-
Krus, τα bulova και tissot τα έχεις σε εκτίμηση?
-
Τα Tissot περισσότερο από τα Bullova.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τα Tissot περισσότερο από τα Bullova.Ορθόν, αλλά κι αυτά τίποτα το ιδιαίτερο.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τα Tissot περισσότερο από τα Bullova.
Ορθόν, αλλά κι αυτά τίποτα το ιδιαίτερο.
καλά Ελβετικά ρολόγια και όχι ακριβά.....
-
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εγω αγορασα μεσω e-bay ενα Citizen eco-drive skyhawk
Και το περιμενω απο τις 4/10Μου ρθε τελικα χθες.... Ειναι καταμαυρο και ΕΙΝΑΙ ΖΟΥΠΕΡ!!!!!!!
Το μονο ατοπημα ειναι οτι η ημερομηνια αλλαζει βαση του UTC... Αρα... κατα της 2 τα χαραματα! -
Aγόρασα το
http://www.e-men.gr/index.php?page=shop ... t&Itemid=1και επειδη ειναι αυτοματο λεω να αγορασω ενα φτηνο το κουρδιστιρι των 30- 40 ευρώ. Δε με νοιαζει αν ειναι ομορφο, αρκει να κανει τη δουλεια του. Δεν εχω αλλωστε πολλα λεφτα να δινω για κουρδιστιρια...
Καθως ειμαι ασχετος απο ρολογια (τωρα ας πουμε μεαθα τι εστι αυτοματος μηχανισμος - αρχικα χτυπουσα το ρολοι για να παρουν μπρος οι δεικτες! ωσπου ρωτησα μετα απο λιγες μερες αγορας του ρολογιου, τον ρολογά και μου ειπε οτι ειναι αυτοματος).
Τι γνώμη έχετε όσοι ειστε γνώστες :
- Πώς σας φαινεται σαν ρολοι;
- Τι πρεπει να προσεξω κατα την αγορα του κουρδιστιριου;
- Πως λειτουργει ενα κουρδιστηρι; το βαζεις στην πριζα και κινει το ρολοι ;
- Γραφει το βιβλιαρακι : 'please pay more attention that it is restricted to make adjust date calendar from 6.00 PM to 6.00 AM being the mechanical construction limitation. Otherwise it will be broken some movement parts directly.
Επειδη δεν ειμαι γνωστης καλων αγγλικων, 6.00 PM ΜΕ 6.00 AM εννοει 6 το πρωι με 6 το βραδυ απαγορευεται ;
-
Ο χρήστης densitywatch έγραψε:
- Γραφει το βιβλιαρακι : 'please pay more attention that it is restricted to make adjust date calendar from 6.00 PM to 6.00 AM being the mechanical construction limitation. Otherwise it will be broken some movement parts directly.
Επειδη δεν ειμαι γνωστης καλων αγγλικων, 6.00 PM ΜΕ 6.00 AM εννοει 6 το πρωι με 6 το βραδυ απαγορευεται ;
Να μην αλλαζεις την ημερομηνια απο τις 18 (6 απογευμα) μεχρι τις 6 (πρωι)
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
http://i3.ebayimg.com/07/i/000/ff/bf/3203_1.JPG
Μου ρθε τελικα χθες.... Ειναι καταμαυρο και ΕΙΝΑΙ ΖΟΥΠΕΡ!!!!!!!
Το μονο ατοπημα ειναι οτι η ημερομηνια αλλαζει βαση του UTC... Αρα... κατα της 2 τα χαραματα!Αυτο με την ημερομηνια ηταν καθαρα θεμα...RTFM
Απλουστατα επρεπε να αλλαξω την πολη στην οποια βρησκομαι απο UTC σε ATH... -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τα Tissot περισσότερο από τα Bullova.καλά τα tissot, αλλά είναι θέμα τύχης και εκεί. Μου έκαναν ένα δώρο από κεντρικό κατάστημα της Θεσσαλονίκης, οδού Μητροπόλεως, αλλά έπαθε 2 φορές πρόβλημα με τον χρονογράφο, πάνω στον μηνα τη πρώτη φορά και στο 5μηνο τη δεύτερη. Βέβαια σύνολο να το είχα βάλει τότε 4 φορές μιας και είναι καλό και δεν το φορώ συνήθως. Όμως το service ήταν πολύ εξυπηρετικό και πολύ καλό. Εστάλθη στην Αθήνα και από τότε είναι καλύτερα τα πράγματα προς το παρόν (φτου φτου σκόρδα). Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από το κατάστημα, και φυσικά αν ξανααγοράσω θα παρω από εκεί. Ελπίζω να μην τους επισκευτώ ξανά για το ρολόι αυτό.
Αλλά εδώ στη Γερμανία πολύ populär ειναι τα fossil. ίσως πάρω ένα τέτοιο γιατί έχει καλό design και για να μην το λυπάσαι είναι ότι πρέπει. και να χαλάσει, δεν πειράζει.
-
Με γελούν τα μάτια μου ή μας δουλεύουν ψιλό γαζί;
Δεν ξέρω πόσοι γνωρίζετε τη μάρκα Perigaum - λογικά ο Krus θα ξέρει. Οι συνηθισμένες τους τιμές είναι γύρω στα 300-700 ευρώ. Το site e-men.gr δίνει κάτι τραγελαφικές τιμές του τύπου 130-200 ευρώ ενώ αναφέρει ότι η κανονική τιμή καταλόγου είναι στα 650
Για του λόγου το αληθές
http://www.e-men.gr/index.php?page=shop ... t&Itemid=1
Μαϊμού; Μούφα; Απάτη; Αλήθεια;
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Με γελούν τα μάτια μου ή μας δουλεύουν ψιλό γαζί;Δεν ξέρω πόσοι γνωρίζετε τη μάρκα Perigaum - λογικά ο Krus θα ξέρει. Οι συνηθισμένες τους τιμές είναι γύρω στα 300-700 ευρώ. Το site e-men.gr δίνει κάτι τραγελαφικές τιμές του τύπου 130-200 ευρώ ενώ αναφέρει ότι η κανονική τιμή καταλόγου είναι στα 650
Για του λόγου το αληθές
http://www.e-men.gr/index.php?page=shop ... t&Itemid=1' target='_blank
Μαϊμού; Μούφα; Απάτη; Αλήθεια;
Οι τιμές για Ελλάδα είναι καλές, τέτοιες βρίσκεις και στο ebay. Tα 600 και 700 που αναφέρει είναι μούφα...
-
Eχει καλες τιμες!
Για καποια Ingersoll που μαρεσουν εχει αρκετα καλες τιμες -
Πάντως και στο site της η εταιρεία προτεινόμενες τιμές έχει γύρω στα 600 ευρώ. Με έχει κομπλάρει λίγο τώρα το σκηνικό
-
-
Ο χρήστης Subloofer έγραψε:
Εδώ και 8 χρόνια έχω ένα Swatch Irony που φορούσα καθημερινά,
εδώ και λίγες μέρες είμαι πολύ χαρούμενος γιατί απέκτησα το πρώτο μου 'καλό' ρολόι
το οποίο είναι ένα Hamilton NAVY GMT
http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en- ... y=32&p=228' target='_blank' target='_blank' target='_blankΕπειδή κοιτάω τώρα κάποια Swatch Irony, πιστεύεις ότι είναι 'τίμια' για τα λεφτά τους;
Θέλω κάτι καλοφτιαγμένο, όχι όμως να βάλω και υποθήκη κανά σπίτι...
Ούτε να ψήνει και καφέ θέλω! -
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Επειδή κοιτάω τώρα κάποια Swatch Irony, πιστεύεις ότι είναι 'τίμια' για τα λεφτά τους;
Θέλω κάτι καλοφτιαγμένο, όχι όμως να βάλω και υποθήκη κανά σπίτι...
Ούτε να ψήνει και καφέ θέλω!Έχουν περάσει διάφορα swatch απ τα χέρια μου. Θεωρώ τα irony καλύτερα με διαφορά απ τα πλαστικάκια. Το μόνο που έχω να τους καταλογίσω είναι ότι το τζαμάκι αποκτά σχετικά εύκολα γρατσουνιές. Πάντως εμένα μ αρέσει ν αλλάζω κάθε 2 χρόνια ρολόι, οπότε με τα χρήματα που κοστίζουν, δε τα λυπάμαι.
-
-
Στο τελευταίο τεύχος των 4Τ έχει ένθετο με ρολόγια...Καλά, πάλι τις φτηνάτζες βρήκατε να μοστράρετε;
Δυστυχώς, το 80% των μοντέλων για τους περισσότερους από εμάς (φαντάζομαι) αποτελούν όνειρα θερινής (εν μέσω Φθινοπώρου) νυκτός
-
Τα Perigaum λοιπόν. Έκανα μια έρευνα για να δω τι λένε στην πραγματικότητα. Το site τους ισχυρίζεται ότι είναι γερμανικά, οι μηχανισμοί τους εξελίσσονται από την ίδια την εταιρεία και τα υλικά κατασκευής τους είναι premium ποιότητας ενώ ισχυρίζονται ότι δεν αποτελούν κατασκευαστή ''μαζικής παραγωγής'. Το site τους δίνει προτεινόμενες τιμές από 600 ευρώ και πάνω.
Η αλήθεια είναι πως λίγα από αυτά ισχύουν.Στα φθηνότερα μοντέλα της εταιρείας χρησιμοποιούνται ασιατικοί no-name μηχανισμοί, στα πιο ακριβά μπαίνει ο ΕΤΑ Valjoux 7750. Η εταιρεία δεν φαίνεται να έχει κάποια επίσημη αντιπροσωπεία πουθενά, οπότε παίζει η 2 ετών εγγύηση να είναι πλασματική. Η μέθοδος που ακολουθούν να δίνουν τρελές αρχικές τιμές για τα ρολόγια τους και τελικά να τα βρίσκεις σαν 'offer' στα 150-300 ευρώ είναι τρόπος να περάσουν εικόνα ως premium που αποτελεί 'ευκαιρία' και να ψαρεύουν πελάτες έτσι. Πάρ'αυτα οι ιδιοκτήτες τους είναι ευχαριστημένοι από πλευράς αξιοπιστίας σύμφωνα με τα όσα γράφονται στο net.
Στην πραγματικότητα τα πιο ακριβά τους μοντέλα αποτελούν μιας μορφής ευκαιρία, αφού φέρουν τον εγγυημένα καλό μηχανισμό Valjoux σε αρκετά πιο προσιτές τιμές από τον ανταγωνισμό τους. Τα φθηνότερα μοντέλα είναι θέμα τύχης καθαρά τι θα σου κάτσει...
Αυτά
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.