-
κατάλαβα τι λες.
Η αρχική αξία του αυτοκινήτου δεν έχει καμία σημασία. Η μόνη αξία που έχει σημασία είναι η τρέχουσα του μεταχειρισμένου. Έναντι αυτής λοιπόν, το ολική ΚΑΙ το κουφάρι δεν γίνεται. Ο νόμος προβλέπει τη διαδικασία που ακολουθήθηκε, πάνω κάτω με το σκεπτικό που σου έγραψα. -
Ο νόμος όμως θα έπρεπε να προστατεύει τον αθώο και στην ουσία να αποζημιωνεται ώστε να μπορεί να αγοράσει ένα καινούργιο αυτοκίνητο αντίστοιχης κατηγορίας και αξίας.είναι άδικο για αυτόν που δεν φταίει να βάζει το χέρι στην τσέπη για να ξανααποκτησει αυτοκίνητο ειδικά όταν δεν φταίει για το ατύχημα.
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Ο νόμος όμως θα έπρεπε να προστατεύει τον αθώο και στην ουσία να αποζημιωνεται ώστε να μπορεί να αγοράσει ένα καινούργιο αυτοκίνητο αντίστοιχης κατηγορίας και αξίας.είναι άδικο για αυτόν που δεν φταίει να βάζει το χέρι στην τσέπη για να ξανααποκτησει αυτοκίνητο ειδικά όταν δεν φταίει για το ατύχημα.Αντίστοιχης αξίας με ποιο; Με το δικό του ΟΤΑΝ ήταν καινούριο; Αν είναι έτσι να πάω να αγοράσω καμιά s600 15ετίας, να βάλω κανά φίλο μου να μου το καρφώσει με κανά άλλο σαπάκι και να μοιραστούμε την πώληση μιας καινούριας s600.
Αντίστοιχης αξίας με αυτό που είχε στα χέρια του, το μεταχειρισμένο δλδ, μπορεί να πάει να πάρει.
-
Πριν 3 μερες πηρα ενα fiat 500 του 2008..εχω να ρωτησω γτ θα σπασω το κεφαλι μου..
Πως αλλαζουν οι φακελοι στο usb?ξερει κανεις?
ειδα και στο ευρωπαικο φορουμ οτι παταω το main πανω στο τιμονι,μετα επιλεγω media player,folders παταω SRC αλλα και παλι τπτ...δν ξερω πως...please help!
(μην μου πει κανεις να ψαξω στις προηγουμενες 200 σελιδες)
-
Έτσι όπως λες γίνεται ή πατάς παρατεταμένα τα κουμπιά που αλλάζουν τα κομμάτια. Ρίξε μια ματιά και στο manual. Γι' αυτό υπάρχει. Επίσης μπες στο site της Fiat και κατέβασε το τελευταίο update για το blue&me και περασέ το στο αμάξι. Θα βρεις και τις οδηγίες εκεί, είναι πολύ εύκολο.
-
αα οκ...θενκς φιλε για το update που λες κιολας...θα το τσεκαρο...
-
Ο χρήστης takisl έγραψε:
Πριν 3 μερες πηρα ενα fiat 500 του 2008..
(μς).Καλοριζικο κατάρχην.
Αν επιτρεπετε επειδη ενδιαφερομαι για την συζυγο σε τι τιμή το πηρές και τι επιπεδο εξοπλισμου;Εμεις ενδιαφερομαστε για το lounge. -
Εχουν πωληθει και κυκλοφορησει Twinair?
-
Φυσικά. Από αρχές του χρόνου, κανονικά.
-
Εχουν εξωτερικες διαφορες απο τα αλλα απλα 500;
-
Καμία απολύτως
-
Μαλλον ειδα ενα σημερα.
-
Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς πότε η Φιατ θα λανσάρει το twin air με τα 65 άτια ? Θα είναι ατμόσφαιρα ή light turbo ? ευχαριστώ !
-
Ο χρήστης dragoumanos έγραψε:
Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς πότε η Φιατ θα λανσάρει το twin air με τα 65 άτια ? Θα είναι ατμόσφαιρα ή light turbo ? ευχαριστώ !Νομίζω είναι ατμόσφαιρα.Για το πότε............
-
Ο χρήστης harisnikolop έγραψε:
Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς πότε η Φιατ θα λανσάρει το twin air με τα 65 άτια ? Θα είναι ατμόσφαιρα ή light turbo ? ευχαριστώ !
Νομίζω είναι ατμόσφαιρα.Για το πότε............
Πιστευω οτι ναι μεν ψόφιο αλλά ιδανικό για στυλάτες μετακινήσεις αμιγώς αστικες. Και αναμφισβητητα πιο αξιόπιστο σε βάθος χρόνου αν είναι ατμόσφαιρα. Θέλω να πιστευω οτι σύντομα θα τον λανσάρουν.
-
Ο χρήστης dragoumanos έγραψε:
Νομίζω είναι ατμόσφαιρα.Για το πότε............
Πιστευω οτι ναι μεν ψόφιο αλλά ιδανικό για στυλάτες μετακινήσεις αμιγώς αστικες. Και αναμφισβητητα πιο αξιόπιστο σε βάθος χρόνου αν είναι ατμόσφαιρα. Θέλω να πιστευω οτι σύντομα θα τον λανσάρουν.
Και στις αστικές μετακινήσεις θες λίγο γκαζάκι. Τα σταμάτα-ξεκίνα με ψοφίμι κινητήρα είναι ανυπόφορα.
-
Το αμαξάκι ζυγίζει 850 κιλά, δεν είναι λίγα. Δύο μόνο πράγματα έχω απορία, πόσα θα κάνει, και αν πηγαίνει χωρίς να σε κουράζει/εκνευρίζει.
Σίγουρα κάποιοι θα βρεθούν να το πάρουν, ακόμη και αν κάνει πιο πολλά από το 1.200. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Το αμαξάκι ζυγίζει 850 κιλά, δεν είναι λίγα. Δύο μόνο πράγματα έχω απορία, πόσα θα κάνει, και αν πηγαίνει χωρίς να σε κουράζει/εκνευρίζει.
Σίγουρα κάποιοι θα βρεθούν να το πάρουν, ακόμη και αν κάνει πιο πολλά από το 1.200.Κανα 500άρικο πιο πάνω από των τωρινό 1.2?
-
Εννοείτε το 500 με ατμοσφαιρικό 0.9 κινητήρα, 69hp, 3.4lt/100km, 80g/km CO2?
http://www.alfisti.gr/forum/showthread. ... 6&page=127 (Αυτό γράφτηκε το 2009)Πότε?
Ροπή?
Κιβώτιο small ddct?Any insider....?
-
Νομίζω οτι όταν ξεστοκάρει η παραγωγή του 1.2 θα το λανσάρουν κ αυτό. Ενδιαφέρουσα επιλογή για αστικές μετακινήσεις
FIAT 5oo 2007