-
Ο χρήστης astrag1.6jtg έγραψε:
Κάτι ακούστηκε σήμερα για τα τέλη κυκλοφορίας στα αυτοκίνητα με μετατροπή υγραερίου, ότι δεν θα πληρώσουν σαν τα υβριδικά. Αληθεύει ή είναι ράδιο αρβύλα?
Έχει κανείς τίποτα υπόψιν του?Σου εχω εγω την απαντηση. 265 ευρουλίνια πληρωσα σημερα...(240 περσι)
Δινουν ετσι λεφτα τα λαμογια ρε φιλε. Εδω σταματησε ολες τι πληρωμες το δημοσιο, σε μας θα τα δωσει...
Καλέ μου φιλέ, τα αυτοκίνητα που έρχονται από τα εργοστάσια, και παράγονται για καύση αεριού, και όχι όποια μαϊμουδίζουν, οι αντιπροσωπείες εδώ, συνοδεύονται με έγγραφο ‘καθαρού’ αυτοκινήτου.
Το ίδιο έγγραφο συνοδεύει και τα υβριδικά.
Τρις αντιπροσωπείες που τα εργοστάσια τους παράγουν στο εξωτερικό, δεν έχουν εισαγάγει.
Μα μου είπαν ότι εάν γίνει παραγγελία, θα φροντίσουν προτού την εισαγωγή (εισαγάγετε μόνον μετά παραγγελία), θα τα εγγράψουν σε αυτήν την κατηγορία.
Τώρα δεν γνωρίζω, εάν αυτά έχουν και ρεζερβουάρ βενζίνας.
Εάν έρθει έστω και ένα, και καταγράφει σαν τέτοιο, θα υπάρξει ‘δεδικασμένο’.
Τότε ας ανοίξουν τα μάτια τους οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται, να το κυνηγήσουν στην Ελλάδα. Θα είναι μασημένη τροφή!.
Μα σε ρωτώ και θέλω να απαντήσεις στον φίλο σου Αντώνη, εάν πουν να βγει το ρεζερβουάρ βενζίνας, και στην θέση του να μπει η μπουκάλα θα το δεχτείς?.
Σημειωτέων, ότι τα Opel πχ, που παράγονται στα εργοστάσια, δεν έχουν ρεζερβουάρ βενζίνας, μα δυο μπουκάλες στον διαμήκη άξονα.
Όσο άφορα την εγγύηση, πρέπει να λάβεις υπόψη σου, κάτι που έχουν τσεκάρει τα εργοστάσια. Πριν από 10 χρόνια, έκανα 150000κμ τον χρόνο. Το εξωτερικό μόνον με το αυτοκίνητο μου. Σήμερα έχω πέσει στα 75000.
Εάν υπολογίζαμε /νε 150000 Χ 3 χρόνια εγγύηση, τότε θα ήταν 450000κμ!!!... σήμερα ερχόμαστε στο βολικότερο για αυτούς 230000κμ!!!!.....
Και υπάρχουν κάτι τσουτσούνια σήμερα πχ fiat, σε καλές τιμές που είναι diesel: οικονομία και αντοχή!. Εδώ τι θα έλεγες?... υπάρχουν και με αέριο…. Μαμά!.ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!!... εύχομαι σε εσένα και σε όλους τους φίλους στην ενότητα, Χρόνια Πολλά, καλή χρονιά, με ευτυχία…. Και περισσότερα χρηματάκια!.
Έτσι δεν θα τρέχουμε σε λύσεις ερμαφρόδιτες.
Και έτσι και γιουβέτσι, βενζίνα – αέριο!. Θα αγοράσουμε αμιγές οικονομικό αυτοκίνητο, η diesel…. η αέριο!!!....
Και άσε την βενζίνα για τους γκαζιάριδες, που τείνουν να γίνουν είδος προς εξαφανισμό, λόγο τριακοσίων, που μα τα λεφτά μας, γέμισαν της τράπεζες στην Ελβετία…..
Antonis-team. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Μα σε ρωτώ και θέλω να απαντήσεις στον φίλο σου Αντώνη, εάν πουν να βγει το ρεζερβουάρ βενζίνας, και στην θέση του να μπει η μπουκάλα θα το δεχτείς?.
Σημειωτέων, ότι τα Opel πχ, που παράγονται στα εργοστάσια, δεν έχουν ρεζερβουάρ βενζίνας, μα δυο μπουκάλες στον διαμήκη άξονα.Χρονια Πολλα να εχουμε ολοι και μεγαλα ''συκώτια'' παιδια.
Βρε Αντωνη , με το παρα πανω ποστ μονο οτι περιμενω λεφτα ή οποιαδηποτε ελάφρυνση λογο υγραεριου δε λεω.
Και φυσικα δεν ειμαι χαζος. Αν ειχα λεφτα να παρω καινουριο αμαξι (κατι μεταξύ Star Trek και Hot tub time machine...για τετοια επιστημονικη φαντασια μιλαμε ), σιγουρα θα επερνα πετρελαιο. Αλλα μιας και μας ηρθαν ετσι τα πραγματα ελπιζουμε και ψαχνομαστε για το καλυτερο.
Για την παραπανω περιπτωση που περιγραφεις, αν τα οφελη ειναι πολλαπλασια της ''θυσιας'' που θα κανω(π.χ. λιγοτερα τελη κτλ), το κανω με κλειστα ματια. Ασε που δεν με περνει ούτως ή άλλως να καιω βενζινη.
Τα πρατηρια πλεον ειναι αρκετα ετσι ωστε να με εξηπηρετουν. Και στην περιπτωση που δεν εχω πρατηριο...εχω εναλλακτική λυση...
Αντωνη, ειμαστε ολοι σε ασχημη κατασταση και που'σαι ακομα... Κανουμε οτι περνα απ'το χερι μας για να επιβιωσουμε. -
Σημειωτέων, ότι τα Opel πχ, που παράγονται στα εργοστάσια, δεν έχουν ρεζερβουάρ βενζίνας, μα δυο μπουκάλες στον διαμήκη άξονα.Που το είδες αυτό; Όσο και αν έχω ψάξει δεν έχω δει να υπάρχει αυτοκίνητο αμιγώς υγραεριοκίνητο. Όσο για τα OPEL που ανέφερες συγκεκριμένα είναι διπλού καυσίμου ακόμη και στην Γερμανία. Για να καίνε και βενζίνη μάλλον θα έχουν και ρεζερβουάρ βενζίνης. Αν ξέρεις κάτι άλλο δώσε διόρθωσε με αλλά νομίζω είσαι φάουλ.
Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους
-
Κάτι ακούστηκε σήμερα για τα τέλη κυκλοφορίας στα αυτοκίνητα με μετατροπή υγραερίου, ότι δεν θα πληρώσουν σαν τα υβριδικά. Αληθεύει ή είναι ράδιο αρβύλα?
Έχει κανείς τίποτα υπόψιν του?Σου εχω εγω την απαντηση. 265 ευρουλίνια πληρωσα σημερα...(240 περσι)
Δινουν ετσι λεφτα τα λαμογια ρε φιλε. Εδω σταματησε ολες τι πληρωμες το δημοσιο, σε μας θα τα δωσει...
Καλέ μου φιλέ, τα αυτοκίνητα που έρχονται από τα εργοστάσια, και παράγονται για καύση αεριού, και όχι όποια μαϊμουδίζουν, οι αντιπροσωπείες εδώ, συνοδεύονται με έγγραφο ‘καθαρού’ αυτοκινήτου.
Το ίδιο έγγραφο συνοδεύει και τα υβριδικά.
Τρις αντιπροσωπείες που τα εργοστάσια τους παράγουν στο εξωτερικό, δεν έχουν εισαγάγει.
Μα μου είπαν ότι εάν γίνει παραγγελία, θα φροντίσουν προτού την εισαγωγή (εισαγάγετε μόνον μετά παραγγελία), θα τα εγγράψουν σε αυτήν την κατηγορία.
Τώρα δεν γνωρίζω, εάν αυτά έχουν και ρεζερβουάρ βενζίνας.
Εάν έρθει έστω και ένα, και καταγράφει σαν τέτοιο, θα υπάρξει ‘δεδικασμένο’.
Τότε ας ανοίξουν τα μάτια τους οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται, να το κυνηγήσουν στην Ελλάδα. Θα είναι μασημένη τροφή!.
Σημειωτέων, ότι τα Opel πχ, που παράγονται στα εργοστάσια, δεν έχουν ρεζερβουάρ βενζίνας, μα δυο μπουκάλες στον διαμήκη άξονα.
Όσο άφορα την εγγύηση, πρέπει να λάβεις υπόψη σου, κάτι που έχουν τσεκάρει τα εργοστάσια. Πριν από 10 χρόνια, έκανα 150000κμ τον χρόνο. Το εξωτερικό μόνον με το αυτοκίνητο μου. Σήμερα έχω πέσει στα 75000.
Εάν υπολογίζαμε /νε 150000 Χ 3 χρόνια εγγύηση, τότε θα ήταν 450000κμ!!!... σήμερα ερχόμαστε στο βολικότερο για αυτούς 230000κμ!!!!.....
Και υπάρχουν κάτι τσουτσούνια σήμερα πχ fiat, σε καλές τιμές που είναι diesel: οικονομία και αντοχή!. Εδώ τι θα έλεγες?... υπάρχουν και με αέριο…. Μαμά!.ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!!... εύχομαι σε εσένα και σε όλους τους φίλους στην ενότητα, Χρόνια Πολλά, καλή χρονιά, με ευτυχία…. Και περισσότερα χρηματάκια!.
Έτσι δεν θα τρέχουμε σε λύσεις ερμαφρόδιτες.
Και έτσι και γιουβέτσι, βενζίνα – αέριο!. Θα αγοράσουμε αμιγές οικονομικό αυτοκίνητο, η diesel…. η αέριο!!!....
Και άσε την βενζίνα για τους γκαζιάριδες, που τείνουν να γίνουν είδος προς εξαφανισμό, λόγο τριακοσίων, που μα τα λεφτά μας, γέμισαν της τράπεζες στην Ελβετία…..
Antonis-team.Πες μου ποτε θα σταματησεις να γραφεις ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
-
Άνοιξε το πρατήριο στη Ναυπακτο επίσημα στην διασταύρωση του περιφεριακου της πόλης για Θέρμο ΑΡΙΣΤΕΡΆ και πάλι ΑΡΙΣΤΕΡΆ στα 500 μέτρα έχει ταμπέλες παντού. Απο το ΛΙΜΆΝΙ δεξιά στο δρόμο για το κάστρο και μετα απο 2 χιλιόμετρα δεξιά
-
Μπουκάλες στον διαμήκη είναι μάλλον φυσικό αέριο που θέλει 200bar, όχι υγραέριο που θέλει max 30...
-
αυτό φαντάζομαι κι εγώ αλλά πάλι έχει ΚΑΙ ντεπόζιτο βενζίνης μιας και πάλι είναι διπλού καυσίμου και όχι αποκλειστικά Φυσικού αερίου
Σαν εδώ
http://images.thetruthaboutcars.com/2010/06/panda.jpg -
Ο χρήστης subarakis έγραψε:
Ερχόμενος απο Λαμία για Λάρισα, βγαίνεις απο την Εθνική οδό στην έξοδο για Κιλελέρ.Ακολουθείς τον παράδρομο (τον δεξιό, που είναι καλύτερος) και βγαίνεις κάτω απο την πρώτη υπόγεια διάβαση που θα βρεις ΜΕΤΑ τα διόδια (τα παρακάμπτεις ) μπαίνοντας έτσι στον αριστερό παράπλευρο(θα δεις στον δεξί σου χέρι καποια φωτοβολταικά πάρκα του Μπόμπολα.Μετά απο αυτά εγω περνώ απέναντι συνήθως).Συνεχίζεις προς Λάρισα (στον αριστερό παράπλευρο)και θα δεις ένα πρατήριο ΕΚΟ με Lpg στο αριστερό σου χέρι.Αφου φουλάρεις απλά συνεχίζεις προς Λάρισα και ξαναμπαίνεις στην Εθνική. Επίσης έχει και μεσα στη Λάρισα στον δρόμο για τα Media Markt. Ειναι κοντά στην ΕΛΠΑ (πισω απο αυτή) και έχει μια μικρή πινακίδα.από bebes » 22/12/11 13:24
οπως ειπε ο παραπανω, μετα το βενζιναδικο σε 2.8 χιλιομετρα ειναι μια διασταυρωση (βλεπεις αριστερα το ΙΚΕΑ).
Συνεχίζεις ισια, ακολουθεις τον σαλιγκαρο που σε βγαζει στην εθνικη προς Αθηνα.
σε μερικες εκατονταδες μετρα μενεις αριστερα και φευγεις προς Κατερινη (εχει πινακιδα πρασινη)Η παρακαμψη ειναι πολυ ευκολη, μη μπεις Λαρισα για το αλλο, θα χασεις χρονο
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Καλησπέρα. Χρόνια πολλά σε όλους και καλά Χριστούγεννα. Δεν σας πρόλαβα ρε παιδιά αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ για την ενημέρωση του κόσμου που θα χρειαστεί να ταξιδέψει από Θεσσαλονίκη για Αθήνα και αντίστροφα. Η Λάρισα έχει 4 εξόδους να το πάρω από την αρχή . Από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα.
- Β.Ι.Π.Ε Λάρισας, Γυρτόνη , Λάρισα, Κοζάνη
- Παράλια Λάρισας, Αγιά, Συκούριο, Λάρισα
- Παράλια Λάρισας ,Αγιά, Αγιόκαμπος, Βελίκα, Κόκκινο νερό, Κουτσουπιά, Λάρισα, Π.Ε.Ο Βόλου
- Τρίκαλα, Καρδίτσα, Φάρσαλα, Ιωάννινα, Λάρισα
Στην έξοδο Νο 2 Προς Λάρισα στα 2 χιλιόμετρα μια ευθεία επάνω στον δρόμο Auto Gas AVIN ΚΡΗΤΙΚΟΣ , λειτουργοί εδώ και 1 μήνα περίπου. Τιμή λίτρου 0,845 . χωρίς διόδια και στροφιλίκια
http://www.vrisko.gr/advdetails/2e471ab ... F%83%CE%B1
http://www.vrisko.gr/dir/pratiria-ygrae ... is/larisa/
-
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Μιας και μιλαμε για πρατηρια, για Καρπενησι το τελευταιο ειναι στον Λαμιας-Καρπενησιου μολις βγουμε απο Λαμια? Υπαρχει αλλο μετα?Υπάρχουν! Περί τα 16 χλμ από τη Λαμία, μεταξύ Λιανοκλαδίου και Ζηλευτού, υπάρχουν 2 ΒΡ δεξιά κι αριστερά του δρόμου [με απόσταση 500 μ. μεταξύ τους] που έχουν και οι δύο υγραέριο.
-
Καλά Χριστούγεννα.
Αντώνης. -
Παιδια καλησπέρα. Τελικά το αποφάσισα και την Τρίτη 27-12 θα παω να βάλω το κιτ της brc τελικά ύστερα από πολύ μεγάλο ψάξιμο με 1500 ευρώ. Μία σημαντική παράμετρος που θα βάλω αυτό το συστημα είναι ότι υπάρχει συνεργείο στο Κιάτο Κορινθίας και με βολεύει εάν υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Το κιτ θα το βάλω στην lpgas. Δεν ξέρω εάν έχω κανει καλά αλλά αυτο θα το γνωρίζω σε λίγο καιρό. Έυχομαι σε όλους σας καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά.
-
Ο χρήστης kostas-pack έγραψε:
Παιδια καλησπέρα. Τελικά το αποφάσισα και την Τρίτη 27-12 θα παω να βάλω το κιτ της brc τελικά ύστερα από πολύ μεγάλο ψάξιμο με 1500 ευρώ. Μία σημαντική παράμετρος που θα βάλω αυτό το συστημα είναι ότι υπάρχει συνεργείο στο Κιάτο Κορινθίας και με βολεύει εάν υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Το κιτ θα το βάλω στην lpgas. Δεν ξέρω εάν έχω κανει καλά αλλά αυτο θα το γνωρίζω σε λίγο καιρό. Έυχομαι σε όλους σας καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά.Φίλε Κώστα όλα τα συστήματα υγραερίου δουλεύουν αρκεί ο τεχνικός σου να ξέρη να το καλοπαντρέψει με το αυτοκίνητο σου, θα χαρείς τα χιλιόμετρα στο έπακρο , πάρε χαρτί και μολύβι και άρχισε να γράφεις τα χρήματα που θα σου επιστρέφουν στην τσέπη σου. Καλώς ήρθες στους υγραεριοκίνητους . Χρόνια πολλά και καλά
-
Εμενα στο κρυο δεν οπλιζει το υγραεριο...ειδικα το βράδυ και με ταχυτητα (120χλμ)...κανω 25 χλμ ...και μετα μπαινει το υγραεριο,(δηλαδη οταν φτανω σπιτι)...εχει καποιοσ καποια λυση στο θεμα ..
Ευαχαριστω. -
Αυτό είναι ρύθμιση από τον εγκέφαλο του υγραερίου, σε τι θερμοκρασία ψυκτικού θα μπαίνει το υγραέριο. Το είπες στον εγκαταστάτη σου και δεν έκανε κάτι?
-
Ο χρήστης thomas lpg έγραψε:
Παιδια καλησπέρα. Τελικά το αποφάσισα και την Τρίτη 27-12 θα παω να βάλω το κιτ της brc τελικά ύστερα από πολύ μεγάλο ψάξιμο με 1500 ευρώ. Μία σημαντική παράμετρος που θα βάλω αυτό το συστημα είναι ότι υπάρχει συνεργείο στο Κιάτο Κορινθίας και με βολεύει εάν υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Το κιτ θα το βάλω στην lpgas. Δεν ξέρω εάν έχω κανει καλά αλλά αυτο θα το γνωρίζω σε λίγο καιρό. Έυχομαι σε όλους σας καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά.
Φίλε Κώστα όλα τα συστήματα υγραερίου δουλεύουν αρκεί ο τεχνικός σου να ξέρη να το καλοπαντρέψει με το αυτοκίνητο σου, θα χαρείς τα χιλιόμετρα στο έπακρο , πάρε χαρτί και μολύβι και άρχισε να γράφεις τα χρήματα που θα σου επιστρέφουν στην τσέπη σου. Καλώς ήρθες στους υγραεριοκίνητους . Χρόνια πολλά και καλά
Σε ευχαριστώ πολύ. Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί ή μάλλον της lpgas!! Επειδή έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτο πού είπες (για τους τεχνικούς) θα ξ'ερω σε λίγο καιρο εάν έκανα καλή παντρια!!!!
-
-
-
-
Και διευκρινίζω. Λαδιέρα είχε…. Μα ήταν πρόβλημα άγνοιας του εγκαταστάτη….
Σήμερα με το μετ/νο νέο καπάκι, με της προσθήκες που ορίζω και έχω γράψει 27000κμ χωρίς κανένα πρόβλημα. Ταξιδιάρης ο νέος!. Σίγουρα η λαδιέρα δουλεύει επικουρικά θετικά για της έξτρα φθορές.
Μα λιωμένες έδρες και ξεπερασμένες, φταίει με το 100% ο εγκαταστάτης.
Χρόνια Πολλά.
Α. -
Ο χρήστης lok1968 έγραψε:
Εμενα στο κρυο δεν οπλιζει το υγραεριο...ειδικα το βράδυ και με ταχυτητα (120χλμ)...κανω 25 χλμ ...και μετα μπαινει το υγραεριο,(δηλαδη οταν φτανω σπιτι)...εχει καποιοσ καποια λυση στο θεμα ..
Ευαχαριστω.μηπως εχεις βγαλει - εκει κολλησει ανοιχτός ο θερμοστατης σου?
Υγραεριοκίνηση!