-
Για τετρακίνηση καμιά λεπτομέρεια; Φαντάζομαι Haldex IV αλλά θα παίζει και eLSD όπως σε Saab κτλ.; Επίσης (μάλλον δύσκολο να γνωρίζουμε από τώρα) το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη θα συνδυάζεται και με paddles στο τιμόνι;
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Για τετρακίνηση καμιά λεπτομέρεια; Φαντάζομαι Haldex IV αλλά θα παίζει και eLSD όπως σε Saab κτλ.; Επίσης (μάλλον δύσκολο να γνωρίζουμε από τώρα) το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη θα συνδυάζεται και με paddles στο τιμόνι;Ναι σε ολα!
-
Καταλαβαίνεις ότι κάνεις μεγάλη ζημιά Αν βγει και ομορφούλι, όπως περιμένουμε...
-
με αυτα τα πλαστικα καλυμματα μου θυμιζει το αυτοκινητο του ρομποκοπ..
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Επιπλεον επιβεβαιωθηκε το νεο μοτερ 2.0Τ με 272hp και κιβωτιο διπλου συμπλεκτη
Για τετρακίνηση καμιά λεπτομέρεια; Φαντάζομαι Haldex IV αλλά θα παίζει και eLSD όπως σε Saab κτλ.; Επίσης (μάλλον δύσκολο να γνωρίζουμε από τώρα) το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη θα συνδυάζεται και με paddles στο τιμόνι;
Ναι σε ολα!
ΩΡΕ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.................... Βαστάτε Τούρκοι τ' άρματα
-
Αντε να δουμε!! Αμα εχει τοσο καλο εσωτερικο μετο XC60 το διλιτρο 4wd θα ειναι τρελα!
Το μονο που βλεπω και δε μου αρεσει ειναι το μικρο μηκος της πορτας του πορτ μπαγκαζ...Αραγε το ανοιγμα θα ειναι αρκετα μεγαλο?? -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Αντε να δουμε!! Αμα εχει τοσο καλο εσωτερικο μετο XC60 το διλιτρο 4wd θα ειναι τρελα!
Το μονο που βλεπω και δε μου αρεσει ειναι το μικρο μηκος της πορτας του πορτ μπαγκαζ...Αραγε το ανοιγμα θα ειναι αρκετα μεγαλο??Μην περιμενεις πολλα πραγματα....ολα τα συγχρονα κουπεδοσενταν της volvo εχουν το ιδιο θεμα...οποιος θελει πρακτικο ανοιγμα παιρνει estate/SUV..
-
Πολλες φωτο με καμο απο την παραπανω παρουσιαση...Επιπλεον επιβεβαιωθηκε το νεο μοτερ 2.0Τ με 272hp και κιβωτιο διπλου συμπλεκτη
Πο πο θα ραβει το αμαξι!!!
-
Εγω νομιζω οτι ειναι 5θεσιο γιατι στη δευτερη φωτογραφια στη σελιδα 10 που φαινεται το εσωτερικο στα πισω καθισματα υπαρχει προσκεφαλο και στη μεσσαια θεση
Παντως αν βγει με τους κινητηρες που αναφερονται στη σελιδα 8, με 4C και ενα πιο γρηγορο κιβωτιο διπλου συμπλεκτη απο το powershift το αυτοκινητο θα ειναι SUPER!!!!!!! Για το design το ξερουμε ηδη οτι θα ειναι τελειο!!!
Οποτε το μονο που εχουμε να περιμενουμε ειναι η εκθεση της Γενευης...
-
Σε επίπεδο προδιαγραφών τα σπάει!!! Εγώ προσωπικά δύσκολα θα αγόραζα Volvo, αλλά οτιδήποτε ανεβάζει τη μπάρα στην αγορά και εξασκεί πιέσεις στους υπόλοιπους είναι παραπάνω από καλοδεχούμενο. Thumbs up
-
Ο χρήστης GusGus έγραψε:
Σε επίπεδο προδιαγραφών τα σπάει!!! Εγώ προσωπικά δύσκολα θα αγόραζα Volvo, αλλά οτιδήποτε ανεβάζει τη μπάρα στην αγορά και εξασκεί πιέσεις στους υπόλοιπους είναι παραπάνω από καλοδεχούμενο. Thumbs upΝα μην αγοράσεις , να ακούσεις εμένα . Χάλια είναι. Μόνο στα χαρτιά θα είναι καλό.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Σε επίπεδο προδιαγραφών τα σπάει!!! Εγώ προσωπικά δύσκολα θα αγόραζα Volvo, αλλά οτιδήποτε ανεβάζει τη μπάρα στην αγορά και εξασκεί πιέσεις στους υπόλοιπους είναι παραπάνω από καλοδεχούμενο. Thumbs up
Να μην αγοράσεις , να ακούσεις εμένα . Χάλια είναι. Μόνο στα χαρτιά θα είναι καλό.
Νεο teaser.....http://www.youtube.com/watch?v=fuku979Xd8A
Θα μας πεθανει μεχρι να το δουμε κανονικα.. -
Να μην αγοράσεις , να ακούσεις εμένα . Χάλια είναι. Μόνο στα χαρτιά θα είναι καλό.
Θα μας πεθανει μεχρι να το δουμε κανονικα..Υποθέτω θα πρέπει να εξοβελιστώ σε κάποια αυτοκινητιστική κόλαση από τη στιγμήπου η Vovlo δεν βρίσκεται αυτόματα στην κορυφή των επιλογών μου
-
Ο χρήστης GusGus έγραψε:
Θα μας πεθανει μεχρι να το δουμε κανονικα..Υποθέτω θα πρέπει να εξοβελιστώ σε κάποια αυτοκινητιστική κόλαση από τη στιγμήπου η Vovlo δεν βρίσκεται αυτόματα στην κορυφή των επιλογών μου
Προφανως οχι....αλλα σε συνδιασμο με το αλλο σου σχολιο ειναι σαν να λες οτι ουσιαστικα δεν ειναι καλα αυτοκινητα παρα μονο σε επιπεδο προδιαγραφων γι αυτο δεν ειναι στις επιλογες μου...και μιας που αυτο το συμπερενουν πολλοι, οι περισσοτεροι των οποιων βλεπουν volvo μονο απο φωτογραφιες, ενστερνιζομενοι και τις αποψεις του 'ειδικου' τυπου ειναι φυσιολογικο να 'προκαλλεις' αυτην την αντιδραση των ικανοποιημενων κατοχων.
-
Με περεξήγησες! Δεν ήταν αυτό το πνεύμα του σχολίου. Αυτό που εννοούσα ήταν ότι όλα αυτα που έχουν ανακοινωθεί είναι πολύ θετικά - και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η εταιρεία είναι σε θέση να τα κάνει πραγματικότητα.
-
Εικονες του εσωτερικου εχουμε???
-
Tα τελευταια teasers της καμπανιας blind preview δειχνουν αρκετα ενδιαφεροντα στοιχεια...επιτελους και για το εσωτερικο...
Η κονσολα
Τα καθισματα
Η μασκα
Τα μπροστινα φωτα
Τα πισω φωτα
Το cat walk
Οι πισω πορτες...
Και το documentary του project....αντε να δουμε μεχρι τον Μαρτιο του 2010 τι αλλο θα σκεφτουν......... -
Tα τελευταια teasers της καμπανιας blind preview δειχνουν αρκετα ενδιαφεροντα στοιχεια...επιτελους και για το εσωτερικο...
Η κονσολα
Τα καθισματα
Η μασκα
Τα μπροστινα φωτα
Τα πισω φωτα
Το cat walk
Οι πισω πορτες...
Και το documentary του project....αντε να δουμε μεχρι τον Μαρτιο του 2010 τι αλλο θα σκεφτουν.........καταπληκτικο μαρκετινγκ !
-
ελπίζω να μην μείνουμε μόνο στο μάρκετινγκ
-
**Καταπληκτική προσέγγιση του θέματος **
Μπράβο στην Volvo .
Η ποιότητα της εταιρείας και η διαφορετικότητα της στο maximum.Όσο για τον Esref Armagan απλά συγχαρητήρια .
Nέο VOLVO S60