-
ξερουμε γιατι η εκδοση twinair 105hp εχει καθυστερησει;
-
-
-
Οι πωλήσεις του 500 στο αμέρικα πάνε χάλια, και όλοι βρίζουν την εταιρεία. Οι μισοί γιατί διάλεξε την Τζένιφερ Λόπεζ που είτε θεωρείται πασέ, είτε προκλητική σαν εικόνα, είτε κατάληλη μόνο για γυναίκες οι άλλοι μισοί που δεν βάζει τα 500 στα μαγαζιά της Κράισλερ που είναι παντού, αλλά φτιάχνει άλλα μόνο με Φίατ, λίγα, ξεχωριστά και δυσεύρετα.
maybe if jennifer Lopez's fat ass wouldn't show up on the comemrcial of a mini car like the FIAT 500, rather than on a Hummer, maybe than people would not get confused.
-
Οι εν Ελλάδι προφήτες της Fiat λένε ότι πάει μαμιώντας το 500 και ότι ουσιαστικά με μια μόνο έκδοση χτυπάει τα νούμερα του Mini. Και με λινκ έτσι!
-
Oι πωλήσεις είναι κάτω του αναμενομένου (πρόβλεψη για 50.000 κομμάτια το 2011,όταν από Μάρτη ως και Ιούνιο είχαν πωληθεί μόλις 5000 κομμάτια)βασικά λόγω των προβλημάτων με τους αντιπροσώπους.
Η Fiat καθυστέρησε πολύ με τους αποκλειστικούς dealers στις ΗΠΑ...και μόλις προ μηνός άρχισε να επιταχύνει τη διαδικασία, με αποτέλεσμα να λειτουργούν σήμερα λίγοι περισσότεροι από 70,από τους προβλεπόμενους 140 (πράγμα που σημαινει 1 αντιπρόσωπος ανά 4,5 εκατομ. κατοίκους!!)... αν κάνουμε τον υπολογισμό των σχεδόν 1900 πωλήσεων του Ιουνίου 2011,το αποτέλεσμα ισοδυναμεί με 27 περίπου πωλήσεις ανά αντιπρόσωπο,που δεν είναι κακό,δεδομενου ότι το 500C, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων,ακόμα δεν είναι ετοιμοπαράδοτο.Με πλήρη λειτουργία και των 140 dealers μπορεί να υποτεθεί ένας αριθμός 3800 πωλήσεων ανά μήνα,πράγμα που σημαίνει 45000 το χρόνο....Επιπροσθέτως η μάρκα και το μοντέλο δεν είναι ακόμα γνωστά στο ευρύ κοινό...ενώ η διαφημιστική καμπάνια άργησε να ξεκινήσει ......
Για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης του συνόλου των dealers,στον Καναδά,που υπάρχει καλύτερη αναλογία αντιπροσώπων/κατοίκους από ό,τι στις ΗΠΑ, το 500 πουλά 600 κομμάτια το μήνα,δηλ. το ένα τρίτο των πωλήσεων που πραγματοποιεί στις ΗΠΑ(των οποίων η αγορά βέβαια είναι 8-9 φορές μεγαλύτερη από την καναδική).
ΥΓ.Για να προσελκύσουν αποκλειστικούς dealers 500 στις ΗΠΑ,τους έταξαν αποκλειστικότητα και στη διάθεση της Alfa Romeo....και τώρα (μετά τις αλλεπάλληλες αναβολές απόβασης της τελευταίας στην αμερικανική αγορά)αυτοί που τόλμησαν τραβάνε τα μαλλιά τους....
-
Τραβανε τα μαλια τους γιατι απο τελη 12 μεταφερθηκαν αρχες 13 οι 4c και C-SUV? Μοναδικη ουσιαστικη καθυστερηση ειναι η Giulia
-
Τα συμβόλαια με τους dealers υπεγράφησαν στο φθινόπωρο του 2010,τη στιγμή που ο Cristoforo Marchionne τους διαβεβαίωσε ότι η ανακάλυψη της Αμερικής για την Alfa Romeo θα λάμβανε χώρα την άνοιξη του 2012, μέ την Giulia.Στη συνέχεια βέβαια το καράβι 'βρήκε' καιρό,ο μπούσουλας χάθηκε και τους πήγε την Giulia στο 2014......τάζοντάς τους το C-Suv για το δεύτερο εξάμηνο του 2013...
-
Να και η διαφημ.... εεεε συμμετοχη της Fiat στο videoclip
(Στο 'on the floor' διαφημιζε BMW X1... Να δω στο επομενο κλιπ ποια εταιρια θα ειναι...)
-
Pogea Racing Tunes Fiat 500 Abarth Ferrari Dealers Edition to 264HP
http://carscoop.blogspot.com/2010/07/pogea-racing-tunes-fiat-500-abarth.html -
ποιο μοτέρ φοράει?
-
Από το παραπάνω λίνκ:
*'Starting with the stock engine, Pogea Racing upgraded the 1.4-liter turbocharged unit with a larger turbocharger and intercoolers, new exhaust system, modified downpipe, new catalytic converter and recalibrated ECU.
The result? Output has been inflated from 165HP to 268HP, with torque climbing from 230Nm to 330Nm / 243.4 lb-ft.'*
-
Δεν παίζει αυτό. Εκτός αν το μοτέρ θέλει ανακατασκευή μετά από 1000 χλμ.
-
Εχθες χαζευα μαζι με τη κοπελα μου το twinair+ σε αντιπροσωπο. Ομορφη εκδοση με μαυρη οροφη και αεροτομη, 16αρες μαυρες ζαντες. Φρεσκια εκδοση που ουσιαστικα δεν φοραει απλα το ονομα sport αλλα ειναι η sport.
Στα αρνητικα οταν ρωτησαμε πληροφοριες ηταν η υποχρεωτικη 6μηνη ασφαλεια σε αυτους (μαλιστα ηταν αδιαπραγματευτο αυτο), το γεγονος πως η fga capital δεν δεχεται μερικη αποπληρωμη του δανειου. Τιγκα δηλαδη στις αναρχιες
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν παίζει αυτό. Εκτός αν το μοτέρ θέλει ανακατασκευή μετά από 1000 χλμ.στην αγγλια αμπαρθ 5οο και πουντο με ΣΤΟΚ μοτερ,στα 250 και κατι ψιλα,ρυθμισμενα απο την ιδια την αμπαρθ,τρεχουν κανονικα....σε αγωνες...
οποτε δεν μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση ΕΑΝ οντως ειναι τοσα το παραπανω 5οο,και ειναι και καλορυθμισμενο... -
Η λέξη κλειδί είναι 'αγώνες'. Ένα αγωνιστικό μοτέρ κάθε πόσα χλμ κάνει rebuild?
-
η λεξη κλειδι ειναι 'στοκ μοτερ'...και οταν λεω στοκ εννοω χωρις σφυριλατα κτλ....για περιφερειακα δεν λεω οχι....
-
καλησπερα.εχω το φιατ 500 ετος 2008 κ εχω καποια προβληματα με το εσωτερικο.υπαρχουν μετριοι κ συνεχομενοι τριγμοι στο ταμπλο στα πλαστικα που ναι στο κεντρο κ στιν πλευρα του συνοδηγου σε ταχυτητες ανω των 60 χιλιομετρων και επισης εντοντατος κ συνεχομενος τριγμος στο καθισμα του συνοδηγου οταν καποιος καθεται σε αυτο..μπορει καποιος να βοηθησει?
-
Ο χρήστης kostas__ έγραψε:
καλησπερα.εχω το φιατ 500 ετος 2008 κ εχω καποια προβληματα με το εσωτερικο.υπαρχουν μετριοι κ συνεχομενοι τριγμοι στο ταμπλο στα πλαστικα που ναι στο κεντρο κ στιν πλευρα του συνοδηγου σε ταχυτητες ανω των 60 χιλιομετρων και επισης εντοντατος κ συνεχομενος τριγμος στο καθισμα του συνοδηγου οταν καποιος καθεται σε αυτο..μπορει καποιος να βοηθησει?Ναι... η αντιπροσωπεία.
-
Δεν έχεις παρά να εντοπίσεις τις πηγές των τριγμών και έπειτα είτε να τις υποδείξεις σε κάποιο μηχανικό να δει τι μπορεί να κάνει, είτε αν είσαι γνώστης και πιάνουν τα χέρια σου να τους αντιμετωπίσεις. Στις περισσότερες των περιπτώσεων ένα σπρέι σιλικόνης είναι το περισσότερο που μπορείς να κάνεις για να μειώσεις τα φαινόμενα, γιατί να τα εξαλείψεις λίγο δύσκολο.
Το ίδιας ηλικίας 500αρι μου με 21.000χλμ τρίζει μόνο από την ηλιοροφή όταν είναι ανοιχτή και συντονίζει και ο λεβιές των ταχυτήτων όταν δεν έχω το χέρι μου πάνω. Κατά τα άλλα δεν έχω εντοπίσει κάτι άλλο.
FIAT 5oo 2007