-
όυτε θα χωράει μέσα με το καπέλο
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
όυτε θα χωράει μέσα με το καπέλοΠανεμορφη ειναι...
Βαζω στοιχημα οτι θα πουλησει τρελλα. -
Ο χρήστης technik έγραψε:
H Porsche με την Panamera δεν αστειεύεται καθόλου...
ούτε με την Καγιέν αστειευόταν, της πέτυχε το εγχείρημα, αλλά τούτη εδώ είναι και κούκλα (εν αντιθέσει με το.... έκτρωμα)
Πραγματικά, φαίνεται εκπληκτική, κάτι που δεν ισχύει για την Cayenne (κατ' εμέ)
Αν αυτό είναι το τελικό σχέδιο, θυσιάζω CLS & Quattroporte
Kαλά CLS εννοείται ότι θυσιάζεις! Για την Quattroporte δεν θα είμαι αντικειμενικός, είναι ο έρωτάς μου
Η quattroporte δεν είναι μια κατηγορία πάνω (μεγέθους) από την CLS και την Panamera όμως?
-
H Quattroporte ειναι spor limo με ολες τις ανεσεις που προσφερει μια limo και θα εφοδιαστει με v12.Η τιμη της βασικης εκδοσης-V8 ειναι 108000 ευρω,εχει μεγαλυτερες διαστασεις και τοποθετειται στην κορυφη του F segment.Tον σεπτεμβρη θα προστεθουν στην γκαμα της 2 νεες εκδοσεις ....Sport Gt και Executive Gt....η Paramera τιμολογιακα θα παιζει στα επιπεδα της Cayenne.
Quattroporte Rivals-Bentley continental Flying spur,Bmw 750i,S class 55 Amg.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
H Porsche με την Panamera δεν αστειεύεται καθόλου...
ούτε με την Καγιέν αστειευόταν, της πέτυχε το εγχείρημα, αλλά τούτη εδώ είναι και κούκλα (εν αντιθέσει με το.... έκτρωμα)
Πραγματικά, φαίνεται εκπληκτική, κάτι που δεν ισχύει για την Cayenne (κατ' εμέ)
Αν αυτό είναι το τελικό σχέδιο, θυσιάζω CLS & Quattroporte
Kαλά CLS εννοείται ότι θυσιάζεις! Για την Quattroporte δεν θα είμαι αντικειμενικός, είναι ο έρωτάς μου
Η quattroporte δεν είναι μια κατηγορία πάνω (μεγέθους) από την CLS και την Panamera όμως?
Δε νομίζω. Μέτρησες καλά τις άλλες ?
-
Την 169 θα τη θυσιάζατε;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Την 169 θα τη θυσιάζατε;Yφίσταται τέτοιο μοντέλο ;
-
Δυστυχώς...είναι πανέμορφη!!
Γμτ, έχουν αρχίσει και μου αρέσουν οι Porsche....ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΩ!!!! ΤΑ ΧΡΕΠΙΑ!!!! ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!!
Τα χάπια μου και μια Cayenne να φύγω...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Την 169 θα τη θυσιάζατε;
Yφίσταται τέτοιο μοντέλο ;
το νέο benchmark
-
Ας ελπίσουμε να μην ακυρωθεί και αυτή η προσπάθεια για 4θυρη porsche, για όσους δεν θυμούνται ανάλογο project είχε ξεκινήσει και στο παρελθόν (989 αν θυμάμαι καλά) αλλα τότε βγήκε η 164 και φυσικά η 989 ακυρώθηκε υπο τον φόβο του διασυρμού.
Ηδη η NASA σκέφτεται να αποσύρει τα υπόλοιπα space shuttle μόλις βγεί η V12 Quattroporte.
-
για βαλτε το ψηφοφορια
panamera ή benchmark? -
Eλεος με την τετράπορτη (Quatroporte) ρε παιδιά...
-
Έλεος με τις ειρωνίες θα έλεγα εγώ.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Έλεος με τις ειρωνίες θα έλεγα εγώ.κι η πλειοψηφία πόσα 'ελέη' πρέπει να πει για ορισμένους;
-
Έλεος! Χαρίστε μου μια Panamera! Οποιοδήποτε μοντέλο!
Πάρα πολύ ωραίο αμάξι! Και σπορ, και με σχετικούς χώρους για ένα γρήγορο ταξίδι!
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Έλεος! Χαρίστε μου μια Panamera! Οποιοδήποτε μοντέλο!Πάρα πολύ ωραίο αμάξι! Και σπορ, και με σχετικούς χώρους για ένα γρήγορο ταξίδι!
Kαλά, ηρέμησε! Θα στην πάρουμε!
-
Oύτε και εμένα μου αρέσει η quattroporte! Προτιμώ μία CLS, την θεωρώ πιο όμορφη!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Oύτε και εμένα μου αρέσει η quattroporte! Προτιμώ μία CLS, την θεωρώ πιο όμορφη!Η εξήγηση είναι απλή, την έχεις μικρή!!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Oύτε και εμένα μου αρέσει η quattroporte! Προτιμώ μία CLS, την θεωρώ πιο όμορφη!
Η εξήγηση είναι απλή, την έχεις μικρή!!
Λέτε αυτό να φταίει γιατρέ??
-
Porsche Panamera