfa... έαν θέλουμε να κάνουμε ένα topic πουτ@ν@ πετάμε ασυναρτησίες πέρι Alfa να τσιμπίσει κόσμος και γίνεται χαμός... παλιά δηλαδή γιατί πιά οι Alfisti εφυγαν από το 4ΤF.
Να σημειώσω οτι μερικά από τα πιο παιχνιδιάρικα οχήματα έχουν υστερούντες π.χ. Peugeot 206.
Το 5οο είναι πιο πλατύ και χαμηλό από το Panda 100 (που έχει πάρει πάρα πολύ καλές κριτικές) όποτε λογικα θα είναι ακόμα καλύτερο.Σχετικά με το Mini, το 5οο θα είναι και ελαφρύτερο αλλά με πρακτικά τους ίδους χώρους ίσως και καλύτερους, και θα πάιζει από αρκετά πιο χαμηλά σε τιμή. Το πρόβλημα με το 5οο δεν θα είναι ούτε το κράτημα, ούτε η τιμή.... το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορούν να φτιάξουν αρκετά....
-
Δηλαδή για να καταλάβω, ΓΙΑ ΟΛΑ τ' αυτοκίνητα, η καλύτερη λύση είναι οι πολλαπλοί σύνδεσμοι; Οι άλλες διατάξεις είναι για τον φούτσο;
Επειδή έχουμε χάσει το μέτρο, τι θα προσφέρει στο Panda ή στο 500 μια τέτοια διάταξη; Κράτημα ξυράφι στο όριο; Και λοιπόν;
Δεν υπάρχουν στην αγορά καλοστημένα αυτοκίνητα με διαφορετική διάταξη;
Από προσωπική εμπειρία, οι υστερούντες βραχίονες είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΙΑΤΑΞΗ και επειδή τους....έχουμε σε δύο αυτοκίνητα στην οικογένεια, στο δικό μου με ελικοειδή ελατήρια και στου πατέρα με ράβδους στρέψης, θεωρώ πως ειδικά στην Xsara, η ανάρτηση δουλεύει σαν ποίημα! Στο δικό μου, επίσης, απλά από τη μαμά του ήταν κάπως σκληρό και δεν πολυγουστάρει η...μέση μου!Οι υστερούντες είναι μια χαρά επιλογή για το 500 γιατί καταναλώνουν και λιγότερο χώρο σε σχέση με τους πολλαπλούς και στο 500αράκι δεν περισσεύει ο χώρος από όσο ξέρω!
Μια χαρά θα είναι στο δρόμο το τουτούνι και είναι ζήτημα τιμολογιακής πολιτικής για το πόσο θα πουλήσει... Λογικά, θα πουλήσει πολύ, γιατί πολύς κόσμος θα το αγοράσει ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ γι' αυτό που φαίνεται (όπως αγοράζουν πολλοί και ειδικά...πολλές το ΜΙΝΙ...), αλλά οι συνειδητοποιημένοι, θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, αφού θα υπάρχουν εκδόσεις για όλα τα γούστα!
Επίσης λογικό είναι να έχει ακριβή έκδοση, γιατί όπως και το ΜΙΝΙ κυκλοφορεί στους καλούς κύκλους η έκδοση S, μόνο και μόνο γιατί είναι η ακριβότερη, έτσι πρέπει να υπάρχει και μια αρκετά ακριβή έκδοση του 500, για όσους θέλουν να δείχνουν πως δεν λυπούνται τα λεφτά, είτε αγοράζουν Smart (Brabus εκδόσεις με 20Κ...) , είτε ΜΙΝΙ (Cooper S με 37Κ+...) και 500 (20Κ +). -
Angel!!!! έγραψε:
project940 έγραψε:
Παράθεση:
Με πάτωμα Panda δεν γίνεται να πας να χτυπήσεις το Mini.mporei na vasizetai sto patwma tou panda alla exei dextei
egw sto plaisio anaferomai
gia to stisimo ypomoni mexri na dokimastei
(to afinoume sta xeria ths abarth) -
Φυσικά και ξέρεις που κολάει τό ονομα Alfa... έαν θέλουμε να κάνουμε ένα topic πουτ@ν@ πετάμε ασυναρτησίες πέρι Alfa να τσιμπίσει κόσμος και γίνεται χαμός... παλιά δηλαδή γιατί πιά οι Alfisti εφυγαν από το 4ΤF.
Μάλλον όλοι ψάχνεστε για καυγά και δεν βλέπετε το νόημα του μηνύματος. Δεν πειράζει. Την επόμενη φορά.
Φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη Fiat και τα αυτοκίνητά της αφού αυτή τη στιγμή οδηγάω ένα Punto και ελπίζω το επόμενο να είναι μία Junior(αν φυσικά μου αρέσει εξωτερικά αλλιώς μία GT).
-
Ο χρήστης project940 έγραψε:
Angel!!!! έγραψε:
project940 έγραψε:
Παράθεση:
Με πάτωμα Panda δεν γίνεται να πας να χτυπήσεις το Mini.mporei na vasizetai sto patwma tou panda alla exei dextei
egw sto plaisio anaferomai
gia to stisimo ypomoni mexri na dokimastei
(to afinoume sta xeria ths abarth)Δεν αμφιβάλλω ότι θα είναι καλό.
Με το post μου ήθελα απλά να κατακρίνω συμπεριφορές. -
-
-
ότι πούλησε το Smart ...πούλησε...
-
ότι πούλησε το Smart ...πούλησε...
who wants a cooper now???
-
Το κάνανε το θαύμα τους πάλι οι τρελοί
-
Απίστευτο.... θα σκίσει!
-
η μάνα μου θα παραγγείλει ήδη ένα ...
-
ομορφο μικροκαμμωμένο...
αλλά δε μου άρεσαν τα φώτα μπροστά... είναι πολύ μικρά μάλλον... δλδ γυναικοφέρνει το αμάξι... δύσκολα θα το έπαιρνα... αν ήταν πιο μακρόστενα θα ήταν πιο αρενωπό...
πόσο θα κοστίζουν οι εκδόσεις με τον 1.2 κ τον 1.4 κινητήρα (περίπου) ? αρχές 2008 λέγεται για την κυκλοφορία στην Ελλάδα... βέβαια είναι 3,55 μέτρα μήκος... σαν το πόλο είναι σχεδόν... δεν είναι κ σαν το smart.
-
panemorfo
na vgei kai se kitrinaki
-
FIAT 5oo 2007