-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν ειναι και τοσο κακη σε εμφανιση. Δηλαδη μια Μ5 ή μια 760ι ειναι ομορφοτερη?Κακή δεν είναι ... αλλά ...
Maserati Quattroporte
Big photo 1 .... Big photo 2 .... Big photo 3
.
-
εμενα τελικα μου αρεσει...αν καποιος παρει ανοιχτο χρωματακι ια να διαγραφεται το πισω τζαμακι ομορφα πιστευω οτι θα γραφει ....
κωλοτουμπα ετσι;;;;;;
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
ΕΒ112 για οσους δεν καταλαβαν
Διαφωνω. Porsche 989
Η γνώμη μου για την Panamera όπως και για σχεδόν όλες τις Porsche των τελευταίων ετών ειναι πως δεν υστερούν ούτε στο σχήμα ούτε μηχανικά αλλά πάσχουν στις σχεδιαστικές λεπτομέρειες (πχ εμπρός προφυλακτήρας της GT3) οι οποίες είναι κακομελετημένες, αταίριαστες με τα συνήθως απλά και λιτά σχήματα της εταιρίας και φθηνές στην εκτέλεσή τους.
Διαφωνω και εδω.
Η Porsche θεωρειται και ειναι απο τις εταιρειες που δινει πολυ εμφαση στο detailing οπως και στο highlighting ξοδευοντας πολυ χρονο κιολας.
Τωρα οσο για την Panamera, κατ εμε ειναι ενα διαφορετικο μοντελο στο lineup, το οποιο εχει το χαρακτηριστικο Porsche look και feeling. Αναλογικα φαινεται σωστο -απο τις φωτο εστω- και νομιζω οι διαστασεις ειναι και πρωτοτυπες για τα δεδομενα της κατηγοριας
Προσωπικα μου αρεσει γι αυτο που ειναι. Porsche DNA λοιπον + sedan = Panamera.
-
Εγώ θα συμφωνήσω με όσους βλέπουν ομοιότητα στους όγκους με την EB112. Νομίζω από τις φωτογραφίες είναι κάτι παραπάνω από προφανές. Η 989 που αναφέρθηκε ήταν μία 911 με δύο έξτρα πόρτες οι οποίες ήταν σχεδιασμένες ώστε να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο επεμβατικές στο σχήμα της 911:
Η Panamera έχει πολύ διαφορετικές αναλογίες και είναι πολύ πιο δυναμικό και τολμώ να πω αρμονικό σχέδιο. Στα μάτια μου σίγουρα καλύτερο με μόνο μελανό σημείο (όπως σχεδόν σε όλες τις Porsche πλέον) τις λεπτομέρειες.
Επίσης μηχανικά η panamera έχει μεγάλη συγγένεια με το Cayenne και σε κινητήρες/μετάδοση (προφανώς) αλλά και σε πλαίσιο. Δεν πιστεύω πως αυτό θα είναι μειονέκτημα οδηγικά απλώς ίσως επιφέρει ένα έξτρα βάρος 100-200 κιλών.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγώ θα συμφωνήσω με όσους βλέπουν ομοιότητα στους όγκους με την EB112. Νομίζω από τις φωτογραφίες είναι κάτι παραπάνω από προφανές. Η 989 που αναφέρθηκε ήταν μία 911 με δύο έξτρα πόρτες οι οποίες ήταν σχεδιασμένες ώστε να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο επεμβατικές στο σχήμα της 911:Η Panamera έχει πολύ διαφορετικές αναλογίες και είναι πολύ πιο δυναμικό και τολμώ να πω αρμονικό σχέδιο. Στα μάτια μου σίγουρα καλύτερο με μόνο μελανό σημείο (όπως σχεδόν σε όλες τις Porsche πλέον) τις λεπτομέρειες.
Ναι εχεις δικιο ειναι παραπανω απο προφανες και στις φωτο που εδωσες οτι δεν εχει καμια σχεση η 989 με την Panamera, ουτε επισης το γεγονος οτι ουσιαστικα ''ξεθαφτηκε'' ενα ''πεθαμενο'' project απο το παρελθον. Για τα υπολοιπα καλα τα λες με εξαιρεση οπως σχολιασα και πιο πανω στο detailing. Η 911 και μονο ειναι αποδειξη αυτου.
-
Εντάξει διαφωνείς, το καταλαβα, μην το παίρνεις κατάκαρδα
Διακρίνω μία υφέρπουσα(?) ειρωνία?
-
Oταν μιλατε με επιπεδο πολυ γουσταρω!
Καντε το κωλο ρε... -
-
Εμένα πάντως ρε παιδιά μου αρέσει....γούστα είναι και αυτά...μακάρι να είχα τα λεφτά να το έπερνα!!!
-
σε αυτη τη φωτο φαινεται πολύ ωραίο το πίσω μέρος...
http://www.seriouswheels.com/2010/nopq/ ... 80x960.htm
στις πρωτες φωτο που εβαλαν πολλοί απογοητευτηκαν -
Ίσως είναι η 1η φορά που δε με τρελαίνει το σχήμα μιας Porsche
-
φιλαρακι που εισαι καλα;
ασε και μενα ισως η πρωτη φορα...
κατι δεν μου παει...μαλλον το πισω μερος...
πολυ βαρυ ειναι....στο ματι... -
Ο χρήστης 007 έγραψε:
ΕΒ112 για οσους δεν καταλαβαν
Διαφωνω. Porsche 989
TΙ διαφωνεις ??Αφου αυτο που εβαλα στη φωτογραφια ειναι το ΕΒ 112...
-
Αυτή κάνει για τον Εφραίμ χωράει πολλές βαλίτσες
-
ΟΜG μπάρες οροφής! Να δω Πόρσε έτσι....και να αυτοπυρποληθώ. LOL
-
Ρε στη σχάρα δεν θα κουβαλάει καναπέδες και στρώματα στη παράγκα.
Καλό αμάξι είναι.
Βέβαια εμένα μου άρεσε και η 928. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΟΜG μπάρες οροφής! Να δω Πόρσε έτσι....και να αυτοπυρποληθώ. LOLΔεν έχει δει cayenne με μπάρες ούτε 911 με μπάρες οροφής? Α κρίμα συνηθίζεται πολύ στα εξωτερικά
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ρε στη σχάρα δεν θα κουβαλάει καναπέδες και στρώματα στη παράγκα.Καλό αμάξι είναι.
Βέβαια εμένα μου άρεσε και η 928.Γιατί, τι είχε η 928; Από τις καλύτερες Porsche ήτανε.
-
http://www.youtube.com/watch?v=fnIYqNxbKRs καλη τελικα!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ΟΜG μπάρες οροφής! Να δω Πόρσε έτσι....και να αυτοπυρποληθώ. LOL
Δεν έχει δει cayenne με μπάρες ούτε 911 με μπάρες οροφής? Α κρίμα συνηθίζεται πολύ στα εξωτερικά
ναι αλλά για «ευγενικούς» σκοπούς...ακα σκι.
Porsche Panamera