-
Ο χρήστης thanasiss1969 έγραψε:
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ... Η ΑΓΑΠΗ, Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 'ΕΥ ΖΗΝ' ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
ΘΑΝΑΣΗΣΕυχαριστούμε Θανάση.
Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους. -
Ο χρήστης doukias έγραψε:
Θίγω ένα θέμα:
Συνεργεία αυτοκινήτων που έως τώρα εβλεπαν πελάτη με το τουφέκι, τώρα περνούν υγραέριο και κάνουν χρυσές δουλειές. Αναγκαίο 'κακό' βέβαια, αφού έως τώρα δεν υπήρχαν πολύ υγραεράδες (στη Θεσ/νίκη μόνο 3).
Το πρόβλημα μου είναι ότι και αυτοί έβγαλαν πολύ γρήγορα τη φόρμα εργασίας (δεν ξέρω και αν την είχαν βάλει ποτέ, εδώ που τα λέμε) και το παίζουν αφεντικά, αφήνοντας σε παιδαρέλια να κάνουν την εγκατάσταση.το προβλημα γρηγορη αλλου πρεπει να τοχεις.
απο ποτε ειναι κακο να υπαρχει ανταγωνισμος?
απο ποτε ειναι κακο να δουλευουν οι ανθρωποι ?
απο ποτε ειναι κακο να απασχολουν νεα παιδια?
απο ποτε ειναι κακο να βγαζουν και να δινουν μεροκαματο στην σημερινη κριση?
Τα συνεργεια αυτα τα εχουν δικοι μας ανθρωποι.
τα παιδαρελια ειναι δικα μας παιδια,και αυτα εργαζονται τιμια.
αν σκεπτοσουν λιγο ανθρωπινα επρεπε να χαιρεσαι που καπιοι συμπολιτες μας απασχολουνται και προσπαθουν δουλευοντας και οχι κλεβοντας να επιζησουν.
εαν βεβαια οι κακοι αυτοι ( κατα την γνωμη σου) επαγγελματιες δεν παρακολουθουν την δουλεια ειναι κακο. αλλα αν ειναι εκει απικο και προσεχουν να μην λερονωνται να μην σε λερωνουν, αυτο τι σε πειραζει εσενα αφου τουλαχιστον μπορεις να επιλεγξεις.φιλε εδω δεν θιγης θεμα.
την κακια σου βγαζεις και μα το θεο δεν μας χρειαζεται τετοιες ημερες.
εγω παντως ευχωμαι για σενα και για ολον τον κοσμο χρυσες δουλειες.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΥΓΕΙΑ. και μονο χαμογελα
.
Φίλε, το 'κακό' το έχω σε εισαγωγικά.
Φυσικά και δεν βγάζω κακία.
Οι μέρες είναι άγιες, αλλά μην τις επικαλείσε. Αν θες τα λέμε και μετά τα Φώτα!Αναγνωρίζωντας τα δίκαια σου, σου λέω ότι και όταν πάω για σέρβις, κάποιο παδί είναι που δουλέυει, ενώ τα χρήματα τα δίνω στο αφεντικό, που κάθεται στην καρέκλα.
Όμως:
Τα παιδιά των σέρβις έχουν μακρόχρονη προυπηρεσία, στην οποία ξεκίνησαν πρώτα ως βοηθοί και με την πορεία εξελίχθηκαν, ούτως ώστε το αφεντικό να τους εμπιστευθεί.
Εδώ μπορείς να μου πεις πόσα χρόνια δούλεψαν σε υγραερά, για να τους εμπιστευθώ?
Μάλλον μαθαίνουν 'στου κασίδι το κεφάλι'.
Θα ήθελα ο ίδιος που θα δουλέψει το αμάξι μου να είναι και αυτός που θα υπογράψει .
Έτσι θα ξέρω ότι έχει την εμπειρία. -
από doukias » 24/12/10 6:32
το προβλημα γρηγορη αλλου πρεπει να τοχεις.
απο ποτε ειναι κακο να υπαρχει ανταγωνισμος?
απο ποτε ειναι κακο να δουλευουν οι ανθρωποι ?
απο ποτε ειναι κακο να απασχολουν νεα παιδια?
απο ποτε ειναι κακο να βγαζουν και να δινουν μεροκαματο στην σημερινη κριση?
Τα συνεργεια αυτα τα εχουν δικοι μας ανθρωποι.
τα παιδαρελια ειναι δικα μας παιδια,και αυτα εργαζονται τιμια.
αν σκεπτοσουν λιγο ανθρωπινα επρεπε να χαιρεσαι που καπιοι συμπολιτες μας απασχολουνται και προσπαθουν δουλευοντας και οχι κλεβοντας να επιζησουν.
εαν βεβαια οι κακοι αυτοι ( κατα την γνωμη σου) επαγγελματιες δεν παρακολουθουν την δουλεια ειναι κακο. αλλα αν ειναι εκει απικο και προσεχουν να μην λερονωνται να μην σε λερωνουν, αυτο τι σε πειραζει εσενα αφου τουλαχιστον μπορεις να επιλεγξεις.φιλε εδω δεν θιγης θεμα.
την κακια σου βγαζεις και μα το θεο δεν μας χρειαζεται τετοιες ημερες.
εγω παντως ευχωμαι για σενα και για ολον τον κοσμο χρυσες δουλειες.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΥΓΕΙΑ. και μονο χαμογελα
ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ.
ΕΧΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑ, ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΤΑΡΙΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ.
Με συγκήνισες.
Εδώ και 9 χρόνια , που άλλαξα 4 μαρκούτσια στην καρδιά μου!, δεν κάνω με τα χέρια μου την δουλειά. Έχω νέα παιδιά με θέληση, μα μαστόρους, και τους επιβλέπω, οδηγώ, συμβουλεύω, διορθώνω. 9 ουσιαστικά τεχνικά τμήματα, όταν δούλευα ΔΕΝ τα επέβλεπα με το 100%.
Σήμερα η ποιότητα της παραγόμενης εργασίας μου, έχει πιάσει κορυφή. Έχω ελάχιστες ‘επιστροφές’!!!....μη αμειβόμενου εργατικού χρόνου.
Μου δίνεις το έρεισμα να συνεχίζω να ελπίζω, για αυτήν την πολύπαθη χώρα.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Antonis-team!!!! -
μια ερωτηση στους εγκαταστατες κυριως
το αεριο μου το εβαλε μηχανικος που δεν ειχε ακομα αδεια.(μου ειπε πως παρακολουθουσε σεμιναρια το σεπτεμβριο που ειχα παει για την εγκατασταση.)ποτε προβλεπεται να παρουν τις αδειες?
αργουν οντως τοσο πολυ η μου λεει κανα παραμυθι?ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ
-
Ο χρήστης val k11 έγραψε:
το αεριο μου το εβαλε μηχανικος που δεν ειχε ακομα αδεια.(μου ειπε πως παρακολουθουσε σεμιναρια το σεπτεμβριο που ειχα παει για την εγκατασταση.)ποτε προβλεπεται να παρουν τις αδειες?
αργουν οντως τοσο πολυ η μου λεει κανα παραμυθι?ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ
Μάλον και μένα '' ο δικός μου '' το ίδιο παραμύθι μου λέει, εκτός αν πέσαμε στον ίδιο παραμυθά, Θεσσαλονίκη μήπως;
-
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
Μάλον και μένα '' ο δικός μου '' το ίδιο παραμύθι μου λέει, εκτός αν πέσαμε στον ίδιο παραμυθά, Θεσσαλονίκη μήπως;
Ο 'εγκαταστατης' φταιει ή εσεις ;
Δηλαδη θα πηγαινατε για εγχείρηση σε εναν που θα σας ελεγε οτι ξερει πως γινεται γιατι εχει κανει σεμιναρια;
-
Χρόνια Πολλά σε όλους και εύχομαι ο νέος χρόνος να έχει περισσότερη υγεία, λιγότερη εκμετάλλευση των λαών και περισσότερη ελευθερία στη ζωή που είναι μικρή ώστε να είναι απλή και απολαυστική με χαμόγελα γύρω μας.
Φεύγοντας αυτός ο χρόνος να πάρει μαζί του τον ψυχικό και σωματικό πόνο από τους ανθρώπους που υποφέρουν. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δηλαδη θα πηγαινατε για εγχείρηση σε εναν που θα σας ελεγε οτι ξερει πως γινεται γιατι εχει κανει σεμιναρια;
''Ο δικός μου'' λέει ότι: έβαζε εδώ και χρόνια χωρίς πιστοποίηση, διδάσκει μηχανική αυτοκινήτου στις σχολές του ΟΑΕΔ, έχει προυπηρεσία και σεμινάρια στην Τουρκία αλλά κόλλησε στις αντιδράσεις του κατεστημένου της υγραεριοκίνησης, οι doukias και lpgnick γιατί δεν μας λένε τι τρέχει με το κύκλωμα της υγραεριοκίνησης στην Θεσσαλονίκη-περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας-Ζορό για πιστοποιήσεις υλικών και αδειοδοτήσεις χώρων και μηχανικών, δεν έχει δηλαδή υποπέσει τίποτα στην αντιληψή τους .
-
σήμερα φούλαρα στη Βουλγαρία. 0,69 € το λιτρο. μακαρι να ειχα κι αλλο ενα ρεζερβουαρ
-
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
''Ο δικός μου'' λέει ότι: έβαζε εδώ και χρόνια χωρίς πιστοποίηση, διδάσκει μηχανική αυτοκινήτου στις σχολές του ΟΑΕΔ, έχει προυπηρεσία και σεμινάρια στην Τουρκία αλλά κόλλησε στις αντιδράσεις του κατεστημένου της υγραεριοκίνησης, οι doukias και lpgnick γιατί δεν μας λένε τι τρέχει με το κύκλωμα της υγραεριοκίνησης στην Θεσσαλονίκη-περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας-Ζορό για πιστοποιήσεις υλικών και αδειοδοτήσεις χώρων και μηχανικών, δεν έχει δηλαδή υποπέσει τίποτα στην αντιληψή τους .
+1000. Μην κολλαμε σε ταμπελες, ιδιως σε αυτες που ξερουμε πολυ καλα πως δινονται. Αν δεν εχεις τις καταληλες διασυνδεσεις και τα καταληλα ατομα κλαυτα.
Πιστευω πως ο καθενας μετα απο 1 τεταρτο συζητηση με εναν μηχανικο μπορει να κρινει αν αυτος θα σεβαστει το αρκετα μεγαλο ποσο που θα εισπραξει 'η θα κανει την αρπαχτη του και ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
Και απο την αρκετα μεγαλη ερευνα αγορας που εκανα τον Οκτωμβρη σας λεω οτι οι περισσοτεροι πιστοποιημενοι ειχαν στυλακι Καρδιοχειρουργου και βαλε.
Ουτε 1 ευρω δεν δινω σε τετοια ατομα. -
Καλά Χριστούγεννα
Εύχομαι να φωτίσει ο Χριστός όλους τους ανθρώπους για να μπορούμε όλοι εμείς να κάνουμε την ζωή μας πιο άνετη!!! -
Ο χρήστης tgi έγραψε:
Καλά Χριστούγεννα
Εύχομαι να φωτίσει ο Χριστός όλους τους ανθρώπους για να μπορούμε όλοι εμείς να κάνουμε την ζωή μας πιο άνετη!!!Πρώτα από όλα τους 300 της βουλής
-
Μπα...
Καλύτερα να φωτίσει εμάς και να στείλουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τουλάχιστον τα 2/3 των σημερινών βουλευτών...
Μόνο έτσι έχουμε ελπίδα ν' αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.
Προσπαθούν να μας κάνουν να το καταλάβουμε Ε.Ε. & Δ.Ν.T. αλλά ακόμη υπάρχουν αρκετοί που δεν έχουν βάλει μυαλό...
Χρόνια Πολλά ...και μη χειρότερα! -
Ο χρήστης dti έγραψε:
Μπα...
Καλύτερα να φωτίσει εμάς και να στείλουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τουλάχιστον τα 2/3 των σημερινών βουλευτών...2/3 ??? πολύ επιεική σε βρίσκω... εγώ με πολλή μεγάλη επιφύλαξη θα έλεγα τα 7/8...και θα είχα μεγάλη ανησυχία για το 1/8 που θα έμενε...
Οπότε τελικά θα το έριχνα στο ζεϊμπέκικο (9/8) ... -
Χρονια πολλα σε ολους , καλο κουραγιο και ας ξυπνησουμε γιατι πανε να μας εξαφανισουν σαν εθνος και σαν λαο .......Αλλα να Θυμησω κατι ......Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ !
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ !!!!!!!!!!!
ΥΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.....ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ...
ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ(δεν εννοώ τη γειτόνισά ) ........ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...
-
Ο χρήστης dalamaidis έγραψε:
+1000. Μην κολλαμε σε ταμπελες, ιδιως σε αυτες που ξερουμε πολυ καλα πως δινονται. Αν δεν εχεις τις καταληλες διασυνδεσεις και τα καταληλα ατομα κλαυτα.
Πιστευω πως ο καθενας μετα απο 1 τεταρτο συζητηση με εναν μηχανικο μπορει να κρινει αν αυτος θα σεβαστει το αρκετα μεγαλο ποσο που θα εισπραξει 'η θα κανει την αρπαχτη του και ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
Και απο την αρκετα μεγαλη ερευνα αγορας που εκανα τον Οκτωμβρη σας λεω οτι οι περισσοτεροι πιστοποιημενοι ειχαν στυλακι Καρδιοχειρουργου και βαλε.
Ουτε 1 ευρω δεν δινω σε τετοια ατομα.φιλε dalamaidis εχεις απολυτο δικιο
εγω βλεπεις επεσα σε συγγενη(μεγαλο λαθος τελικα)106S16
οχι δεν εχουμε τον ιδιο εγκαταστατη,δεν διδασκει πουθενα ο δικος μου.αν μπορουσε καποιος εγκαταστατης απτο φορουμ να μας πει τι ακριβως γινεται με τις αδειες θα το εκτιμουσα πολυ
δινουν σε καινουργιους αδειες η ακομα αναμονη? -
καλημερα σε όλους και χρόνια πολλά σε όλους.
είμαι νέος στο φόρουμ, αν και βέβαια το παρακολουθούσα αρκετό διάστημα.
Είμαι από Γιάννενα και έχω το SANTA FE 2.7 6V του 2009 και όπως καταλαβένεται προκειμένου να χαρούμε περισότερο το όχημά μας σκέφτομαι πολύ σιβαρά να βάλω υγραέριο. Μου μίλησαν για 5ης γενιάς.
Υπάρχει μηπως μέλος του forum με το ίδιο όχημα που να μπορεί να με βοηθήσει σε τεχνικά θέματα ;;;;Το 5ης γενιάς είναι αξιόπηστο;;;;;
Ευχαριστώ και καλός σας βρήκα
-
Ο χρήστης akis73 έγραψε:
καλημερα σε όλους και χρόνια πολλά σε όλους.
είμαι νέος στο φόρουμ, αν και βέβαια το παρακολουθούσα αρκετό διάστημα.
Είμαι από Γιάννενα και έχω το SANTA FE 2.7 6V του 2009 και όπως καταλαβένεται προκειμένου να χαρούμε περισότερο το όχημά μας σκέφτομαι πολύ σιβαρά να βάλω υγραέριο. Μου μίλησαν για 5ης γενιάς.
Υπάρχει μηπως μέλος του forum με το ίδιο όχημα που να μπορεί να με βοηθήσει σε τεχνικά θέματα ;;;;Το 5ης γενιάς είναι αξιόπηστο;;;;;
Ευχαριστώ και καλός σας βρήκα
Κατα την άποψή μου, ναι. Το 5ης γενιας είναι πλεον αξιόπιστο. Μετά και την τελευταία αλλαγή τρόμπας που έφερε η ICOM στην Ελλάδα, τα όποια προβλήματα που είχε λύθηκαν, και πλεον το αυτοκίνητο κινείται όπως με τη βενζίνη.
-
αδειες δινουν με ρυθμο ελληνικο, ομως δινουν .με σειρα και μεγαλη καθυστεριση.
πιστευω πως δεν εχουν λογω οι εγκαταστατες να σας λενε ψεματα αφου η υπογραφη στοιχιζειι πλεον 50 €.
υπομονη.
Υγραεριοκίνηση!