-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Και Χρηστο, κοιταξε.... θα φτουρησει και ξερεις γιατι? Γιατι ειναι πανεμορφο .- Αν το δουμε και απο την αλλη... το Smart το οποιο σε καμια περιπτωση δεν χαρακτηριζεται φθηνο... πουλησε μια χαρα... γιατι οχι και αυτο?Βέβαια το Smart (αν μιλάμε για το for2) είναι 2,5 μέτρα και φέρει το όνομα Mercedes. Το Fiat θα πάει καλά πιστεύω (πολύ όμορφο και -μάλλον- μελετημένη εξαρχής δουλειά), αλλά ο παραλληλισμός έχει αδυναμίες.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Και Χρηστο, κοιταξε.... θα φτουρησει και ξερεις γιατι? Γιατι ειναι πανεμορφο .- Αν το δουμε και απο την αλλη... το Smart το οποιο σε καμια περιπτωση δεν χαρακτηριζεται φθηνο... πουλησε μια χαρα... γιατι οχι και αυτο?
Βέβαια το Smart (αν μιλάμε για το for2) είναι 2,5 μέτρα και φέρει το όνομα Mercedes. Το Fiat θα πάει καλά πιστεύω (πολύ όμορφο και -μάλλον- μελετημένη εξαρχής δουλειά), αλλά ο παραλληλισμός έχει αδυναμίες.
ποιο smart, εδω λεμε οτι ο ανταγωνισμος ακουει στο ονομα ΜΙΝΙ
ο καιρος γαρ εγγυς
-
Με πάτωμα Panda δεν γίνεται να πας να χτυπήσεις το Mini.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Με πάτωμα Panda δεν γίνεται να πας να χτυπήσεις το Mini.να σαι σιγουρος πως ολοι θα το γυρνανε αναποδα, να δουν αν εχει ωραιο πατωμα σαν του Mini... who gives a fak δηλαδη... μονο μερικοι αυτοκινητακιδες.
-
να σαι σιγουρος πως ολοι θα το γυρνανε αναποδα, να δουν αν εχει ωραιο πατωμα σαν του Mini... who gives a fak δηλαδη... μονο μερικοι αυτοκινητακιδες.
Aμφισβητείς τον διευθυντή μηχανολογίας της BMW;
Btw, έχει δηλώσει η Fiat ότι ο ανταγωνιστής του 500 είναι το mini;
-
να σαι σιγουρος πως ολοι θα το γυρνανε αναποδα, να δουν αν εχει ωραιο πατωμα σαν του Mini... who gives a fak δηλαδη... μονο μερικοι αυτοκινητακιδες.
Τότε που πάνε να το χτυπήσουνε το μίνι? Σε overpricing?
Χάρη, δεν ξέρω αν έχει δηλωθεί επίσημα κάτι τέτοιο - που δεν νομίζω - αλλά κάτι τέτοιο έχω διαβάσει στο net.. Δεν ξέρω όμως εάν και κατά πόσο είναι αξιοπίστο.
-
δεν μου λετε ρε καλοπαιδα... το παν δηλαδη στην αυτοκινηση ειναι το 'στριβειν και τα γκαζια'? Γιατι εγω δεν εχω τετοια εικονα...
Ο οποιος ανταγωνισμος με το mini ειναι οτι και αυτο ειναι ενα μικρο πανεμορφο αμαξακι, αναβιωση μιας παλιας ιστοριας... απο εκει και περα εχουν σαφως διαφορετικη φιλοσοφια στην σχεδιαση και υλοποιηση... οπως φυσικα και στην τιμη.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Με πάτωμα Panda δεν γίνεται να πας να χτυπήσεις το Mini.Το πάτωμα είναι 5οο + Ford Ka, όχι Panda.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το πάτωμα είναι 5οο + Ford Ka, όχι Panda.Σε κοντή εκδοχή του Panda βασίζεται απ' όσο ξέρω.
@νδρέας
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Το πάτωμα είναι 5οο + Ford Ka, όχι Panda.
Σε κοντή εκδοχή του Panda βασίζεται απ' όσο ξέρω.
@νδρέας
Ποιά κοντή εκδοχή.... το 5οο είναι πιο μακρύ από το Panda...
Μπορεί να μην το λένε επίσημα .... αλλά φυσικά και το 5οο θα πάρει πολλές πωλήσεις από το mini.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Ποιά κοντή εκδοχή.... το 5οο είναι πιο μακρύ από το Panda...Μπορεί να μην το λένε επίσημα .... αλλά φυσικά και το 5οο θα πάρει πολλές πωλήσεις από το mini.
A, ωραία... και από το Panda και από το Punto θα κλέψει πωλήσεις τότε και λογικά και από το καινούριο μικρό που θα είναι λένε ανάμεσα στα δύο υπάρχοντα. Τι θα τα κάνει τέσσερα αυτοκίνητα με max διαφορά μήκους μισό μέτρο θα θελα να 'ξερα.
(Είπα 'πιο κοντή' επειδή θυμάμαι ότι πριν πάρει το 500 πράσινο φως, κοίταζαν για τρίθυρη εκδοχή του Panda.'
@νδρέας
-
Όντως ειναι κοντά σε μέγεθος.... αλλά απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό.
To Panda είναι τίμιo, οικονομικό, value-for-money και πολύ ευρύχωρό για την κατηγορία του
το 5οο θα είναι ή νέα μόδα... λίγοτερο πρακτικό αλλα πολύ πιο funky, customisable... θα φέρει στυλ και χαρακτήρα στο ευρύ κοινό... σε λογικές τιμές, σαφώς μεν πάνω από τον ανταγωνισμό, αλλά όχι πιασοκολέ σαν το Mini που φτάνει στα όρια της κοροϊδίας. -
mporei na vasizetai sto patwma tou panda alla exei dextei
katalliles enisxiseis gia veltiwsi akampsias kai pathitikis asfaleiasthimizw oti to panda pire 3 asteria sto euroncap enw to 500 paei gia 5
den exei na zilepsei kati apo to mini -
A, ωραία... και από το Panda και από το Punto θα κλέψει πωλήσεις τότε και λογικά και από το καινούριο μικρό που θα είναι λένε ανάμεσα στα δύο υπάρχοντα. Τι θα τα κάνει τέσσερα αυτοκίνητα με max διαφορά μήκους μισό μέτρο θα θελα να 'ξερα.
(Είπα 'πιο κοντή' επειδή θυμάμαι ότι πριν πάρει το 500 πράσινο φως, κοίταζαν για τρίθυρη εκδοχή του Panda.'
an einai na parei pwliseis apo kapoio montelo eswteriko tha einai
apo to lancia Y.sigoura pantws tha parei polles pwliseis apo to mini cooper
(apefthinontai kai ta dyo se idio koino pou den zitaei xwrous alla
kati to diaforetiko....alliws tha eperne panda h polo) -
to uno erxetai gia na kalipsei to keno anamesa se panda
kai grande punto (vlepe giaris) -
Δηλαδή το 500αράκι θα κάνει 20++ χιλιάρικα? Επειδή δεν στέκει μία σύγκριση 500 vs Mini από την στιγμή που μιλάμε για διπλάσιες τιμές.
-
Ο χρήστης project940 έγραψε:
to uno erxetai gia na kalipsei to keno anamesa se panda
kai grande punto (vlepe giaris)Το Uno είναι άλλη ιστορία... και ίσως να βγεί με σηματάκι Innocenti....
-
Δηλαδή το 500αράκι θα κάνει 20++ χιλιάρικα? Επειδή δεν στέκει μία σύγκριση 500 vs Mini από την στιγμή που μιλάμε για διπλάσιες τιμές.
tha iparxoun sigoura ekdoseis poli pio akrives
(vlepe abarth h me polla extra)genika einai ligo fthinotero apo mini
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δηλαδή το 500αράκι θα κάνει 20++ χιλιάρικα? Επειδή δεν στέκει μία σύγκριση 500 vs Mini από την στιγμή που μιλάμε για διπλάσιες τιμές.όχι δεν θα κάνει 20+... αλλά θα υπάρχουν 5οοάκια με τιμή 20+....
-
Ο χρήστης project940 έγραψε:
mporei na vasizetai sto patwma tou panda alla exei dextei
katalliles enisxiseis gia veltiwsi akampsias kai pathitikis asfaleiasthimizw oti to panda pire 3 asteria sto euroncap enw to 500 paei gia 5
den exei na zilepsei kati apo to miniΈχει να ζηλέψει την πίσω ανάρτηση αλλά δεν το αναφέρουμε.....
Βέβαια όταν η εταιρεία μας έχει καλύτερες αναρτήσεις το λέμε όπου σταθούμε και όπου βρεθούμε.....
FIAT 5oo 2007