-
Μπορεί να έτυχε στο δικό σου.Δεν πάει να πει ότι είναι συνηθισμένη κατάσταση σε όλα τα 500 ... και γω το έχω 2 χρόνια και παρόλους τους υπέρτατα θεϊκούς δρόμους ( ) της Θεσσαλονίκης και των γύρω περιοχών δεν κάνει κιχ ... μην τα τσουβαλιάζουμε όλα.Και σε yaris έχω μπεί, καινούργιο που έτριζε ολόκληρο, δεν σημαίνει ότι όλα τα yaris είναι έτσι .
-
anyway.ειναι καλο να λεμε κ τα αρνητικα.ειπαμε ειναι ομορφο αμαξι αλλα δν μενουμε μονο εκει.το αμαξι δν ειναι μονο εμφανιση ειναι κ αλλα πραγματα.κ προφανως συμβαινουν σε ολες τισ μαρκες τετοια περιστατικα αλλα σε αλλες με μικροτερη συχντοτητα.anyway ειναι κανεις που να ξερει απο τριξιματα?
-
Ναι έχω ένα καλό γιατρό στο Ιπποκράτειο....μα είναι ερώτηση αυτή τώρα??
-
Ο χρήστης kostas__ έγραψε:
anyway.ειναι καλο να λεμε κ τα αρνητικα.ειπαμε ειναι ομορφο αμαξι αλλα δν μενουμε μονο εκει.το αμαξι δν ειναι μονο εμφανιση ειναι κ αλλα πραγματα.κ προφανως συμβαινουν σε ολες τισ μαρκες τετοια περιστατικα αλλα σε αλλες με μικροτερη συχντοτητα.anyway ειναι κανεις που να ξερει απο τριξιματα?Καταρχάς ψάξε να εντοπίσεις την πηγή των τριγμών.Για το κάθισμα που λες,όταν μου αγόρασαν το προηγούμενο αμάξι μου (ένα seat cordoba του 2003) από τον πρώτο μήνα έτριζε το κάθισμα του συνοδηγού.Στο επίσημο service μου είπαν ότι ίσως προέρχεται από το συρταράκι και έριξαν σπρέι λιπαντικό.Σταμάτησε, όμως μετά από ένα μήνα ξανάρχισε και δεν σταμάτησε ποτέ.Οπότε δοκίμασε κάποιο σπρέι μήπως υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα .
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ναι έχω ένα καλό γιατρό στο Ιπποκράτειο....μα είναι ερώτηση αυτή τώρα??Νομίζω ότι στο τοπικό του Bravo έχουν έναν ειδικό τριγμολόγο.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ειχες ποτε σου αλλο αμαξι της ιδιας αξιας και ηλικιας που δεν εκανε κιχ? αν ναι θα ηθελα να μαθω ποιο!! Σε 1 βδομαδα το 500 γινεται 2 χρονων και το μονο που τριζει ειναι η ηλιοροφη οταν ειναι ανοιχτη. Το οτι ειναι fiat δεν λεει απολυτως τιποτα. Ισα ισα ειναι πλεονεκτημα εφοσον μιλαμε για αμαξι αυτης της κατηγοριας! Κοινως...ξεκολλατε επιτελους με τα ηλιθια στερεοτυπα!!Πέρα από την ηλιοροφή που και της γυναίκας μου τρίζει, όλο το υπόλοιπο δεν κάνει κιχ!
-
0.9 TwinAir turbo 85cv vs 1.3 Multijet 16v 95cv
Εκπομπών CO 2 (g / km)
Twinair: 95
Diesel: 104
+1 to twinair γιατί δε θα πληρώνει τέλη κυκλοφορίας.Μέγιστη ισχύς / rpm
Twinair: 62 kW στις 5500 στροφές
Diesel: 70 kW στις 4000 rpm
Σε αυτό δε μπορώ να καταλάβω τη διαφορά παίζει. 70 από το 62 διαφέρει ουσιαστικά πολύ? Και πως φαίνεται η διαφορά?Μέγιστη ροπή
Twinair: 145 Nm a 1900 giri/min
Diesel: 200 Nm a 1500 giri/min
Και σε αυτό δε καταλαβαίνω τη διαφορά και πως φαίνεται.Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι σχεδόν τα ίδια με μόνη σημείωση ότι το πετρέλαιο είναι πιο φτηνό.
-
0.9 TwinAir turbo 85cv vs 1.3 Multijet 16v 95cv
Και επίσης, ποιό είναι πιο θορυβώδες?
-
Άσε την προσπάθεια σύγκρισης βάσει τεχνικών χαρακτηριστικών και ανακοινώσιμων τυποποιημένων τιμών κατανάλωσης και οδήγησε και τα δύο για να σχηματίσεις άποψη.Στο 95αρι mjet το turbo lag είναι σχεδόν ανύπαρκτο και τα 200ΝΜ ροπής φαίνονται ανά πάσα στιγμή.
-
Δε μπορώ να τα οδηγήσω γιατί έπρεπε να πάω μέχρι το Ηράκλειο απλά για να το δω και όχι να το οδηγήσω. Και εκεί έχουν μόνο το 1.2 και για να φέρουν το twinair πρέπει να περάσουν αρκετοί μήνες μετά τη επίσημη κυκλοφορία τους στην Ελλάδα.
Το turbo lag που αναφέρεις δε ξέρω τι σημαίνει. Ούτε το 200ΝΜ ροπής. Ούτε το 70 kW στις 4000 rpm.
Όλα αυτά τι σημαίνουν οδηγικά. Τι αίσθηση δίνουν και τι οδηγική συμπεριφορά. Δηλαδή μπορεί να σηκώνει περισσότερο βάρος? Δε κωλώνει στις ανηφόρες? -
Σε αυτά τα χρώματα μάλλον θα το πάρω. Twinair ή multijet 95cv με bi-xenon, Skydome και μάλλον HiFi 'Interscope'.
Τα υπόλοιπα χρώματα που μου άρεσαν είναι το λευκό που ήταν κάπως μονότονο και το κόκκινο που μου άρεσε πολύ εσωτερικά αλλά όχι εξωτερικά!!
Το πρώτο αμάξι που θα αγοράσω!!! yeaaaaaaaaaaaa!! Και είναι το πρώτο αμάξι που πωρώνομαι. Ούτε τα πολυτελή μου αρέσουν, ούτε τα διαστημικά, ούτε τίποτα.
-
Τώρα με κάνεις να ζηλεύω που δεν το πήρα μαύρο
Προχώρα το....εγώ θα το έπαιρνα ως twinair
-
Ένα ακόμα θετικό που πωρώνομαι είναι ότι θα έχω usb στικάκια και θα χώνω τραγούδια, albums ή playlist από το itunes. Τόσα χρόνια κατεβάζω tagged albums που τα κάνω rate και φτιάχνω και playlists και τώρα με δυο τρία κλικ θα έχω οτιδήποτε από εκεί στο αμάξι. Όλα τα mp3 σε 320bpps....... νομιζώ ότι θα το χτυπήσω και το Hifi Interscope!!
Rock, metal, dance/pop hits και rnb, juzz, soul, κλασική, etc....... ότι γουστάρεις στο αμάξι.
Υποσημείωση. Έχουμε χάλια ραδιοφωνικούς σταθμούς εδώ!!
-
Ο χρήστης Joun έγραψε:
Ένα ακόμα θετικό που πωρώνομαι είναι ότι θα έχω usb στικάκια και θα χώνω τραγούδια, albums ή playlist από το itunes. Τόσα χρόνια κατεβάζω tagged albums που τα κάνω rate και φτιάχνω και playlists και τώρα με δυο τρία κλικ θα έχω οτιδήποτε από εκεί στο αμάξι. Όλα τα mp3 σε 320bpps....... νομιζώ ότι θα το χτυπήσω και το Hifi Interscope!!Rock, metal, dance/pop hits και rnb, juzz, soul, κλασική, etc....... ότι γουστάρεις στο αμάξι.
κανεις που κανεις την αρχη. Δεν το παιρνεις και με dualogic να γουσταρεις ακομα πιο πολυ;
-
Ο χρήστης CptBill έγραψε:
κανεις που κανεις την αρχη. Δεν το παιρνεις και με dualogic να γουσταρεις ακομα πιο πολυ;
dualogic? ακριβό και δε νομίζω να είναι καλό ως value of money. Άσε που ανεβαίνει πολύ το μαλλί για ένα μικρό αμάξι. Τα 17.000 που θα δώσω είναι ήδη πολλά.
-
πόσο προσθέτει το dualogic στη τιμή. 1040 βλέπω στο site. ισχύει?
κατά τα άλλα το θεωρώ 100 φορές πιο σημαντικό απο προσθήκεσ τύπου bi-xenon.
αν δεν βάλεις στο μικρό αμάξι πόλης αυτόματο που θα βάλεις? -
Ο χρήστης Joun έγραψε:
Ένα ακόμα θετικό που πωρώνομαι είναι ότι θα έχω usb στικάκια και θα χώνω τραγούδια, albums ή playlist από το itunes. Τόσα χρόνια κατεβάζω tagged albums που τα κάνω rate και φτιάχνω και playlists και τώρα με δυο τρία κλικ θα έχω οτιδήποτε από εκεί στο αμάξι. Όλα τα mp3 σε 320bpps....... νομιζώ ότι θα το χτυπήσω και το Hifi Interscope!!Rock, metal, dance/pop hits και rnb, juzz, soul, κλασική, etc....... ότι γουστάρεις στο αμάξι.
Ο μικρος αδερφος του Storm?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
πόσο προσθέτει το dualogic στη τιμή. 1040 βλέπω στο site. ισχύει?
κατά τα άλλα το θεωρώ 100 φορές πιο σημαντικό απο προσθήκεσ τύπου bi-xenon.
αν δεν βάλεις στο μικρό αμάξι πόλης αυτόματο που θα βάλεις?Τα Bi-xenon τα χρειάζομαι γιατί μου αρέσει η οδήγηση το βράδυ και γιατί έχω πρόβλημα να βλέπω με τη μικρή σκάλα το βράδυ σε δρόμους στενούς και με συνεχόμενες στροφές στις άγριες ερημιές. Και θα κάνει το ταξίδι το βράδυ πολύ πιο ξεκούραστο.
Το να έχω αυτόματο κιβώτιο δε μου λέει κάτι. Κάνεις οικονομία στη βενζίνη και ίσως να μη χαλάει τόσο εύκολα το κιβώτιο. Αλλά έχει και ένα αρνητικό. Το να οδηγείς με αυτόματο ίσως να είναι βαρετό και να σε κοιμίζει και θα πέσεις σε κανένα χαντάκι στη τελική....
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ναι έχω ένα καλό γιατρό στο Ιπποκράτειο....μα είναι ερώτηση αυτή τώρα??
Νομίζω ότι στο τοπικό του Bravo έχουν έναν ειδικό τριγμολόγο.
Κατι ξερεις εσυ κατι ξερεις!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ένα ακόμα θετικό που πωρώνομαι είναι ότι θα έχω usb στικάκια και θα χώνω τραγούδια, albums ή playlist από το itunes. Τόσα χρόνια κατεβάζω tagged albums που τα κάνω rate και φτιάχνω και playlists και τώρα με δυο τρία κλικ θα έχω οτιδήποτε από εκεί στο αμάξι. Όλα τα mp3 σε 320bpps....... νομιζώ ότι θα το χτυπήσω και το Hifi Interscope!!
Rock, metal, dance/pop hits και rnb, juzz, soul, κλασική, etc....... ότι γουστάρεις στο αμάξι.
Ο μικρος αδερφος του Storm?
Μέχρι και τις εκπομπές του πατριώτη μου Μίμι Ανδρουλάκη μπορώ να κατεβάζω από το podcast στο itunes του και να τις ακούω στο αμάξι!!!
FIAT 5oo 2007