-
το θεμα ειναι που θα βρω ενα καλο συνεργειο γτ η αντιπροσωπεια κατω στην πειραιως δν κανει καλη δουλεια.η δν κανει καν δουλεια
-
Για τέτοιες δουλειές εγώ προτιμώ ανεξάρτητα-εξειδικευμένα συνεργεία. Στην αντιπροσωπεία δύσκολα θα ασχοληθούν σοβαρά με τέτοια θέματα. Βρες, λοιπόν, ένα τέτοιο συνεργείο σε περιοχή που σε βολεύει, πες το πρόβλημά σου και ανάλογα με το τι θα ακούσεις πράττεις...
-
-
-
-
-
-
Φυσικά και φτιάχνεται Στέφανε. Μικρή είναι η ζημιά. Κρίμα όμως μέρα που είναι. Υγεία και χρόνια πολλά!
-
όχι κ καινουργια πορτα ρε συ!
μια χαρά θα στοκαριστεί-βαφτεί -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Φυσικά και φτιάχνεται Στέφανε. Μικρή είναι η ζημιά. Κρίμα όμως μέρα που είναι. Υγεία και χρόνια πολλά!Να σαι καλά Αλέξανδρε! Καλή χρονιά να έχουμε όλοι! Ξενέρωσα γιατί το γυάλισα προχθές για να το βρει καθαρό ο νέος χρόνος όπως πάντα, και ήρθε πριν λίγο σα βρεγμένη γάτα η έξυπνη η μάνα μου και λέει το και το!
όχι κ καινουργια πορτα ρε συ!
μια χαρά θα στοκαριστεί-βαφτείΚαλά ότι γίνεται γίνεται και είναι και εύκολο το χρώμα (ευτυχώς τσιγκουνευτήκαμε το περλέ ) αλλά είναι σε πολύ ξεκάθαρο σημείο και σκέφτομαι ότι όσο και καλή δουλειά να κάνει ο μάστορας θα φαίνεται.
-
περαστικά φίλε ... αν το πας σε καλό λαμαρινά γίνεται χωρίς να φαίνεται τίποτα. Εγώ που το έχω σε κόκκινο χρώμα και το βρήκα χτυπημένο είχε χειρότερο βαθουλωμα από το πίσω φτερό, μέχρι κάτω από το χερούλι της πόρτας. Ψιλοαπελπίστηκα, αλλά ο λαμαρινάς μου (αστέρι) το έκανε και σε όσους λέω ότι ήταν χτυπημένο δεν το πιστεύουν. Εχω φωτό πως ήταν αλλά δεν ξέρω πως να τις ανεβάσω Καλή χρονιά.
Υ.Γ.το κόστος με ξαναβάψιμο φτερού κ πόρτας ήταν 200Ε. -
Μακάρι να είναι έτσι. Τώρα στο φως της μέρας φαίνεται καλύτερα η ζημιά και όντως δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Το θέμα είναι να βρεθεί καλός μάστορας.
Αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι πως το κατάφερε το θηλυκός Vettel που έχουμε στην οικογένεια. Είναι που είναι δημόσιος κίνδυνος εδω και χρόνια, αν αρχίσει να τρακάρει κιόλας τώρα στα γεράματα θα πρέπει να της πάρω σοφέρ!
-
Castagna 500 Limousine
Una citycar... presidenziale
http://www.quattroruote.it/notizie/concept/castagna-500-limousine-una-citycar-presidenziale -
προ ημερων (και με καθυστερηση 1 μηνα απο την αφιξη του αμαξιου στο τελωνειο, ας ειναι καλα η αλλαγη απο Παζαροπουλος-->Σαρακακης) παραλαβαμετο δευτερο 500αρακι στην οικογενεια. Ενα twinair+.
Περα απο το ομορφο της υποθεσης (μαυρο οροφη, αεροτομη, μαυρες 16αρες ζαντες, δερματινα καθισματα, ολα στον εξοπλισμο του twinair+) το μικρο ειναι μερα με τη νυχτα σε σχεση με το δικο μου (1.2).
Ο δικυλινδρος ειναι απιστευτος, μπορει στις χαμηλες στροφες να ακουγεται περιεργα αλλα οταν ανεβαινουν οι στροφες μονο γλυκο μπορω να χαρακτηρισω την ηχο του. Το αμαξι ζωγραφιζει, ταπεινώνοντας το 1.2 σε σημειο βλακειας. Απιστευτη ροπη απο τα 900 κυβικα, τρομερα προθυμο και σβελτο, εντελως αλλο αμαξι. Και ο ηχος μελωδικός απο τον twinair. Δεν κατηγορώ κανεναν οταν πια διαβαζω σε κατι αγγλοφωνα φορουμ σχολια του στυλ 'η καταναλωση ειναι χαλια γιατι πολυ απλα δεν μπορεις να μην μπεις στο πειρασμο να μην το πατησεις λογο του δικυλίνδρου' γιατι ειναι τοοοοσο αληθεια.Μην κανει κανεις το λαθος εφοσον του δινεται η δυνατοτητα να παρει το 0.9, να προτιμησει το 1.2. Ναι οκ, τα λεφτα ειναι περισσοτερο αλλα και το αμαξι εντελως διαφορετικο.
-
Βασικά ο τετρακύλινδρος 1.200 έχει μείνει πίσω σε σημείο βλακείας. Έως και εσκεμμένα, για να μπορεί να κάνει ο τούρμπο δικύλινδρος το ενδοεταιρικό κομμάτι του. Για να είχε τον 1.200 της Χόντα ή της Σουζούκι να αντιμετωπίσει.
-
Ο χρήστης CptBill έγραψε:
προ ημερων (και με καθυστερηση 1 μηνα απο την αφιξη του αμαξιου στο τελωνειο, ας ειναι καλα η αλλαγη απο Παζαροπουλος-->Σαρακακης) παραλαβαμετο δευτερο 500αρακι στην οικογενεια. Ενα twinair+.Περα απο το ομορφο της υποθεσης (μαυρο οροφη, αεροτομη, μαυρες 16αρες ζαντες, δερματινα καθισματα, ολα στον εξοπλισμο του twinair+) το μικρο ειναι μερα με τη νυχτα σε σχεση με το δικο μου (1.2).
Ο δικυλινδρος ειναι απιστευτος, μπορει στις χαμηλες στροφες να ακουγεται περιεργα αλλα οταν ανεβαινουν οι στροφες μονο γλυκο μπορω να χαρακτηρισω την ηχο του. Το αμαξι ζωγραφιζει, ταπεινώνοντας το 1.2 σε σημειο βλακειας. Απιστευτη ροπη απο τα 900 κυβικα, τρομερα προθυμο και σβελτο, εντελως αλλο αμαξι. Και ο ηχος μελωδικός απο τον twinair. Δεν κατηγορώ κανεναν οταν πια διαβαζω σε κατι αγγλοφωνα φορουμ σχολια του στυλ 'η καταναλωση ειναι χαλια γιατι πολυ απλα δεν μπορεις να μην μπεις στο πειρασμο να μην το πατησεις λογο του δικυλίνδρου' γιατι ειναι τοοοοσο αληθεια.Μην κανει κανεις το λαθος εφοσον του δινεται η δυνατοτητα να παρει το 0.9, να προτιμησει το 1.2. Ναι οκ, τα λεφτα ειναι περισσοτερο αλλα και το αμαξι εντελως διαφορετικο.
τα δερμάτινα καθισματα δεν ειναι στον εξοπλισμο της εκδοσης
βασικά η φιατ είναι τόσο γύφτισα που χρεωνει τα χειριστηρια του αυτοματου στο τιμόνι, το esp 350 ευρώ σε αυτη την εκδοση αλλά 520 στην φθνοτερη με τον 1200αρι αλλά ακόμα κ σε αυτή την έκδοση δίνει το δερματινο τιμόνι αλλά θέλει και άλλα 110 ευρώ για να σου βάλει κ δερματινο λεβιε ταχυτητων
ωραιο αμαξακι πήρες, αν κ προσωπικα δε μου αρεσουν καθουλου οι μαυρες ζαντες. πες μας κατανάλωση, κ αν τελικά αξιζει ο δικύλινδρος -
Ε ναι. Να χρεώνει η Fiat τα χειριστήρια του αυτόματου στο τιμόνι σε αμαξάκι 10.000 είναι γυφτιά αλλά το να το χρεώνει η BMW σε αυτοκίνητο 30.000 είναι μαγκιά!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ε ναι. Να χρεώνει η Fiat τα χειριστήρια του αυτόματου στο τιμόνι σε αμαξάκι 10.000 είναι γυφτιά αλλά το να το χρεώνει η BMW σε αυτοκίνητο 30.000 είναι μαγκιά!στην 1 ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ, όσο και να θες να τα πληρώσεις.
-
Στην VW και στην Audi τοτε.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Στην VW και στην Audi τοτε.κ στη vw-seat όπου μπαινουν, μπαινουν, όπου δεν μπαινουν δεν μπαινουν ούτε ως έξτρα
στην αουντι δεν ξέρω τί παίζει
νομίζω η σκοντα κάνει την ίδια γυφτιά στο οκταβια dsg
FIAT 5oo 2007