-
Το 1,4 το εχει κουνιάδος μου...Το ίδιο σχεδόν σύνολο σε Πάντα το είχα και εγώ...
Αν θέλεις να κινείσαι πολύ σε πόλη...θα σου κάψει...όχι όσο το Πάντα, αλλά ένα 8,8 το έχεις χαλαρά...αν το συνδιάσεις και με λίγη αττική οδό, τότε πέφτεις στο 7 με 7,5...
Οικονομικό δεν το λες...αλλά θα σου κάνει τα κέφια αν το πιέσεις...θα σου κάψει όμως... -
Μάλλον έχω καταλύξει στο 1.4. Καθημερινά κινούμε στο κέντρο της Αθήνας αλλά κάνω λίγα χιλιόμετρα. Αλλά είναι καλύτερα το αυτοκίνητο να μη σε κουράζει στον ανοιχτό δρόμο οπότε θα παώ για το 1.4. Και σε σχέση με το πόσο καίει αυτή τη στιγμή το παλίο μου αυτό θα μου φανεί αέρας!!!
-
Εχε υποψη σου οτι απο ανεση το 1.4 κοπαναει αρκετα εντος - εκτος. Αν δεν θα το δουλευεις πολυ εκτος ξανασκεψου το για 1.2
(Κατοχος 1.4) -
Ο χρήστης jacob76 έγραψε:
Εχε υποψη σου οτι απο ανεση το 1.4 κοπαναει αρκετα εντος - εκτος. Αν δεν θα το δουλευεις πολυ εκτος ξανασκεψου το για 1.2
(Κατοχος 1.4)Το sport έχεις? Εγώ έχω το 1.2 lounge αλλά έβαλα την 16άρα αράχνη και χάνω από εκεί την άνεση, αλλά μπρος τα κάλη
-
Χτες παρήγγειλα το 1.4 τελικά. Μου είπαν ότι θα μπορούσα να παραγγείλω και το multi air το 900άρι αλλά δεν το έκανα τελικά γιατί ο νέος κινητήρας με φοβίζει. Βασικά το θέλω για την πόλη αλλά βγαίνω και εκτός είδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Νομίζω ότι προτιμώ να θυσιάσω την άνεση (και η αλήθεια είναι ότι μετο clio έιχα καλομάθει σε αυτό το τομέα) για λίγο περισσότερη δύναμη του αυτοκινήτου. Θα μου έρθει αρχές Γενάρη και μέχρι τότε θα συμβιβαστώ με το τρόλει!!!
Από κατανάλωση πως πάει το 1.4?? -
να παραγγείλεις το multi για παράδοση πότε?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
να παραγγείλεις το multi για παράδοση πότε?+1 μην πάρεις 1.4 άτμο σήμερα θα το μετανοιώσεις .
-
σχεδόν ίδια παράδοση με το 1.4 αλλά δεν θα έχει τα εξτρα που θέλω. Αν βάλλω και αυτά θα πάει φεβρουάριο+
Πάντως και τον πωλητή τον είδα δυστακτικό γιατί ο κινητήρας είναι με 2 βαλβίδες. Θα πάω καλύτερα στην ασφάλεια του δοκιμασμένου. Και κριτικές που έχω διαβάσει ξένα φόρουμ λένε ότι δεν είναι ιδιαίτερα οικονομικός τουλάχιστον όπως λέει η εταιρία. -
Ο χρήστης timeryin έγραψε:
σχεδόν ίδια παράδοση με το 1.4 αλλά δεν θα έχει τα εξτρα που θέλω. Αν βάλλω και αυτά θα πάει φεβρουάριο+
Πάντως και τον πωλητή τον είδα δυστακτικό γιατί ο κινητήρας είναι με 2 βαλβίδες. Θα πάω καλύτερα στην ασφάλεια του δοκιμασμένου. Και κριτικές που έχω διαβάσει ξένα φόρουμ λένε ότι δεν είναι ιδιαίτερα οικονομικός τουλάχιστον όπως λέει η εταιρία.τον πωλητή τον είδες δυστακτικό???
και που ξέρει ο πωλητής από μηχανολογία? πλυντήρια πούλαγε πριν και μετά θα πουλάει χαλία...
μάλλον ήθελε να πιάσει στόχους του έτους...
δεν υπάρχει κανένας απολύτος λόγος να προτιμήσεις τον 1.4 από τον 0,9 μουλτιαιρ...
μόνο από τα ανύπαρκτα τέλη την μειωμένη κατανάλωση και τα λιγότερα αναλώσιμα κερδισμένος είσαι... -
έχεις απόλυτο δίκιο για τον πωλητή και δεν είναι αυτό το κριτήριο μου. Απλά απο ότι έχω διαβάσει δεν έχω τρελαθεί κιόλας. Και η προσωπική μου πείρα λέει ότι καλό είναι να αγοράζουμε οτιδήποτε αφού δοκιμαστεί πριν και αυτό δεν θα έχει δοκιμαστεί πουθενά. Θα αισθάνομαι σαν πειραματόζωο! Οπότε θα προτιμήσω την ασφάλεια σε αυτό το τομέα. Φυσικά μπορεί να αποδειχτεί ο καλύτερος κινητήρας του κόσμου αλλά θα το ρισκάρω.
-
Ο χρήστης timeryin έγραψε:
έχεις απόλυτο δίκιο για τον πωλητή και δεν είναι αυτό το κριτήριο μου. Απλά απο ότι έχω διαβάσει δεν έχω τρελαθεί κιόλας. Και η προσωπική μου πείρα λέει ότι καλό είναι να αγοράζουμε οτιδήποτε αφού δοκιμαστεί πριν και αυτό δεν θα έχει δοκιμαστεί πουθενά. Θα αισθάνομαι σαν πειραματόζωο! Οπότε θα προτιμήσω την ασφάλεια σε αυτό το τομέα. Φυσικά μπορεί να αποδειχτεί ο καλύτερος κινητήρας του κόσμου αλλά θα το ρισκάρω.συμφωνώ με αυτα που λες , και εγώ το ίδιο θα έκανα...
άλλο αυτό όμως ,και άλλο οι @@ριες του πωλητή.. -
Καλησπερα παιδες!
Με ενδιαφερει το 500αρακι με τον 1.3 mjt 2 με τα 95 αλογα.
Εχω τις εξης ερωτησεις
Ξερουμε ποτε θα ερθει στην ελλαδα;
Θα ειναι 5ταχυτο ή 6ταχυτο; -
Fiat 500 | 2011 Fiat 500 USA
http://www.fiatusa.com/en/ -
Το μοτέρ του Abarth φοράει?? Λέει 1.4 multiair δεν αναφέρει πουθενά τεχνικά χαρακτηριστικά.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το μοτέρ του Abarth φοράει?? Λέει 1.4 multiair δεν αναφέρει πουθενά τεχνικά χαρακτηριστικά.το αμπαρθ δεν φοράει μουλτιαιρ...
-
Ναι sorry έπρεπε να διευκρινίσω...του GP Abarth εννοούσα...
Έχουμε χάσει επεισόδια? Μήπως φοράει τον ατμοσφαιρικό με τα 105? -
Η ιστοσελίδα της Fiat για την Αμερικανική αγορά:
...και το αντίστοιχο κανάλι youtube:
Youtube VideoFiat 500 commercial:
Youtube Video -
Πουθενά δεν αναφέρονται πάντως τα τεχνικά του χαρακτηριστικά
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το μοτέρ του Abarth φοράει?? Λέει 1.4 multiair δεν αναφέρει πουθενά τεχνικά χαρακτηριστικά.To 1,4 mair 105cv των Punto,Mito συνδυασμένο με χειροκίνητο κιβώτιο.
Το mair θα μπει στα 500 Abarth USA με απόδοση 140 και 170 ίππων. -
Και πούθε φτιάχνονται αυτούνα?? Σε σχέση με τα εκ Πολωνίας ορμώμενα ξέρουμε αν υπάρχουν διαφορές στη συναρμολόγηση ή τα επιλεγμένα υλικά?
FIAT 5oo 2007