-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Πόσο κολλημένοι είναι οι Αλφίστι;
Να θέμα για συζήτηση! Εφόσον μείνει στη συζήτηση όμως... γιατί αν αρχίσουν πάλι τα καφριλίκια, το χάσαμε.
Λοιπόν. Ένας αλφίστα, μπορεί να είναι:
-
Κολλημένος με την Άλφα. Τουτέστιν, λατρεύει την Άλφα, ό,τι αμάξι αγοράσει ποτέ θα είναι οπωσδήποτε Άλφα και φυσικά, κατά τη γνώμη του, θα είναι και το καλύτερο από όλα τα υπόλοιπα. Δεν είναι εύκολο να βγάλεις άκρη μαζί του, είναι ερωτευμένος ο άνθρωπος...
-
Μοδάτος/η αλφίστα. Τουτέστιν, πήρε Άλφα γιατί: είναι όμορφη, είναι κούκλα, είναι τρέντι, γυαλίζει καλύτερα από τα υπόλοιπα, την έχει η Βανδή, έχει ωραίο καρό υφασματάκι στα καθίσματα, θα ταιριάζει ωραία με την 'ντε-πιες' φούστα μου κλπ... Το ότι πιθανόν έδωσε πολλά λεφτά για λίγο αμάξι, του είναι αδιάφορο.
-
Αλφίστα (σκέτο). Είναι ο τύπος/τύπισσα που αγάπησε την Άλφα για την ιστορία της, τις επιτυχίες στους αγώνες, τις πολλές τεχνολογικές της πρωτοπορίες στο παρελθόν, πάντα συνδυασμένες με γούστο και ιταλική φινέτσα στο σχεδιασμό. Εξακολουθεί να αγαπάει την Άλφα, όσο κι αν αυτή ορισμένες φορές τον πληγώνει, αναγνωρίζει τα καλά της, στηλιτεύει τα κακά της, και, όσο κι αν την αγαπάει, όταν έρθει η ώρα να κοιτάξει για αυτοκίνητο, μπορεί να κοιτάξει και αλλού...
-
ΚΑΦΡΟΣ 'Αλφίστα' (ναι, με κεφαλαία και ναι, με εισαγωγικά). Είναι το αρρωστάκι, που θεωρεί ότι όλες οι υπόλοιπες αυτοκινητοβιομηχανίες πρέπει να κλείσουν. Μάλλον όχι, να μην κλείσουν (γιατί πώς θα βρίσκει έδαφος να ΚΡΑζει μετά), αλλά εν πάσει περιπτώσει κάθε μη-Άλφα όχημα είναι yatabaza (TM). Είναι ο φανατισμένος, που θα προσπαθήσει (με επιχειρήματα παρακαλώ) να σε πείσει για κάτι που στα μάτια όλου του κόσμου είναι πασιφανές και αυταπόδεικτο, που θα τσακωθεί μαζί σου για τα μάτια της 'καλής του' και που θα κρύψει επιμελώς το οποιοδήποτε αρνητικό στοιχείο της, ακόμα κι απ'τον εαυτό του.
Θεωρώ ότι προσωπικά ανήκω στην 3η κατηγορία, κατανοώ (εν μέρει) όσους ανήκουν στην 1η, με αφήνουν παγερά αδιάφορο αυτοί που ανήκουν στην 2η, και με ενοχλούν αφάνταστα όσοι ανήκουν στην 4η.
Krus.
Αν σε αυτό το post αλλάξεις τη λέξη 'Άλφα' με 'BMW' ή οποιαδήποτε άλλη μάρκα και μερικά μικρά specifics για κάθε μάρκα δεν θα συνεχίσει να είναι αληθές;
Όπως το είπες. Ακριβώς. Για άλλη μάρκα, απλά θα άλλαζαν λίγο τα specs. Αυτό ήταν και το Point μου όταν το έγραφα άλλωστε
-
-
Θέλω, επι τη ευκαιρία να πω, ότι οι περισσότεροι alfisti του φόρουμ είναι μια χαρά παιδιά, χωρίς καμία εμπάθεια, αγαπούν το ιταλικό αυτοκίνητο αλλά δεν έχουν παρωπίδες. Το λέω αυτό, γιατί έχω έρθει μερικές φορές σε αντιπαράθεση μαζί τους αλλά έχουν αποδείξει ότι έχουν εκτός απο γνώσεις και χιούμορ, δεχόμενοι τα πειράγματα, που σχετίζονται με την χαμερπή ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησης των ιταλικών αυτοκίνητων, που σαπίζουν, τρίζουν, διαλύονται με το παραμικρό κλπ κλπ.
Γενικώς όλοι οι φανατισμένοι με μία μάρκα, χώρα, εταιρεία, κ.ο.κ, αδυνατούν να κρίνουν αμερόληπτα, να δουν καθαρά. Δεν αφορά το θέμα μόνο τους ιταλόφιλους.
Το θέμα είναι να μπορείς να δεις και τα μειονεκτήματα, αυτού που αγαπάς.
ΥΓ. Η δική μου επιθετική στάση απέναντι στα ιταλικά αυτοκίνητα, αφορά μόνο τα αυτοκίνητα της δεκαετίας του '90, όπου με την εξαίρεση της Deltona, και κανά δυο άλλες ίσως, του Fiat Coupe, της 156 κλπ, όλα τα υπόλοιπα δεν ήταν κάτι το αξιόλογο σε κανέναν σχεδόν τομέα. Επειδή λοιπόν, έμαθα να οδηγώ, κι έζησα αρκετό καιρό με την Dedra 1.6 της οικογένειας, έμαθα για τα καλά τι σημαίνει ηλεκτρικές βλάβες, ακινητοποιήσεις, και όλα τα καλά.
Αυτό το αυτοκίνητο με είχε κάνει σχεδόν να μισήσω τα ιταλικά, γιατί μας ταλαιπώρησε οικογενειακώς αφάνταστα!
Έβγαζε και βλάβες, που δεν ήξερες αν έπρεπε να θυμώσεις ή να γελάσεις.
Ας πούμε καθαριστήρες που δούλευαν συνέχεια και έπρεπε να βγάλεις το ρελέ για να σταματήσουν, παράθυρα που ανεβοκατέβαιναν μόνο τους και άλλα τέτοια ευτράπελα.
Κάποιος ηλεκτρολόγος μου είπε ότι το σύστημα Magnetti marelli της ηλεκτρονικής διαχείρησης ήταν ιδιαίτερα προηγμένο για την εποχή του αλλά και περίπλοκο και ευθυνόταν για όλα αυτά τα προβλήματα.Είχα γείτονα με Ferrari Μοndial, που μου έλεγε επίσης πόσα προβλήματα έβγαζε, άσε που περίμενε καμιά ώρα το πρωί να ζεσταθεί το κιβώτιο, διαφορετικά δεν ξεκινούσε...
Έχουμε πολύ καλό οικογενειακό φίλο με Maserati Coupe V8.
Tην έχει 2 χρόνια, τον έχει αφήσει στο δρόμο 3-4 φορές.
Από κιβώτιο.123Κ ευρώ αμάξι.
Δεν συγχωρείται λες από τη μία, τη βλέπεις όμως σαν οπτασία ακούς και τον V8 από την άλλη και λες, δε δίνω δεκάρα...
Αν ήταν όλα τα ιταλικά αυτοκίνητα τόσο θελκτικά, εγώ τουλάχιστον τους συγχωρώ όλα τα προβλήματα (σχεδόν, μην τρελαθούμε) αξιοπιστίας...
Άλλωστε από αξιοπιστία είπαμε, και οι άλλοι (VW group) τα έχουν τα προβλήματά τους και με το παραπάνω...
-
ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΤΟΥ 90
ΚΑΘΩΣ 1)DEDRA ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΥ ΑΙR CONDITION.2)ΤΟΤΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΤΟΥ 80 ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ . ΑΒΑΣΙΜΟ ΚΑΤ ΕΜΕ -
ασε τα ψοφια crus..
εισαι καθαρα νο.4. καφρος ιταλιανος!!
και οποιος σε δει απο κοντα, το καταλαβενει στο φτερο!!
κοζα νοστρα σκετη, και παμε ριξουμε σταχτη στα ματια του κοσμου κι ετσι..
μαφιοζε!! -
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
To τελειότερο ποστ μετά του Sado με το Α3 TFSI Sportback!!!!
λινκ για το ποστ του Sado παρακαλω... και να με ξαναβαλετε στο funniest quotes του φορουμ... ζωγραφιζω αυτες τις μερες!
Link δεν μπορώ να βρώ αλλά θα το παραθέσω αυτούσιο:
Εχτες το βράδυ στην διαδρομή Π.Φάληρο-Σούνιο οδηγούσα ένα Α3 Sportback TFSI quattro.
Στην Γλυφάδα κοντά πετυχαίνω μία Ferrari F430 με παίδεψε λιγάκι αλλά στα αστέρια Γλυφάδας την πέρασα ατσαλάκωτος...
Στην Βούλα ενώ πηγαίνω με 250χλμ βρίσκω μια Lambo Diablo, της παίζω τα φώτα τίποτα αυτή, δεν έκανε στην άκρη! Τότε και εγώ κατεβάζω ταχύτητα σε έκτη και την περνάω με αλάρμ.
Στο Καβούρι είναι μπροστά μου μία Μ3 CSL, μπορώ να πω οτι με τσαλάκωσε λίγο γιατί χρειάστηκε να χαϊδέψω το γκάζι για να την περάσω, ενώ περνώ την Μ3 ξάφνου μπροστά μου είναι μια SLR που μόλις είδε οτι οδηγώ ένα Α3 Sportback TFSI quattro έκανε αμέσως δεξιά!
Στο πέταλο πέρασα στο χαλαρό μία Porsche 911 GT3 γιατί μου έκανε τον μάγκα ο οδηγός! Μα καλά; Δεν βλέπει ο βλάκας οτι οδηγώ ένα Α3 Sportback TFSI quattro;;;
Ενώ έχω φτάσει στην Βάρκιζα στην ευθεία με έχει πιάσει φανάρι. Βλέπω ένα Skyline να πετάει φλόγες δίπλα μου και αναρωτιέμαι μα καλά;; Θέλει να βάλει κόντρα ένα τιποτένιο Skyline με ένα Α3 Sportback TFSI quattro;;;
Όπως ήταν αναμενόμενο όταν άναψε πράσινο φανάρι μέχρι να ξεκινήσει το skyline εγώ είχα φτάσει στην Αγία Μαρίνα με 320χλμ και φυσικά ατσαλάκωτος!
Στο Λαγονήσι βλέπω να μου αναβοσβήνει τα φώτα απο ψηλά ένα F-16. Το άτιμο φαινόταν πολύ τουμπανιασμένο! Αλλά δεν ανησύχησα! Οδηγώ ένα Α3 Sportback TFSI quattro σκέφτηκα έχω και την Stirella δίπλα μου, θα τον περάσω και αυτόν στο χαλαρό ατσαλάκωτος! Έτσι και έγινε! Πετάω μια έβδομη ταχύτητα στο τέλειο κιβώτιο του Α3 Sportback TFSI quattro και τον περνάω και αυτόν στο χαλαρό!
Φτάνω στις στροφές του Σουνίου, μία Lotus Elise είναι μπροστά μου και μόλις παίρνει χαμπάρι οτι οι καθρέπτες του έχουν γεμίσει με ένα Α3 Sportback TFSI quattro μπαίνει στο πρώτο parking για να αποφύγει την συντριβή.
Ενώ παίρνω τις στροφές με 280χλμ και έχοντας τον Κωστέτσο δίπλα μου να μου σιδερώνει το πουκάμισο μου για να είμαι πάντα ατσαλάκωτος, βλέπω ένα Ντάτσουν φορτωμένο με πατάτες, χαμηλωμένο, με μπλε λαμπάκια και ζάντες αλά 2F2F. Όπα! λέω... δύσκολα εδώ τα πράγματα! Το Α3 Sportback TFSI quattro προσπάθησε όσο μπορούσε να φτάσει το θηριώδες Ντάτσουν με τις πατάτες αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε! Δεν τα κατάφερα....Το Ντάτσουν με τις πατάτες ήταν πολύ δυνατό.
Που θα πάει όμως;
Σύντομα θα πάω στην ΜΤΜ να του βάλω και άλλα άλογα και θα πάρω εκδίκηση απο το Ντάτσουν...Aυτό έγινε μετά από ποστάρισμα του technik ότι με Α3 Sportback TFSI quattro προσπέρασε 'ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ' μια GT 3.2 στην Εγνατία οδό, πάνω στα βουνά!!
-
ROTFL!!!! θεικο!!!!
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
ωπα! εδω ειμαστε!
λοιπον...
...
πατατακια... τσεκ
...
μπυριτσα... τσεκ
...
ποντικι ασυμαρτο..τσεκ
...
adsl..τσεκ
...
ερκουρδισιοννν... τσεκ
...
πυριμαχη φορμα σε περιπτωση που θελησω να ριχτω στην μαχη... τσεκ
...
μαξιλαρακια διαφορα για ανεση κι ασφαλεια... τσεκοκ! χωστε τα!!!
ΟΚ παιδιά για να τους τη σπάσουμε, ενάντια στο κατεστημένο (και τις προσδοκίες που αυτό γεννά) ας διατηρήσουμε κάποιο ΕΠΙΠΕΔΟ.
Αλλά πάλι, τώρα που το ξανασκέφτομαι αναρωτιέμαι, μήπως το thread χάσει το ενδιαφέρον του. Μήπως χάσει τη νοστιμάδα του και γίνει ΞΕΝΕΡΩΤΟ?
Οπότε συμφωνώ και γω ΠΑΜΕ (στα πλαίσια της πλακίτσας και όχι της πόρωσης)
Αλήθεια για να δημιουργήσουμε και συμμαχίες δεν το γενικεύουμε?
Γερμανόφιλοι εναντίον Ιταλόφιλων, αλλά πάλι η MB γερμανική εταιρία είναι και δεν λέει. Οπότε ας το αφήσουμε όπως είναι -
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Γερμανόφιλοι εναντίον ΙταλόφιλωνΑγγλόφιλοι; Γιαπωνεζόφιλοι; Σουδηόφιλοι; Ααααααααα, αφήνεις πολύ κόσμο έξω, κρίμα
-
ωπα! εδω ειμαστε!
Άντε πάνε από δω ρε...κολλημένε BMWδικέ (βλ. BMWδικός, ο)
αλη8εια εγω πως οριζομαι?
τεως citroenακιας, fiatακιας, lanciaκιας, renaltακιας, alfista, και νυν BMWδακιας? (ξεχασα τιποτα?... μαλλον οχι)κολλημενος ναι... με την αυτοκινηση ομως
Ξεχάσατε κάποιους και θα σας κράξει ο lotusnick: Lotusάκηδες!!!!! Όρμα Nick!
Και τελευταίως, για να προλάβω αυτή τη φορά τον lotusnick και τον απόντα σε διακοπές 037, έχουν κάνει δυναμικά την εμφάνισή τους και οι;;;;;
Skodaκηδεεεεεςςςς!
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
ΟΚ παιδιά για να τους τη σπάσουμε, ενάντια στο κατεστημένο (και τις προσδοκίες που αυτό γεννά) ας διατηρήσουμε κάποιο ΕΠΙΠΕΔΟ.
Αλλά πάλι, τώρα που το ξανασκέφτομαι αναρωτιέμαι, μήπως το thread χάσει το ενδιαφέρον του. Μήπως χάσει τη νοστιμάδα του και γίνει ΞΕΝΕΡΩΤΟ?
Οπότε συμφωνώ και γω ΠΑΜΕ (στα πλαίσια της πλακίτσας και όχι της πόρωσης)
Αλήθεια για να δημιουργήσουμε και συμμαχίες δεν το γενικεύουμε?
Γερμανόφιλοι εναντίον Ιταλόφιλων, αλλά πάλι η MB γερμανική εταιρία είναι και δεν λέει. Οπότε ας το αφήσουμε όπως είναιΚι εγώ έτσι λέω ! Να γίνει λίγο τζερτζελές σε πολιτισμένα πλαίσια. Πως θα περάσει και η ώρα? Με γλυκανάλατα θέματα?
Τώρα βέβαια γιατί να αφήσουμε τον 'Δε σπαω Δε χαλάω' Ιάπωνα έξω? Αδικία. Οπότε τον αγώνα αρξαστε!!
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
λινκ για το ποστ του Sado παρακαλω... και να με ξαναβαλετε στο funniest quotes του φορουμ... ζωγραφιζω αυτες τις μερες!
Link δεν μπορώ να βρώ αλλά θα το παραθέσω αυτούσιο:
Εχτες το βράδυ στην διαδρομή Π.Φάληρο-Σούνιο οδηγούσα ένα Α3 Sportback TFSI quattro.
Στην Γλυφάδα κοντά πετυχαίνω μία Ferrari F430 με παίδεψε λιγάκι αλλά στα αστέρια Γλυφάδας την πέρασα ατσαλάκωτος...
Στην Βούλα ενώ πηγαίνω με 250χλμ βρίσκω μια Lambo Diablo, της παίζω τα φώτα τίποτα αυτή, δεν έκανε στην άκρη! Τότε και εγώ κατεβάζω ταχύτητα σε έκτη και την περνάω με αλάρμ.
Στο Καβούρι είναι μπροστά μου μία Μ3 CSL, μπορώ να πω οτι με τσαλάκωσε λίγο γιατί χρειάστηκε να χαϊδέψω το γκάζι για να την περάσω, ενώ περνώ την Μ3 ξάφνου μπροστά μου είναι μια SLR που μόλις είδε οτι οδηγώ ένα Α3 Sportback TFSI quattro έκανε αμέσως δεξιά!
Στο πέταλο πέρασα στο χαλαρό μία Porsche 911 GT3 γιατί μου έκανε τον μάγκα ο οδηγός! Μα καλά; Δεν βλέπει ο βλάκας οτι οδηγώ ένα Α3 Sportback TFSI quattro;;;
Ενώ έχω φτάσει στην Βάρκιζα στην ευθεία με έχει πιάσει φανάρι. Βλέπω ένα Skyline να πετάει φλόγες δίπλα μου και αναρωτιέμαι μα καλά;; Θέλει να βάλει κόντρα ένα τιποτένιο Skyline με ένα Α3 Sportback TFSI quattro;;;
Όπως ήταν αναμενόμενο όταν άναψε πράσινο φανάρι μέχρι να ξεκινήσει το skyline εγώ είχα φτάσει στην Αγία Μαρίνα με 320χλμ και φυσικά ατσαλάκωτος!
Στο Λαγονήσι βλέπω να μου αναβοσβήνει τα φώτα απο ψηλά ένα F-16. Το άτιμο φαινόταν πολύ τουμπανιασμένο! Αλλά δεν ανησύχησα! Οδηγώ ένα Α3 Sportback TFSI quattro σκέφτηκα έχω και την Stirella δίπλα μου, θα τον περάσω και αυτόν στο χαλαρό ατσαλάκωτος! Έτσι και έγινε! Πετάω μια έβδομη ταχύτητα στο τέλειο κιβώτιο του Α3 Sportback TFSI quattro και τον περνάω και αυτόν στο χαλαρό!
Φτάνω στις στροφές του Σουνίου, μία Lotus Elise είναι μπροστά μου και μόλις παίρνει χαμπάρι οτι οι καθρέπτες του έχουν γεμίσει με ένα Α3 Sportback TFSI quattro μπαίνει στο πρώτο parking για να αποφύγει την συντριβή.
Ενώ παίρνω τις στροφές με 280χλμ και έχοντας τον Κωστέτσο δίπλα μου να μου σιδερώνει το πουκάμισο μου για να είμαι πάντα ατσαλάκωτος, βλέπω ένα Ντάτσουν φορτωμένο με πατάτες, χαμηλωμένο, με μπλε λαμπάκια και ζάντες αλά 2F2F. Όπα! λέω... δύσκολα εδώ τα πράγματα! Το Α3 Sportback TFSI quattro προσπάθησε όσο μπορούσε να φτάσει το θηριώδες Ντάτσουν με τις πατάτες αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε! Δεν τα κατάφερα....Το Ντάτσουν με τις πατάτες ήταν πολύ δυνατό.
Που θα πάει όμως;
Σύντομα θα πάω στην ΜΤΜ να του βάλω και άλλα άλογα και θα πάρω εκδίκηση απο το Ντάτσουν...Aυτό έγινε μετά από ποστάρισμα του technik ότι με Α3 Sportback TFSI quattro προσπέρασε 'ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ' μια GT 3.2 στην Εγνατία οδό, πάνω στα βουνά!!
Να και το λινκ: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... c&start=15
-
Γ@ΜΩΤΟ ΣΕ Η ΜIZA THΣ ENZO ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΜΑΞΙ.ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ GOLFΑΚΙ.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ.......
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ασε τα ψοφια crus..
μαφιοζε!!ΙΣΑ ΡΕ! Άμα γουστάρεις, πάρε τη μαύρη τσέχικη νεκροφόρα σου να σου δείξω εγώ ρε πώς στρίβουν τα αλφαρομέα ρε να πούμε με 193,456 χαω στο πέταλο ΡΕ! Τσάι στην καντίνα θα σε κεράσω ΡΕ, 47 κολώνες και 55,6 κενές. Και να προσέχεις το νεκρό ρε, μέχρι να φτάσεις θα έχει μυρίσει ναούμ'!
-
Γ@ΜΩΤΟ ΧΑΛΑΣΕ Η ΜIZA THΣ ENZO ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΜΑΞΙ.ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ GOLFΑΚΙ.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ.......
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Και τελευταίως, για να προλάβω αυτή τη φορά τον lotusnick και τον απόντα σε διακοπές 037, έχουν κάνει δυναμικά την εμφάνισή τους και οι;;;;;
Skodaκηδεεεεεςςςς!
Μεγα λαθος! εσυ εισαι λοτουσακιας ισως... ο Νικος ΔΕΝ ειναι λοτουσακιας... ειναι 'ηδικιαμουειναιπιοελαφριαλοτουσακιας'!!!! μην τα ισοπεδωνουμε ολα!
Η σκοντακιδες ειναι ειδικη κατηγορια... ειναι οι πιο εξυπνοι απο ολους.
Εχουνε VAG βαση που βεβαιως, βεβαιως ειναι η καλυτερη απ'ολες ως γνωστον, ταυτοχρονα την εχουνε πληρωσει λιγοτερο απ'ολους βεβαιως βεβαιως, και εχουνε και τα φθηνοτερα ανταλλακτικα...
Φημες λενε οτι ειναι και πιο αξιοπιστα... κατοχοι αουντι και γκολφ αγοραζουν και τοποθετουν ανταλλακτικα σκοντα... αυτοι ξερουν... -
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
ωπα! εδω ειμαστε!
Άντε πάνε από δω ρε...κολλημένε BMWδικέ (βλ. BMWδικός, ο)
αλη8εια εγω πως οριζομαι?
τεως citroenακιας, fiatακιας, lanciaκιας, renaltακιας, alfista, και νυν BMWδακιας? (ξεχασα τιποτα?... μαλλον οχι)κολλημενος ναι... με την αυτοκινηση ομως
Skodaκηδεεεεεςςςς!
Oloi eimaste kolimeni me kati.
Alla oloi kai me kati koino, tin autokinisi.Kala kanoun oi alfisti
Oso gia to post tou Sado...
Apla apisteuto!!! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ασε τα ψοφια crus..
μαφιοζε!!ΙΣΑ ΡΕ! Άμα γουστάρεις, πάρε τη μαύρη τσέχικη νεκροφόρα σου να σου δείξω εγώ ρε πώς στρίβουν τα αλφαρομέα ρε να πούμε με 193,456 χαω στο πέταλο ΡΕ! Τσάι στην καντίνα θα σε κεράσω ΡΕ, 47 κολώνες και 55,6 κενές. Και να προσέχεις το νεκρό ρε, μέχρι να φτάσεις θα έχει μυρίσει ναούμ'!
Ιιιιιιέεεεεφυγεεεεεεες!
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 769#357769
-
Skodaκηδεεεεεςςςς!
Μεγα λαθος! εσυ εισαι λοτουσακιας ισως... ο Νικος ΔΕΝ ειναι λοτουσακιας... ειναι 'ηδικιαμουειναιπιοελαφριαλοτουσακιας'!!!! μην τα ισοπεδωνουμε ολα!
Η σκοντακιδες ειναι ειδικη κατηγορια... ειναι οι πιο εξυπνοι απο ολους.
Εχουνε VAG βαση που βεβαιως, βεβαιως ειναι η καλυτερη απ'ολες ως γνωστον, ταυτοχρονα την εχουνε πληρωσει λιγοτερο απ'ολους βεβαιως βεβαιως, και εχουνε και τα φθηνοτερα ανταλλακτικα...
Φημες λενε οτι ειναι και πιο αξιοπιστα... κατοχοι αουντι και γκολφ αγοραζουν και τοποθετουν ανταλλακτικα σκοντα... αυτοι ξερουν...Pes kai gia ta kila tou Theo re Ari!!!!
H Pepi ton krazei na xasei kila.
Boithao kai egw, thymizontas tou poso pio baria einai h Lisa tou kai poso pio barys autos -
Ανέλπιστη η εξέλιξη του θρεντ πάντως!
-
LADA VS DACIA
ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ!!!!!!!!!!!!!
Θάψτε το αυτοκίνητο του άλλου ...ατιμωρητί! :)