-
τελικα υπαρχει λυση για τους 1,6 THP που φορανε τα Peugeot-Citroen-Mini Cooper ?
-
Μετά από 20.000 έχει αρχίσει και εμένα να μου κάνει προβλήματα στην κρύα εκκίνηση. Δηλαδή αν έχω να το βάλω μπρος μία μέρα δυσκολεύεται να πάρει και θέλει πολλές μιζιές. Ίσως δειλά δειλά να το κάνει πλέον και ζεστό.
Έκλεισα ραντεβού με hyundai την δευτέρα αλλά σε πρώτη φάση λέει πως δεν έχει σχέση με το υγραέριο. Σήμερα το γύρισα σε βενζίνη 1-2 χλμ πριν το σβήσω και αύριο πρωί θα δω αν θα πάρει και πόσο εύκολα.
-
Φυσικα και δεν πρεπει να εχει σχεση το υγραεριο αφου παιρνει μπροστα με βενζινη.
-
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Φυσικα και δεν πρεπει να εχει σχεση το υγραεριο αφου παιρνει μπροστα με βενζινη.Πχ αν κάποιο μπεκ υγραερίου (αν και δεν έχω υγρό ψεκασμό) έχει απώλειες δεν υπάρχει πιθανότητα να το μπουκώνει?
Επίσης εμμέσως έχει γιατί η βενζίνη μένει περισσότερο καιρό στο ρεζερβουάρ με ότι αυτό συνεπάγεται, τα μπεκ βουλώνουν πιο εύκολα κτλ... -
τελικα με το jeep τι εγινε ...ολα καλα ειναι δηλαδη?....εχει κανεις εδω μεσα jeep που να εχει βαλει ?......
πρωτα επιλεγουμε κιτ και μετα εγκαταστατη ...η βρισκουμε εναν καλο εγκαταστατη και τον ρωταμε ποια κιτ βαζει?.... -
Ο χρήστης xaris-cd έγραψε:
τελικα με το jeep τι εγινε ...ολα καλα ειναι δηλαδη?....εχει κανεις εδω μεσα jeep που να εχει βαλει ?......
πρωτα επιλεγουμε κιτ και μετα εγκαταστατη ...η βρισκουμε εναν καλο εγκαταστατη και τον ρωταμε ποια κιτ βαζει?....Τo δευτερο 100%
-
3,7 και για 3 χρόνια 130000κμ και BRS, κανένα πρόβλημα και με λαδιέρα. Από γενάρη παρέδωσε πινακίδα, και εκεί είναι το πρόβλημα, όχι εδώ. Η εξέλιξη μείωσε της αρνητικές παραμέτρους, αλλά πόσοι συνάδελφοι της ακολουθούν?.
Αυτοί που τάζουν λαγούς με πετραχήλια, η αυτοί που εξηγούν όλες της παραμέτρους?.
Αυτοί που ‘ξεβρακώνονται’ οι αυτοί που είναι σοβαροί και εργάζονται με σωστό τρόπο?.
Και σίγουρα τα έγχρωμα πούπουλα, είναι καταφανή!!!!!.......
Α. -
ΤΙ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΡΕ ΣΕΙς...... ΠΗΓΑ ΤΟ FREELANDER ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΞΕΜΟΝΤΑΡΕ ΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΓΚΑΖΙΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΑΕΡΙΟ ΕΧΩ
Επισης πηρα τηλεφωνο αυτον που μου το βαλε και μου ειπε οτι μπορει να χρειαστει αλλαγη η καλωδιωση και νεα ρυθμιση!!!!!!!!!!!!!!!
Μιλαμε παντα για συστημα lo.gas
ΤΗΝ εχει παθει κανεις αλλοσ?
-
Τι είδους τηλεδιάγνωση είναι αυτή; Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις και την δεξαμενή το φλοτέρ και την πολυβαλβίδα χωρίς να το δω καν και απλά επείδή ξυλώθηκε το ενδεικτικό Ακόμη και το καλώδιο να έχει κοπεί μια κόλληση με το κολλητήρι και είσαι τζετ, απλά να μην έχει σπάσει που δεν φαντάζομαι να έγινε. Σε κάθε περίπτωση με τσίχλα ήταν στερεωμένο;; Αυτός που στο καθάρισε δεν φαντάζομαι να πήρε και το σφυρί να το βγάλει από την θέση του με το πανί θα το ξεσκόνισε
-
Ο χρήστης Σταυρος Στρα έγραψε:
ΤΙ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΡΕ ΣΕΙς...... ΠΗΓΑ ΤΟ FREELANDER ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΞΕΜΟΝΤΑΡΕ ΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΓΚΑΖΙΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΑΕΡΙΟ ΕΧΩΕπισης πηρα τηλεφωνο αυτον που μου το βαλε και μου ειπε οτι μπορει να χρειαστει αλλαγη η καλωδιωση και νεα ρυθμιση!!!!!!!!!!!!!!!
Μιλαμε παντα για συστημα lo.gas
ΤΗΝ εχει παθει κανεις αλλοσ?
Γιαυτό εγώ ΠΟΤΈ δεν αφήνω Πακιστανούς να καθαρίζουν το εσωτερικό του grand.μόνο από έξω! Μέσα το γλύφω μόνος μου.
-
ΑΠΟ τιμεσ σε ποιο επιπεδο βρισκομαστε ?...μεχρι ποσο πρεπει να δωσουμε σε καποιον οστε να ξηλωσει την πολλαπλη και να ανοιξει τισ τρυπες στον παγκο ..μην ξεχνατε οτι ειναι 6ακυλινδρο...
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
3,7 και για 3 χρόνια 130000κμ και BRS, κανένα πρόβλημα και με λαδιέρα. Από γενάρη παρέδωσε πινακίδα, και εκεί είναι το πρόβλημα, όχι εδώ. Η εξέλιξη μείωσε της αρνητικές παραμέτρους, αλλά πόσοι συνάδελφοι της ακολουθούν?.
Αυτοί που τάζουν λαγούς με πετραχήλια, η αυτοί που εξηγούν όλες της παραμέτρους?.
Αυτοί που ‘ξεβρακώνονται’ οι αυτοί που είναι σοβαροί και εργάζονται με σωστό τρόπο?.
Α.τελικα η λαδιερα στα 4αρτησ γενιας ειναι απαραιτητη ?...η ακομα συγκρουονται οι αποψεις?..
-
Ο χρήστης xaris-cd έγραψε:
Α.τελικα η λαδιερα στα 4αρτησ γενιας ειναι απαραιτητη ?...η ακομα συγκρουονται οι αποψεις?..
Όταν πέρασα το υγραεριο στο αυτοκίνητο ο μηχανικός είχε πει λαδιέρα βάζουμε στα αυτοκίνητα που έχουν αναθυμιάσεις.
Sent from my U20i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης black92s έγραψε:
Όταν πέρασα το υγραεριο στο αυτοκίνητο ο μηχανικός είχε πει λαδιέρα βάζουμε στα αυτοκίνητα που έχουν αναθυμιάσεις.
Sent from my U20i using Tapatalk 2
Ομολογω οτι μετα το ψυκτελαιο τον μολυβδο που χρειαζεται ενω καιει αμολυβδη την ξηρη και χλωρη καυση αυτο με τις αναθυμιασεις δεν το ειχα ξανακουσει.............
-
Αφού υπάρχουν αμάξια που δεν έχουν αναθυμιάσεις...
-
Και μενα ρε παιδια μου κανει εντυπωση η ευκολια που εφυγε και πραγματικα οταν το ειδα λεω ενταξει ο βλακασ απλα το ξεκουμπωσε. Το θεμα ειναι οτι πρεπει παλι να ξυλωσει τη βαση που ειναι ο λεβιε ταχυτητων ωστε να αποκαλυψει τα καλωδια κα να γινει δουλεια
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Φυσικα και δεν πρεπει να εχει σχεση το υγραεριο αφου παιρνει μπροστα με βενζινη.
Πχ αν κάποιο μπεκ υγραερίου (αν και δεν έχω υγρό ψεκασμό) έχει απώλειες δεν υπάρχει πιθανότητα να το μπουκώνει?
Επίσης εμμέσως έχει γιατί η βενζίνη μένει περισσότερο καιρό στο ρεζερβουάρ με ότι αυτό συνεπάγεται, τα μπεκ βουλώνουν πιο εύκολα κτλ...Δεν βουλωνει κανενα μπεκ βενζινης , εκτος και αν ειναι κακης ποιοτητας η βενζινη η τυχει καποια αστοχια στη λειτουργια του.
Αν η βενζινη εχει μεινει καιρο, πανω απο 3 μηνες, υπαρχει παλι μια πιθανοτητα να εχει χασει καποια απο τα χαρακτηριστικα της αλλα και αυτο αμφιλεγομενο ειναι. Βαλε λιγο 100αρα για να βελτιωθει και ποτε μην βαζεις πανω απο το μισο ντεποζιτο . Καλο ειναι να βαζεις μισο-μισο απλη και 100αρα.
Οσο για τα μπεκ υγραεριου που λες, αφου εχεις προβλημα στην εκκινηση που γινεται με βενζινη τοτε τι σχεση εχουν αυτα αφου δεν εχεις και υγρο ψεκασμο?
Οπως και να εχει δεν φαινεται να υπαρχει προβλημα με το υγραεριο αλλα με την παροχη/καυση/διαχειριση/ποιοτητα της βενζινης. -
Καλησπέρα.Είμαι καινούργιο μέλος.Πριν από 2,5 μήνες έβαλα ένα σύστημα LOVATO σε AUDI A3.Xωρίς λαδιέρα και τα συναφή γιατί μου είπαν οτι αν 'ψιλοτσιμπάει' λαδια όπως συμβαίνει συνήθως με τα αυτοκίνητα του VG GROUP δεν χρειάζεται λαδιέρα.Προς το παρόν μετά από 8.000 χλμ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.Η κατανάλωση κινείται σε λογικά πλαίσια και όπως συμβαίνει και με την βενζίνη όσο πιο μεγάλες ταχύτητες τόσο και πιο ορεξάτο προς κατανάλωση.Γενικά νομίζω οτι από μόνο του το υγραέριο είναι φιλικό προς τη λειτουργία του αυτοκινήτου (και του περιβάλλοντος βεβαίως).Εξ'άλλου σε πολλές χώρες της Ευρώπης (απ'όπου προέρχονται και πολλές φίρμες συστημάτων υγραερίου) το χρησιμοποιούν κατά κόρον.Εάν είχαν οι καταναλωτές πρόβλημα δεν θα το χρησιμοποιούσαν.Σε αντίθεση με τους δικούς μας αρμοδίους που απαγόρευαν την πετρελαιοκίνηση στα μεγάλα αστικά κέντρα για να 'προστατέψουν' το περιβάλλον ενώ επί δεκαετίες το πετρέλαιο χρησιμοποιείται παγκοσμίως για κίνηση των οχημάτων.Οι δικοί μας φαίνεται είναι πιο έξυπνοι!!!! Γι'αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.Όσο για κάποιους(ευτυχώς λίγους) που επικροτούν ή απορρίπτουν κάποια συστήματα-ειρήνη υμίν-ο χρόνος θα δείξει.
-
Καλησπερα, το κια προχθες μυριζε πολυ κ πηγε στο μαστορα, ειχαμε μια βλαβη στον πνευμονα κ ενα λαστιχο σκισμενο απο την ζεστη (οχι το τεφλον που συνδεει τα μπεκ) σε 4 σημεια, μηπως γνωριζει καποιος ποτε σκανε κ κοβονται αυτα τα λαστιχα?
-
Πρώτον κατα κόρον το υγραέριο δεν χρησιμοποιείται πουθενά. Δεύτερον μη ξαφνιαστείς αν στο πολύ σύντομο μέλλον ακούσεις για απαγορεύσεις πετρελαιοκίνητων σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη.
Υγραεριοκίνηση!