-
Ο χρήστης mitsos587 έγραψε:
Μια βοηθεια αν μπορει καποιος παρακαλω.
Εγινε αντικατασταση μπαταριας στο fiat 500 1.4 auto που εχουμε με bosh
Τα θεματα που αντιμετωπιζω μετα την την αντικατασταση της μπαταριας ειναι τα εξης- αναβοσβηνει ο χιλιομετριτης
Σε εμάς το έκανε αυτό αν βάζαμε μπροστά πολύ γρήγορα. Δηλαδή κλειδί στη μίζα κι αμέσως μπροστά.
Αυτό επιδιορθωνόταν μόνο του όταν το σβήναμε...βάζαμε κλειδί στη μίζα, γυρίζαμε το διακόπτη στο ρεύμα πριν βάλουμε μπροστά, περιμέναμε 3-4 δευτερόλεπτα και μετά βάζαμε μπροστά.
Δια μαγείας σταμάταγαν να αναβοσβήνουν τα χιλιόμετρα.
-
Ο χρήστης mitsos587 έγραψε:
Τελικα το αμαξι πηγε αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι θελει αλλαγη η μοναδα blue me με κοστος ανταλλακτικου 500€...Τα ίδια ακριβώς και σε Fiat Bravo
-
Ο χρήστης mariost έγραψε:
Τελικα το αμαξι πηγε αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι θελει αλλαγη η μοναδα blue me με κοστος ανταλλακτικου 500€...
Τα ίδια ακριβώς και σε Fiat Bravo
περιττό να σας πω πως φαινεται αρκετα υποπτο να θελει η μοναδα B&M αλλαγη επειδη κανατε μια αλλαγη μπαταρίας. Οταν αναβοσβήνουν τα χιλιομετρα, συνήθως σημαίνει πως το Body Computer βλέπει καποιο αξεσουαρ (οπως το BM) το οποιο χρειάζεται pairing. 10 λεπτά στον υπολογιστή της Fiat, και 30-40 ευρώ χρέωση.
Μην δώσετε λεφτά χωρίς να τριπλοτσεκάρετε τις πταίει... Επίσης, Β&Μ μονάδες πουλάνε μτχ στο ebay απο 70 μέχρι 150 ευρώ. Οταν σκότωσα την δική μου μονάδα στο Bravo, πήρα μια μτχ απο Lancia Delta, την έβαλα πάνω και επαιξε. Μετα αναβόσβηνε ο χιλιομετρητης. Περασα απο μια Φιατ να μου κάνει pairing και ολα καλα...
-
Τι εννοείς 'Οταν σκότωσα την δική μου μονάδα στο Bravo';
-
Δεν κάθονταν καλά και την πυροβόλησε. Έτσι κάνει ο Κορσές όταν νευριάζει.
-
Τι εννοείς 'Οταν σκότωσα την δική μου μονάδα στο Bravo';Ήξερε πολλά.
-
Τι εννοείς 'Οταν σκότωσα την δική μου μονάδα στο Bravo';την σκότωσα κανοντας την update το firmware... long story... Παντως αλλάζει πανευκολα η μοναδα BM. Μην διστάσετε να ψαξετε για μια μτχ να κάνετε την δουλειά σας.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
την σκότωσα κανοντας την update το firmware...
Sent from my GT-I9300
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Sent from my GT-I9300
σκασμός ανόητε
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Sent from my GT-I9300
σκασμός ανόητε
με τη κατάντια σου γελάει που γράφεις στο θέμα του 500
-
δεδομενου πως το 500αρακι μου γερασε πλεον (εκλεισε τα 5 χρονια) και η εγγυηση τελειωσε, εχετε να προτεινετε καποιο αξιοπιστο καλο σερβις για φιατ? Μεχρι προτινος πηγαινα στον Παζαροπουλο(μετα εγινε Σαρακακης) στο Μοσχατο αλλα φυσικα τον αποκλειω πλεον λογο α)κοστους β)απο τοτε που εγινε Σαρακακης εχει παρω τη κατω βολτα. Το μονο αξιοπιστο ατομο που εχει μεινει στο Μοσχατο ειναι ο ηλεκτρολογος τους.
Κατα προτιμηση εκει κοντα σε Πειραια.
Παντως μετα απο 5 χρονια μετραω μονο ενα ηλεκτρικο παραθυρο στην αριστερη πορτα που απλα δυσκολευεται να κατεβει (πιθανολογω πως εχει πιασει μπιχλα εσωτερικα ο σχετικος μηχανισμος).
-
Μπορώ να προτείνω τον Γεροβασίλη στην Νίκαια...
-
Μιας και ξεθάψατε το θέμα, ν' αναφέρω κάτι που πέρασε στα 'ψιλά': 0.9 με τους 105 πλέον και χωρίς τέλη κυκλοφορίας .
-
ξερουμε μηπως που μπορω να παραγγειλω τον πισω βραχίονα για υαλοκαθαριστηρα του 500?
Δυστυχως πανω στην αλλαγη των υαλοκαθαριστηρων στο δικο μου 500 και της κοπελας μου , στο δικο μου 500αρακι εσπασε το σημειο που κουμπώνει ο υαλοκαθαριστηρας οποτε πλεον θελει αλλαγη ολος ο βραχιονας -
Ο χρήστης CptBill έγραψε:
ξερουμε μηπως που μπορω να παραγγειλω τον πισω βραχίονα για υαλοκαθαριστηρα του 500?
Δυστυχως πανω στην αλλαγη των υαλοκαθαριστηρων στο δικο μου 500 και της κοπελας μου , στο δικο μου 500αρακι εσπασε το σημειο που κουμπώνει ο υαλοκαθαριστηρας οποτε πλεον θελει αλλαγη ολος ο βραχιοναςΣτην Φίατ;
-
Εχει επιλογές και το ebay απ' ότι βλέπω.
http://www.ebay.com/itm/FIAT-500-HECKWISCHERARM-SCHNELLER-VERSAND-NEU-/130855957023?pt=DE_Autoteile&fits=Make%3AFiat|Model%3A500&hash=item1e779f721f -
Ο χρήστης CptBill έγραψε:
Δυστυχως πανω στην αλλαγη των υαλοκαθαριστηρων στο δικο μου 500 και της κοπελας μου , στο δικο μου 500αρακι εσπασε το σημειο που κουμπώνει ο υαλοκαθαριστηρας οποτε πλεον θελει αλλαγη ολος ο βραχιοναςΜα νομίζω ότι έτσι και αλλιώς αλλάζει μόνο ο βραχίωνας σε περίπτωση που θέλεις να αλλάξεις μάκτρα, Τουλάχιστον στο Panda έτσι γινόταν.
Οπότε η Fiat είναι μονόδρομος όπως έγραψε ο Bill. Ίσως θα μπορούσες να ψάξεις και στο ebay αν δεν βιάζεσαι... -
-
Παιδιά καλησπέρα ξέρετε τι μπαταρία παίρνει ?εχω το 1400 100 άλογα του 2008 .στο βιβλίο μέχρι τι έμβολα φοράει λέει μόνο τι μπαταρία δεν λέει .Εβαλα μια Bosch S4000 που διάβασα απο ένα βιβλιαράκι της Bosch ότι κανει ,είναι 420Α 44Αh .εχω το εξής πρόβλημα στην αρχή είχα αστάθεια στο ρελαντί με το που σταμάταγα σε φανάρι με αποτέλεσμα να ανοιγοκλείνει το air condition αυτό μετά απο μια μέρα έστρωσε ,αλλα τώρα εχω μόνιμο θέμα με το range δείχνει ότι να ναι .Αμεσως πέφτει βγάζει παύλες μου λέει warning low fuel κ ακόμα εχω 2 νταμακια κ ούτε καν έχει ανάψει λαμπάκι .μετα απο λίγο ξανά φτιάχνει δείχνει πάλι χιολεμτρα ξανά πέφτει γενικά δεν πάει καλά .ξερετε τι μπορεί να φταίει .
-
Ελεγξε τους πόλους ότι είναι καλά σφιγμένοι.
FIAT 5oo 2007