-
ενα festina για καθε μερα, και ενα Adidas επίσημο, χρονογράφοι και οι δυο, δυστηχως δεν ξερω μοντελα
-
Δεν φοράω ρολόι εδώ και 20 χρόνια. Δεν μου έχει λείψει...
-
Πολύ οικονομικά
one-off custom made
με το ψευδώνυμο και
το λογότυπο της σελίδας μου.Δείτε http://www.lesmontresperso.com/
.
-
Seiko Kinetic Arctura...
Το έχω από το 2001 περίπου, ούτε χρονογράφοι ούτε τίποτα άλλο εκτός από την ώρα και καμμιά φορά και την ημερομηνία (αν δεν έχω ξεχάσει να την ρυθμίσω σωστά )... -
Εχανα αγαπημενα ρολογια-δωρα το ενα μετα το αλλο.
Μετα ηρθαν τα κινητα και δεν ξαναφορεσα ρολοϊ (ουτε και σκοπευω). -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καθημερινά, ένα χρονογράφο της 'Τίμπερλαντ' (Δεν έχει βγεί από το χέρι μου από το 2002 που το αγόρασα και γενικά τα ρολόγια που 'μπαίνουν' στο χέρι μου δε βγαίνουν παρά μόνο για μπαταρία, λουράκι ή για να αλλαχτούν με κάποιο καινούργιο).Κ γω ενα τετοιο εχω (ή ειχα πρεπει να λεω; ) αλλα δεν την παλεψε.. το εχω στειλει για στεγανοποιηση τωρα.. αν δεν το σωσουν θα παρω αυτο: (citizen promaster eco-drive aqualand). Πολυ καλα τα Omega αλλα το τελευταιο μου ρολοι ευελπιστω να ειναι ενας χρονογραφος Breitling
-
Αλλος ενας εδω που εχει κολημα με τα ρολογια....
Μεχρι τωρα ειχα ενα Sector 255 χρονογραφο και εδω και λιγες μερες μου εγινε ενα (ακριβο) δωρο...
το ονομα του Οmega Seamaster 300 M Diver Chronometer, που ειναι αυτο:
http://www.omegawatches.com/index.php?id=282 -
Ωραία τα 'κολλήματά' σας παίδες,άλλωστε όλοι έχουμε απο κάποιο...................'κόλλημα'
Αρκεί να μην πηγαίνουμε στην άλλη άκρη,........δεν έχω να περάσω και θέλω............... πιο καινούργιο οργανάκι για το καρτ.... λέμε τώρα.
Δεν φορώ ποτέ ρολόι............... άλλωστε υπάρχουν τόσα πολλά γύρω μου που μου δείχνουν τον χρόνο.............που δεν βρίσκω το λόγο να το φοράω κιόλας.Και για να προλάβω κάποιους κακεντρεχείς....ΟΧΙ δεν το αποφεύγω για να μην βλέπω τα χρόνια να περνούν.....
-
κάπου παραπάνω αναφέρετε οτι το ρολόι πάντα στο δεξί χέρι..
Απο το ettiquete που γνωρίζω, το σωστό είναι στο αριστερό χέρι για τους δεξιόχειρες.. και έχει και πρακτικό λόγο που είναι εκεί:
Ποιος ξέρει να μας πεί; -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Μου αρέσουν αυτό ... TAG HEUER Carrera και αυτό ... ROLEX DaytonaΣυμφωνώ απολύτως!
Προς το παρόν φοράω ένα Triton Chrono.
Αν μπορέσω θέλω να πάρω το Carrera γιατί το Daytona είναι άπιαστο.
Πάντως για μένα αυτό - το Jaeger-LeCoultre Gyrotourbillon II - είναι ίσως το ωραιότερο ρολόι που έχω δει
Για τιμή μη ρωτάτε...
-
http://www.tagheuer.com/watches/detail.lbl?watch=CAC1112.BA0850&search=s:1;F:0;T:0;C:s;
Το δικο μου.Δωρο του μπαμπα σαν του Νασου
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Για τιμή μη ρωτάτε...Πάνω από 200.000 ευρώ
-
To δικό μου ρολόι είναι ολόιδιο με το...avatar μου
Το αγόρασα πέρσυ από την καφετέρεια του Nurburgring, αλλά φυσικά δεν είναι τίποτα αξιόλογο, απλώς ένα αναμνηστικό φτηνό ρολόι.
Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποιο καλό, όμως μου αρέσουν τα απλά ρολόγια, με καθαρά καντράν χωρίς χρονογράφους και με μεγάλα ευδιάκριτα νούμερα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Για τιμή μη ρωτάτε...
Πάνω από 200.000 ευρώ
Μπααα
Τριπλασίασε και βάλε και καμιά 150αρια ακόμα και είσαι μέσα
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
, το σωστό είναι στο αριστερό χέρι για τους δεξιόχειρες.. και έχει και πρακτικό λόγο που είναι εκεί:
Ποιος ξέρει να μας πεί;Δεν ξερω αν ισχύει, αλλα εαν φορέσω στο δεξι χέρι ρολόι,με εμποδίζει στο γράψιμο... ισως για αυτό μπαίνει στο αριστερο και οχι στο δεξι στους δεξιόχειρες..
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Για τιμή μη ρωτάτε...
Πάνω από 200.000 ευρώ
Μπααα
Τριπλασίασε και βάλε και καμιά 150αρια ακόμα και είσαι μέσα
Γιά ρολόγια μιλάτε ρε παιδιά;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
, το σωστό είναι στο αριστερό χέρι για τους δεξιόχειρες.. και έχει και πρακτικό λόγο που είναι εκεί:
Ποιος ξέρει να μας πεί;Δεν ξερω αν ισχύει, αλλα εαν φορέσω στο δεξι χέρι ρολόι,με εμποδίζει στο γράψιμο... ισως για αυτό μπαίνει στο αριστερο και οχι στο δεξι στους δεξιόχειρες..
Σίγουρα σχετίζεται με τη χρήση του δεξιου χεριού κατά τη γνώμη μου (όχι μόνο με το γράψιμο), ίσως και για να μπορείς να ρυθμίσεις τους δείκτες με το δεξί που θεωρητικά είναι το καλό σου χέρι..
Πάντως εγώ το φοράω στο αριστερό, είμαι αριστερόχειρας και δε με ενοχλεί (αν κ το βγάζω συχνά, στο ποδόσφαιρο, στη θάλασσα κτλ) -
Oι φανατικοι ας ριξουν και μια ματια εδω: http://koboldwatch.com/products/
-
Επι χρόνια είχα εξαντλήσει όλα τα σχέδια της Q&Q.Τα γνωστά πανάκριβα(γύρω στα 2500-3000 δρχ) γιαπωνέζικα που ανα 3 μηνο τα σπαγα.Μετά πέρασα στα swatch και επιμένω γερά.Είναι τα μόνα που μου κρατήσανε χροοοονια.Το πρώτο μου ήταν ένα stop swatch με σχέδιο απο τους ολυμπιακούς του L.A του '32.Μετά πέρασα στα μπρασελέ και έχω δύο χρονογράφους παραπλησιου σχεδιασμού διαφορετικών χρομάτων,ενω μόλις πρίν κανά μήνα μου έκαναν δώρο αυτό (πάλι χρονογράφο).Και τα τρία irony.Επίσης έχω και ένα χοντροκομμένο casio G-Shock για 'σκληρή' χρήση. Πάντως επειδή είμαι υπερβολικά 'σβαρνιάρης' με τα πραγματά μου(εξερουμένου του αυτοκινήτου)την έχω καταβρεί με τα swatch.Με 100-130 ευρώ μπορείς να...ανκαινίζεσαι συχνά,φτηνά και ανθεκτικά.Δεν θα φορούσα ποτέ ρολόι πάνω απο 300
-
Σταμάτησα να φοραώ ρολόι μόλις αγόρασα το πρώτο μου κινητό. Εδώ και 4 χρόνια βλέπω την ώρα από το τηλεφωνάκι μου...
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.