-
Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου...;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου...;Τις ακούω βρε. Οκ, τραβηγμένο να τις ακούω στο αμάξι.
-
Τελικά θα απαντήσει κανείς αυτές οι διαφορές μεταξύ των δύο μοντέλων τι σημαίνουν οδηγικά. Τι αίσθηση δίνουν και τι οδηγική συμπεριφορά. Δηλαδή μπορεί να σηκώνει περισσότερο βάρος? Δε κωλώνει στις ανηφόρες? Και πόσο αισθητή είναι η διαφορά.
Μέγιστη ισχύς / rpm
Twinair: 62 kW στις 5500 στροφές
Diesel: 70 kW στις 4000 rpmΜέγιστη ροπή
Twinair: 145 Nm a 1900 giri/min
Diesel: 200 Nm a 1500 giri/min -
Αν εκεί που μένεις είναι όλο ανηφόρες, ή και, σκοπεύεις να βάλεις κοτσαδούρα για τρέιλερ, τροχόσπιτο, βάρκα κ.τ.λ., να προτιμήσεις το τουρμποντίζελ γιατί τραβάει τα μεγάλα φορτία πιο ξεκούραστα, και η διαφορά είναι αισθητή. Επίσης έχει οικονομικό προβάδισμα αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα.
Για περισσότερα κάνε τεστ ντράιβ. -
καλυτερα να αποφυγετε το duallogic, διοτι εχουν παρατηρηθει καποια προβληματα.
-
http://www.youtube.com/watch?v=4sU1YDWIOR8
ok...δεν είναι του 07... -
Ο χρήστης MILANEZOS έγραψε:
καλυτερα να αποφυγετε το duallogic, διοτι εχουν παρατηρηθει καποια προβληματα.λίγο πιο αναλυτικός μπορείς να γίνεις?
-
Απο οσο εχουν πουληθει, ελαχιστα φυσικα σε σχεση με το κλασικο χειροκινητο, εμφανισαν καποιες δυσλειτουργιες...
-
- Αν βάλεις το ηχοσύστημα intescope, ο αποθηκευτικός χώρος στο κάθισμα συνοδηγού χάνεται?
- Παίζει κάποια μπρίζα? (για φόρτιση κινητού ή laptop πιο πολύ)
-
Fiat 500 lounge vs Hyundai i30
Τι να πώ. Όσο και να λάτρεψα το look του fiat..... τώρα που βλέπω τιμή του Hyundai i30 1.4 luxury στα 14.750 ευρώ....... που είναι πεντάθυρο family car με full accessories... μέχρι και με δερμάτινα καθίσματα είναι. Όσο και να το λάτρεψα το fiatακι.... η λογική λέει Hyundai. Ένα παιδί να σου κάτσει...... είσαι οκ με το Hyundai..... και σε τέτοια τιμή? φοβερή αγορά.
-
Είπε κανείς ότι το 500αρακι είναι λογική αγορά...;;
Στην πραγματικότητα είναι ένα πανάκριβο μίνι...
Είναι όμως το πιο ποιοτικό μίνι ... Φέρει επαναστατικό κινητήρα με μηδενικά τέλη , χαμηλή κατανάλωση και καλές επιδόσεις ...
Το 500αρακι είναι Έρωτας ... Το ερωτεύεται το αγοράζεις και χαμογελας κάθε φορά που το οδηγας... Το χιουνται... Είναι Άλλο ένα χιουνται, πρακτικό , αξιόπιστο και άσχημο ...
Σκέψου κακά τι είδους αυτοκίνητο πραγματικά θες ... -
Το φιατάκι με έχει τρελάνει με την ομορφιά του. Και θα με βολέψει ακόμα και ένα παιδί να έρθει.
Αλλά δείτε τιμές και εξοπλισμό το Hyundai.
http://www.hyundai.gr/hyundai/models/prices.pdf
http://www.hyundai.gr/hyundai/models/i30/equipment.pdfΤο top του i30 το luxury έχει έκπτωση 3.350 ευρώ και κατεβαίνει 14.750 με full full full εξοπλισμό όταν τα υπόλοιπα family cars ξεκινάνε από 18.000 χωρίς εξοπλισμό.
-
Μπήκα στο Hyundai και τελικά πίκρα. Σα Αλβανός θα φαίνομαι. Ακόμα και με δέρματα δε πιστεύω να φτιάξει πολύ.
Καλή τιμή πάντως για οικογένεια με χαμηλό budget. -
Ο χρήστης Joun έγραψε:
Μπήκα στο Hyundai και τελικά πίκρα. Σα Αλβανός θα φαίνομαι. Ακόμα και με δέρματα δε πιστεύω να φτιάξει πολύ.
Καλή τιμή πάντως για οικογένεια με χαμηλό budget.Τα παραλές
-
-
Καλημέρα
θέλω να ρωτήσω κάποιον κάτοχο fiat 500 αν οι επιδόσεις του 1.200 είναι καλές και αν αξίζει να δώσει κανείς τα παραπάνω χρήματα για το 1.400.
Επίσης αν η κατανάλωση του 1.400 είναι πολύ μεγαλύτερη από το 1.200.
Αύριο θα κλείσω το fiat 500 και δεν είμαι σίγουρος για τα κυβικά.
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης timeryin έγραψε:
Καλημέρα
θέλω να ρωτήσω κάποιον κάτοχο fiat 500 αν οι επιδόσεις του 1.200 είναι καλές και αν αξίζει να δώσει κανείς τα παραπάνω χρήματα για το 1.400.
Επίσης αν η κατανάλωση του 1.400 είναι πολύ μεγαλύτερη από το 1.200.
Αύριο θα κλείσω το fiat 500 και δεν είμαι σίγουρος για τα κυβικά.
Ευχαριστώ.Κάτοχος 1200.
Να πάρεις το 1400 -
αν μπορείς δώσε καμιά λεπτομέρεια. Από κατανάλωση? Στην εθνική ή σε προσπεράσεις έχεις πρόβλημα??
-
Ο χρήστης timeryin έγραψε:
αν μπορείς δώσε καμιά λεπτομέρεια. Από κατανάλωση? Στην εθνική ή σε προσπεράσεις έχεις πρόβλημα??Στην εθνική παραδόξως πάει πιο καλά ο κινητήρας από ότι στην πόλη.
Θέλει να είσαι μετά τις 3.000σαλ.
Επειδή είχα και το Panda σε 1200, πήρα και αυτό σε 1200 νομίζοντας ότι θα τραβάει(το Panda είναι πολύ πιο σβέλτο με τον ίδιο κινητήρα)...
Πάρε το 1400. Δεν έχει ούτε την τόση διαφορά στην κατανάλωση, έχει 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων, δισκόφρενα πίσω, esp( το δικό μου 1200 δεν έχει, δεν ξέρω αν σε πιο καινούρια βάζουν), και δεν θυμάμαι τι άλλο ξεχνάω τώρα...
Κατανάλωση σε επαρχιακό το έχω ρίξει μέχρι 4.9, στην πόλη κυμαίνεται στο 6.5-7.5. Γενικά είναι οικονομικό.Για μια ακόμα φορά ξαναλέω, δώσε κάτι παραπάνω και πάρε το 1400.
Αν σου έχουν κάνει προσφορά στην τιμή του 1200 είναι επειδή αυτός ο κινητήρας συνταξιοδοτείται. Ήρθε ο 2κύλινδρος 875κεκ turbo twinair με 85 ίππους και ροπήηηη σαν του 1400, ενώ πάει και σαν το 1400 και καίει λιγότερο από το 1200.... -
ευχαριστώ πολυ
FIAT 5oo 2007